Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 16:53

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 16:54

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 16:56

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 16:58

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 16:59

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 17:14

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 11. 17:16

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 11. 20:47

Szia Paggy, köszönöm a városi sétát, a jelek szerint igencsak kevés a mozgás , tényleg csak akinek muszáj. Viszont a csarnok nagyon hivogató, nagyon szép és guszta látványban van az embernek része. Máris kattog az embernek, hogy miből, mit lehetne főzni. ;) :D
szép estét, jó éjszakát majd mindenkinek! :ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. január 11. 21:58

Sziasztok!
Kezdem magam kicsit utolérni, de a képek, hozzászólások azok még nem tartoznak hozzá.
Most egyenlőre csak Paggy ezoldali irásairól, nem mindről azért :-)
Megnéztem a videót a csarnokról. Hát meg kell állapitanom, hogy jóval barátibbak az árak, mint itt nálunk a Mars téri nagy piacon.
Az a marhahúsos, na az gyönyörű volt! Épp ma vettem lábszárat a csevaphoz, de fasorban se volt a látottakhoz.
It a mandarin 800 körül van, a finom édes. Dió viszont olcsóbb. A csirke-kacsahús is olcsóbb Nálatok. Én Ödönnek csak kacsalevest adhatok, farhátból szoktam csinálni neki, a husit meg fagyóba, aztán megy anyukámékhoz az állatkáknak.
Paggy, főzöd nekik a húst, vagy nyersen adod?
Nem kiméled a kezed!! Rendben van már valamennyire?
A téli beöltözős, kabátos sétáltatós kép is aranyos. :-)
Mi sajnos mostanában nem voltunk Ödönnel, gyorsan iszkol be, miután kis és nagydolgát elintézte. Gondolom a seb fázhat neki. Kezdjük ismét a lézerezést, egyebeket, mert váladékozik újra ezerrel és nőtt is a sipoly. Néha totál tanácstalan vagyok már.
Megint havat mond holnapra az időkép ide hozzánk.

Samukával is találkoztam a gyors átnézésnél, de újra kell lapoznom,hogy lássam, hogy is van :-)
Kata, sajnálom,hogy nem sikerült a csizma vétel. Most lesznek leárazások, hátha lesz még időd, lehetőséged valahogy elmenni és szétnézni. webáruházakból nem szoktál rendelni? Bár ugye oda is le kell menni, mikor meghozzák a csomagot.

Nálunk még ekkora a hó az udvaron. Vakondék pedig totál élvezik. Akkora földkupacok vannak, hogy kezdek megkergülni tőlük. Ezek nem alszanak télen? Nincs jobb dolguk, mint kukacokat keresni?
Kép

Saját széncinegéim vannak :-)
Szükség megoldás a flakon, de jól működik. :-) A kinálatban van alma, sótalanitott szalonna, sajt, és magvak: dió - ez a kedvenc, a kis dögöknek :-)-, szeletelt mandula, héjtalan napraforgómag. Jönnek is ezerrel.
Kép

Ez még az ablakpárkánynál készült, csak a szúnyogháló miatt ennyi látszik a cinegéből és a dióból. Át kellett őket telepiteni, mert az ablak alatt ödön szigetelt helye totál madárkaki volt, hiába mostam, fertőtlenitettem, meglátszik még igy is.
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. január 11. 22:09

Ez még a szokatlan jó időben készült, csak nem volt időm feltenni:

Kép

Ödönről egy mosolygós kép:

Kép

Ma megreformált bundás kenyér volt a vacsora. :-)
A street kichen oldalán sok jó ötlettel szoktam találkozni.
A bundáskenyért úgy sütötte, hogy előtte két kenyérszelet közé vékony sajtot és felvágottat tett. Én a tojásba még tejfölt szoktam tenni. Azt hittem majd szétesik, de tökéletesen lehetett forditani. Finom lett. Legközelebb csak sajttal próbáljuk ki.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 12. 9:46

Szia Ágikám! \:D/ Végre tudtál egy kicsit jelentkezni te is...Nagyon tetszettek a madár és lepkepék, úgy látszik őkelmék is tudják mi a kényelem..de fehér háttér még erőteljesebben adta ki a színeket. Ödönke meg hogy élvezi a pillanatot, olyan édesek tudnak lenni az állatok is amikor nevetnek...annyira ki tudják fejezni az érzelmeiket. Nem csak a szemük, minden testrészük beszél. :D :)) .Sajnálom szegénykét hogy a lézerezés kezdődik, vagy most felerősödik, de hát ez is egy kéretlen probléma, csak tudná az ember, hogy mitől újul ki... :-o
Milyen jó és finom lehet a bundás kenyér..ki fogom próbálni majd én is..most éppen nincs itthon sajt, hátha csemetémnek így is ízlene.
Csizma váráslás hát erről lemaradtam..nem tudok annyi boltot bejárni. S a legolcsóbb is akciósan 25 felett volt. De nem érdekelt volna, csak jó legyen. De passz- . Majd ha bejutok egy túraboltba talán sikerül, és remélem nem 45 lesz. viszont akkor 15 évig nem kell másikat vennem. Már bánom hogy a régit kidobtam. De már a cipész sem vállalta a javítást. Na nem panaszkodom..ez van. szép hétvégét mindenkinek. Ja még annyi, hogy a tegnap megjött Heteket egy hatalmas cikk kivételével egy szuszra kiolvastam annyira izgalmas témákat hozott, A Pénztől az egyetemig...minden téma érintve volt, valamint a nevelőszülőség is! :-bd :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 17:40

Paggy írta:VÉGÜL JÖJJÖN A MEGHÖKKENTŐ----KÉRLEK TEGYETEK FÉLRE MINDEN ELŐÍTÉLETET ÉS CSAK A KÉP ÉRDEKESSÉGÉT NÉZZÉTEK-ezért csináltam néhány saját képet -bal kézzel-a belga házaspár által adott magazinból,amit a LUMASBAN is meg lehet vásárolni-mindjárt
[
Spoiler: mutasd
url=https://postimages.org/]Kép[/url]online image hosting

Sziasztok Lányok! BUÉK!
Elég ritkán jövök mostanában. Azt hiszem morf-nak hívják ezeket. Vagy az a program neve vagy a kész műé. Nekem sajnos nem tetszik. Van olyan is ami többféle állat részeit keveri össze.
Paggy szerencsés vagy, mindenben meglátod a szépet.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 17:41

Paggy írta:kedves kata-BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK az év vadvirágával-
paggy
KORNISTÁRNICS-
Kép

Gyönyörű
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 17:42

VÉGRE ÉVA-NEHOGY ITT HAGYJ SZERETNÉK VALAMIT ÍRNI NEKED
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 17:45

Paggy írta:végül magyarul-

Nem tudom ebből mennyi van fent a neten. Mi ezt nagyon szerettük a fiammal nézni, amikor ő volt gyerek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 17:49

KEDVES ÉVA-csak bal kézzel írok-nagyon hiányollak-MEGVAN A SZÉP ÚJ TELEFONOD-úgy vártam a használatát/képek6VILÁGÉRT NE VEDD ERŐSZAKOSSÁGNAK-de úgy eltűntél- :flower1: :littlehearth:
UGYE NINCS BAJOD/MÁRMINT NEM VAGY ROSSZUL?
kedves ÉVA,GYERE GYAKRABBAN-MI ÚJSÁG NÁLATOK,HOGY TELTEK AZ ÜNNEPEK-LÁTTAD AZ ÖRÖMHÍREKBEN HÁNYAN KÖSZÖNTÖTTEK?
ÖRÜLÖK,hogy megnézted a fura képet-nekem is megdöbbentő-sőt ijesztő-tehát reménykedem,hogy találkozunk.üdv-paggy
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 17:51

Paggy írta:KIRAGADTAM BELŐLE-
Kép

Lehet, hogy ehhez különleges látásmód kell. Nem igazán tetszik.
Ez igen. http://napivideo.reblog.hu/hiperrealisztikus-festmeny
Én nem is látok így, nemhogy festeni tudjam.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 17:55

kedves lányok-most dicsekszem-NEM MAGAMMAL-HANEM EGY KEDVENC TANÍTVÁNYOMMAL-ő most a MŰSZAKI EGYERTEM FÖLDMÉRŐ KARÁNAK TANÁRA-tegnap találkoztam vele és ,néhány tízévet visszacsöppenve/mármint én/az egyetemi menzán ebédeltünk.ott beszélt egy igazi érdekességről/elküldte a videóját/tehát ez az EDUCATIO KIÁLLÍTÁSON Ő MUTATTA BE-MINDJÁRT FELTESZEM A VIDEÓT VELE-MINDJÁRT-PAGGY
A MENZÁN:
Kép
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 17:55

Paggy írta:KEDVES ÉVA-csak bal kézzel írok-nagyon hiányollak-MEGVAN A SZÉP ÚJ TELEFONOD-úgy vártam a használatát/képek6VILÁGÉRT NE VEDD ERŐSZAKOSSÁGNAK-de úgy eltűntél- :flower1: :littlehearth:
UGYE NINCS BAJOD/MÁRMINT NEM VAGY ROSSZUL?
kedves ÉVA,GYERE GYAKRABBAN-MI ÚJSÁG NÁLATOK,HOGY TELTEK AZ ÜNNEPEK-LÁTTAD AZ ÖRÖMHÍREKBEN HÁNYAN KÖSZÖNTÖTTEK?
ÖRÜLÖK,hogy megnézted a fura képet-nekem is megdöbbentő-sőt ijesztő-tehát reménykedem,hogy találkozunk.üdv-paggy

Szia Paggy!
De jó, hogy össze futottunk. Nagyon sajnálom, hogy még fáj a kezed. Mielőbbi gyógyulást! Mit mond az orvos?
Már igen sok képet csináltam a telefonnal. Tegnap töltöttem át a gépre. Majd teszek fel a próbálkozásaimból, csak megnézem a lemaradást. Olvastam, hogy neked is új van Sok örömöd teljen benne. Használd egészséggel.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 17:58

Kata58 írta:Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata!
Annyira jó ezeket az érintetlen havas képeket nézni. Samuka élvezi a havat? Szereti?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 17:59

https://www.petofilive.hu/video/2019/01 ... allitason/
2019. január 10-12. között vár minden érdeklődőt a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "A" csarnokában!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A több napos seregszemlén közel 200 kiállító és több, mint 52.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:09

Paggy írta:este
Képimage sharing

Hú de szép!
Én is próbáltam éjszakai képet. Nem sikerült.
Kép
Szilveszterkor próbáltam, hogy mennyire látszik a tüzijáték.
Kép
Ez a konyha ablakból.
Nem sokat látni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 18:16

ÉVA-idő kell míg sikerül,meg beállítás -illetve a telefonnak sok funkciója van,meg kell tanulni-nekem se nagyon megy-ja és a kezemet rögzíteni kell,hogy ne mozduljon el-a műltkori ablakból készült képeid szépek voltak-
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:17

Bocsi. A kis képen nem láttam jól. Mindkettő a szobából készült, csak másikból. Az első képen a fények a hősök terénél tüzijátékoznak.
A konyhainál még ennyi sem látszott Ki is töröltem őket.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:20

Paggy írta:ÉVA-idő kell míg sikerül,meg beállítás -illetve a telefonnak sok funkciója van,meg kell tanulni-nekem se nagyon megy-ja és a kezemet rögzíteni kell,hogy ne mozduljon el-a műltkori ablakból készült képeid szépek voltak-

Hát én semmi beállítást nem tudok. A fiam telefonja nem készít jó képeket, régi is már. De nem is szeret fényképezni vele. Majd februárban lesz egy családi összejövetel. Majd ott kifaggatom a tudósokat a fortélyokról.

Vissza: “Társalgó”