Sziasztok Lányok!
TUdjátok,hogy ma április elseje van?
Hát én két helyen úgy meg lettem etetve, pedig ki se tettem ma a lábam itthonról, hogy csak na.

De a gyermekem is bevette, hogy bagoly ül a fán.

Próbálom nála a régi dolgokat, hátha eszébe jut majd valamikor és én leszek akit megviccel. Ez a mai napig nem történt még meg.
Gabóci! Dehogy haragszom, amiért nem az utolsó kép tetszik !
Nagyon megoszlanak a tetszési indexek még közöttünk is, akik műveljük ezt a dolgot. Amúgy nekem is jobban tetszik a nagyobb virágos, de a fatörzseket imádom csinálni. Sejtelmesek, rejtélyesek.

Köszi a képeket.
Paggy! Elfelejtettem, pedig válaszoltál is már rá: Nagyon örülök,hogy az eredmény rendben van!
A kávéházat dicsérni is elfelejtettem. Nagyon tetszett, igazán hangulatos! A kinálatot pedig bátran megkóstolnám. Guszta.
A szatyor bár: Hát ha ott lennék, biztos elnézelődnék annak ellenére, hogy nekem kicsit sok. Viszont egyedi és merész!

Ady sárga kocsiban, azok a lámpák, székek! Tényleg egyedi.
A linkeket nézegetve: Nálam a fiam letiltott minden olyan oldalt, ami ismert virusos online nézhető. Ma is rákattintottam az egyikre, persze, hogy semmit nem tudok kalandozni. Elege lett, mikor s.o.s-be kellett gépet javitania.
A favoritokbóla Walking dead-et nézem felirattal, már a gépemen csücsül, esti program.
A második linket olvasva kiváncsi leszek majd mit érint abból amiket használunk.
Kata, remélem megelőzted a migrént és el is űzted a gyógyszerrel! Itt megint jó idő van. Füvet kellene vágni, mert néhol nagyon megnőtt, de nincs kedvem.
Ma ezt találtam a serpákról bogarászás közben. Egy-két érdekes dolgot azért találtam benne.
https://vilagutazo.net/uticelok/kulfold ... 1LQo7Iyq2c