Sziasztok!
Rita, annyira szépek ezek az ódon házas képek. A templom is a legutolján! Szinte kedvet kap az ember, hogy bemenjen és megnézze.
Sajnos a csicseriborsó bármennyire izlett, a gyomrom este kalapált ezerrel. a sorrendet a " bírásban" a lencse vezeti, utána a bab, és sajnos a végén kullog a csicseriborsó. Pedig annyira tetszika formája amikor megfő! Na, azért nem adom fel!

A wrappot úgy értettem, hogy " tumkolni". De betölteni sem lehet rossz, azt a verziót még nem próbáltam.
A tujáim tényleg megszúrnák a felhők sejhaját, ha lejjebb jönnének. nagyon kellett volna most is metszeni, de a 100 tuja alulról körben, meg egyenként fel-le mászkálni a létrán elriasztott. Pedig jövőre muszáj lesz. Valamelyik nap a férjem kötözgette a locsolórendszer csövét a tuják mögött. annak idején Arthurunk miatt kellett feltenni a keritésre, mert ahogy levezettük egyenként a tujákhoz reggelre mindet kiásta. A párom majd agyvérzést kapott.

Most amikor ügyködött vele megjegyezte, hogy hát a tuja és a kerités között tiszta dzsumbuj minden, nem lehet közlekedni. Mert hogy az sose volt vágva. Ahan, persze, szerinte. Na fel is homályositottam, csak pusztán azért, nehogy tévedésben legyen.
Jövő pünkösdig gyűjtöm az erőt rá.

A kis kutyuskának kirakott műanyag edénykék megkerültek. A fiam hozta be őket és tette az ablakba. Mindezt éjfélkor közölte.
A festészet szeptemberben folytatódik valami virággal, nem jegyeztem meg, de a várva várt tájkép festészet is el fog jönni egyszer. Paggy Lumas galériájának hegyes, vizes, hajós képe nagyon birizgálja a fantáziám. Egyenlőre azért a lótuszokra gyúrok megint, mert a jövő heti tanitó néni szerepre fel kell kötni azt a bizonyos madzagot.
Most látom az utólag feltett képeket. Gondolom a különbség hazánkkal ellentétben, hogy a szemét a kukába kerül és nem hagyják szanaszét maguk után. Nagyon hangulatos, szép képek.
Kata, olyan jól irta Rita, hogy felhőkben verhetetlen vagy! Ahogy megcsináltam a képeim, azt hittem majd miylen szépek lesznek. Miután feltöltöttem gondolkoztam is, hogy olyan kommerszek, meg sem közeliti a Tieid. A ferdével már nem is próbálkoztam.
Ez olyan, mint Paggy csendéletes képei. Abban meg ő a profi.
Úgy nézett ki lesz egy kis szélvihar esővel délután. Szerencsére abba is maradt, mert a barackjaim fele még a fán. Pár üveggel kellene még lekvárt főzni, mert jövőre nem lesz semmi a fán.
Zsike! Láttam én is az interneten ezt a holdas képet. Nagyon jól megcsinált fotóösszevágás. Látványos és szép.