Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:18

Sziasztok!Jó fáradtan megjöttem ,lerogytam ÉS OLYAN ÖRÖM ÉRT!!!! :) :) :)
Először Gabócit láttam meg és ugyanolyan fiatalosan,mosolygósan,ahogy Budapesten megismertem.Azután,ahogy gyorsan átpörgettem, a képeket,a mindig aranyos,vidám Ágit!!!!A tartalom előtt,KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KÖZÖS KÉPET .ÉS,most jön a RÁADÁS:ÖDÖNT IS láttam újra!!!!!!! Ő is nagyon FESS :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: \:D/ Jujj,de jó!!!!! :ymparty:
Most pedig:
Drága Gabóci!Hát Te igazán egy belevaló csaj vagy!Hogy találtad ezt az érdekes túrát?Első blikkre sok finom süti,SZEGEDI KIFLI,jó cukrászdák ÉSSSSSSSSSSS GABÓCI,aki sütöget.Mindjárt ott érzem magam.CSAK SAJNOS PICIT FÁJ A SZÍVEM,m :(( ert Te olyan szép vékony vagy!De így is kell!Most visszanézem rendesen.Majd jövök:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:47

Kedves Gabóci!Megnéztem újra a képeket.
Jól mutattok az első képen a türkizes dzsekis "leány"és a rózsaszínbe öltözött fa.Írtad,hogy fáradt vagy.El is hiszem a jó melegben ennyit sétálni,sőt sütögetni.Ezért írtam:BELEVALÓ CSAJ VAGY
A 2. képen az magnólia?Gyönyörű!!!
Most jönnek a cukik.Egyik különlegesebb a másiknál,mármint a kínálatra értem.Főleg a sokféle sajttortát ismertem fel,De a kóstolóba kapott mindkét sütibe bekleharaptam volna!Dóm cuki:Érdekes a jóidő ellenére nem űltek kint.Láttam a fagyikat.Mit választottál ?/Nekem a kevésbé édes már a kedvencem-pisztáció,sós mogyoró-Ettél Svéd csoki tortát?A Szegedi kifli hájas tésztából van?Mivel töltötték?
A SUHAJDA nevéről kapott édességet pedig ismerem,meert apukám a vasútnál dolgozott és gyakran jártunk a vasuti restikbe enni.Ott a bejáratnál lehetett kapni.Picit túl édes nekem,de finom.
A Virág cukrászda pedig olyasmi mint Pesten a Vörösmarthy /Gerbaud/ÓÓÓ!Hányfélesütemény?Mi volt az a piros ,kalapos tortácska?
Herendi a kávéfőzőgép?Egyáltalán ,hogy bírtátok végigenni ?Kávé,vagy tea járt hozzá?
Legvégül pedig, gesztenye vagy csokigolyó készült a Buli konyhán?Gabóci gratulálok Neked és köszönöm a fényképeket! :flower1: :littlehearth: :flower1: Üdv.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:48

Lányok !Hoztam én is képet máról.Mindjárt felteszem.
A képek :
PÁCOLT KACSA TÁLBAN
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:52

TÖLTÖTT KACSA/mézes alma-narancs-fűszerek/ZSÁKBAN
Képwhere is the closest hsbc bank
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:54

ÉGETT KACSA TEPSIBEN

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:56

Mert elfelejtkeztünk róla, annyi volt a munka és mert túl közel raktuk a sütő felső részéhez.De ,azért finom volt!!!! :))
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:57

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 18:59

Saját találmány:
CSUKLÓVÉDŐ ZOKNIKESZTYŰ
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 19:03

Ilyen jó idő volt:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 19:06

És 3x ennyit kell gyalogolni a hazafelé vivő buszig:
Kép
Kedves Lányok!
Később még benézek.Holnap kezdődik a tortúra nálunk.PADLÁSPAKOLÁS.Legyetek jók!Üdv:Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 31. 19:22

Szia Mindenki!

Jó volt Gabócival! :-) Sokat beszélgettünk, és legalább én is megtudtam, hogy létezett Suhajda néven cukrászda , mindez az Alabárdos helyén.
Ödön csipte GAbócit, még kutyapuszit is akart adni. :-) Ez nagyon ritkán fordul elő nála :-)
Beteszem a képet, mert Gabóci is olyan jól néz ki rajta szerintem:

Kép

Paggy! Lopom a csuklóvédős szabadalmad! :-)
Szegeden a jónépnek ilyen időben még fázik a seneke, nem nagyon szoktak kint ülni :-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 31. 19:34

Négy óra munka van ebben a képben. Ez most normális rizspapirra lett csinálva, nem úgy, mint a múltkor
Bár ez az aprólékos munka azt hiszem nem nekem való, megint jojozik a szemem tőle.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 31. 20:04

Lányok olyan jó volt olvasni benneteket! a csodás képeket és a beszámolót is köszönöm! Ági, csodaszép a rajzod, és biztosan más volt a megfelelő papíron a festés. még kívűlállóként is izgalmasnak tűnik.. :x @};- Paggy, az égett kacsán jót vigyorogtam...kicsit gyorsan sütötted.. de szerintem így is csoda finom lehetett. Egyébként nekem is odaégett a mirelit töltött pulykamell vagy micsoda a másik fele már nem...de legközelebb maradok inkább a zsíros kenyérnél, azt tuti nem lehet elrontani. :))
Nekem is jojózik a szemem ma mert papírokat rendeztem...brrrr. de csak még jobban belezavarodtam az egészbe. kezdhetem majd előlről, de mindegy most abbahagytam.. :-q . egyre erősödő fejfájásom megállásra késztet, megyek gyógyszert bevenni, mert nem várom meg míg elkap a migrénroham. Aztán irány az ágy! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :littlehearth:
Nektek is nagyon szép álmokat!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 21:03

Kedves Ági!Nagyon szép-nagyon szép.Vajon mennyire akarsz elmélyülni a festészetben?Ha megtanultad a technikát abbahagyod?
A múltkor írtál erről,de gondoltam,megfejted a festőt és kedvet kapsz rá.Igaz ,az a világ már elmúlt,hogy köznapi halandónak/nem művésznek/ilyen aprólékos munkával kelljen kifejezni az életérzését.Amikor még nem volt tv, mi is többet gondolkoztunk.Legalábbis emlékszem,hogy nem voltam ilyen felületes,csapongó.De főleg a számítógép a mákony.Megtanulhatunk sok mindent.Pld.olvastam ,van vasalás,takarítás,babaruhavarró ...tanfolyam.Tehát meddig mész el Ági?Hobbinak csodálatos.Nekem a fényképezés és a frézia előcsalogatás lenne.Sajnos az utóbbi rendesen csak februártól júniusig lehetséges.A többi időpont csak kínlódás mindkettőnknak/hagymának és nekem/.Szeretném ismét elmesélni,hogy mire jó a fényképezés.Julika születésnapjára róla készült felnagyított fotókat adtam.Nagyon örült.Milyen jó ajándék lesz majd Tőled ,a csalátagodnak vagy a rokonodnak, egy ilyen szép festmény.BÁR én minden negyedévben váltogatom a fotóimat a falon.Persze nem mindet,csak a jókat.Pld az egyik régi kedvencem:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 21:06

2 éve csináltam.
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 31. 21:18

Paggy!
Nagyon tetszik ez a kép, szuper!
Ahogy a hideg és meleg szinek váltakoznak. Elől a sötét olivazöld, talán bükkfa?, aztán mögötte szintén sötéten a kuka és a két személy, majd fenn keretbe foglalja a szürke felhő, amibe már van egy kis rózsaszin is. Ezután lent már a meleg szinek, árnyékok, jó időben voltál jó helyen. :-)
A festészet egyenlőre hobbi. Van már aki eladásra fest közüllünk. Én a legszebbeket, ami nekem is tetszik be akarom kereteztetni és egyenlőre az üzletbe kitenni majd. Nagyon szeretném, ha eljutnánk a tájkép festészetig szeptemberben. Most az orchidea jön, aztán májusban egy workshop, ahol halak, rákok , madarak lesznek.
Érdekes, ahogy tekerek a bicajjal,figyelem a fákat, cserjéket, mit lehetne megörökiteni :-)
A fák festésében sok kihivás van. Amit most csináltam, legalább egy órát gyakoroltam a legalja törzsét. Sok videót nézek a kinai festészetről. Csak nagyon sok időt elvesz. Még most érem utol magam a mai nappal és Ödön még hátravan.
A mondanivalója az nem igazán motivál, én a szépséget nézem benne és a nehézségi fokot.
Lehet, hogy megdöbbensz most ezen, de a kinai annyira más világ ilyen téren, hogy teljesen rá kellene állni az embernek gondolkodásban, életvitelben szerintem,hogy átérezze a mondanivalóját.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 31. 21:22

Ági!Nem tartalak fel,menjél Ödönkéhez!Azért rengeteget változtat az emberen a "bogarászás,szöszölés".Jó pihenést Ödön után!Üdv:paggy :flower1: :littlehearth: :flower1:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. április 1. 11:21

Kislányok! A képek feltöltésére nem került sor, mert még tegnap is csavarogtam a barátnőmmel. Egy kicsit visszaolvastam a lemaradásomból, megállapítottam, hogy senki sem unatkozik, van feladat bőven. A személyes ismeretségnek meg van az az előnye, hogy szinkronizálva tudlak olvasni beneteket és élvezni a humort. :D

Ági a festményed ismét gyönyörű, de az előző jobban tetszik, nem akarlak megbántani, mert tudom rengeteg időd, munkád fekszik benne. A papír minősége is biztos közrejátszik , vagy csak a sárga faktor beszél belőlem :)

Paggy! A képeid a fréziáról, és bikás parkról nekem is tetszik. Csak egy kérdésedre tudok válaszolni, hogy a Szegedi kifli kelt tésztából készült. Az idő szűkösége miatt nem volt lehetőség mást kóstolgatni, amit én egyébként sem tettem volna meg, nem tudnak lázba hozni. Őszíntén megmondom, nem a süti séta miatt mentem, inkább azért, hogy Ágival találkozhassak. Az épületek sokkal jobban érdekelnek, amire most sem elég időm, sem erőm nem volt. Menet közben kattintottam néhányat. Szándékomban áll visszatérni és pótolni. ;)

Szeged állomástól a hősök kapuján át a a Dóm térig...

Spoiler: mutasd
Kép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 1. 14:59

Sziasztok!Hú,de fáradt vagyok!! :(( :(( :((
Leülök picit.Gabóci köszönöm szépen a sok szép szegedi képet.Mennyi szép épület!!!!!Azért ne hajtsd magad,inkább sétáljatok a barátnőddel a jó időben! :flower1:
Ezt találtam:
https://hvg.hu/tudomany/20190401_kasper ... irusok#rss
és ezt:
https://www.jogiforum.hu/hirek/40152
Megyek vissza a padlásra. :-h Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 1. 16:52

Sziasztok Lányok!

TUdjátok,hogy ma április elseje van?
Hát én két helyen úgy meg lettem etetve, pedig ki se tettem ma a lábam itthonról, hogy csak na. :-)
De a gyermekem is bevette, hogy bagoly ül a fán. =)) Próbálom nála a régi dolgokat, hátha eszébe jut majd valamikor és én leszek akit megviccel. Ez a mai napig nem történt még meg. :))

Gabóci! Dehogy haragszom, amiért nem az utolsó kép tetszik ! :-)
Nagyon megoszlanak a tetszési indexek még közöttünk is, akik műveljük ezt a dolgot. Amúgy nekem is jobban tetszik a nagyobb virágos, de a fatörzseket imádom csinálni. Sejtelmesek, rejtélyesek. :-)
Köszi a képeket. :-)

Paggy! Elfelejtettem, pedig válaszoltál is már rá: Nagyon örülök,hogy az eredmény rendben van!
A kávéházat dicsérni is elfelejtettem. Nagyon tetszett, igazán hangulatos! A kinálatot pedig bátran megkóstolnám. Guszta.
A szatyor bár: Hát ha ott lennék, biztos elnézelődnék annak ellenére, hogy nekem kicsit sok. Viszont egyedi és merész! :-) Ady sárga kocsiban, azok a lámpák, székek! Tényleg egyedi.
A linkeket nézegetve: Nálam a fiam letiltott minden olyan oldalt, ami ismert virusos online nézhető. Ma is rákattintottam az egyikre, persze, hogy semmit nem tudok kalandozni. Elege lett, mikor s.o.s-be kellett gépet javitania. :))
A favoritokbóla Walking dead-et nézem felirattal, már a gépemen csücsül, esti program.
A második linket olvasva kiváncsi leszek majd mit érint abból amiket használunk.

Kata, remélem megelőzted a migrént és el is űzted a gyógyszerrel! Itt megint jó idő van. Füvet kellene vágni, mert néhol nagyon megnőtt, de nincs kedvem.

Ma ezt találtam a serpákról bogarászás közben. Egy-két érdekes dolgot azért találtam benne.
https://vilagutazo.net/uticelok/kulfold ... 1LQo7Iyq2c
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 1. 18:55

sziasztok4 Ági igen sikerült melegebb éghajlatra küldenem a fejfájást, még időben léptem :D . Ma is elintéztem egy két dolgot, aztán úgy elment a délelőtt meg a koradélután, hogy már nem volt kedvem sehova menni..nem mintha nem kellett volna, de majd holnap. Most végeztem a portalanítással, jöhet a porszívó, majd a felmosás, addigra meg már este is lesz. Kicsit a Jangboriban ragadtam..annyira cukik ők is. Nagyon sok kedvencem van benne, és nem csalódok a karakterekben sem :D . De már ideje is mennem a dolgomra mindjárt este van.
Puszim mindenkinek! szép estét..azért lesegetek is közben. Jut eszembe, hogy aki a TIMET elkezdte nézni, Kriszty folytatja, már két részt lefordított a folytatásban.
Spoiler: mutasd
http://fantasykoreandrama.blogspot.com/
. Nehogy a várt sorik közül ez lemaradjon! :D ;) . Ez nagyon komoly történet! x_x :-bd .
Képeket nem csináltunk ma sem, de ha holnap kijutok csinálok, már biztosan több minden kivirágzott. :D :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 1. 19:52

Jó estét!Megjöttem porosan és piszkosan/padlás/,de vidáman .Hoztam 4 vagy 5 képet estére.vaktában kattintva,de egyhez van történet is.
Előtte azonban:
Kata és Ági!Üdítő Titeket is olvasni.Örülök Kata,hogy elmúlt a fejfájásod! :-bd MINDENKI MÁSÉT IS ÖRÖMMEL FOGADOM ÉS A KÉPEKET IS!HAJRÁ LÁNYOK-FIÚK,akik betértek ide! :littlehearth: :flower1: ---Nincs sok energiám,most csak átfutottam mindent.Hétvégén majd hozok rendesen(HAHAHA????? :)) )képet.Most mindjárt felrakom.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 1. 19:58

Vacsora a páromnak.Most jött haza munkából, reggel 4-kor indult és holnap reggel 4-kor megy megint
Menü:
Zöldbabgulyás,krumplis ogácsa,boros tea/sok tea+kevés vörösbor/

Képforensic anthropology benefits
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 1. 20:01

Valódi teknős(az enyém) vacsorázik a nagy kádban.Még jön a másik is utána.Sajnos nem lehetnek egyszerre a vízben,mert a fiú nagyon durva a lánnyal,viszont szárazon imádják egymást.
Képbb&t atm near me
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 1. 20:04

Egy kis bohóckodás:
Kis műanyag kabalateknős bámészkodik a "gyógynövények"között.
Kép

Vissza: “Társalgó”