Csak két napot hagytam ki, máris nagyon sok mindenről maradtam le. Nem tudok mindenre bőven
reagálni, mert akkor megint nem tudom kipakolni a saját fotóimat, és újra lemaradok. Így is, amit
most kiteszek, azokat már több, mit egy hete, múlt vasárnap készítettem. Azért is vagyok így lemaradva
a sajátjaimmal, mert annyi fényképet csinálok, hogy néha két óra hosszáig is rendezgetem, válogatom
őket, hogy melyiket hagyjam meg, aztán meg külön kiválogatom azokat, amiket ide kiteszek.
Paggy, dobtam egy hátast, mikor megláttam némelyik gyümölcs és zöldség árát. Én otthon sem nagyon
kerülök piac közelébe, itt se nagyon, de valamelyik nap elmegyünk majd szétnézni. Tavaly ugyan csináltam
pár fotót az itteni piacról, de későn mentünk, több árus összepakolt már.
Én is hozok majd egy nagy hajóról fotót és videót is. Köszönöm a chesteri kiegészítést.
Ági! Mindenkinek megvan a maga heppje, amiben hisz, és amihez ragaszkodik, ez természetes. Én
mindenkiét tiszteletben tartom, mert nekem is jólesik, ha az enyémet tiszteletben tartják. Megértem
a ragaszkodásodat a saját, jól bevált árusaidhoz. Szerencséd van, hogy piac van a közeledben, és ott
tudsz vásárolni. Fontos, hogy az ember higgyen abban, amit jónak gondol a maga számára, még ha az
másoknak "zizzentséget" is jelent.
Kata! Jót nevettem az eredetileg csilis babnak indult, majd indiai beütésű mediterrán babbá változó
ebédeden. Én soha nem mertem bátran bánni a fűszerekkel, mármint az általam nem ismertekkel, de
mióta rákatattam a vegán kajákra, én is sokkal vállalkozóbb lettem. Úgyhogy fűszerezésre fel! Tegnap
olyan indiait főztünk a lányommal, amibe 10 fej hagymát kellett belevágni!!! Majd hozom a képeket.
Eddig jutottam, mert közben megjött a csomag, amit vártak Zsuzsiék, így indulunk utunkra.
Holnap nem megyünk sehová... azt hiszem... és folytatom.
Még mindig IKEA. Művirágok voltak a szekrénykében, de igazi virágokkal is el tudom képzelni,
rendhagyó virágtartóként: