Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
szia Paggy, milyen szép képeket és videókat hoztál..igazi karácsonyi hangulata volt az üzletbeltérnek. viszont kint látszott, hogy elég dideregtetős hideg van, ami nem csak a szél, hanem a nyirkosság miatt is volt. Kár, hogy szinte havas eső mint tiszta hó esett. Azért nagyon bevállalós vagy, hogy ennyire terheled a bal kezedet, de vigyázz arra is, mert majd később fogod érezni a hatását, amit most pillanatnyilag a jobbról úgymod átvállalt.
szia Ethan, Nem is kis legénykéd van már...igazi nagyfiú, látni hősiesen viseli a megpróbáltatásokat. gyors és teljes gyógyulást kívánok, valamint tartsátok be az orvosi utasításokat,..úgy gyorsabb a gyógyulás is...magamból kiindulva én is türelmetlen voltam a térd műtétem után...de nem éri meg...van egy mondás. miszerint lassan járj, tovább érsz...

szia Ethan, Nem is kis legénykéd van már...igazi nagyfiú, látni hősiesen viseli a megpróbáltatásokat. gyors és teljes gyógyulást kívánok, valamint tartsátok be az orvosi utasításokat,..úgy gyorsabb a gyógyulás is...magamból kiindulva én is türelmetlen voltam a térd műtétem után...de nem éri meg...van egy mondás. miszerint lassan járj, tovább érsz...

sziasztok-miközben csendben jajgatok,ezt találtam-nem éppen karácsonyi téma-csak szemet szúrt
https://noizz.hu/szines/gayoung-interju/xzjp4pv
https://noizz.hu/szines/gayoung-interju/xzjp4pv
Kedves Paggy! Köszönöm a képeidet, nagyon jók, ügyes vagy a törött kezeddel. Vigyázz ne erőltesd meg! 

Kívánok valamennyi fórumozó társamnak Áldott Karácsonyi Ünnepeket!

kedves gabóci-köszönöm az aggodalmad,ám az gondolom,hogy én ezt tudom adni hálám jeléül/bár nekem is rengeteg örömet okoz/annak a fórumnak,aminek vezetője ,a többi fordítóval együtt, rengeteg szép filmmel ismertetett meg-másom nincs,csak a lelkesedésem-2 éve rita invitált ide és a fórumtagok-ti-befogadtatok,ezért igyekeztem megfelelni a fórum címének-VAN KÉPEM HOZZÁ,így picit belehúztam.
boldog karácsonyt kívánok neked is mégegyszer
-tel paggy
boldog karácsonyt kívánok neked is mégegyszer

Kedves mindenki! itt is kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánok, Paggy, a szép videót is köszönöm,meghatóan szép.

késő esti meglepetés kb 5 perc múlva
szia Paggy, köszönöm a videót, még nem láttam élőben fényfestést, de hogy még ilyenkor sem tudnak egy kicsit viselkedni egyesek...
A karácsonyfa a malacokkal nekem undorító...egyáltalán nem találom sem viccesnek sem szépnek. Kinek lehetett ilyen ficamos ízlése, ez szinte meggyalázása az ünnepnek. brrr. viszont a kivilágított óriáskerék pedig gyönyörű látvány. Köszönöm a sok infót.

A karácsonyfa a malacokkal nekem undorító...egyáltalán nem találom sem viccesnek sem szépnek. Kinek lehetett ilyen ficamos ízlése, ez szinte meggyalázása az ünnepnek. brrr. viszont a kivilágított óriáskerék pedig gyönyörű látvány. Köszönöm a sok infót.

- Szilvia333
[color=#FF00BF]Boldog Karácsonyt minden kedves fórumtársunknak!![/color]

Kedves Éva!
Itt kivánok Neked boldog névnapot és ahogy Paggy irta, én is üdvözlöm a papagájod is!
Itt kivánok Neked boldog névnapot és ahogy Paggy irta, én is üdvözlöm a papagájod is!

kedves éva okvetlenül nézd meg az öröhíreket is-le ne maradj a köszöntésedröl .paggy
Lányok, jövök majd, de hatalmas kés zülődésben vagyok, holnap dolgozom, ha túlélem itt leszek egyszercsak.
Addig is egy jó tanács !!

Hátha cicás gazdiknak hasznos lehet jövőre:

Addig is egy jó tanács !!

Hátha cicás gazdiknak hasznos lehet jövőre:

Ági jól megnevettettél, az a szöveg na és a macsek....

kedves lányok mivel holnap nagyon elfoglalt leszek-ma este teszem fel a holnapra szánt dolgaim,s ezzel le is zárom az évem.jobbat terveztem a végére,több sajátot,de nem tudok a bal kezemmel rendesen fényképezni, viszont gondolom érdekes lesz,amit felrakok-azt már többször írtam,hogy engem csak érdekelnek ezek a dolgok,de semmit sem tudok róluk-
a történet az októberi art marketen kezdődött-emlékeztek,amiről hoztam néhány videót-ottani bolyongásom során rábukkantam néhány érdekes képre és egy barátságos emberpárra, látva érdeklődésem az egyik fotós iránt/mathilde nardoneÍ/leültettek és kézzel -lábbal elmagyarázták,hogy ők belgákés galériatulajdonosok,kezembe nyomtak néhány prospektust a galériájukról és invitáltal,látogassam meg őket brüsszelben---most először képek következnek ---mindjárt--
a történet az októberi art marketen kezdődött-emlékeztek,amiről hoztam néhány videót-ottani bolyongásom során rábukkantam néhány érdekes képre és egy barátságos emberpárra, látva érdeklődésem az egyik fotós iránt/mathilde nardoneÍ/leültettek és kézzel -lábbal elmagyarázták,hogy ők belgákés galériatulajdonosok,kezembe nyomtak néhány prospektust a galériájukról és invitáltal,látogassam meg őket brüsszelben---most először képek következnek ---mindjárt--
hű,ki ez a nő-pont ezt szeretném majd én is,fréziákat fotózni és egyáltalán növényfotózás vagy csendélet-nézzük meg mi ez--
kezembe adtak egy múzeumi kiadványt és néhány fotós magazint-kiderült,magyarországon is van egy nemzetközi fotógaléria-biztos van több is,de én most tudtam meg-neve-
LUMAS-és a bazilika mellett van
A LUMAS Galéria Berlinből indult, ma már a világ számos országában működő galérialánc. Jellemzően fotóművészek munkáit lehet megtekinteni, illetve megvásárolni. A galériát azzal a céllal hozták létre, hogy a művészet helyet kapjon az emberek otthonában is, ne csupán a múzeumokban.
Az egyedülállóan széles kínálatban egyszerre találhatók meg fiatal kortárs művészek, valamint a már világszerte ismert mesterek művei.
Ez azt is jelenti, hogy a klasszikus és kortárs fotókból álló különböző válogatások folyamatosan megújulnak.
kezembe adtak egy múzeumi kiadványt és néhány fotós magazint-kiderült,magyarországon is van egy nemzetközi fotógaléria-biztos van több is,de én most tudtam meg-neve-
LUMAS-és a bazilika mellett van
A LUMAS Galéria Berlinből indult, ma már a világ számos országában működő galérialánc. Jellemzően fotóművészek munkáit lehet megtekinteni, illetve megvásárolni. A galériát azzal a céllal hozták létre, hogy a művészet helyet kapjon az emberek otthonában is, ne csupán a múzeumokban.
Az egyedülállóan széles kínálatban egyszerre találhatók meg fiatal kortárs művészek, valamint a már világszerte ismert mesterek művei.
Ez azt is jelenti, hogy a klasszikus és kortárs fotókból álló különböző válogatások folyamatosan megújulnak.
Spoiler: mutasd
a galériába el szerettem volna menni,de sajnos közbejött a kartörésem-így megkerestem az engem érdeklő művészek képeit-és mutatnék néhányat közülük,de elötte néhány fotó a galériáról-nem saját-
https://www.lumas.com/galleries/budapest/
https://www.lumas.com/galleries/
https://www.lumas.com/galleries/budapest/
https://www.lumas.com/galleries/
ÉS MOST JÖJJENEK AZ ÉRDEKES-SZÉP, VAGY MEGHÖKKENTŐ FOTÓK-
https://www.lumas.com/artist/isabelle_menin/
nem tudom nektek lefordítja e gépetek a tudnivalót,ezért idemásolom a gépi fordítást bal kézzel
Azonnal látható, hogy Isabelle Menin művészeti háttere festmény. Élénk színei és élénkítő, fantáziadús manipulációja a textúra és az anyagosság elbűvölte a művészeti közösséget. Menin művei olyanok, mint az örvények, mélyebbre és mélyebben húzva a nézőket.
https://www.lumas.com/artist/isabelle_menin/
nem tudom nektek lefordítja e gépetek a tudnivalót,ezért idemásolom a gépi fordítást bal kézzel
Azonnal látható, hogy Isabelle Menin művészeti háttere festmény. Élénk színei és élénkítő, fantáziadús manipulációja a textúra és az anyagosság elbűvölte a művészeti közösséget. Menin művei olyanok, mint az örvények, mélyebbre és mélyebben húzva a nézőket.
https://www.lumas.com/artist/pep_ventosa/
A Pep Ventosa egyedülálló fényképezési technikájához számos nemzetközi díjat nyert. Egy képben a spanyol fotós az optikai mélység és a látványos látvány rendkívüli fúzióját éri el. Kiválasztott művei egy fa sziluettjét mutatják be, mely a csillogó színekkel lenyűgöző, szelíd ecsetvonásokra emlékeztet. A fák tetejéhez hasonlóan a háttér is tűnhet, a levegő megduzzadt titokzatos mozgalommal.
Számtalan egyedi kép Virtuoso-átfedése
Pep Ventosa körülveszi a fát a kamerájával, és számtalan egyedi kép átfedése révén teljesen új és ismeretlen képet hoz létre.
A Pep Ventosa egyedülálló fényképezési technikájához számos nemzetközi díjat nyert. Egy képben a spanyol fotós az optikai mélység és a látványos látvány rendkívüli fúzióját éri el. Kiválasztott művei egy fa sziluettjét mutatják be, mely a csillogó színekkel lenyűgöző, szelíd ecsetvonásokra emlékeztet. A fák tetejéhez hasonlóan a háttér is tűnhet, a levegő megduzzadt titokzatos mozgalommal.
Számtalan egyedi kép Virtuoso-átfedése
Pep Ventosa körülveszi a fát a kamerájával, és számtalan egyedi kép átfedése révén teljesen új és ismeretlen képet hoz létre.