. A könyvessel remélem holnap találkozom, kétszer jön Győrbe, amúgy szombathelyi illetőségű. Úgy volt ma kimegyünk, de még csak nem rég állt el az eső, itt nagyon sokáig, kora délutánig zuhogott.
Itt majdnem elpusztult és apunál meg remekül érezte magát!

Járt az agya mi legyen, de utána csak azt mondta, hogy nem. - hallottuk, hogy zakatolnak a kerekek
- 

már fáradt vagyok, nem megy a matek...

Paggy
.Terrier vér mindent megmagyaráz. Csak nehogy majd a növények következzenek mint csábító alternatíva...
.

,köszönöm a páromnak ,hogy a nyugdíj előtt kibővítette a kosztpénzemet
,a lányomnak ,hogy időben hozta az autót
és még 2 szendvicset is tett a kesztyűtartóba/1 kutyának valót és 1 nekem valót/,ha a vizsgálat után "éhenhalnánk"
és végül Lizi kutyának is jár a köszönet,hogy nem pisilt be ,amíg hazaértünk
,mert reggel nem tudtam levinni/aludt/.
Este jövök:Paggy

- jól van és hamar elhárult a probléma.
Nagyon aranyos a családod!

Én meg élvezettel olvastam a Hetek című heti újságomat. A múlt hetivel még csak most végeztem. Két filmre is felhívják a figyelmet ...a Nem kívánt -ra, ami egy abortuszpárti életfordulójáról szól. a Másik pedig egy Interjú Istennel. Izgalmasnak ígérkezik. És van egy hatalmas cikk Ázsia Ázsiója címmel, ami pedig Kínáról, gazdaságról, magyar kínai kapcsolatokról és sok minden másról is szó van!
. Ugye néha milyen kár, hogy nem tudunk két lovat megülni...az ember ide is menne oda is...de hát már nem vagyunk fiatalok, én is az utóbbira tippelnék. Kíváncsi leszek mennyit nőttek a növények!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég