Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Szia Paggy, köszönöm a városi sétát, a jelek szerint igencsak kevés a mozgás , tényleg csak akinek muszáj. Viszont a csarnok nagyon hivogató, nagyon szép és guszta látványban van az embernek része. Máris kattog az embernek, hogy miből, mit lehetne főzni.
szép estét, jó éjszakát majd mindenkinek!

szép estét, jó éjszakát majd mindenkinek!

Sziasztok!
Kezdem magam kicsit utolérni, de a képek, hozzászólások azok még nem tartoznak hozzá.
Most egyenlőre csak Paggy ezoldali irásairól, nem mindről azért
Megnéztem a videót a csarnokról. Hát meg kell állapitanom, hogy jóval barátibbak az árak, mint itt nálunk a Mars téri nagy piacon.
Az a marhahúsos, na az gyönyörű volt! Épp ma vettem lábszárat a csevaphoz, de fasorban se volt a látottakhoz.
It a mandarin 800 körül van, a finom édes. Dió viszont olcsóbb. A csirke-kacsahús is olcsóbb Nálatok. Én Ödönnek csak kacsalevest adhatok, farhátból szoktam csinálni neki, a husit meg fagyóba, aztán megy anyukámékhoz az állatkáknak.
Paggy, főzöd nekik a húst, vagy nyersen adod?
Nem kiméled a kezed!! Rendben van már valamennyire?
A téli beöltözős, kabátos sétáltatós kép is aranyos.
Mi sajnos mostanában nem voltunk Ödönnel, gyorsan iszkol be, miután kis és nagydolgát elintézte. Gondolom a seb fázhat neki. Kezdjük ismét a lézerezést, egyebeket, mert váladékozik újra ezerrel és nőtt is a sipoly. Néha totál tanácstalan vagyok már.
Megint havat mond holnapra az időkép ide hozzánk.
Samukával is találkoztam a gyors átnézésnél, de újra kell lapoznom,hogy lássam, hogy is van
Kata, sajnálom,hogy nem sikerült a csizma vétel. Most lesznek leárazások, hátha lesz még időd, lehetőséged valahogy elmenni és szétnézni. webáruházakból nem szoktál rendelni? Bár ugye oda is le kell menni, mikor meghozzák a csomagot.
Nálunk még ekkora a hó az udvaron. Vakondék pedig totál élvezik. Akkora földkupacok vannak, hogy kezdek megkergülni tőlük. Ezek nem alszanak télen? Nincs jobb dolguk, mint kukacokat keresni?

Saját széncinegéim vannak
Szükség megoldás a flakon, de jól működik.
A kinálatban van alma, sótalanitott szalonna, sajt, és magvak: dió - ez a kedvenc, a kis dögöknek
-, szeletelt mandula, héjtalan napraforgómag. Jönnek is ezerrel.

Ez még az ablakpárkánynál készült, csak a szúnyogháló miatt ennyi látszik a cinegéből és a dióból. Át kellett őket telepiteni, mert az ablak alatt ödön szigetelt helye totál madárkaki volt, hiába mostam, fertőtlenitettem, meglátszik még igy is.

Kezdem magam kicsit utolérni, de a képek, hozzászólások azok még nem tartoznak hozzá.
Most egyenlőre csak Paggy ezoldali irásairól, nem mindről azért

Megnéztem a videót a csarnokról. Hát meg kell állapitanom, hogy jóval barátibbak az árak, mint itt nálunk a Mars téri nagy piacon.
Az a marhahúsos, na az gyönyörű volt! Épp ma vettem lábszárat a csevaphoz, de fasorban se volt a látottakhoz.
It a mandarin 800 körül van, a finom édes. Dió viszont olcsóbb. A csirke-kacsahús is olcsóbb Nálatok. Én Ödönnek csak kacsalevest adhatok, farhátból szoktam csinálni neki, a husit meg fagyóba, aztán megy anyukámékhoz az állatkáknak.
Paggy, főzöd nekik a húst, vagy nyersen adod?
Nem kiméled a kezed!! Rendben van már valamennyire?
A téli beöltözős, kabátos sétáltatós kép is aranyos.

Mi sajnos mostanában nem voltunk Ödönnel, gyorsan iszkol be, miután kis és nagydolgát elintézte. Gondolom a seb fázhat neki. Kezdjük ismét a lézerezést, egyebeket, mert váladékozik újra ezerrel és nőtt is a sipoly. Néha totál tanácstalan vagyok már.
Megint havat mond holnapra az időkép ide hozzánk.
Samukával is találkoztam a gyors átnézésnél, de újra kell lapoznom,hogy lássam, hogy is van

Kata, sajnálom,hogy nem sikerült a csizma vétel. Most lesznek leárazások, hátha lesz még időd, lehetőséged valahogy elmenni és szétnézni. webáruházakból nem szoktál rendelni? Bár ugye oda is le kell menni, mikor meghozzák a csomagot.
Nálunk még ekkora a hó az udvaron. Vakondék pedig totál élvezik. Akkora földkupacok vannak, hogy kezdek megkergülni tőlük. Ezek nem alszanak télen? Nincs jobb dolguk, mint kukacokat keresni?

Saját széncinegéim vannak

Szükség megoldás a flakon, de jól működik.

Ez még az ablakpárkánynál készült, csak a szúnyogháló miatt ennyi látszik a cinegéből és a dióból. Át kellett őket telepiteni, mert az ablak alatt ödön szigetelt helye totál madárkaki volt, hiába mostam, fertőtlenitettem, meglátszik még igy is.

Ez még a szokatlan jó időben készült, csak nem volt időm feltenni:

Ödönről egy mosolygós kép:

Ma megreformált bundás kenyér volt a vacsora.
A street kichen oldalán sok jó ötlettel szoktam találkozni.
A bundáskenyért úgy sütötte, hogy előtte két kenyérszelet közé vékony sajtot és felvágottat tett. Én a tojásba még tejfölt szoktam tenni. Azt hittem majd szétesik, de tökéletesen lehetett forditani. Finom lett. Legközelebb csak sajttal próbáljuk ki.

Ödönről egy mosolygós kép:

Ma megreformált bundás kenyér volt a vacsora.

A street kichen oldalán sok jó ötlettel szoktam találkozni.
A bundáskenyért úgy sütötte, hogy előtte két kenyérszelet közé vékony sajtot és felvágottat tett. Én a tojásba még tejfölt szoktam tenni. Azt hittem majd szétesik, de tökéletesen lehetett forditani. Finom lett. Legközelebb csak sajttal próbáljuk ki.
Szia Ágikám!
Végre tudtál egy kicsit jelentkezni te is...Nagyon tetszettek a madár és lepkepék, úgy látszik őkelmék is tudják mi a kényelem..de fehér háttér még erőteljesebben adta ki a színeket. Ödönke meg hogy élvezi a pillanatot, olyan édesek tudnak lenni az állatok is amikor nevetnek...annyira ki tudják fejezni az érzelmeiket. Nem csak a szemük, minden testrészük beszél.
.Sajnálom szegénykét hogy a lézerezés kezdődik, vagy most felerősödik, de hát ez is egy kéretlen probléma, csak tudná az ember, hogy mitől újul ki...
Milyen jó és finom lehet a bundás kenyér..ki fogom próbálni majd én is..most éppen nincs itthon sajt, hátha csemetémnek így is ízlene.
Csizma váráslás hát erről lemaradtam..nem tudok annyi boltot bejárni. S a legolcsóbb is akciósan 25 felett volt. De nem érdekelt volna, csak jó legyen. De passz- . Majd ha bejutok egy túraboltba talán sikerül, és remélem nem 45 lesz. viszont akkor 15 évig nem kell másikat vennem. Már bánom hogy a régit kidobtam. De már a cipész sem vállalta a javítást. Na nem panaszkodom..ez van. szép hétvégét mindenkinek. Ja még annyi, hogy a tegnap megjött Heteket egy hatalmas cikk kivételével egy szuszra kiolvastam annyira izgalmas témákat hozott, A Pénztől az egyetemig...minden téma érintve volt, valamint a nevelőszülőség is!

Milyen jó és finom lehet a bundás kenyér..ki fogom próbálni majd én is..most éppen nincs itthon sajt, hátha csemetémnek így is ízlene.
Csizma váráslás hát erről lemaradtam..nem tudok annyi boltot bejárni. S a legolcsóbb is akciósan 25 felett volt. De nem érdekelt volna, csak jó legyen. De passz- . Majd ha bejutok egy túraboltba talán sikerül, és remélem nem 45 lesz. viszont akkor 15 évig nem kell másikat vennem. Már bánom hogy a régit kidobtam. De már a cipész sem vállalta a javítást. Na nem panaszkodom..ez van. szép hétvégét mindenkinek. Ja még annyi, hogy a tegnap megjött Heteket egy hatalmas cikk kivételével egy szuszra kiolvastam annyira izgalmas témákat hozott, A Pénztől az egyetemig...minden téma érintve volt, valamint a nevelőszülőség is!

Paggy írta:VÉGÜL JÖJJÖN A MEGHÖKKENTŐ----KÉRLEK TEGYETEK FÉLRE MINDEN ELŐÍTÉLETET ÉS CSAK A KÉP ÉRDEKESSÉGÉT NÉZZÉTEK-ezért csináltam néhány saját képet -bal kézzel-a belga házaspár által adott magazinból,amit a LUMASBAN is meg lehet vásárolni-mindjárt
[Spoiler: mutasd
Sziasztok Lányok! BUÉK!
Elég ritkán jövök mostanában. Azt hiszem morf-nak hívják ezeket. Vagy az a program neve vagy a kész műé. Nekem sajnos nem tetszik. Van olyan is ami többféle állat részeit keveri össze.
Paggy szerencsés vagy, mindenben meglátod a szépet.
VÉGRE ÉVA-NEHOGY ITT HAGYJ SZERETNÉK VALAMIT ÍRNI NEKED
Paggy írta:végül magyarul-
Nem tudom ebből mennyi van fent a neten. Mi ezt nagyon szerettük a fiammal nézni, amikor ő volt gyerek.
KEDVES ÉVA-csak bal kézzel írok-nagyon hiányollak-MEGVAN A SZÉP ÚJ TELEFONOD-úgy vártam a használatát/képek6VILÁGÉRT NE VEDD ERŐSZAKOSSÁGNAK-de úgy eltűntél-
UGYE NINCS BAJOD/MÁRMINT NEM VAGY ROSSZUL?
kedves ÉVA,GYERE GYAKRABBAN-MI ÚJSÁG NÁLATOK,HOGY TELTEK AZ ÜNNEPEK-LÁTTAD AZ ÖRÖMHÍREKBEN HÁNYAN KÖSZÖNTÖTTEK?
ÖRÜLÖK,hogy megnézted a fura képet-nekem is megdöbbentő-sőt ijesztő-tehát reménykedem,hogy találkozunk.üdv-paggy

kedves ÉVA,GYERE GYAKRABBAN-MI ÚJSÁG NÁLATOK,HOGY TELTEK AZ ÜNNEPEK-LÁTTAD AZ ÖRÖMHÍREKBEN HÁNYAN KÖSZÖNTÖTTEK?
ÖRÜLÖK,hogy megnézted a fura képet-nekem is megdöbbentő-sőt ijesztő-tehát reménykedem,hogy találkozunk.üdv-paggy
Lehet, hogy ehhez különleges látásmód kell. Nem igazán tetszik.
Ez igen. http://napivideo.reblog.hu/hiperrealisztikus-festmeny
Én nem is látok így, nemhogy festeni tudjam.
kedves lányok-most dicsekszem-NEM MAGAMMAL-HANEM EGY KEDVENC TANÍTVÁNYOMMAL-ő most a MŰSZAKI EGYERTEM FÖLDMÉRŐ KARÁNAK TANÁRA-tegnap találkoztam vele és ,néhány tízévet visszacsöppenve/mármint én/az egyetemi menzán ebédeltünk.ott beszélt egy igazi érdekességről/elküldte a videóját/tehát ez az EDUCATIO KIÁLLÍTÁSON Ő MUTATTA BE-MINDJÁRT FELTESZEM A VIDEÓT VELE-MINDJÁRT-PAGGY
A MENZÁN:

A MENZÁN:

Paggy írta:KEDVES ÉVA-csak bal kézzel írok-nagyon hiányollak-MEGVAN A SZÉP ÚJ TELEFONOD-úgy vártam a használatát/képek6VILÁGÉRT NE VEDD ERŐSZAKOSSÁGNAK-de úgy eltűntél-![]()
![]()
Szia Paggy!
De jó, hogy össze futottunk. Nagyon sajnálom, hogy még fáj a kezed. Mielőbbi gyógyulást! Mit mond az orvos?
Már igen sok képet csináltam a telefonnal. Tegnap töltöttem át a gépre. Majd teszek fel a próbálkozásaimból, csak megnézem a lemaradást. Olvastam, hogy neked is új van Sok örömöd teljen benne. Használd egészséggel.
Kata58 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia Kata!
Annyira jó ezeket az érintetlen havas képeket nézni. Samuka élvezi a havat? Szereti?
https://www.petofilive.hu/video/2019/01 ... allitason/
2019. január 10-12. között vár minden érdeklődőt a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "A" csarnokában!
Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.
A több napos seregszemlén közel 200 kiállító és több, mint 52.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.
2019. január 10-12. között vár minden érdeklődőt a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "A" csarnokában!
Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.
A több napos seregszemlén közel 200 kiállító és több, mint 52.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.
ÉVA-idő kell míg sikerül,meg beállítás -illetve a telefonnak sok funkciója van,meg kell tanulni-nekem se nagyon megy-ja és a kezemet rögzíteni kell,hogy ne mozduljon el-a műltkori ablakból készült képeid szépek voltak-
Bocsi. A kis képen nem láttam jól. Mindkettő a szobából készült, csak másikból. Az első képen a fények a hősök terénél tüzijátékoznak.
A konyhainál még ennyi sem látszott Ki is töröltem őket.
A konyhainál még ennyi sem látszott Ki is töröltem őket.
Paggy írta:ÉVA-idő kell míg sikerül,meg beállítás -illetve a telefonnak sok funkciója van,meg kell tanulni-nekem se nagyon megy-ja és a kezemet rögzíteni kell,hogy ne mozduljon el-a műltkori ablakból készült képeid szépek voltak-
Hát én semmi beállítást nem tudok. A fiam telefonja nem készít jó képeket, régi is már. De nem is szeret fényképezni vele. Majd februárban lesz egy családi összejövetel. Majd ott kifaggatom a tudósokat a fortélyokról.