Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 7. 19:55

Sziasztok!Ágika!ISMÉT GRATULÁLOK A CSALÁDNAK a diplomához!!!!Szép CSALÁD.büszke anyuka és apuka és középen virít a "GYERMEK".Írod Águi,hogy milyen szervezett volt az ünnepség,ez sok mindent elmond az iskoláról,bármilyen szintű is az.----Sajnos Lilláék iskolája bármilyen jónak mondja is magát ,csapnivaló ünnepséget szerveztek nekünk.Semmit nem hallottunk sőt csak az elsúő sorokban lehetett látni.A gyerekek egymás felé fordulva mondták a verseket És egy hosszú terem keskenyebbik oldqalánál álltak az elsősök.JA ÉS EZ NEKÜNK ANYÁKNAK és NAGYMAMÁKNAK szervezték-
Ágika!Nagyon-nagyon csinos vagy! :-bd SLANK!!!!!!-Mi is dölöngélünk,nem csak Ödön,ebben a fullasztó melegben.Lillával a múlt héten moziban voltunk 3D-d szemüveggel néztük/teszek be "maffiózónők" képet.Jövő héten úszótáborból hozzuk haza.
KATAÁNAK KÜLÖN NAGYON :flower1: :-h :littlehearth: és Áginak is a kedves üdvözlő szobrokat ábrázoló ,képeket.Holnap délelőtt megnézegetem az összeset,mert most megint fáj a fejem a melegtől./ÉS HAJNALIG FILMET NÉZTEM ÍGY NEM CSODA!!/Nagyon szépek leszünk "házilag".Már hátul készen van.majd holnap lefényképezem.Most megyek macskakaját főzni.Üdv:Paggy :flower1: :littlehearth: :flower1:
MINDENKINEK SZÉP ESTÉT!!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 7. 20:05

Itt vannak a gengszterek:
Spoiler: mutasd
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 7. 20:38

Paggy! Sajnos azt hiszem az a " normális " hozzáállás az iskolák részéről amit Te is leirtál. A mienk bennünket is meglepett. Kényelmes székek, mindenki látott mindent, nem taposták agyon az emberek egymást, vetésforgószerűen ment a forgatókönyv egész nap és nem volt csúszás. Úgy elrepült az idő, hogy Ödönre nem is nagyon tudtam csak néha gondolni. A garázs kicsit nyitva volt, hogy be tudjon menni, a viz is ott volt a méhecskék miatt. Viszont az a virág amit kaptak gyönyörű és hatalmas fejű rózsa volt. Nem is láttam még ekkorát.
Paggy, mit szoktál főzni a bandának otthon? Egyformát a cicáknak, meg a Liziéknek is? Nem válogatósak?
Nekem csak a kacsalevest lehet adni annak is a levét. Jó erősre főzöm, a répát és a himalája sót azt beleteszem és ennyi. Cserpes joghurtot kap még mostanában máriatövis magörleménnyel a májára.
Arthurunknak főztem régen, aztán maradt a kutyatáp, Ödönnek meg utána a nyers etetés, amit most már nem csinálhatok nála a csont miatt.

Itt szépen lehűlt a levegő. Nem tudom Rita mennyire fázhat.
Jég szerencsére nem volt. Az időképen láttam, hogy Gabóciék kaptak belőle szépen.
Most is szakad az eső. Gyors a nagy szél előtt még leszedtük azokat a kajszikat, amik le akartak jönni. Remélem nem ver le sokat. Gyümölcs alig volt a kertben ezen a nyáron. Egyedül a barack az, amiből tudok főzni egy pár üveg lekvárt, feltéve ha nem kukacosodott be.
Megfogadtuk ebben az évben, hogy egy deka permetet nem kap. Csomó pénzt költöttünk rá mindig és igazán semmi eredménye nem volt. Annyiért már tudok a piacon is venni.

Jajj, majd elmaradt: a maffiózós képről az jutott eszembe, hogy először is nagyon jól néztek ki, Lilla nagyon sokat nőtt. Másodsorban pedig én totál beszédülnék a szemüveg alatt. Nem is nézünk a fiammal csak normál filmeket, mert szerencsére ő is ilyen zizzent, mint én, hogy nem birja. :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 7. 20:53

sziasztok! de jó olvasni a sok beszámolót! Ági olyan helyes a legénykéd hogy csak, és nagyon szépek vagytok 3-as ban... :D Öröm, hogy minden remekül sikerült. A szép köszöntős szobrot külön köszönöm én is, mert még soha nem találkoztam vele. nagyon édes. :D . De annyi angol felirat van, hogy majdnem azt hittem nem is Magyarországon vagyunk! :D
Paggy milyen helyes kis maffiózók lettetek..nem volt félelmetes így mozi?! Sajnos Samukának túl hangos az ottani hangerő úgyhogy nem tudunk semmi ilyen helyre menni...mindjárt hozom a képeket...éppne kinéztem.
Várom majd tőled is az új képeket az egyre szebb háztokról. Öröm lesz látni. :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
hozok még...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
na ennyit a felhők mesélnek... :D
Kellemesen lehűlt a levegő :x :ymhug: i-) :-bd :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 7. 21:02

Kata, nagyon tetszenek a felhőid!!
A beállitás is, amikor kicsit ferdére veszed a figurát. Amikor a sötét fa van elől és hátul az a narancsos felhő, hát az is egy nagyon jól elkapott pillanat. A holdas is. Ügyes vagy!

Remélem az eső az uborkáim sem veri el. Amúgy arra a pár tőre amit végül felfuttattam valószinűleg kamiont kell majd rendelni, mert annyi lesz rajta. :-) A cukkinit meg átültettem mellőlük, mert azt modnták megcukkinizi az uborkát és egyik sem lesz tökéletes. :))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 8. 7:01

sziasztok! Kellemes hűvös reggelre ébredhettünk, esőre álló idővel. Hát majd meglátjuk. Ma zömmel telefonos ügyintézésem lesz... :x :ymhug: :flower1: :littlehearth: :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 8:57

Sziasztok!Jövök nézelődni.
Kedves Kata!
A film túl hangos volt nekem,de érdekes ,ahogy a tigris feléd közelít és a kacsa popsiját meg tudod fogni.Ilyen érzés lehetett ,amikor az első mozizás alkalmából a LUMIERE-testvérek több darabos felvételének nézése közben,pld .a VONAT címűn , az emberek állítólag sikongatta,mert azt hitték tényleg a vonat feléjük küzeledik
Képbellco atm locations
A két fivér, Auguste és Louis 1862-ben és 1864-ben, Besanconban látta meg a napvilágot, egy fényképészettel foglalkozó vállalkozó családjában. A feltalálók első éveiket ebben a városban töltötték, mígnem 1870-ben Claude-Antoine Lumiére, a családfő Lyonba települt át, ahol a két testvér előbb a La Martiniére nevet viselő kollégium falai között, majd a családi vállalkozásban szerezte meg a kinematográf feltalálásához nélkülözhetetlen ismereteket. Bár a fivérek közül Louis volt a fizikus, és Auguste inkább menedzserként segítette a céget, az üveg fényképezőlemez és a perforált film bevezetése során mindketten komoly munkát végeztek, így az utókor a végeredményt közösnek ismerte el. Az általuk eszközölt fejlesztések aztán 1894-ben nyertek igazán értelmet, amikor a fivérek részt vettek egy kiállításon, mely Edison fent említett kinetográfját mutatta be a francia közönség számára. Ennek nyomán épült meg a Cynématographe, amit a Lumiére testvérek 1895 februárjában szabadalmaztattak, egy hónappal később pedig már rögzítették is rajta első filmkockáikat.

Több hónapos kísérletezgetés után a testvérpár 1895. december 28-án, a Salon Indien du Grand Café közönsége előtt mutatta be először nyilvánosan filmvetítő gépét, melyen ebből az alkalommal 10 darab, egyenként 50 másodperces – 17 méteres szalagra rögzített – felvételt játszottak le. A filmek közül az első egyébként a Lumiére gyárból távozó munkásokat örökítette meg. A technikatörténet a december 28-i előadást tekinti a mozi születésének, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a közönség pénz fejében egy vászonra kivetített előadást tekinthetett meg. A műsornak Párizsban és egész Franciaországban hatalmas sikere volt, így a fivérek hamarosan hajóra szálltak, és Angliától Amerikán át Indiáig az egész világot bejárták szerkezetükkel, mely a fejlett területeken a filmipar születését eredményezte.

.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 9:47

RÉGEN...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 9:49

ÉS MA /ezt láttuk,sajnos nem tudom 3D-ben mutatni! =))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 9:53

Folytatom
Kata!
A félrefordított képed nézése közben repülőn éreztem magam,mintha a felszálláskor kissé félrefordított kormánnyal suhannánk fel a magasba.JUHÉÉÉ, \:D/ \:D/ \:D/ REPÜLÜNK!!!!!
A másik kép pedig ,MINDJÁRT KEZDŐDIK A MESE:
Kép
Egyszer, napnyugta után még nem volt teljesen sötét, kikandikált a kíváncsi HOLD a felhők mögül.
-Hűha!Mi lehet az?Talán egy testvérem költözött le a földre?........S a kis Hold hiába próbált megismerkedni a tóban túkröződő "testvérével",az néma maradt.......
Köszönöm szépen a képeket. :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 10:13

Ági!
Hogy mit főzök az állatoknak?
Hát,amit a csarnokban találok és megfizethető árban van:darált pulyka/ezt nyersen is/,csirkeapróhús,disznógége/összevágva/csirke-kacsaszív.A MACSKÁKNAK PRÉMIUM A HAL/apróra vágott szálkákkal/ez nyers..Ági!Az esők miatt lett kevesebb a termés?Vagy tudom,vannak olyan évek,hogy valamiért kevesebb terem?Most még megnézem a szobrokat...
Nagyon hangulatosak,FŐLEG PEDIG az élettelen anyagba lelket lehel.KÖSZÖNÖM,hogy betetted.
Kata!Elfelejtettem ,nagyon szépek a virágok,amit lefényképeztél.
Kedves Gabóci!Te lassan már profifotós leszel!!!HŰ AZOJK A FELHŐK!!!!!!ÉS azok a MADARAK!!!!!!!Köszönöm szépen.
Mindenkinek üdv:Paggy
Ma megyek Lilláért az úszótáborba.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 10:44

Picit még ittragadtam a gép előtt.Katának küldöm ..
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 8. 10:54

Paggy, éjjel 0:55-re jött értem a transzfer. Igaz, hogy 25 ezer forintot fizetek érte, hogy
a házamtól a reptér bejáratáig vigyen és fordítva, de ezt akkor is megteszi, ha három órát
kések, mint tavaly. Szóval biztonságban érzem magam így. Egyébként meg bumlizhatnék
busszal, metróval a Keletibe, aztán várhatnék a vonatra, de az is csak Miskolcig vinne....
szóval a transzfer minden pénzt megér nekem. Az itthoni fiamék autóval mennek a reptérig,
ott előre lefoglalt parkolóban hagyják a kocsit. Kettőjüknek ez jobban megéri, mint a transzfer,
de nekem nincs autóm és nem is vezetek.

Lehetne ételt felvinni a repülőre, de a kézipoggyászom annyira tele van mindig, hogy oda
már egy tű sem férne be (egy hónapra még így is nagyon kevés ruhát hozok, de tudok mosni,
meg a gyerekeknél is van már pár ruhadarabom), egyébként meg csak egy kis fotóstáska
van nálam a fényképezőgéppel. Annyira pici, hogy a gépen kívül már csak a pénzem meg a
bankkártyám fér bele. Mást nem cipelek magammal, mer így is nehézkes például wc-re
menni. Vinnem kell magammal a poggyászomat is. Meg ennyit lehet külön tarifa nélkül felvinni
a gépre. Szóval mindig a reptéren szoktam reggelizni. Volt, hogy a reptéren nem esett még
jól enni, akkor a gépen vettem. Nem olcsó, de nem is megfizethetetlen. A gépen lehet
vegán kaját is választani. De ezt csak most vettem észre, mert ilyen szemmel néztem az
étlapot.

Nem csak turisták ülnek a teraszokon meg a pubokban. Én leginkább csak angol szót hallok,
nagyon ritka, ha mást is. Meg Warrington nem is turisták által felkapott hely. Ez egy ipari
központ. Bármilyen irányba lépünk ki a városból üzemeket, csarnokokat látni. Szerencsére
itt nem fenyeget a munkanélküliség. De egy ugrásra van Manchester és Liverpool is, úgyhogy
ilyen szempontból nagyon jó helyen van. És a tenger is közel van, amit nagyon szeretünk
főleg az apály miatt, áradoztam is róla eleget. A homokdűnés Formby (tettem be róla képeket)
16 km-re van tőlünk.

Anglia egésze nagyon elfogadó, olyan mértékben, amit mi nem nagyon tudunk elképzelni.
Mivel gyarmattartó ország volt, ezért itt nem újdonság az idegenek látványa. Itt senkit nem
érhet atrocitás a származása, a vallása, a nemi identitása miatt, egyáltalán semmi miatt.
Összeszámoltuk, hogy a vejem a munkahelyén 12 féle országból érkezett emberrel dolgozik.
Manchesterben dolgozik mikrobiológusként, és nagyon szereti ezt a sokféleséget. Azt mondta,
hogy mindenkinek csak előnyére válik, ez a nemzetközi kavalkád. Mindenkiben van valami
olyan, ami nem lenne benne, ha angol (kínai, magyar, indiai, pakisztáni...) lenne. Nem beszélve
arról, hogy mindenki nagyon hajt, a legjobbat akarja magából kihozni, hiszen azon a munkahelyen
egyszemélyben képviseli a saját hazáját is.

Itt az iskolákban rengeteget dolgoztatják a gyerekeket csoportokban - amely csoportok tagjai
nem állandóak - hogy megtanulják a gyerekek egymást elfogadni, tisztelni, és megtanuljanak
egymással együttműködni. Ezt én nagyon-nagyon fontosnak tartom.

Itt senki nem ítélkezik a másik felett. A munkahelyen vagy az iskolában nagyon szigorúan veszik,
ha valaki megszólja, vagy leszólja a másikat. Nem tűrik.

Bárcsak minden gengszter ilyen szelíd lenne, mint ti ketten Lillával. Ágival ellentétben, az én
szememet nem zavarja a 3D-s szemüveg, épp olyan jól tudok benne aludni, mint anélkül... :)) =)) :)) =))
De erről is írtam már.

Akkor már látjátok a fényt a felújítás alagútjának végén. De jó!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 8. 10:54

Kata! Én 50 évesen ültem először repülőgépen, de gyerek korom óta vártam, hogy repülhessek.
Nagyon szeretek magasban lenni... minél magasabban... nooormáááliiis?

Megint milyen jók lettek azok a ferde képek! Úgy látom, most otthon több felhő van, mint
itt. :D És milyen haragos sötétek!

Én se tudok moziba menni, mert elalszom. =))

Ági! Nagyon guszta ez a kaja!!! Elmentettem az oldalt, lehet, hogy még itt kipróbálom, de otthon
biztosan. A sütőben sült karfiol tényleg nagyon finom. Én nem kókusztejszínt fogok hozzá használni,
mert annak az enyhén kókuszos íze nem jön be nekem. Én rizstejszínt használok, mert a Tesco-ban
ez mindig kapható és semleges az íze.
A lányom mondta előre, de tényleg az van, hogy hatalmas a választék a vegán dolgokban. Majd fogok
fotózni. Külön vegán boltok is vannak.

De jó, hogy kellemes körülmények között tudtátok megünnepelni Zoltán diplomaosztóját! Nem tudom
miért aggódsz a fényképek miatt? Nagyon csini voltál! Az a pöttyös ruci annyira aranyos! Nekem inkább
azon akadt meg a szemem, milyen büszkén nézel a fiacskádra.

Itt még eső nem esett (állítólag holnap fog), de majd elmegyünk olyan helyre, ahol épp nem esik.
Reggel hűvös az idő, de délutánra egész jól felmelegszik. Tegnap is elég volt a rövid ujjú Liverpoolban.
Este kilenckor még nagyban sütött a nap. Akkor feküdtem le, de sötétedésnek még nyoma sem volt.

Egy kép a sokból (majd hozom a többit is, csak át kell válogatni):

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 8. 12:04

Tegnap csak vásárlási céllal voltunk Liverpoolban, úgyhogy csak utcai pillanatképeket hoztam.
Ami nagyon kellemes meglepetés volt, hogy csak egyszer láttam a földön ruhadarabot, pedig
sok üzletben jártunk. A férfiak rendesebbek lennének, mint a nők? Szétnézek majd a női
szakaszokon is.

Vasárnap van... mindenütt leértékelések... rengeteg ember az utcán.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A plázában a WC 30 pennyvel működik, de semmi gond, ha csak nagyobb pénzed van, van egyáltalán
nincs nálad kp., fel lehet váltani, vagy a kártyádról is le lehet venni. Szeretem ezt a fajta gondoskodást:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 8. 12:04

Vásárlás után egy vegán étteremben ettünk. Legszívesebben mindent megkóstoltam
volna, de nagy fantáziával egy vegán burgert választottunk. :)) :))
A fiam fejére voltam a legjobban kíváncsi, hogy ő mit szól hozzá. Neki is és nekem is
nagyon ízlett. Megkérdeztük, hogy miből volt a "hús". Azt mondták, hogy szójából.
Vagyis tofuból... gondolom én. Az angolok mindenhez adják a sült krumplit, ehhez is
odabiggyesztették...

Kép

"Veggie Republic" (nagyjából zöldség köztársaságnak lehetne fordítani) volt ennek a pici
étteremnek a neve.

Kép

Valaki kézzel írt "motivációs" levélkékkel árasztotta el az éttermet, de a leglehetetlenebb
helyekre ragasztotta ki:

Ez egy cserépen volt. Arról szól, hogy az írója azt szeretné, ha mindig boldogak lennénk,
hogy ne csak a rosszat lássuk meg magunkban, és hogy soha ne mondjunk le magunkról:

Kép

Ez a WC-ben a papírtartóra volt ragasztva (pisilés után visszaszaladtam a telefonomért,
hogy lefotózhassam =)) ). Az áll rajta, hogy pozitív gondolatokkal töltsük meg az agyunkat.
Valaki odaírta a "balanced" szót is, ami kiegyensúlyozottat jelent:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 8. 12:05

Az étlap hátuljára azt írták, hogy az épület, amiben az étterem helyett kapott, a világ második
"üvegfüggönyös" épülete (az első is Liverpoolban van). Az üvegfüggöny azt jelenti, hogy a ház
homlokzata csak üvegből van. Petőfi idejében épült. Védett épület.

Kép

Most már csak egyet nem értek. Hogy a fenében tükröződhettem ilyen hülyén vissza abban a
kétszárnyas, négy üveges bejárati ajtóban? De tényleg! Kinagyítottam. És ha már ennyire
össze-vissza darabokban vagyok, miért nem látszódik belőlem semmi a balról a második
üvegben?

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 8. 13:29

sziasztok! Ritám köszönöm az izgalmas és színes beszámolót. biztos hogy még egyszer kétszer megnézem. Fantasztikus ahogy átjön az a nyugalom, senki nem siet, élvezi vásárlás közben is akár a kilátást, vagy bármi néznivalót. Érdekes volt a négyosztásos tükröződő ajtó :D :)) .
Örülök, hogy jó időket fogsz ki ott kint. Remélem ez így is marad, és nem fordul időnként szélsőségesbe! Üdv kedves családodnak! :x :ymhug:

Kedves Paggy, végignéztem a videókat amiket küldtél, és külön a repülős felhőset is...fantasztikus! Aranyosak a rajzfilmek és a megmelékezés a testvérekről, akiknek a a film csodálatos útját köszönhetjük. :x Lillácskával már talán haza is érkeztél... :ymhug: :x :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 8. 22:42

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 9. 6:04

Sziasztok! Jó hűvösre ébredtünk, de kellemes. A köpönyegben szoktam megnézni a napi időjárás rekordokat, hát volt amikor nem is egyszer majdnem tél volt, meg ennél sokkal melegebb... :-o Úgyhogy vicc a klíma katasztrófa..viszont tegnap kitettem egy tanulmányt a facera. hát köpni nyelni nem tudtam...de az tuti, hogy sürgósen kell egy nehézfém, aluminium kitakarítást csinálni a szervezetben... :-o
Paggy, köszönöm ezt a szép medencés képet, a videót majd picit később mert Samum még alszik, ilyenkor csak olvasni vagy mahjongozni szoktam- :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 9. 10:33

Sziasztok!

Kata!
Amíg nem esik, minden idő nagyszerű itt. Eddig a szokásos 20-22 fok volt délutánonként.
Rövid ujjúban lehet lenni. Szerdára és csütörtökre esőt jósolnak ide, utána megint jó idő lesz.

Paggy! Már írtam, hogy irigyellek az úszás miatt. Én is nagyon szívesen járnék usziba, ha lenne
a közelemben. Egy ilyenbe, mint amit a videóban megmutattál, még szívesebben járnék.

Tegnap egy pár kilométerre lévő parkot látogattunk meg délután. A Victoria Park érdekessége,
hogy 1900-ban Viktoria királynő uralkodásának gyémánt jubileumának tiszteletére hozták létre.
Egy csendes kisvároska, Widnes, közepén található. Szemmel láthatóan kedvelt kikapcsolódási
hely. Azt hittem, hogy valami régieset fogok látni, de az 1900-as évekre csak egy szökőkút, egy
emlékmű és egy tó emlékeztetett. A park többi felszerelése modern volt, mint a mi európai
szabvány szerint megépített játszótereink is.

Kép

Kép

Ez a kis dombocska a tó mellett van közvetlenül. A vízi madarak - és a százszorszép - teljesen
kisajátították maguknak. Nem is ment oda emberfia.

Kép

Bár réginek néz ki, de nem az, ez a szép kis pavilon.

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 9. 10:33

A lepkeház sajnos zárva volt. Olyan mérges voltam!

Kép

Kép

Kép

Kép

Angliában az enyhe tél miatt minden tavaszi vagy késő tavaszi növény hamarabb virágzik,
mint nálunk. Ezért volt érdekes látvány ez a jezsamen bokor. Az enyém már régen elvirított.

Kép

És hát persze a szeder is itt van, mint ahogy mindenütt szerte Angliában:

Kép

Itt minden játékból víz lövellt ki, hol kisebb, hol nagyobb sugárban:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 9. 10:34

Még pár lakóház Widnesből:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 9. 15:43

Sziasztok!

Jöttem Ritának csicseriborsós receptjét nézni, visszamentem a 368. oldalig. Ott az elmaradásom kezdtem nézni, pontosabban Paggy belinkelt videóit kinai utazásról egy fiatal pár által. lHát itt ragadtam. Néha jót vigyorogtam, pl. az utolsó végén, amikor ábrándoztak egy kis csabai kolbászról, levesről... Mintha magunkat láttam volna az utolsó napokban. :)) Fel is iratkozok rájuk, mert tetszett ahogy megmutatták a dolgokat.

Örülök Rita, hogy jó idő van arrafelé. Érdekes ez a játszótér, hogy a játékokból viz folyik. Lehet ott egyáltalán játszani, vagy minden gyerek csurom vizesen megy haza? Tetszettek a szabadon kóborló állatkák a parkban, pl. a lúd / ? / a kicsinyeivel. Hát én is sajnálom, hogy a lepkeházat zárva találtátok. biztos nagy élmény lett volna!
Na, keresem tovább a csicseriborsót...
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 9. 16:05

Ágikám 37o-es oldalon... :D
Kedves Rita! De jó hogy újra benéztem, nekem a kis házak tetszetek a legjobban, mkár csak a báránykák hiányoztak a domboldalról.... :))
Ágikám, szerintem amit te lúdnak néztél szerintem hattyúk... :D ;) de nem vagyok én sem tévedhetetlen... :D
Nagyon tetszett a park és a játszótér, érdekes hogy nem is lehetett szinte gyerekeket látni kint, pedig a jelek szerint jó idő volt nálatok is. :D
Várom a további izgalmas képeket... :ymhug: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”