Jaj Paggy,

ahogy elképzelem az ablakjelenetet

.Csúcs ahogy még elő is adod meg az ultizós srácokat

.
de szerencse, hogy nem lett a segítségnyújtónak semmi baja...

Még jó hogy így ennyivel megúsztátok.!

Egyébként a nyúlpaprikás nagyon finom, jobb mint a nutria...de én maradok a csirke pulyka, sertés párosítások mellett.
Más..apu újra kórházban...megkövezhettek, de nagy megkönnyebbülésemre! Ugyanis este elesett és kénytelen volt mentőt hívni, minekutána a nem tudom hányadik felébresztés után kinyomtam a telefont, mert már majdnem szívbajt kaptam a kimerültségtől. és a gyereket is felébresztette.

. És mivel korán lefeküdtem, lehetett olyan 7 óra, 8 órakor azt hittem már éjfél van..mikor rám csengetett hogy főzzek levest, mert éhes és semmit nem talál. Erre elsoroltam neki, hogy az asztalon ki van készítve minden, csak oda kell ülni és megenni. Megjegyzem a macskák ma megint dőzsöltek a rántott húsokban. Ugyanis nem evett egy falatot sem!

. Éjfélkor újra hívott, fél kettőkor újra, és akkor nyomtam ki a telefont. Na erről ennyit. Viszont klassz hogy bekerült, mert végre elvitték ultrahangra, és kiderült, hogy a műtét helye mellett szivárgás van és begennyesedett! Úgyhogy most már hála Istennek legalább megvan mitől voltak azok az őrült fájdalmai, kapott csövet, és biztonságban van a korházban. Mert a mai szerelések miatt meg nem mehetne mosdóba sem. Úgyhogy én sem megyek ki majd csak holnapután . Akkor viszont hamuzás, kazántöltés, minimálisra állítva a fűtés, hogy ha majd jön haza ne kihült lakásban legyen. Ja igen meglett a telefon hátlapja is...a srác elfelejtette visszaadni.az a kör is megért egy misét, mert szívesen kihagytam volna ebben a metsző szélben.
Legyen szép és nyugodt estétek...jó éjszakát...