Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 25. 21:54

Hú Kata és Hű Ági!Micsoda képek!
Az első Kata:
Szép ez a portál,mármint régimódi ,de bizalmat keltő.A mai eldobható eszközök világában egy éles kés IGAZI ÉRTÉK.Érték a jó anyagból készült eszköz,amit megéri megjavíttatni,mert szeretjük és jól tudunk vele dolgozni.Szépek a képek is.Most megnézem mégegyszer.-Nézem a feliratot.NDK-s esernyő 6000ft.Ha jó megéri!!!-]
Spoiler: mutasd
Kedves Kata!Először a köszönet.Köszönöm szépen,hogy beraktad ezeket a képeket.A másik,félreértetted az írásom.Nem erőszakoskodni szeretnék,hogy GYERÜNK ,HOZZATOK KÉPEKET!!!!Hanem "kitaláltam" EZ PERSZE NEM AZ ÉN FELADATOM,ám mégis inkább azt gondoltam,MENETKÖZBEN,hogy milyen jó lenne,ha ÉS MOST JÖN A MEREDEK MONDATOM!!!!!!!!!!!!!!!!HA
sajátélményes ,kimozdulós vagy nem kimozdulós,de mindenképpen picit adni kell magadból /vagy fotót,vagy hozzászólást,vagy szmájlit=itt jártam,tetszett/fotós fórumot csináljunk közösen.Miért???Mert,kimozdulsz,vagy újat próbálsz vagy elismernek,vagy örülnek Neked ......EZ AZ ÉN BOLONDOS GONDOLATOM VOLT.Nem a ráérő nyugdíjas pesti nő szórakozgatása miatt,hanem CSAK EGY FELVETÉS[/
Tudom,hogy mindenki más helyzetben van.Ám hasznosnak gondoltam,hogy aki nem jut el Budapestre,legalább áttételesen "körülnézhessen".Ezért mentem el több helyre is. :ymparty: Nem mintha nekem ne lett volna újdonság és öröm!Ennyit a témáról.[
/
Ági!Köszönöm a baráti szavakat.Jól esett.
NAGYON -NAGYON JÓ A CINCÉRFOTÓ!!!!!!!!Ugye cincér?Megdöbbentett a közelsége.Igazi portréfotó.Jó nézegetni.Érdekel .Azt hisszük,mi emberek,hogy csak nekünk van személyiségünk.Pedig!!!A kis teknőc is aranyos.Nekem mindkét teknősöm más természetű.Az egyik bátor,vakmerő , igényli a közelségem.Úsztathatom is a kádban.Felveszem , beugrik a vízbe , utána visszaúszik hozzám.A másik, félős,magának való.Ennyi év alatt sem sikerült felengednie .
[spoiler]Ági!Megértettem,amit írtál.Igazad van.Most kicsit érzékenyebb vagyok.Majd igyekszem
.
A genendákat beáztatják gombaelleni,impregnáló szerbe.Egyébként, még most jön a java.A tető után leverik a vakolatot,majd hőszigetelnek,külsü-belső vakolás,festés,sufni-kerítés -kertépítés következik.Köszönöm a szuper fotókat.Jövő héten a VADLESEN sétáról hozok majd képeket.Ja és a lényeg!!!!!!!!!GRATULÁLOK,hogy beválasztották 4 képedet.Ha nem lennének ilyen öregek a kutyák ,elmennék Szegedre a kiállításra.Remélem, majd végigvezetsz virtuálisan![/spoiler]Szép estét ,álmokat!Üdv.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 26. 7:37

sziasztok! Milyen vicces az élet, az ember csak kapkodja a fejét..még a természet is gondoskodik pillanatképekről :))
Hát nem semmi olyan profin lekapni a drágát. Csupaizom, karakán egyéniség. Igaza van Paggynak, hogy az állatok is annyira különbözőek. Erről eszembe jut díjnyertes kutyám első ellése...13. db. ebből csak 1 pusztult el, de éppen elég is volt őket megkülönböztetni... :D . Ági, milyen jó hogy meghallottad a kopogást, így szó szerint életet mentettél. Nagyon édes az a kis teknőc. Remélem én is hogy életben marad. Annyira tele vagyunk mindenféle hullámhosszal, hogy összezavarodnak az állatok, hogy merre kell menni. :( . Na de mire mennénk ma már villany, net, tv. stb nélkül?! ahhoz már igazi nomád élet kellene. A Petróleumlámpához meg nem vonzódom...nagyon balesetveszélyes.
Jövő hétre nagyobb esőket mond, remélem addigra jól haladnak majd a tetőszerkezettel. Már várom, hogy visszatérhessen a nyugodt életmódod..Viszont amit cserébe kapsz a mostan rendetlenség után az olyan jó és örömteli lesz, hogy minden gondot megér! :) ;) .
Aranyos a kis banda, ahogy startra készen, s megadóan várnak a gazdi hobbija miatt. :))
:x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 26. 17:20

Jesszus Kata!13 kutyust kihordani!!!!!!Még szerencs,hogy nem halt bele!
Mi ma orvoshoz rohantunk.Gombot rágicsált Fruzsi és beakadt a felső fogsorába.Nem vettük észre csak amikor már sirdogált.Hogy miért gombot?Isten tudja,"szegénynek" nincs mit rágnia!!!! :(( Ja és honnan vette? A paplanhutatomról.Szép színes volt a gomb.És még nincs vége,mert bár nem látjuk van-e ott még valami,állandóan csamcsog.Ebben a jó melegben elvonszoltuk szegényt gyalog 2 buszmegállót,majd Lilláért is kellett menni.Most itt fekszik a lábamnál,horkol.Remélem nem lesz baja!Megyek lillázni.Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 26. 18:18

sziasztok! A kutyusok néha igencsak megtréfálnak bennünket.. ki így ki úgy... :))
Ma is sikerült kimozdulni...ime egy két kép :D

Kép
nehogy már egy normális fotó is készülhessen :)) :))
Kép
Kép
Kép
ez a kutyus nagyon kedveskedni akart...a gazdija meg beszélgetni... :))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 26. 19:35

Sziasztok!
Hú, Paggy! Szegény Fruzsi! Mit ki nem tudnak találni! Gombot csenni! Hát nem semmi...
Azt hiszem Ödönöm egyre raplisabb és hisztisebb. Mai sétánál visszatért a gyerekkorba. Leült, mert elhúztam egy helyről. Megigértem neki egy fenékbe billentést, de nem hatotta meg. Most ő is horkol a gazdi s zobájában.
Nagyon nyomott a levegő, mondja itt a nagy esőt. A biciklim is végleg felmondott, örültem,hogy a pedál nem tört le ma, ahogy tekertem haza.
Két napja az egyik jó ismerős adott két bogyót a nyavalyámra, ami kinai angyalgyökérpor és szuperül helyre állitotta a vérnyomását, munka miatti feszültségét. Nem szeretem az ilyen nekem is jó volt, próbáld ki dolgokat, de utána olvastam és csak bevettem . Hát azt hittem megpusztulok. Irta, hogy a jing-jang itt úgy lesz egyensúlyban, hogy a melegség érvényesül. Hát, mintha a pokol tüzén égettek volna belülről. Lüktetett a fejem ezerrel. Mindez éjfélkor. Úgy voltam vele, ha felébredek ok, ha nem, hát igy jártam. Na és lőn csoda, reggel tökéletes vérnyomással ébredtem, azóta sem ment a kritikus 140/90 érték fölé.
Ma mesélte egy férfi vendégem, hogy Angliában az orvosi szolgáltatás kicsit nagy kivánnivalót hagy maga után, igy egy kinai orvost ajánlottak neki. ugyanezt a port kapta, csak teát kellett belőle főzni, cukorral fokozható volt a melegség. ugyanazt élte át, mint én, de jobban is lett. Na, kiváncsian várom majd a normalizálódásom.

Kata, örülök, hogy ki tudtatok mozdulni. Samuka szereti a kutyákat? Idegen kutyákat?
Mutattam a férjemnek a köszörűt. Megkérdezte, hogy akarom-e, hogy vegyen még egyet! Hát kacifántos nem volt a válasz. :))
Szépen a gyöngyvirágok. Nálam is megvannak még a ház előtt, szerencsére senkinek nem volt ingerenciája leszedni, úgy, mint a rózsákat szokták.

A festmények a Fűvészkertben lesznek kiállitva. Alig várom már, hogy hozzam a képeket. Szégyenszemre még sosem voltam ott, hát most nem tudom elkerülni. :-) Azt mondja a vendégem, aki ott dolgozik, hogy amióta új igazgató van, nagyon szépen rendbe van téve. Trópusi lepkeház is nyitva lesz már akkor május 18.-án. Lesz egy óra szünetünk, igy remélem tudok sok képet csinálni.

Felépül mellettünk a ház és semmit nem fogok látni a mágnesen fekve a felhőkből. Hát igy jártunk.

Kép

Alig várom, hogy beérjen a barack. Csak remélem a jég elkerüli, meg más nyavalya is.

Kép

Nem a legjobb kép és nem is sikerült elkapni, ahogy kinyitja a szárnyait, de beteszem.
A kert végén keritésen keresztül a tó előtt a féltve őrzött ragadós galajok között.

Kép

Végül Ödön éjszakai módban. Épp cserélni akartam alatta a lepedőt, de nem volt szivem felkölteni. Szólni szokott, vagyis nem fekszik rá,ha túl piszkosnak gondolja . Ma fújtam be a kék spray-vel a sebet, az meg olyan nyomokat hagy, hogy szinte azonnal cserélni kell, mert néz rám,hogy na ő arra nem fekszik rá.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 26. 20:02

Ági! Jót derültem Ödön rigolyáján :)) . Egy tipp hogy magasabban legyél a mágnesezés közben...kinyitható asztalon... :D :)) .
Itt is borul be rendesen, kíváncsi leszek éjjel lesz e eső! Samukám meg itt nyüszköl, nem szokott, de úgy látszik ma ő is elfáradt. ;)
A pillangód gyönyörű. Izgatottan várom a kiállításodat, és a képeidet! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 26. 20:43

Kata58 írta: Egy tipp hogy magasabban legyél a mágnesezés közben...kinyitható asztalon... :D :)) .

Kata, sajnos a probléma ott van, hogy nem felfele, hanem lefele kellene menni, hgoy lássam a felhőket. =))

Az esőből mi biztos kapunk, mert már túl van Pécsen. Ha ott szakad, előbb utóbb Szegedre ér.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 26. 20:55

Mégiscsak bejöttem ide,mert olyan irdatlan állapotok vannak nálunk a bezsúfolódástól, a portól és a mindenhová eső régi tetődaraboktól,hogy el kell meneküljek a valóságból.
Most Ágival kezdem.
Nagyon szép a barackos,pillangós és ödönös kép!!!!!Mindegyik más miatt.Jó lenne ,ha majd a lepkeházat láthatnánk.Még sosem voltam.Itt az állatkertben /állítólag/nagyon sok pénzt kell fizetni KÜLÖN.ha a lepkeházba be AKARSZ MENNI.Vágyom rá,de ha kibickedhetek Veled nekem az is jó,SŐT DUPLA ÉLVEZET!!!! :))
A kínai orvoslás egy csoda./persze nem a vakbéloperáció helyett/Titkos vágyam volt,hogy a mi kis ódon házunkból egy ZEN-kertes,gyógytnövényes,kínai gyógyító helyet csináljak.A mi házunk nagyon titokzatos és pozitív kisugárzású.MEG ITT VAGYOK ÉN IS!!! =)) =)) =)) .Sokat -sokat-rengeteget kell tanulni,tapasztalni a gyógyításhoz.Állandóan azt érzem,olyan meridiánmasszázst,gyógyfüves masszázst tudnék csinálni.Olyan csendes, szép,időntúli hely lenne.NO DE VELEM,CSENDES?Mégis azt érzem IGEN!Ám nem fog megvalósulni,mert semmit sem teszek érte.Sőt ,ami TE VAGY,azért nem kell tenni,hanem jön magától.Tehát inkább állatok,növények,emberek.ÉVEK ÓTA EZ AZ ÉLETEM.
Kata!Most ne figyelj ide!A Ji-King jóskönyvet,ha nagy a gubanc,felütöm.Mindig kapok egy bölcs tanácsot.Megértem,mégis megyek a fejem után. :-?? .Tehát Ágika!Figyeld magad,hogy hat rád a pirula és,ha jó bizzál benne!Köszönöm a képeket. :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kedves Kata!
Samukának nem volt túl jó kedve,legalábbis a fotón ez látszik.Nem baj,azért jár neked egy kis SZTÁRFOTÓ a fiadról/és nekünk is,hogy részese legyünk az életed pici darabjának/.A gyöngyvirágkép szép.Hamvas,illatos.Nagyon szeretem :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: ,bár tudom milyen kis agresszív/kiírthatatlan/ virág.Jópofa a kis terrier.Ugye Neked is az volt.Bár el sem tudtalak volna képzelni egy foxival.Okos,izgága,játékos és néha kicsit "kemény".KÖSZÖNÖM A KÉPEKET.
A lányom valamilyen meglepetést tartogat a számomra anyák napján.Az a nap többszörösen érdekes lesz.'1/megyünk közös városi sétára négyen/lányomék/2/anyák napja,3/ a hivatalos névnapom ,4/és még egy meglepetés is lesz.IZGI
Na mára ennyi.Most nézek egy kis elvarázsoló sorozatot.Jó éjt!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 26. 20:56

Jaj Ági!Ma hallottam,hogy a Könyvhétre megjelenik valami igen jó regény a szegedi boszorkányperről.Mindjárt utánanézek.
A könyvről mindjárt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 26. 21:04

Boszorkányüldözés Magyarországon
Magyarországon Könyves Kálmán király híres boszorkánytörvénye („Strigákról pedig, akik nincsenek, semmiféle említés ne essék”) a 12. század elejéről származik. Ezen törvény tiszteletben tartása szinte megakadályozta a néphiten alapuló boszorkánypereket a magyar történelem során, azokat a maleficák elleni eljárásokra korlátozva. Ám még ezekre is viszonylag ritkán került sor, eltekintve a 16–18. század közötti zavaros időket. A három részre szakadt Magyarország, a vallásháborúk, illetve a Habsburg elnyomás évszázadaiban két nagyobb üldözési hullám zajlott. A boszorkányság vádja olykor férfiakat is sújtott, és egyes esetekben a politikai ellenfelek eltávolítását is szolgálta. A vallomásokat gyakran kínvallatással csikarták ki a vádlottakból. Az összesen mintegy ezer magyarországi boszorkányper egy része halálos ítélettel, más részük enyhébb büntetéssel zárult. Szeged egyébként élenjáró volt a hazai boszorkányüldözésben, a Magyarországon lezajlott boszorkányperek több mint a felét itt folytatták le, és gyakran ártatlanul megvádoltakat is kínhalálba küldtek.

Boszorkányok égetése, 1587
„ „Mivel ezen jelen álló gonosztévő személyek és boszorkányok az mindenható Teremtő Istent, boldogságos Szűz Máriát, Istennek minden Szentjeit megtagadván s a Szt. Keresztségrűl le mondottak, le esküdvén az keresztény hitrűl Istennek szent parancsolattyát és anya szent egy háznak Szentségeit félre tevén és letapodván az pokolbéli sátánnal örökös hűségre és szolgálatyára szövetkezvén, hogy soha az Krisztus urunktúl rendeltetett igaz hitre visszatérni sem az isteni parancsolatot tovább meg nem tartani, hanem örökké nékik engedelmeskedni, az ördögöknek éjjeli gyűlésekben és játékaikban szorgalmatosan járni és ottan enni s inya az sátán parancsolattyát kedvek szerént végben vinni és az igaz Isten helett őket imádni, nem különben Christus drága vérével meg váltott lelkeiket és testeikért Szt. Lélek istennek edényeit az pokolbéli sátányal test szerént közösködvén s bagozván örök kárhozatra, az emberi nemzett megesküdött ellenségének pokolbéli sátánnak kötelezni és rabjokká tenni és azzal! mind az Istentelenségnek s mind az örökké való szám kivetésnek társakká lenni számtalan emberekéit testekben megrontani és életüktől is megfosztani és más istentelen gonoszságokatt el követni és cselekenni nem félemlettek. Azért is Élőtörvények szerént más gonoszoknak rettentő és félemlő példájukra az igazoknak tovább való megmaradásokra elevenen tűzre sententiáztattak. Tűzre. Tűzre. Isten, Istenben!" ”
– Kovács János: Szeged és népe - Vallás, szellemvilág[15]
1728. július 23-án tizenkét embert, hat férfit és hat nőt égettek meg a Boszorkánysziget területén, köztük az akkor már 82 esztendős Rózsa Dánielt, a város leggazdagabb polgárát és egykori bíráját, az őt vádoló bábaasszonyt, Kökényné Nagy Annát, valamint a 16 éves Oxy Ilonát, az Oxy boszorkány klán legfiatalabb tagját. Ezen családnév az 1900-as években kihalt, ám a leszármazottak a mai napig a Dél-Dunántúlon élnek.

Mária Terézia uralkodásától tapasztalható jelentősebb változás a boszorkányok megítélésében. 1756-os rendelet alapján a gyanúsítottakkal szembeni eljárási mód körültekintőbb lett, így ítélet csak akkor születhetett, ha az eljárás lefolytatása során bizonyítottan minden körülményt figyelembe vettek. Az ítéletek felügyeletét a Kancellária biztosította. Az uralkodónő 1758-ban elrendelte, hogy az ilyen ügyek eljárásának megindulása előtt tájékoztatni kell az uralkodót.

1768-ban megtiltotta a boszorkányokkal szembeni eljárást, kivéve, ha a boszorkányvád gyanújelei egyértelműek, és ezzel együtt egyéb bűnvád is felmerült.[16] 1770-ben lépett hatályba a Constitutio Criminalis Theresiana, mely a bűnöket és büntetési tételeket szabályozta.

Az utolsó személy, akit Magyarországon boszorkányság (és gyújtogatás) vádjával kivégeztek, Deák Mihályné Berkesz Sára volt. Az ítéletet – mely pallos általi halál volt – Nagybánya város ítélőszéke hozta, és hajtotta végre 1762-ben.[17]

A babonák és hiedelmek azonban tovább élnek napjainkig.

„ “Van tekintet, mely bennünket rokonszenvesen érint, másik eltaszít, nyugtalanít és kínoz. Plinius beszél olyanokról, kik tekintetük által megbűvöltek, s megöltek mindenkit akire sokáig haragosan néztek. S nevezetes, hogy az ilyen bűvölők szemeiben kettős alak volt látható. Cicero szerint a kettős alakocskát visszatükrözők tekintete nagyon ártalmas. Régebben, hogy a boszorkány meg ne bűvölje a birót, az elitélt köteles volt arczát másfelé fordítani. A „szemmel való megverés' még ma is, sőt Magyarországon különösön erősen lábra kapott hiedelem...A gyakorlott boszorkány mindig vénasszony, mert az ördöggel való tanulási ideje háromszor hét évig tart. Ez idő letelte után avatja be az ördög a boszorkányt a szövetségbe, amennyiben a háta közepén egy fekete bakkörmöt besüt, mint bélyeget. A boszorkány ismertető jelei: összeérő szemöldök, vörös szemek, továbba az, hogy senkinek nem mer a szemébe nézni és a seprűt át nem lépi világért se. Ha reggel otthonról elmenve, asszony szólít meg bennünket, az biztosan boszorkány.” ”
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 26. 21:11

Most nem találom,de biztosan holnap is elhangzik.
MEGTALÁLTAM!!!!!!!
https://www.libri.hu/konyv/bauer_barbar ... relem.html
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 26. 21:32

Részlet a könyvajánlóból:
Róza késztetést érez, hogy beleírjon egy kérdést a bordó könyvbe, melyre megdöbbentő módon válasz érkezik. Válasz - kétszáz évvel korábbról. Róza kíváncsian ered útnak, hogy megtudja, ki írhatta a sorokat. Miközben az árvíz után újjászülető Szeged utcáit járja a könyvvel a kezében, egyre többet tud meg egy olyan világról, amelynek már a nyomai is csak az emlékezetben élnek. A könyv sorai az egykori Boszorkányszigetre vezetik, ahol a fák és gyomok között meghallja a múlt suttogását, a talpa alatt pedig megérzi az egykori máglyák hamujának perzselő érintését.
BAUER BARBARA új regénye egy évszázadokon átívelő, mágikus szerelem története, melyben párhuzamosan elevenedik meg a híres szegedi boszorkányperek sötét időszaka és a két világháború közötti Magyarország falusi valósága. A nagy kérdések - hogy mit jelent nőnek lenni, mi kell a boldogsághoz, mi vezet az igaz szerelemhez - talán minden korban ugyanazok. Egy azonban biztos: férfi kell hozzá, mégpedig az igazi!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 26. 21:37

Szia Paggy!
Megnézve a videót, birom ezt a pasast. - futómű kifejezés a lábra :)) , meg a többi :-) -
Hát többször arra jutottam már, főleg egy ilyen téma megnézése után, hogy milyen jó is , hogy kihagytuk azt az időszakot. Azonban milyen érdekes, hogy területileg behatárolódik a boszorkányüldözés.
Szegeden ma is él a Boszorkánysziget megnevezés.
Hú, micsoda elgondolás a Zen kert és a többi megvalósitása!! Sajnos az emberek ilyenkor úgy néznek a másikra, mintha a Marsról jött volna.
A piszok, meg a munkálatok egyszercsak véget érnek. Itt nálunk is por van, bár korántsem akkora, mint nálatok. Vágják a téglát ezerrel, száll a vörös por. Most mondja a férjem, hogy látott kisgalambokat a kéményen. Na még ez hiányzott. Holnap a padlásról megbontja a tetőt és megnézi.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:47

Sziasztok!Piac előtt:TÚLÉLTÜK AZ ÖZÖNVÍZSZERŰ ESŐT.Hajnal 3-kor ömlött be az eső a nyitvahagyott ablakon.Persze ,mert a frézia miatt,hogy szépek legyenek a virágok és ,mert a gangra nem fér több növény,a szobámban is vannak "+" lakók.Ettől kezdve 5-ig esett.
ÉS!!!!!!!!SEMMI !!!!A TETŐN LÉVŐ FÓLIA ÁLLTA A SARAT!!!!ZSENIÁLIS,SZORGALMAS,JÓFEJ ÁCSMESTER :-bd .
Mindjárt szül az egyik kedvenc tanítványom.Most jön a 3. baba.Izgulok,mert sokat vigyáztam a másik kettőre.Nagyon szeretjük egymást tanítványommal, a mamája és papája is barátaim lettek.Együtt jártunk mézeskalácskészítő tanfolyamra.JAJ,de szép időszak volt!!! :x .Mindjárt mutatom a könyvet,akinek alkotójától tanultuk a mesterséget.Amilyen szép a könyv,olyan tiszta,széplelkű,tehetséges a mester.
Még annyi személyest hozzá,hogy a fent említett barátnőm ,mivel azelőtt műszakirajzoló volt,gyönyörűen írókázik,én pedig nagyon jó magdíszítéses mézest készítek.JA ,MOST JUT AZ ESZEMBE,ismeritek a barátnőm mézesét/régebbi fotók karácsony idejé,a szép lakás mézesekkel/Most teszek be képet ,majd futok a piacra.MÁR NEM ESIK,a tetőn pedig dolgoznak.Szép napot!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:55

VÁGÓ EDIT
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:56

Kép
Na ilyent tudok én is csinálni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:57

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:58

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:58

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 10:59

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 27. 13:04

Paggy! Gyönyörűek ezek a mézeskalácsok!
Nálunk folyamatosan esik, szitál, szakad. MMost épp szitálva esik. :-)
Egyedül vagyok itthon, pihenni kellene, mert nagyon nehezemre esett ma bemenni dolgozni. Azonban kinéztem egy gyors kis palacsintás receptet, meg kellene csinálni, ha enni akarok belőle. Én nem akarok, de a lelkem igen. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 27. 13:41

ÁGI!Pihenjél mindenképpen!!!!!!!!!!!!!!!! @};- %%- @};- Vigyázz magadra!!!!!!EZ A VACAK FÜLLEDT IDŐ!!! :(( :(( :((
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 28. 9:12

sziasztok! végigolvastalak, néztelek benneteket, látom ott is zajlik az élet, a képekben pedig kigyönyörködtem magam. Ezen a karácsonyon nem csináltam semmit, ahogy húsvétra sem. Remélem az idei karácsonyon és a jövő húsvéten már más lesz a felállás. Nálam a megfázás átment homloküreg gyulladásba, már miért is ne...úgyhogy mérges is vagyok magamra, alig látszom ki a tennivalókból, és csak a pihenésre van energiám. Megjegyezem egész télen semmi bajom nem volt. s hétfőn is több felé kell menjek! MUSZÁJ! A hátam közepére kívánom, de ezeket a dolgokat csak én tudom megcsinálni, még csak meghatalmazást sem tudnák adni mert erre nem lehet. Egyszer csak végére érünk ezeknek a dolgoknak is! :)
Holnap ha nem szakad az eső, hozok majd képeket... :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 13:46

Szegény Kata!Nagy vacakság és gondolom fájdalom a homloküreg gyulladás.Meleg só vagy lámpázás ,esetleg sós víz párologtatás?Van rá gyógymódod?Sok türelem kell a betegség elviseléséhez és magunkhoz is.A pihenés biztosan fog használni.-Most egy olyan szmájlit tennék be,hogy ül a fejecske egy gyógygőzölő előtt. :ymdaydream:
Gyorsan teszek be 3 reggeli képet,s azután házgyűlésre megyek.Most döntünk a "jövőnkről".A tegnapi cirkusz a szomszédokkal kimerített.Na sietek.Este még jövök 1-2 dologgal.Szép délutánt!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 13:49

Reggel hozta a párom a tea mellé.Töpörtyűs.Csináltam róla több képet.

Kép

Vissza: “Társalgó”