Kata! Jót röhögtem az anyakirálynő jellemzéseden. Ha hiszed, ha nem, én épp ezt mondtam, amikor
megláttam. Ez egy vén banya, és még kicsit gonoszkásnak is vélem a vonásait. Hogy csavarjak egyet
a történeten, a hátát láttam meg először, még mondtam is a gyerekeknek, hogy milyen szép a mintája.
Királynőhöz méltó. Mondták, hogy várjam ki a végét, elölről még nem láttam.
Hátulról határozottan jobban néz ki:
Rólam mindig tudni fogod, hogy hol járok, mert ide biztosan megírom.
Remélem, Samuka és az idő is jókedvében volt, és sikerült a szemvizsgálatot megejtened. Közben írtál,
és látom, hogy sikeresek voltatok. Nagyon szép Győrnek az a része, amit lefotóztál. Eger jutott eszembe
róla.
Paggy! Ez tényleg hadiállapot! Az állatkáidról mindig eszembe jut, hogy amióta kikerültünk falura, mindig
volt kutyánk, de amikor az utolsó kutyusunk, Dundi jobblétre szenderült, már kint élt a legkisebbem
Angliában, utána még a lányom is kiment, szóval tudtam, hogy nem lesz többet jószágom, mert nem tudnék
mellette nyugodtan utazni. Margitkának van egy menhelyről kihozott Picurja, őt szoktam szeretgetni.
A jövő még csak terv, egy biztos, hogy átteszem a székhelyemet. Eddig innen utaztam oda, most onnan
fogok ide. Ha szabadon fogok rendelkezni az időmmel, az év bármely szakában útra kelhetek, ezt várom
már a legjobban.
Nekem tetszenek a méhecskék, olyan klassz színesek, csalogatóak, hívogatóak. Egyébként a robbantás
után jelentősen megnőtt a manchesteri tetoválószalonok forgalma. Mindenki méhecskét tetováltatott
magára, még maga Ariana Grande is, akinek a koncertjén történt a merénylet Ő nem manchesteri egyébként.
Én a Flying Bird Tea Housra és az Újpesti Lepkemúzeumra szavazok. Szívesen megnézném, milyenek
belülről, és mivel szolgálnak a látogatóknak.
Gabi! Nálunk reggel szomorkás idő volt, de kb. 10 órától szépen süt a nap, és jó meleg van. De nagyon
szépek a képeid! Nálunk még nincs ennyire kinyílva a hársfa virága, viszont a jezsamen már kezd elvirítani.
Az utolsó virág olyan, mintha egy kitűző, vagy karkötő lenne. És milyen összhangban vannak a színei.
Nyugtatja a szemet. Igaza van Paggynak, olyan, mint egy ékszer.
Szintén sárga-zöld. Vérehulló fecskefű. A fény-árnyék játéka miatt fotóztam le: