Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Na most megyek nézelődni.Jó éjszakát!Paggy

Ági!Megnéztem és elolvastam a kalligráfia tanfolyamról feltett képeket és hozzászólásod. /most látom,hogy 2l-lel kell írni/.Jaj ,jaj nekem nagyon nehéznek tűnik!Biztosan frászt kapnék közben,hogy nem elég ,hogy levegőben kell tartani a karomat írás közben, még szépnek és nem vastagnak is kell lennie.Rettentő ügyes vagy.CSAK GYAKOROLJ BŐSZEN!Majd lesz egy KÍNAI ÍRÁS/T/TUDÓ a csapatban.Hűha,el fogok Veled dicsekedni.Légyszíves karácsonyra majd 1-2 szót és pici rajzot/festést/,bármilywen egyszerűt készíts és kiteszem a falamra.Mivel "érdekelt leszek"esetleg a dologban,mégjobban drukkolok Neked.Az is izgalmas lesz,ha elmész a Csunkingi Művészegyesület/-együttes?/ hangversenyére.Nekem is nagyon tetszik a kínai zene.ÉS MI AZ AZ ARCVÁLTÓ BEMUTATÓ?Maszkot készítenek?Szóval jó kis programjaid lesznek Ödön és az otthoni "FIÚK" mellett.MÁS:Lehet gesztenyét kapni Szegeden?Itt most olyan vacak van méregdrágán...Köszönöm a képeket és a magyarázatot.

Ági!Megnéztem és elolvastam a kalligráfia tanfolyamról feltett képeket és hozzászólásod. /most látom,hogy 2l-lel kell írni/.Jaj ,jaj nekem nagyon nehéznek tűnik!Biztosan frászt kapnék közben,hogy nem elég ,hogy levegőben kell tartani a karomat írás közben, még szépnek és nem vastagnak is kell lennie.Rettentő ügyes vagy.CSAK GYAKOROLJ BŐSZEN!Majd lesz egy KÍNAI ÍRÁS/T/TUDÓ a csapatban.Hűha,el fogok Veled dicsekedni.Légyszíves karácsonyra majd 1-2 szót és pici rajzot/festést/,bármilywen egyszerűt készíts és kiteszem a falamra.Mivel "érdekelt leszek"esetleg a dologban,mégjobban drukkolok Neked.Az is izgalmas lesz,ha elmész a Csunkingi Művészegyesület/-együttes?/ hangversenyére.Nekem is nagyon tetszik a kínai zene.ÉS MI AZ AZ ARCVÁLTÓ BEMUTATÓ?Maszkot készítenek?Szóval jó kis programjaid lesznek Ödön és az otthoni "FIÚK" mellett.MÁS:Lehet gesztenyét kapni Szegeden?Itt most olyan vacak van méregdrágán...Köszönöm a képeket és a magyarázatot.
Kedves Kata!Csak nem volt kétséges az özvegyi nyugdíjad?Még ahhoz is felülvizsgálatra kell menni?Hová jutottunk,ha Veled ezt teszik?
Egyébként örülök,hogy volt egy izgalmas napotok Samukával és a sógornőddel.De mi az az autóselrablás?Samukát vagy Téged raboltak el?
Samuka nem akart ráülni a mászókára,vagy a sógornődet húzza fel?Aranyosak vagytok ketten vele a képen.TE MINDIG MOSOLYOGSZ!
NA MOST JÖNNEK A KEDVENCEIM: A KÖRTÉK
Először az utolsó előtti.Nekem ez egy AKTFOTÓ.Egy gyönyörű nő,háttal ül.Nagyon nőies.Ha körteként nézem,szép,finom,beleharapnivaló.
A többi körte is gyönyörű.Egy dolgot hiányolok csak,hogy van mindig 1-1 gyümölcs,amelyik kilóg a képből.Ettől nem tökéletes,DE egyébként olyan öröm ránézni a gyümölcsökre,mindegyik SZEMÉLYISÉG.Köszönöm szépen a képeket.
Paggy

Egyébként örülök,hogy volt egy izgalmas napotok Samukával és a sógornőddel.De mi az az autóselrablás?Samukát vagy Téged raboltak el?
Samuka nem akart ráülni a mászókára,vagy a sógornődet húzza fel?Aranyosak vagytok ketten vele a képen.TE MINDIG MOSOLYOGSZ!

NA MOST JÖNNEK A KEDVENCEIM: A KÖRTÉK
Először az utolsó előtti.Nekem ez egy AKTFOTÓ.Egy gyönyörű nő,háttal ül.Nagyon nőies.Ha körteként nézem,szép,finom,beleharapnivaló.
A többi körte is gyönyörű.Egy dolgot hiányolok csak,hogy van mindig 1-1 gyümölcs,amelyik kilóg a képből.Ettől nem tökéletes,DE egyébként olyan öröm ránézni a gyümölcsökre,mindegyik SZEMÉLYISÉG.Köszönöm szépen a képeket.

Ági, nekem a meztelencsiga jut róla eszembe....de tényleg lehetne valami normálisabb alkotás is oda...
.
Igazad van, én is Paggy képei alapján járok Pesten...
. Egyébként érdekességképpen írom, hogy egyszerűen a környezet háttere nem igazán ideális a teljes kép készítésére, vagy rengeteg mindent át kell pakolni, vagy mesterséges hátteret csinálni és már úgy nem az igazi... egyébként tetszenek nagyon , a mogyorósra egy pillanatra én is rácsodálkoztam, hogy mit is látok...
..A virágos is nagyon tetszik..milyen sokat számít ott is a háttér... az alma a késsel...hát biztosan nem boldogulnék vele, mert pont ott nincs éle, ahol képzeletben vágnám.
.
Amikor bent jártunk a városban, akkor telefonált ránk a sógornőm hogy merre vagyunk, mert jönne hozzánk...hát így történt az autós elrablás, mert meg sem álltunk az egyik kinti Sportboltig, De persze semmit nem tudtam venni. Legalábbis ott.
Ági, Ödönkének maximális már az alkalmazkodási képessége.!Ügyes legény...
. Legalább ezzel segít!
.
Elfelejtettem írni Paggynak, hogy nagyon jó képe lett a moziteremből, így legalább azt is láttam.

Igazad van, én is Paggy képei alapján járok Pesten...

Amikor bent jártunk a városban, akkor telefonált ránk a sógornőm hogy merre vagyunk, mert jönne hozzánk...hát így történt az autós elrablás, mert meg sem álltunk az egyik kinti Sportboltig, De persze semmit nem tudtam venni. Legalábbis ott.
Ági, Ödönkének maximális már az alkalmazkodási képessége.!Ügyes legény...

Elfelejtettem írni Paggynak, hogy nagyon jó képe lett a moziteremből, így legalább azt is láttam.

Sziasztok!
Paggy! Ahogy ma hazaértem a piacról reggel, akkor jutott eszembe mit is felejtettem már ott el. Tudtam, hgoy valamit meg akarok nézni, de az eszem azt otthon hagytam. Hát a gesztenyét! Látni láttam már, de az árára nem emlékeztem. Az biztos,hogy horror áron van itt is. Én nem szoktam venni, életemben egyszer ettem , már nem emlékszem,hogy szerettem-e.
Katának igaza volt, jó, hogy a mozitermet láttuk legalább igy belülről.
Szerencsére nálunk szép idő volt, be is száradtak a szines, vastag ruhák kint.
Az arcváltós műsort megnéztem a neten milyen is lehet, bár kifejezetetten erről a művészegyüttesről nem találtam semmit.
Annyit előtte is tudtam, hogy maszkban adnak elő valamit, de pl. hogy ez a tudomány családról családra száll és a han-ok között, na ez újdonság volt. Remélem tudok érdembeli videót csinálni majd. A kalligráfián is 15-en voltunk, a kinai intézet igazgatója szerint ez szép szám.
Ma csináltam fűszervajat, finom lett.
házivajba tettem a kertből még talált tárkonyt, bazsalikomot, kis fokhagymát, sót, háromszinű borsot. Jól összeturmixoltam, aztán a felébe még tettem házi krémsajtot. Nagyon finom lett mindkét fajta. Már nem merek többet enni belőle, mert puszilkodnom kell holnap és elájulnak a fokhagymaszagtól.
Paggy! Ahogy ma hazaértem a piacról reggel, akkor jutott eszembe mit is felejtettem már ott el. Tudtam, hgoy valamit meg akarok nézni, de az eszem azt otthon hagytam. Hát a gesztenyét! Látni láttam már, de az árára nem emlékeztem. Az biztos,hogy horror áron van itt is. Én nem szoktam venni, életemben egyszer ettem , már nem emlékszem,hogy szerettem-e.
Katának igaza volt, jó, hogy a mozitermet láttuk legalább igy belülről.

Szerencsére nálunk szép idő volt, be is száradtak a szines, vastag ruhák kint.
Az arcváltós műsort megnéztem a neten milyen is lehet, bár kifejezetetten erről a művészegyüttesről nem találtam semmit.
Annyit előtte is tudtam, hogy maszkban adnak elő valamit, de pl. hogy ez a tudomány családról családra száll és a han-ok között, na ez újdonság volt. Remélem tudok érdembeli videót csinálni majd. A kalligráfián is 15-en voltunk, a kinai intézet igazgatója szerint ez szép szám.
Ma csináltam fűszervajat, finom lett.
házivajba tettem a kertből még talált tárkonyt, bazsalikomot, kis fokhagymát, sót, háromszinű borsot. Jól összeturmixoltam, aztán a felébe még tettem házi krémsajtot. Nagyon finom lett mindkét fajta. Már nem merek többet enni belőle, mert puszilkodnom kell holnap és elájulnak a fokhagymaszagtól.

Kedves Ági!Küldök Neked privát üzenetet.Üdv:Paggy
http://p.coldline.hu/2018/10/28/2957413 ... Y7Zsm3.jpg
http://p.coldline.hu/2018/10/28/2957415 ... nNBPsP.jpg Csak így tudtam feltenni az esti és a ma reggeli képeim.
Nagyon köszönöm a fűszervajreceptet.
http://p.coldline.hu/2018/10/28/2957413 ... Y7Zsm3.jpg
http://p.coldline.hu/2018/10/28/2957415 ... nNBPsP.jpg Csak így tudtam feltenni az esti és a ma reggeli képeim.
Nagyon köszönöm a fűszervajreceptet.
Sziasztok!
Tegnap este nagy sikerű ünnepi hangversenyen voltam a felújított és újra felszentelt Evangélikus Nagytemplomban. A Békéscsaba újratelepítésének 300. évfordulójához kötődő hangverseny címe "300 év 300 hang". Utána a templomra vetített fényfestéssel üdvözölték az eseményt.
Sajnos mostanában nem tudok a Youtoubra feltenni semmit (nem jöttem még rá, mi az oka), de a fb-on vannak videó részletek amit csináltam, vagy megosztottam.

Nem az én képem.
Tegnap este nagy sikerű ünnepi hangversenyen voltam a felújított és újra felszentelt Evangélikus Nagytemplomban. A Békéscsaba újratelepítésének 300. évfordulójához kötődő hangverseny címe "300 év 300 hang". Utána a templomra vetített fényfestéssel üdvözölték az eseményt.
Sajnos mostanában nem tudok a Youtoubra feltenni semmit (nem jöttem még rá, mi az oka), de a fb-on vannak videó részletek amit csináltam, vagy megosztottam.

Nem az én képem.

Gabóci!
Gyönyörű a belső tér! A hangzás pedig fantasztikus lehetett ott élőben!
Gyönyörű a belső tér! A hangzás pedig fantasztikus lehetett ott élőben!
Kedves Gabóci, köszönöm a szép képeket, biztosan felemelő élmény lehetett több szempontból is ott lenni . a hangzásvilág is gyönyörű lehetett.

Szia Gabi!Gyönyörű lett a templom.Ennyi sok ember,igazi ünnep!Mindjárt megnézem a Facebookot,de előtte leírom,hogy olyan jók a képek.Tiszták és átjön rajtuk az az érzés,hogy mennyire fontos és ünnepélyes dolog volt .Felmentél a legfelső szintre?Ez csak a külső,jó lenne hallani a zenét!Te írtad,bekukkanthatsz a életembe Budapesten.Most én is ezt szeretném írni.Belekukkantunk egy város ünnepébe.Megyek a Facebookra.Köszönöm szépen a képeket.Üdv.Paggy
Gabi !Meghallgattam,köszönöm szépen .Szép templomba illő zene.

Gabi !Meghallgattam,köszönöm szépen .Szép templomba illő zene.

Paggy! Köszönöm a dicséretet. Szép a templom, nem hiába Közép Euróba legnagyobb evangélikus temploma. Nem a legfelső, azaz a második emeletről csináltam a videókat, csak az elsőről. A legelső képen ha szemfüles vagy megtalálsz az oszlop mellett! Azt a képet a barátnőm fia fotózta. Több videót csináltam, jól el is fáradt a karom. Kéne venni egy szelfi botot.
Ma még kihasználva a jó időt, a környékünkön sétáltam.

Új kacsa család "telepedett le" a Körös mellett.

Ma még kihasználva a jó időt, a környékünkön sétáltam.

Új kacsa család "telepedett le" a Körös mellett.

Gabi!A fényképeket a telefonoddal csináltad?Nagyon jók.A felülről a második és a varjó 2eszik" tetszik a legjobban.Kár ,hogy nem közelibb a madár.Mindjárt megnézem mégjobban.IGAZÁN AZ A LEGNAGYOBB ÖRÖMÖM,hogy teszel fel ide is képeket.Boldog lennék,ha fejlődhetnék a fotózásban.Sokat lehet tanulni mások fotóiból.Megcsodálhatod,érdeklődésedet felkelti,elemezheted,ötletet ad.Mindjárt mutatok valamit.Ha már lefeküdtél,nézd meg holnap.Kíváncsi vagyok a véleményedre!Paggy
Nekem mindegyik túl sok./a fentiek/Meg lépcsőházkiállítást szeretnék majd csinálni frézianyílás idején.Mondjuk 3 évente.MeghívnálaK Titeket és néhány barátomat.A lépcsőházban a fotóink,az emeleten az én virágzó fréziám és esetleg MinGié ,legfelül finom kávé,süti és jó kis beszélgetés. Csak a barátok .Na mit szóltok?.Csak hobbyfotózás,kedvtelésből,örömből.???