Sziasztok!
Lemaradva, de itt vagyok. Hétvégén elutaztunk Bogácsra a rokonokhoz, Ödön maradt itthon a fiammal, mert szerinte nem vagyunk normálisak, ha őt is visszük erre a hosszú útra. Jól tettük, mert majdnem ott maradtunk. Az aksi szériahibás lehet, a kocsi nem indult, még az volt a szerencse, hogy az ajtók nem lettek lezárva.
Meglepő volt most a temető járás során Szegeden, hogy szinte nem lehetett észrevenni, hogy milyen hétvége volt. Szürke, és virágtalan volt ahova nekünk kellett menni. Meg is jegyeztük mindannyian.
Ami most szembejött velem, Kata cica képe. Hú, de szép ez a macsek! A beiglik pedig kivánatosak, vagyis ennivalóak.

Aztán Gabóci Garfieldje. Nem hazudtolja meg magát ő sem a szekrény jelenettel.

Gabóci, a vizes buborékos pohár annyira, de annyira jó!!! A Polgár család énekes videóját láttam már régen. Nagyon szerettem akkor is.
Marcsi, köszi a képeket. Micsoda szuper lehetett ott enni abban az ebédlőben!! Olyan jó, hogy el tudtok menni igy kirándulgatni.
Paggy, régebben tettem be egy képet munkába menet egy régi lovarda épületéről. Természetesen nem látható már az sem. Na az a kép ott készült ahol a Forbes magazin mutatja az épülő hiperszuper lakóparkot.
Azt azért tudni kell, hogy a lakópark egy régi házakkal övezett részen épül egyik oldalt. Másik oldalt már vannak társasházak, de többségében az is magánházas környék. Közel a piac, Árkád, nincs rossz helyen, DE ! És itt a de számomra. Lesz ez olyan kakukktojás, hogy ihajj. Ráadásul sok az olyan szoba a lakásokban, aminek ablaka sincs. Néztek ott ismerőseim lakást, de egyiknek sem kellett.
Nagyon szép helyen volt a koreai filmvetités. A drónos videót megmutatom majd a fiamnak. Akart vele dolgozni, de mire elintézték az engedélyeket, tél lett, igy igazán csak ödönt lehet vele riogatni.
Szilvia! Örülök, hogy élvezhetem páratlan humorodat.

Sajnálom a batátáitokat. Nálunk a vakondcsalád dolgozik ezerrel. Belefáradtam, a fű már úgy néz ki, hogy legszivesebben vakonddal együtt cserélnék földet. Vinném jó messzire családostul. És a kis disznó ki is jön, mert kintről túr befelé. Kellene egy kandi kamera, mert úgy megnézném mi a frászt csinál olyankor. Honnan jön? Átmászik a szomszédból?
Rita! Köszönöm a kinti képeket. Jó nézegetni őket. Mosolyogtam, mikor Paggynak a Nils Holgerson jutott a vadlibákról eszébe. Jó kis mese volt az anno.Nagyon tetszik a katedrális, egyedi a bárányos cégér. A mi rubik kockánk viszont sokkal szebb, mint a kinti
A neylon táska a keritésen eszembe juttatta, hogy amig a szomszéd néni itt lakott mellettünk mi is igy leveleztünk. Én az utcai keritésre tettem neki a táskát, ő meg a két telket elválasztó drótra akasztotta. A párom mindig szólt, mert a nappaliból láttuk, hogy Marika néni megint sütött süteményt.

Régi szép idők. Ő már elköltözött, most egy iker testvérpár épit mellettünk.