Sziasztok!
Végre csend és nyugalom - remélem igy is marad-, és tudok jönni minden elmaradást megnézni.
Fantasztikus dolgokat tettetek fel!
Paggy! Katának csinált születésnapi faliképek MinGi segitségével - meg a mieink is -, nagyon, nagyon tetszik!
Vettem egy csomó keretet, mert most a Jysk-ben akció volt. Agyaltam, hogy fehér, vagy fekete keretesek legyenek, de rá kellett jönnöm, hogy a fekete tus mellé nem mindig illik a fehér. Itt viszontlátva a szilvafavirágos ágat igazam is volt. Nem kaptuk még vissza, mert a Lótusz napokon a Füvészkertben ismét ki lesznek állitva, de már nagyon szeretném, ha a helyükön a keretben lennének.
A hervadó fréziák lefotózása is jó ötlet volt. Nem mindig az a szép, ami csilivili, itt is látszik.
A cica sereglet az erkélyen: Remélem a háló megfogja őket és ha beindulnának nem szedik szét. A barnák tetszenek jobban

Paggy, az ablakon kinézve azok szigetelő anyagok?
Megnéztem a műtárgyak éjszakájának programját. Hú, tudnék választani!!
Irán biztos gyönyörű lehet élőben. Nézegettem oda utat, mert a legelső albérlőink Iránból jöttek. Vagyis perzsák voltak, mert ők büszkén vallják magukat annak. Gyönyörű volt a videó, amit betettél! Az egyik pl. Teherán nyüzsgő, forgalmas útja, háttérben a nagy hegyek. Tetszett.
Kata, most talátam a facén egy oldalt, szerintem simán felteheted a felhős képeid, amiben Te vagy a profi közüllünk.
– ViharVonal Viharvadász Csapat néven lehet megtalálni őket. Gyönyörű képeket tesznek fel.
Emlékszem még, amikor jómúltkor a hátizsák ott maradt a fodrászatban. Kiveri a hideg veriték az embert ilyenkor, főleg, hogy Samukával kellett visszamenni érte.
A Rába partja miylen szépen meg van csinálva! Szebb, mint itt Szegede n a Tiszánál.
A vörös levelő fák közül, ami Samuka felett van az tetszi k a legjobban. A sötét és világosabb levelei miatt. a természet jól lerendezte a fényképezéshez.
Gabóci! Neked is szól a facebookos link, amit Katának betettem! Nyugodtan próbálkozzatok ott feltöltéssel, mert annyi szép felhőképet tesztek be!
A mostani is, ami vihar előtti, nagyon jó pillanatban lett elkapva.
Tetszik a nagy fa alulról fényképezve. A sötét ágai olyan méltóságteljesek.
A montázsok mindkettő nagyon jó, nem is tudom melyik tetszik jobban. Talán csak képekben nézve a hidas.
Mára ennyi voltam azt hiszem. A képeim feltétele marad holnapra. Megyek nézem Ödönt. Szerencsére simán megette a nyulas tápot, de adtam neki hozzá még szétfőtt rizst is. Éhes is volt már, jelezte, hogy enne. Amig fejtettem a borsót a fagyóba, addig leste a lehulló szemeket - párat kapott csak-, és rájuk is startolt. Remélem nyugis éjszaka lesz és kimarad a doki , meg a szteroid az életünkből.
Paggy, megnéztem az Immunovetet. Régen kerestem közöttük, rendeltem is náluk az allergiájára. Most az izületére az apto pluszt, meg probiotikumot rendeltem még a kutyakaja mellé, de emlékezetembe véstem ezt is .
Holnapra erre kiadós esőt mond az időkép, kiváncsi leszek mennyi vizet kapunk a nyakunkba.