nagyon tetszett ez a megoldás is, mindjárt ismerősebb és valahogy otthonosabb is lett minden!Köszönöm ezt a gyönyörűséges kirándulást veled. Az ebédtől meg megéheztem, pedig jól vagyunk lakva a vacsorától. nagyon izgalmas a színpópája is ahogy tálalták. Örülök, hogy ilyen remek volt a mai napotok is. Szeretettel ölellek benneteket, várom a további csodás képeket és élményeket, addig is most elköszönök egy jó éjszakát erejéig..szép álmokat mindenkinek!

.

Nem is tudom mit emeljek ki, úgy ahogy van minden gyönyörű. Szeretnék ott lenni. Ahogy Harangozó Teri énekelte: Szeretném bejárni a Földet, minden zegzugát....de erre sajnos egyre kevesebb esélyem van. Na majd, ha újra születek.
Addig maradnak a barátok képei, élményei.
Köszönet értük.
Tetszik ez a stílus.

,elöl pedig majd meglátjátok!Hétvégén és jövő héten orrvérzésig Lilla.Most kezdett el kiskamaszodna.ma olyan nyegle volt,hogy mondtam is neki,nagy kedvem nincs beszélgetni vele,ha csak odavet néhány szót.Persze fáradt az úszótábor után és nem is nyaggatom,hogy meséljen,de néhány barátságos szó jól esne!JÓ AZÉRT MINDIG MEGSIMOGAT IS ODAVETI
[/url

Ne várjatok majd sokat, csak a kis utcák képei, de megörökitettem a munkába menetelt a piacon kezdve, majd haza más úton. 
a kert meg majd helyreigazodik...

:

.

... ha már a közelben voltunk... 

AZtán megeggyeztünk, hogy valószinűleg omlós tésztája lehetett, ahogy én a képekből kivettem. Datolyával volt töltve. Erről meg azt kell tudni, hogy az én drága gyerekem nem eszik gyümölcsöt. Pici korában az apja etette gyümölcsjoghurttal, ami akkor jött be hozzánk forgalomba, megakadt a torkán, majdnem megfulladt - na kapott is az apja érte-, és azóta nem hajlandó megenni.
. Végignéztem a Plázás képeket, és először azt hittem kong az ürességtől, de aztán nem is tudom melyik részen már normálisnak tűnő embertömeget lehetett észlelni. Örülök, hogy most mindhárom gyermekeddel élvezheted a nyarat! Milyen jó is, hogy ez is megadatik, hogy együtt a család.
Sajnálom a sérülteket, az áldozatokat és a hozzátartozókat.
.
.
.
nálunk
Ezen a szinten még talán én is lekörözöm a fiamat
. De majd utána nézek hogy milyen krémes is..nem tennél be képet? biztosan nagy sikere lesz az ebédnek. Egy kicsit te is lassíts, vigyázz magadra. Tegnap én is kaptam egy kis barackot, és most itt filózom magamban, hogy lekvár, vagy pite legyen belőle... mert ugye közben meg eszem nyersen...a magját meg megszárítom és feltöröm.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég