Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 18. 18:15

Jöjjenek a lemaradt fotók. Szóval, ahol fű van, ott szabad az út az emberek előtt. Bárhová
leülhetnek, kifeküdhetnek, olvasni, vagy napozni vagy piknikelni, legyen az egy katedrális
kertje, vagy egy múzeum parkja, vagy csak egy tenyérnyi gyep a város közepén.

Kép

Kép

Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 18. 18:23

Sziasztok!

Rita, annyira szépek ezek az ódon házas képek. A templom is a legutolján! Szinte kedvet kap az ember, hogy bemenjen és megnézze.
Sajnos a csicseriborsó bármennyire izlett, a gyomrom este kalapált ezerrel. a sorrendet a " bírásban" a lencse vezeti, utána a bab, és sajnos a végén kullog a csicseriborsó. Pedig annyira tetszika formája amikor megfő! Na, azért nem adom fel! :-) A wrappot úgy értettem, hogy " tumkolni". De betölteni sem lehet rossz, azt a verziót még nem próbáltam.
A tujáim tényleg megszúrnák a felhők sejhaját, ha lejjebb jönnének. nagyon kellett volna most is metszeni, de a 100 tuja alulról körben, meg egyenként fel-le mászkálni a létrán elriasztott. Pedig jövőre muszáj lesz. Valamelyik nap a férjem kötözgette a locsolórendszer csövét a tuják mögött. annak idején Arthurunk miatt kellett feltenni a keritésre, mert ahogy levezettük egyenként a tujákhoz reggelre mindet kiásta. A párom majd agyvérzést kapott. =)) Most amikor ügyködött vele megjegyezte, hogy hát a tuja és a kerités között tiszta dzsumbuj minden, nem lehet közlekedni. Mert hogy az sose volt vágva. Ahan, persze, szerinte. Na fel is homályositottam, csak pusztán azért, nehogy tévedésben legyen.
Jövő pünkösdig gyűjtöm az erőt rá. :-)
A kis kutyuskának kirakott műanyag edénykék megkerültek. A fiam hozta be őket és tette az ablakba. Mindezt éjfélkor közölte. :-)
A festészet szeptemberben folytatódik valami virággal, nem jegyeztem meg, de a várva várt tájkép festészet is el fog jönni egyszer. Paggy Lumas galériájának hegyes, vizes, hajós képe nagyon birizgálja a fantáziám. Egyenlőre azért a lótuszokra gyúrok megint, mert a jövő heti tanitó néni szerepre fel kell kötni azt a bizonyos madzagot.

Most látom az utólag feltett képeket. Gondolom a különbség hazánkkal ellentétben, hogy a szemét a kukába kerül és nem hagyják szanaszét maguk után. Nagyon hangulatos, szép képek.

Kata, olyan jól irta Rita, hogy felhőkben verhetetlen vagy! Ahogy megcsináltam a képeim, azt hittem majd miylen szépek lesznek. Miután feltöltöttem gondolkoztam is, hogy olyan kommerszek, meg sem közeliti a Tieid. A ferdével már nem is próbálkoztam. :))
Ez olyan, mint Paggy csendéletes képei. Abban meg ő a profi. :-)

Úgy nézett ki lesz egy kis szélvihar esővel délután. Szerencsére abba is maradt, mert a barackjaim fele még a fán. Pár üveggel kellene még lekvárt főzni, mert jövőre nem lesz semmi a fán.

Zsike! Láttam én is az interneten ezt a holdas képet. Nagyon jól megcsinált fotóösszevágás. Látványos és szép.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 18. 20:21

Ági, bár a nagyon szép parkokban nem látni szemetet, de némelyik város nagyon szemetes sajnos.
A kisebbek kevésbé, a nagyobbak jobban. Még csak két nagyvárosban jártam, Manchester viszi a
prímet, Liverpool jóval tisztább. Warrington is eléggé szemetes. Gondolom a városvezetésen múlik,
mennyire tartják tisztán a rájuk bízott települést.

Emberkínzás ennyi tuját metszeni!

Szóval még virág jön és utána a tájkép. Még egyszer leírom, hogy mennyire irigyellek ezért. Én is nagyon
élvezném.

Nem lehet, hogy a kissé kemény csicseriborsót nehezen tudtad megemészteni? Tégy vele úgyis egy
próbát, ha puhábbra főzted, hátha....

Itt olvastam, hogy több, mint egy órahosszáig tart a főzési ideje. Persze az áztatás hosszától is függ,
éppúgy, mint a szárazbabnál vagy lencsénél.

http://rantotthuswokban.bmintbalazs.com/csicseriborso-fozese

A főzővizét szokták a vegánok tojásfehérje helyett használni, de a sós vízben eltett csicseriborsó leve
is tökéletes erre a célra. Én már egyszer próbálkoztam a habcsókkészítéssel, de nem vertem elég sokáig,
így a sütőben szétfolyt. Nem is szeretem a habcsókot, csak ahhoz volt receptem. :)) :)) Mondjuk a
megadott cukormennyiséget sem tettem bele, nyilván az is gond volt. Ezt a habot hosszabb ideig kell
verni, mint a tojásfehérjéből készültet.

A sütő előtt nagyon szépen nézett ki:

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 18. 20:34

Szia Rita!

Gondoltam én is rá, hogy tovább kellene főznöm a csicseriborsót. Az áztatással is adok majd még neki egy löketet, már este nyolckor teszem rá a vizet.
A nagy munkáimhoz egyre nehezebben készülök. Ilyen volt a lekvár főzés és az ubi elrakása is. Két napomba telt, mire rávettem magam, hogy elkezdjem. A tujákhoz most van bőven időm, hogy ráhangolódjam. :-)
A habcsókot én sem szeretem, volt már amikor rápróbáltam, de kb. úgy jártam, mint Te. Az előirt cukrot - vagyis én mézet- szintén nem tettem bele.
Ezt a fajta elfoglaltságot meghagyom másnak. :-)
Ugyanigy vagyok a piskóta sütéssel. Nem szeretem, mint süteményt, nem is tudom megsütni, csak a vizes piskótát. na azt meg még jobban nem szeretem. A kelt kalácsaim viszont szuperek. Ki érti ezt?
Azt hittem, hogy odakint jobban ügyelnek a terület tisztaságára. Úgy látszik, hogy az ember emberből van mindenhol.
Már elgondolkoztam párszor, hogy milyen jó is volna, ha többen tudnák a festészetet legalább csak egy napra művelni. Milyen jó buli lenne. :-)

Kata, az jutott eszembe, hogy a szolgáltatóknál be lehet jelenteni, ha nem lakott az ingatlan és lehet szüneteltetni a szolgáltatást. Igy mentesülhetnél a díj alól, ha nincs fogyasztás.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 18. 21:43

A mai ebédünk:

Hagyma bahji sült sütőtökkel

A hagyma bahji azóta izgatott, hogy az olajban sült változatát megkóstoltam. Mivel találtam
kevés olajon sült verziót, amihez ráadásul jóval kevesebb liszt is kell, nekiálltam az elkészítésének.
Azt olvastam, hogy bármilyen zöldséggel készülhet.

Hozzávalók (2-4 főre):

2 fej hagyma
10 dkg liszt
1,5-2 dl víz
1 teáskanál őrölt curry
1 teáskanál kurkuma

kevés olaj

Kép

A száraz hozzávalókat összeöntjük, majd a vízzel csomómentesre kikeverjük.

Kép

A hagymákat félbevágjuk, felkarikázzuk, és beletesszük a fűszeres masszába. 5-10 percig
állni hagyjuk. (Legközelebb nem széles, hanem mély edénybe fogom tenni.)

Kép

A kezünkkel belemarkolunk a hagymába, és két adagot (vagy amennyi fér) a forró serpenyőbe
teszünk belőle. Én mindkét hagymakupacra csurgattam még egy-egy evőkanálnyi masszát.
Lehet, hogy nem kellett volna, de nem hittem el, hogy egyben meg fogom tudni fordítani őket.

Kép

Ha az alja megpirult, egy műanyag lapáttal megfordítjuk. Jót tesz neki, ha ezután a lapáttal
többször megnyomkodjuk. Jobban átsül.

Kép

Ebből a mennyiségből négy darab hagyma bahji lett.

Sült sütőtök

Hozzávalók:

1 kis sütőtök
só, bors
kevés olaj

Elfelejtettem lefotózni a tököt, de ez a fajta kanadai sütőtök volt, apró méretben.

Kép

Meghámozzuk a tököt majd nem túl vastagon hosszában felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk és
kevés olajon mindkét oldalukat jól átsütjük.

Az íze teljesen olyan volt, mintha édes krumpli lenne, de csak fele annyi kalória és
szénhidrát van benne, és kevesebb, mint fele annyiba kerül kilója!!!!!

Kép

Ez az étel is nagyon ízlett!

Kép
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 18. 22:01

Rita, ez megint nagyon jól néz ki. Hamarosan hozom a képet is róla :-) A sütőtökkel az a baj, hogy várnom kell szeptemberig, mert most nem lehet kapni.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 18. 22:11

Ági! Én mindig látok ugyanilyet az Aldiban. Itt a Tescoban vettük.

A bahjira visszatérve. Lehetett volna nem búza liszttel is készíteni, de a fiamnak csak
ez volt itthon. Én csicseriborsó liszttel szeretném majd kipróbálni, de nekem is vennem
kell először.

Már gondolkodom, hogy milyen zöldséggel fogom legközelebb készíteni. A brokkoli ugrott
be elsőnek. Csak még azt nem tudom, hogy egy kicsit megpároljam-e mielőtt a fűszeres
lébe teszem a darabokat. Meg az is eszembe jutott, hogy jó apróra kell vágni, hogy viszonylag
lapos bahjik jöjjenek ki belőle, különben nem sülne meg egyenletesen. Na, még kutakodom
a témában.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2019. július 19. 7:15

Rita írta:A mai ebédünk:

Hagyma bahji sült sütőtökkel

Ria! A hagyma bahjit én is kipróbáltam, de lila hagymával , a héten vöröshagymával is megsütöm.
Sütőtököt, szoktam sütni,de felkarikázva, a duci vége pedig cikkelybe van vágva.

Az utazásod képeit elkezdtem nézni,de a rengeteg látnivaló ( és az időhiány) miatt igen lassan haladok.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. július 19. 7:50

Helló Lányok!
Jöttem egy kicsit nézelődni, egyenlőre ennyire futja, mert egy jó hete a jobb lapockámnál idegzsába szinesíti a napaimat. A mozgásom igencsak korlátozott. Masszázsra járok, ahol nagyon meggyötörnek, de használ, már javulok. Majd jövök. :x
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 19. 8:04

sziasztok! Kigyönyörködtem magam a parki látványban, és a csodás receptes képeken meg megindult a pavlovi reflexem, pedig reggeli után vagyok . :)) . Ma készülünk a közjegyzőhöz, meglesz a határozat..legalább lemondhatom a még függőben levő dolgait..nehogy már egyféleképpen el lehessen intézni valamit. :-q Na mindegy, így is hálás vagyok, hogy ma fogadnak, tegnap kaptam kézhez a levelet, szerintem egy kicsit az agyukra mentem de megérdemelték!!!
Ágikám Írtam pm-et,,
Izgalmas lesz majd a tanítósdi az biztos..legalább addig is elterelődnek az ember gondjai! Én meg fellélegezhetek, mert nem kell heteken át várni továbbra is ezt a levelet! Na megyünk borotválkozni..stb...elvégre legénykémnek is fessnek kell lennie...hozok egykét tegnapi képet... :D :x :ymhug:

Kép
Kép
Kép

Kép
Tegnap ennyi fért csak bele, mert nagyon nehéz volt a szatyrom...most nem a kiskocsival voltunk, mert nem is akartam vásárolni..de az OTP után ha már ott voltam bementünk a piacra, de már csak 1 árus volt.. :)) de aranyos volt tőle hogy kiszolgált! :)) :)) :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 19. 8:51

Kedves Lányok!Picit elmaradtam,,mert történt valami a környezetemben ami nagyon megrázott.
Spoiler: mutasd
Kutyás társam 38 éves fia,aki hosszú évek óta depressziós volt,rosszul vette be a gyógyszereit és meghalt.Az édesanyja már évek óta ,bár csak 60 éves,hajlott háttal járt az utcán.Gondolom tl nagy terhet cipelt.Ilyen szörnyűségre nincs is mit mondani,csak megöleltük és hagytuk hagy sírjon.

Na szóval kedves LÁNYOK!Ma este jövök és pótolom a lemaradásom.LÁTTAM MENNYI MINDEN KERÜLT FEL!!!!!!Most megyek a csarnokba.Üdv:Paggy :-h :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 19. 12:55

Ági, ahogy idősödik az ember, egyre nehezebben szánja rá magát nagy dolgokra. Ez csak fokozódik,
ha egyedül él valaki, mint én. Húzás-halasztásban világbajnok lehetnék. Szerencsére a fiamék minden
vasárnap jönnek ebédre, így az kellő löketet ad, hogy legalább szombaton megcsináljam azt, amivel
elmaradtam. A nagytakarítást úgy csinálom, hogy két helyiséget egy nap alatt takarítok készre. Így
három -négy nap alatt készülök el, de ha siettetne valaki, elmenne tőle a kedvem. :)) :))

Egy videót látva az jutott eszembe, hogy kínaiak a halakat is nagyon szeretik festeni. Hátha ti is
tanuljátok majd.

Zsike,
először én is karikára kezdtem vágni a sütőtököt, egy adagot ki is sütöttem belőle, de annyira
rossz a karikák helykihasználása, hogy a többi részét inkább hosszában vagdaltam fel.

Kép

Jaj, Gabi! Nagyon sajnálom! Gyógyulj meg minél hamarabb! Mi okozhatta? A lehető legrosszabb helyen
van. Gondolom a karodat is nehezen mozgatod miatta. Várunk!

Kata! Az a jó, hogy a közjegyző mindent elintéz, még a földhivatalba sem kell elmenned az örökség miatt.
Sajnos a szolgáltatókhoz muszáj lesz, de némelyiknél lehet időpontot kérni. A honlapjukon meg tudod nézni.
De legalább már elindult a folyamat, és hamarosan te is kikecmeregsz belőle.

Paggy! Sajnos az a fiatalember előbb vagy utóbb így végezte volna. Az sem biztos, hogy rosszul vette
be a gyógyszereit. Szörnyű egy anyának megélni, hogy elveszíti a gyermekét, de évekig szenvedni látni
is borzalmas lehet. Ez látszik a görnyedt hátán.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2019. július 19. 13:15

Ezt a tipúsú tököt szoktam venni, csak egész kicsi magházas része Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 19. 14:52

Na mire küldtem volna bármit is..elszállt minden mint a pára..jó sokáig nem volt villany..én meg addig kialudtam magam...
Paggy, részvétem annak az idős hölgynek, nem normális dolog ,hogy a fiatalabb megy el, de mit lehet tenni. voltunk a városban ügyintézni...
Samuka..
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Phűűű..egy pillanatra se volt ma nyugton, szerencsére aludni aztán hagyott egy kicsit...
Új időpontot kellett kérjek az OTPtől, rémes, mehetek kedden vissza..kész vicc. na mindegy...ez van. De a pecsét már megvan, egykét dolgot most már el tudok még intézni addig is, amíg ez kell. Már nagyon várom hogy nyugodtan fele súllyal cipelhessem a hátizsákomat! Az is már haladás...
Gabócikám, további gyógyulást, tudom ez fájdalmas ás hosszadalmas...néha engem is elkap ilyen hol itt hol ott...van hogy magától kimegy, van hogy hónapok mire tényleg oké de hát nem tudunk mit tenni...Lassan előveszem én is a Tensemet, mert igen elhanyagoltam és túlterheltem magam... :-q
Az ebéd lassan kész, mehetek tálalni, szerencsére volt itthon darált hús és olyan saját keverésű csilisbabos kukoricás finomságot csináltam, de azért nem piros, mert a kurkuma kivilágította... :)) . Majd hozok képeket..de legalábbis egyet...
Ágikám írtam pm-et..nem tudom írtam e reggel...most nem nézem vissza... :x ;;) :ymhug: :-bd :x :flower1: :littlehearth:

Ritám, a közjegyző környezete egy lajhár...ha nem harcolom ki a mai napot, akkor legkorábban keddre kapták volna meg a lemondásomat a fellebezésről, és még akkor visszaválaszolnak, stb megint elment volna két hét a semmibe.Nem is részletezem, mert most már elmúlt a fejfájásom végre... :x :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 19. 15:27

Zsike, ebéd előtt voltunk a Lidlben, és én is lefotóztam egy ugyanolyan tököt, mint amit
tegnap megsütöttem. A tiéd is ugyanaz. :D Nem is lett sok karika belőle. :)) :))

Kép

Kata! Na, jó hírekkel jöttél. Kis haladás is haladás. Ügyesen megborotválkoztatok, Samuka
helyre legény lett... nem mintha eddig nem az lett volna. :) :)

Én is hozom majd a mai ebédem fotóit. Holnap estétől már a lányoméknál leszek, ki kell
ennem a hűtőt a fiamnál, mert tudom, hogy ő nem fog csicseriborsót csinálni magának. :))

De előbb jöjjenek az árvácskák!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 19. 15:30

Az ittlétem első napján fotóztam ezeket a cukker aprófejű árvácskákat. Nincs két egyforma
köztük, leellenőriztem:

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 19. 17:17

A mai ebéd újra wrap volt. Én minden nap tudnám enni, annyira szeretem. És minden illik a tortillához!
Még édesen is el tudom képzelni, gyümölcsdarabkákkal, valamilyen öntettel... :ymdaydream:
A tortillát avokádókrémmel kentem meg, úgy tettem rá a paradicsomos csicserit.

Paradicsomos csicseriborsó

Hozzávalók:

kb. 20 dkg főtt csicseriborsó
kb. 1dl bazsalikomos paradicsomos öntet
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
egy marék tépősaláta
só, bors
kevés olaj

Kép

Fűszerek:

1 teáskanál őrölt kakukkfű
1 teáskanál őrölt rozmaring
1 teáskanál őrölt bazsalikom

Kép

Az apró kockára vágott hagymát és fokhagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Félúton hozzáadjuk
a fűszereket is. Ha kész, hozzáöntjük a csicseriborsót. Nagy lángon, folytonos kavarás mellett, kb.
két percig pirítjuk.

Kép

Ezután nyakon öntjük a paradicsom szósszal. Egy percig még a tűzön hagyjuk, hogy a mártás is
felforrósodjon, de főzni már nem kell.

Kép

Elzárjuk a lángot, és ezután lazán belekeverjük az egy maréknyi tépősalátát.

Kép

A tortillát megkenjük avokádókrémmel, majd ráhalmozunk 2-3 evőkanálnyi paradicsomos csicseriborsót.
Összehajtogatjuk és máris fogyasztható.

Kép

Kép
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 19. 17:17

Újra berakom az avokádókrém receptjét is, mert most sokkal szebb fotókat készítettem hozzá,
mint a múltkor. :))

Avokádókrém

Hozzávalók:

1 érett avokádó
1 paradicsom vagy pár darab koktélparadicsom
1 fej hagyma vagy pár szál újhagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors

Kép

Az avokádót villával nem túl pépesre törjük, a lilahagymát felkockázzuk, a paradicsomot
kimagozzuk, hogy ne nedvesítse túl a krémet, és szintén felkockázzuk. Ezután egy tálba
öntjük a hozzávalókat, sózzuk, borsozzuk és lazán összeforgatjuk.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 19. 17:55

Sziasztok,megjöttem!Időrendben írom a hozzászólást.
Először:
Most néztem meg CHESTER városát Rita képein.A benyomásomat írom.Érdekes a történelme.Mindjárt rákeresek ETHELFLEADA /Mercia királynője/névre EGY NŐ,AKI A KÖZÉPKOR ELEJÉN URALKODÓÜ VOLT!!!!!!!!NEM SEMMI!!!!!
Rita ismertetőjéből:"harcoltak érte/CHESTER/különböző angolszász törzsek is a VIII.sz.....
A szászok:
a 4. században még a ma Alsó-Szászországnak nevezett, akkori Szászországban éltek, innen vándorolt egy részük a hunok okozta népvándorlás idején Britanniába. Velük tartottak az akkor a közelükben élt angli törzsek, valamint a jütök is, akiknek akkori lakóhelye nevét máig őrzi a dániai Jütland. A szászok, utánuk pedig az angolok voltak a legszámosabbak, ezért nevezzük az egész vándorlást az angolszászok betelepedésének és az angolszász kifejezés máig használatban maradt.
...míg ETHELFLEADA Mercia kuirálynője el nem foglalta és újjá nem építette:Uralkodási ideje
911 – 918
Elődje II. Æthelred
Utódja Ælfwynn
Életrajzi adatok
Uralkodóház Cerdic-ház
Született 869/872
Elhunyt 918. június 12. (49 évesen)
Tamworth[1]
Nyughelye Gloucester
Édesapja Alfréd wessexi király
Édesanyja Ealswitha
Házastársa Æthelred, Lord of the Mercians
Gyermekei Ælfwynn

Kép
A Mercia királysága ezután a középső Anglia hatalmas területét fedte le, melynek neve a „Mierce” régi angol szóból származik.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 19. 18:43

Lányok! A kutakodás közepette találtam egy jól olvasható cikket:
http://tortenelemcikkek.hu/node/611/A középkori Anglia története (476-1509)
/Harmat Árpád Péter/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 19. 18:46

Külön írom,hogy ne keveredjen az előzővel,mert szerintem az fontos,hogy igazán CHESTERBEN érezzük magunkat.
Kedves Rita!Köszönöm szépen a gyönyörű fotókat a katedrálisról és a városról. :flower1: :flower1:
Az ételekről majd akkor,ha megcsinálom valamelyikat.
Folytatom a nézelődést.
Kedves Kata!A sok jó felhőfotód között találtam egy IJESZTŐEN KÜLÖNLEGEST:
Kép
Több dimenzió látszik benne!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 19. 19:01

Annyi minden van itt,hogy alig győzöm nézegetni.
Tehát Kata!Gyönyörűk a felhők,abba ne hagyd a fotózásukat!Köszönöm a képeket.
Ágika!Gratulálok a felkéréshez a füvészkerti -napokra!Nagyon sok jó képet hoztál,DE LEGJOBBAN A BARACKOK, a LEDKVÁROK tetszenek.Milyen klassz közeliket csinálsz.És persze várom a tusrajzokat-festményeket!!!
Kedves MinGi!Végre-végre,hogy jelen vagy!!!!Köszönöm a HOLDKÉPEKET.
Rita!Olyan csodálatos az egyik ételkéoped,hogy mindjárt megkóstolom.GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 19. 19:06

Lányok!Ennyire vagyok ma képes.MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A FOTÓKAT.
Hoztam képet a csarnokból illetve a "CSARNOKBÓL" nagy betűvel=a NAGYCSARNOK a Fővám téren és hoztam képet a Viking típusú hajóról ,ami most is a Dunán horgonyoz!!!!!Mindjárt.

Vissza: “Társalgó”