Meg csodáltam az előző képeken a százszorszépek között a sok viziszárnyast. Miylen szép lehetett élőben!
Rita, kivácsian várom ha fényképezel, hogy mennyi minden van egy vega boltban - már ha titokban lehet fényképezni- , és nem mutatnak rögtön az ajtó felé, ha meglátják.
Pl. Szegeden boltban nem nagyon szeretik, ha fényképez az ember. Van olyan hely ahol ki is van irva.
Paggy! Megcsodáltam én is Lilla táborának helyét. Nagyon jó, hogy lejársz úszni. SOkáig évekig jártam reggel 6.00-8.00 ig úszni, mig meg nem épitették a csoda Napfényfürdőt. Hiába mondták, hogy a szegedieknek nagy kedvezményt adnak. Ez a kedvezmény duplája lett az addigiaknak. Igy dacból nem járok. Jól kitolok magammal. Bár azóta úgy alakult az életem Ödön miatt, hogy a reggeli fél hatos indulás munkával, piaccal még összeeggyeztetve kicsit megkergiteni az eddig sem nyugalmas napjaimat. Nagyon jó társaság volt a reggeli hatos. Szétszéledt a banda ahogy megépült a csilivili park. Hiába maradt a régi szocreál is mellette - oda jártunk- az ára a másikéhoz igazodott. Ott lehetett versenymedencében úszni, szaunázni, gyógyvizben üldögélni és az élménymedencét használni vagy úszásra, vagy dögönyözésre. Emellé épült a vizicsúszdapark, gyógyászati részleg, meg a bánat tudja még mi nincs benne, igy az ár is megugrott.