Szia Paggy!
Nagyon sajnálom a kis kertedet! Még az én szivem is belesajdult, ahogy néztem.
A szomszéd sráctól nagyon rendes, hogy bekopog hajnalban, mikor hazajön. Jók a jó szomszédok!
Nálunk most hál istennek úgy néz ki mindkét oldalon rendesek és rendesek lesznek azok is, akik épitkeznek. Az egyik oldalról szerencsére elköltözött az ott lakó nagyon pozitiv hölgy, akik megvették velük semmi baj.
Szépen lekapták a tetőt! Bele se merek gondolni mennyi egy tető gerendázása és cserepezése. Szigetelve is lesz a födém?
Nagyon jó ötlet volt az a lakás kiadás és eladás. Ismerve a mostani árakat - Szegeden is már pesti eladási árak vannak- nem kell külön pénzt beadnotok még a teljes kész állapotig. Piros cserép lesz rajta? Beton, vagy más anyag?
A padlás az olyan lomos volt, vagy üresen állt?
Azért az is jó, hogy ott vannak az állatkák és nem vagy egyedül, mikor a férjed éjszaka odavan. Azért nem semmi 3 napot úgy dolgoznia. Tud most a munkálatok alatt aludni valamennyit?
Nálunk most szép idő van, bár nem a legmelegebb. A teraszt, ami félig védett újra slagoznom kellett,mert ahogy épitkeznek - bár nem igen mozogtak egy hete-, tiszta por a kő.
Az apró por meg a csukott ajtón is bemegy, hiába nem nyitja ki az ember. Szellőztetni is a másik oldalról szellőztetek.
A képen pedig igen, az összeköthető ecsettartó. Muszáj volt, meg jól is néz ki, ha az ember abban viszi, ugyanis a kimosott ecsetszőr tragédia ahogy ki tud nézni, mire hazaérek a festészetről.
Majd elfeledkeztem a fügéről. Nagyon szép nagyra nőtt már. Nem tudom mi van az idővel, de nálunk - igaz északi oldalon van-, de augusztus, mire a füge beérik. Sose volt még ilyen korán kis kezdeményezés az ágakon. A kép nem jó, mert egyszerűen nem akart a 20. sem éles lenni.

Kata, jó látni Samukát napozni. Remélhetőleg nem a lába fáj, nem azt mustrálgatja.
Örülök azért, hogy ki tudsz menni vele, még ha nem is olyan sok időre. A könyveket antikváriumba viszed be, vagy valahogy máshogy tudod eladni?
Mai reggeli szórakozás a napfénnyel:

Végre jó lesz a baracktermés, vagyis a jelek azt mutatják.

Szegeden megint ebösszeirás lesz. Évekkel ezelőtt volt már, akkor még Arthurunk élt. Nem történt semmi utána, most megint mit akarnak? Ki tudja
Hibiszkuszom épp virágzós kedvében van: