Sziasztok!
Kata ne keseredj el!Talán valamilyen újságban rendes emberek is jelentkeznek,akik kimennek.Itt Pesten SAJNOS alig vesznek át könyvet.
Évekkel ezelőtt MICSODA ÉRTÉKE VOLT!!!Meg nekünk is becses egy-egy könyv.Próbálkozni kell türelmesen.Esetleg meghírdetni?
Ági!A doktornő szerint ez a gyógyszer,CARSIVAN olyan mint az embernek a CAVINGTON...Lehet,hogy nem tudsz elmenni a kiállításra?Nem látod a sok szép képed a falon?Nem lehet a kuncsaftokat is odarendelni?
Most mennem kell.Este még benézek.Lesz egy érdekesség.hajnalban félkómában hallgattam a rádiót.Ismételtek egy tegnapi műsort.
a címe:Y GENERÁCIÓ.a mai fiatalokat segít megérteni.Sok olyan dolot bemutat,elmagyaráz,betekintést nyújt,ami nekünk már magas.
Most állásinterjúzó HR-seket kérdezett.Gyorsan leírok 3 kérdést,hátha estig Nektek is eszetekbe jut valami.Félálomban én is "agyaltam rajta"
Mivel sokféle feladatra keresnek embert és fontos,hogy az illető majd bele tudja élni magát más helyzetébe,ezért kacifántos feledatokat adnak:
-Hogy magyarázná el az italautómata működését annak,aki még nem találkozott vele?
a MÁSIK KÉRDÉS,ALAPMŰVELTSÉG FELMÉRÉSE:
-Mi Kanada fővárosa? és ezt már magamnak tettem fel-Milyen országok vannak Dél-AMERIKÁBAN/fővárossal/ illetve Afrikában?
a harmadik kérdés a kreativitásra vonatkozik:
-Milyen történelmi személyiséggel találkozna szívesen és miért?-A nagyon ismerteket hagyja ki pld.JÉZUS,LENIN....-
Na ehhez mit szóltok?Most megyek,majd este jövök.Kata,mégegyszer ne szomorkodj? És tudjátok a választ a kérdésekre?
Ma Kávéházak Éjszakája mégse megyünk,mert túl sűrű lenne és itthon rengeteg dolgom van,holnap meg tanfolyam a 7 órási villamossal indulok.Üdv estig!Paggy