Kedves Lányok!Mindenkivel együttérzek : a kínzómigrén,hasfájás,idős kutyák sos-sok kellemetlen éjszakája, az öregedés nyavajái....ÁGIKA,KATA,RITA,GABÓCI ,MINGI,ÖDÖN és MINDENKI

A BETEGSÉG EGY NAGY "VACAKSÁG".Egyetlen csillapítószere van ha eltereled a figyelmedet,amikor picit enyhül a baj.Nagy fájdalomnál számolni szoktam magamban.
Valami vicceset "mesélek":
Amikor szültem egyedül hagytak a szülőszobában ,mivel túl nagy volt a lányom/4,2 kg lett/és nem tágultam.Gondoltam,senki sem segít,hát halhkan jajgattam/nem ordibáltam/csak normál jajjajjaj! nem hangosan/Jól esett,mert legalább magam támasza voltam a nagy csendben.Néha ugyan a takarító néni bejött és azt mondta-Kitartás ARANYOM,én 5-t hordtam ki!-Jól esett.A választott orvosom 1/2 óránként bejött,megnézett és azt mondta-Még semmi,de elmondom itt nem szokás jajgatni.-Annyira pipa lettem rá,hogy a szülés után soha nem kerestem fel-TEHÁT
JAJGATTAM és így túléltam a 8 órás vajudást.---Azóta,ha nagyon fáj ,félhangosan számolok és a számolás mutatja,hogy múlik az idő,mindjárt jobban leszek.--
Ennyit a rosszról-Most még meleg van,de délután felfrissülünk!!!!!!
Mindjárt beteszem az utolsó tavaszi frézia képét ,most nyílt el.Ez is sárga-piros,de több benne a sárga.
Rita!Gyönyörű a sárga virág!!!
Lányok ,ahányszor kimegyek a lépcsőházba és felnézek a padlás felé,állandóan óriási fotók kerülnek a lelki szemeim elé.Ha nem hamarosan,de MINDENKÉPP MEG KELL MAJD CSINÁLNI AZT A KIÁLLÍTÁST.Bementem egy fénymásolóba és megkérdeztem,mennyibe kerül a legnagyobb színes fénymásolat 50x90 2300ft.
A másik téma:A rádióban vitáznak
a TESTI fenyítésről.Engem masszívan,gonoszul állandóan vert az apám.Gonoszul,mert a hangulata szerint.....Nem részletezem...,tehát nem vagyok veréspárti Ám a lányom rettenetesen szemtelen volt sokszor,néha úgy éreztem,most kéne egy hatalmas pofon,mert annyira kihozott a sodromból.
Egész élete során 2x húztam meg a haját,hogy érezze ,nem mehet tovább,Ő az a tipus,aki kergetőzne veled,ha meg akarnád verni.Csípőre tette a kezét és azt mondta,gyere üssél meg,ha akarsz,de úgy is elszaladok.PERSZE,hogy nem mentem ebbe bele.Kénytelen voltam egy számomra nehezebb utat választani LEVEGŐNEK NÉZTEM ÓRÁKIG./Csak kamasz korában ,mert 12 éves koráig egy TÜNDÉR VOLT!!!!!!!!/Na ez hatott,úgy kuncsorgott utánam.utáltam,hogy ilyenre kényszerít!!!!!Lilla szerintem olyan lesz mint ő.MOST EGY ARANYKA

ÉS A LÁNYOM SOKKAL SZIGORÚBB ÉS MEREVEBB ,MINT ÉN VOLTAM.Kíváncsi leszek,mi lesz kamaszkorban?

Szóval utálom a túlzásokat:Soha ne csapj a fenekére,soha ne ordibálj vele...!..Nyilván tanárként ilyen elő sem fordulhat.
Igaz viszont,hogy 1x ezt megszegtem NAGYON:
Nyári szünetben a napközis táborban volt egy srác ,aki terrorizálta a kicsiket.Mindig rajta volt a szemem.Egyszer azután egy kis elsőst elvptt az udvar kieső részébe és ott durváskodott vele.Hát ,ahogy odanézek látom,hogy nagy csődület van.Sok gyerek állta körül a srácot,aki egy földön fekvő kisfiút rugdosott.ELFUTOTT A MÉREG,odarohantam,megragadtam a srác karját és akkorát lódítottam rajta,hogy elrepült és a többiekkel meg ordítottam.
-Szégyeljétek magatokat!!!!Elnézitek,hogy egy kisebbet bántanak?MOST AZONNAL MINDENKI BÜNTETÉSBE KERÜL,ITT ÁLLTOK MELLETTEM ,amíg nem mondom,hogy elmehettek!NMeg ne merjetek mozdulni!Most majd meglátjátok,milyen az,ha az erősebb visszaél a hatalmával!!!Nagyon haragszom.

Nem vagyok nyuszika.Mindenki ismert és szerintem szeretett az iskolában/sok-sok programot csináltam,rengeteg helyre elvittem őket ,soknak voltam a napközis tanítója és mindenkivel ottmaradtam,nem adtam ügyeletbe,amíg megjött érte az anyukája/ezért rettentően meglepődtek,hogy így láttak.Egyébként a személyiségnek van tekintélye, bár néha nem egyszerű a dolog!!!Kell némi tekintély!!!!!
Most megyek teregetni ,ja és beteszem a képet.Üdv:Paggy