Hozzávalók 2-3 személyre:
A sült zöldséghez:
fél piros, zöld és sárga színű kaliforniai paprika
1 nagy kimagvalt paradicsom
kb. 30 dkg édes káposzta
1 nagy fej lila hagyma
3 gerezd fokhagyma
fajitas fűszerkeverék (de lehet bármi, ízlés szerint)
só, bors,
kevés olaj

A zöldségeket nagyon vékonyan felszeletelem, majd forró olajra dobom. Rányomom a fokhagymát,
és megszórom a fűszerekkel. Addig kevergetem, amíg a keletkezett lé elfő alóla.

A sült cukkinihez:
1 közepes cukkini
só, bors
kevés olaj
A cukkinit felkarikázom és egy tálba teszem. Kevés sót és borsot szórok rá, meglocsolom egy evőkanálnyi
olajjal és összekeverem. Ezután egy serpenyőben pirulásig sütöm őket.
Életem legjobb választása volt ez a kerámia bevonatú serpenyő. Egyszerűen semmi, de semmi nem ragad,
az aljára vagy a falára. Használat után egy papírtörlővel ki lehetne törölni. Imádom.

A petrezselymes bulgurhoz:
egy csésze nagyon apró szemű bulgur (átlagos, kb.2,5 dl-es)
két csésze forró víz
egy csokor petrezselyem
só
kevés olaj
Én apró szemű bulgurt vettem (teljesen tudatlanul, nem tudtam, hogy van másféle is), ebben az a jó,
hogy szinte nem is kell főzni. A két bögre forró vizet ráöntöttem a bulgurra - amit előtte átmostam -
hozzáadtam a sót, és lefedve rátettem a jó meleg, de már kikapcsolt állapotban lévő főzőlapra. Mire
az kihűlt, a bulgur is kész lett. Beletettem az apróra vágott petrezselyem zöldet, öntöttem rá egy
kevés olajat, és összekevertem.

Nekem ez az étel is nagyon ízlett!
