Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 24. 8:57

Oda fentre fogunk felmenni. Nem megerőltető. Egy darabig lépcsőn lehet menni, aztán szabadon
bármerre, ahol utat talál magának az ember. Persze nem ezen az oldalán van az a lépcső. =))

Kép

Kép

De van, aki itt próbálkozik. Ha láttok egy narancssárga pontot, az egy sziklamászó:

Kép

Autóút is vezet a sziklák közt, ahol gyalogosan is lehet közlekedni. Ők onnan mászhattak le ide:

Kép

A bariknak mindegy csak fű legyen:

Kép

Llandudno két földnyelv között terül el. A fenti, amit meg akarunk mászni az egyik, ez a másik.
Jövőre jó lenne azt is megnézni:

Kép

A tenger tovább apadt, ezért nem annál a mólónál szálltunk ki, amelyiknél beszálltunk.

Kép

Ez a kutyuska már megmártózott a vízben:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 24. 8:57

A hajókázás után ettünk, és mentünk a Happy Walley-hez (Boldog-völgy). Olyan szép volt, alig vártam,
hogy visszafelé jöjjünk, és alaposan megnézhessem. De most szintén alig vártam, hogy fent legyek
a magasban, és élvezzem a kilátást. Tudjátok, írtam már róla, hogy valami mágnesként húz a magasba.
Imádok fentről szétnézni. Ezért vártam nagyon az első repülésemet is. (A másik, amit nagyon élvezek,
az a hajókázás. Vízen is nagyon szeretek lenni.)

A Happy Valley valamikor kőfejtő volt, aminek a helyén a tulajdonos, Lord Mostyn, csodálatos viktoriánus
kertet hozott létre, amelyet 1887-ben Viktória királynő uralkodásának 50. évfordulója alkalmából,
Llandudnonak adományozott. Úgy tűnik, az idén nem tudok olyan helyre menni, ahol ne bukkanna fel
Viktória királynő. :))

Induljunk a dombtetőre! Itt már nagyon jó meleg volt, az ég sem morcos szürke:

Kép

Kép

Visszapillantva. A háttérben látszódó 700 méter hosszú mólóról írok még:

Kép

Haladunk:

Kép

Kép

Eddig tartott a lépcső, innen mindenki úgy megy, ahogy tud. Félelmetes terepnek néz ki a kövek miatt,
de ha nem is nyílegyenesen, hanem kis kerülővel, nagyobb megerőltetés nélkül fel lehetett jutni. Ezek
a sziklás dimbek-dombok nagyon bejönnek nekem.

Kép

Kép

Ez volt az első szint, ahol megálltunk szétnézni:

Kép

Tőlünk jobbra a libegő:

Kép

Hátunk mögött az uticél:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 24. 8:58

Haladunk... Amikor itt jártam, fülelni kezdtem. Mintha magyar szavakat hallottam volna.
Igen! "Kutya", "tegnap", "krumpli"... Ha hiszitek, ha nem, azok ott fent magyarok! Pár gyerek
és felnőtt. Felkiabáltunk nekik. Tolna megyéből jöttek. :))

Kép

Visszapillantva:

Kép

Jövök én is!

Kép

Mindig amikor felérsz valahová veszed észre, hogy még van feljebb is. =)) De az a kis domb
már tényleg a vége:

Kép

Megyek...

Kép

Fent vagyok!

Kép

Pár lépés, és megpillantom azt a földnyelvet, amit a hajóról fotóztam pár órája:

Kép

És egy videó a látványról:

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 24. 8:58

A visszafelé út, és a Happy Valley:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 24. 9:08

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Még egy utolsó pillantás a The Great Orme-re, és indulás haza.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 24. 16:16

Phüüü Rita ez egy szédületesen szép kirándulás volt. Ráadásnak a videó a szél hangjával a felhők játékával, sziklákkal, csodaszép és félelmetes is volt szinte ..viszont jót vigyorogtam, hogy ott is hazaiakkal fut össze az ember...kicsi a világ! :)) :)) :)) . Azt hiszem nagyon jól felkészítetted magad erre a túrára, megérte itthon a napi órás sétákat a természetben. Köszönöm a beszámolót és a gyönyörű képeket. Biztos hogy nem egyszer, hanem többször nézősre sikeredett! :D :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Ui..elfelejtettem rákérdezni hogy az egész kirándulás mennyi időbe telt, és hogy jöttetek vissza,, időre kellett megmászni és visszaérni?! :ymblushing:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 24. 19:46

Sziasztok!

Kata, pihentesd magad, remélem már sokkal jobban vagy!
Örülök, hogy sok mindent tudtatok elintézni.

Paggy! Megnéztem a pinterest linkeket, mentettem is el képeket, fel is teszem majd, de gyors irok most mert utána lemaradok és nyargalok festeni.
Azt a mini fánkszaggatót még én sem láttam sehol. Tudnak még újdonságot kitalálni. :-)

Rita! Emlékeztem erre a partszakaszra. Szuper volt az odafele és a visszafele út is. Nálam is újra nézős nyugiban majd, amikor a részletekre is tudok figyelni. A narancssárga mászós emberkét keresem, keresem, kigúvad a szemem, akkor sem látom.... Aztán jövök rá, hogy az alatta levő képről van szó. =))
A magasságot én is élvezem, de a földről, nem a levegőből. Mondjuk inkább a levegő fent, mint a vizen hajóval. A barlangokról már ne is beszéljünk. Brrrr.

Lányok köszönöm mindenkinek a tetszésnyilvánitást a festményekkel kapcsolatban. :-) Ma leadtam a csomagomat a Fűvészkertben. Nagyon izgulok azért. :-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 24. 22:04

Sziasztok!
Gondolom sokak már durmolnak ezerrel. :-)
Hoztam a mai és tegnapi gyorstalpalós festésem. :-)

Kép

Kép

Ez már emberpróbáló, ha azt nézzük mi is tetszik rajta :-) Itt a virág éles, a levelek összemosódottak, ami nekem kicsit nehezen ment eddig, de azt hiszem most már bátrabban bánok a vizes ecsettel és a hajszáritóval :-) Kiváncsi leszek mit szól hozzá szombaton a tanár.

Paggy, kiteszem amit találtam a körmök között.

Ez viszi a primet borzadály terén nálam. Úgy emlékeztem szépet is mentettem el, de nem találom. Most meg már a fáradságtól kifolyik al szemem a gép előtt, igy nem keresem. Pedig szép volt. Na mindegy

Kép
Nagyon megdobogtatta a szivem, mikor a sütik között megláttam. Ezeket szeretem. :-)

Kép

Ez pedig nap végére egy kis mosoly gyanánt :-)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 25. 7:57

Sziasztok! Ágikám gyönyörűek a képeid, egyre profibb vagy! :-bd ;) :D \:D/ :littlehearth:
A körömfestést mindig elítélem, néha olyan borzadályokat tesznek ki illetve hordanak...a kézmosásról már ne is beszéljünk :-q időnként terjed a klozettszag, mert a sok lakk alatt stb nem tudják utána rendesen megmosni..aztán nyulkálnak mindenfelé s volt már példa hogy a gyerekemet gyanították, nem a mögöttem levő hölgyet..brrr.grrr. egyébként a legújabb kutatások szerint melanomiát okoz a lakkozott köröm! szóval egyáltalán nem veszélytelen, sőt. Alkalmanként egy egy szép körömnek én is tudok örülni, ha még találkozik is az illető egyéniségével, ruházatával. Nekem nem volt erősségem a körömfestés szerencsére, így nem erőltettem a dolgot. Ha nagyon muszáj volt akkor halvány árnyalat, vagy szintelen. :)) .
Amúgy az én körmöm olyan gyorsan nő hogy rémes. :))

Tegnapi kalandjaim után úgy döntöttem, hogy nem megyek egyedül ki Őrkénybe...ennyi elég volt! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:

Az utolsó képed a hajóról viszont felvidított, jót nevettem...az asszonyka biztosan jó matróz volt is egyben, ha ki is teregetett =)) =)) =)) =))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 25. 9:18

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Most villant az agyamba be, hogy Rita találós kérdését nyitva hagytam itt magamban.
Sokat gondolkoztam rajta, de hogy mi lehet? Várom a helyes választ!! :-)
A karácsony és a spanyol nemzetiség kicsit feladta a kérdést. Bár az is lehet, hgoy ott sem ragaszkodnak kifejezetten a karácsonyi termékek árusitásához a jeles ünnepen.
Tehát ami megfordult a fejemben a tányér belseje miatt: citromfacsaró, tojásfehérje habbá verése, zöld tea kikeverése. Aztán mellette a kézreállós foggantyús ecset még rátett egy lapáttal a borotválkozóhab kikeverésére - szakmai ártalom :-) -, vagy a tojás felkenésére a sütire. De akkor miért rücskös a tányér, miért van olyan mintája, és mi a bánat az ami nem tartozik hozzá, de mégis úgy egész a szett?
Hát RIta! Fogalmam sincs!!!!

Kata, dolgoztam manikűrös, pedikűrös mellett, aki műkörmöket is csinált. Nem itélem el, akinek fent van, de hogy hosszú távon milyen károsodásokat csinál az is biztos. Volt akinél leszedés után mintha r..dt volna a köröm alul. borzalmas látvány volt. Még egyszer elnézést mindenkitől, akinek van, szive joga mindenkinek feltenni. Szerencsémre a körmeim szépek, igy sose kellett gondolkodnom a műkörmön. Viszont nagyon kevesen tudnak nagyon szép műkörmöt feltenni. Aztán a festés más dolog, mert szépségérzék, fantázia, precizitás kell hozzá. Na meg jó anyag.
Emlékszem az uszodás korszakomra, mikor mindenki megbotránkozva nézte a szép formájú nem tövig vágott mélybordó körmeim. Banyapukkasztónak hivtam, mert jól esett, mikor megbotránkoztattam a népet. :-)
Ebből ma sem adtam le, de a körmeim már nem festem mintásra, vörösre, mert a házimunka azonnal leszedi. Festésnél a tusról meg ne is beszéljünk...
Kata, a wc-re menésről , kézmosásról, a hely otthagyásáról szintén ne beszéljünk. Megkockáztatom, hogy talán a férfiak rendesebbek e téren. Mondjuk náluk meg a célzással vannak problémák. Bocsánat uraim, ha olvassátok :-) Szerencsére nálunk a fiúk tudják a módját, sőt a wc tető is mindig le van csukva. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 25. 16:42

Kata! Az a fiatal nő, akiről az ismertetőt betettem, ugyanaz, aki Ági két videójában látható. Nagyon
sokan rajonganak érte, több millióan nézik a videóit.

Li Ziqi youtube csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCoC47d ... 4DBMEFGg4A

A szél tényleg nagyon hangos a videón, de a valóságban nem volt ilyen. Úgy tűnik érzékeny rá a fényképező.
A telefon is ilyen. Mivel meleg volt, és ki is voltunk melegedve nagyon jólesett egyébként.

Az a domb szabadon mászható, oda mész rajta, ahová akarsz, és addig maradsz, ameddig akarsz. Nekem
nem is a lábam fáradt el, amíg felértem a tetejére, hanem a tüdőm. Folyamatosan felfelé mentünk, jó volt
időnként megállni, hogy rendeződjön a légzésem, mert ugyancsak kapkodtam a levegőt. Igazad van, nagyon
is érzem, hogy február közepe óta gyalogolok.

Paggy, közben megnéztem a te linkjeidet is. Én is azt mondom, mint Ági, hogy semmi problémám nincs azzal,
ha valaki műkörmöt csináltat, de én nem vágyódtam rá soha.Amíg nem éltem falun, mindig ki volt lakkozva a
körmöm, még a gyerekek mellett is. Akkor szoktam le róla, amikor felépítkeztünk. Ugyanis nem tudtam
kesztyűben kertészkedni. Most már nem kertészkedem, de most meg fát vágok, gyújtóst hasogatok, tüzelek...
Jó erős körmöm van egyébként.

Spoiler: mutasd
Kép

Itt Angliában nincs olyan sütikultúra, mint nálunk, viszont azt figyeltem meg, hogy bár kifejezett cukrászdák
még mindig nincsenek itt, egy kis sütis részleg majdnem minden kávézóban van. A szupermarketek polcáról
azonban nem hiányozhatnak a "műsütik". A fagyasztók és a hűtők is tele vannak kisebb nagyobb tortákkal.

Ági, holnap elmegyünk Yorkba, nem leszek gépközelbe, ezért most kívánok jó szombatot neked. Mutasd meg
a népeknek, milyen nagyon ügyes vagy! Nem értek a kínai festészethez, de annyit én is látok, hogy egyre
ügyesebben bánsz az ecsetekkel.

Már megint találtam valamit, ami téged juttatott eszembe. Ma délelőtt a Tesco-ban fotóztam. :))

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 25. 17:00

Nahát Rita, milyen aranyos kis ágynemű huzatot találtál :)) :)) :)) . ráadásul teás szettel kiegészítve! Na majd ha bemegyek egy kíniba, körülnézek van e valami inspiráló a számodra! :D York megint egy kedvenc helyem ha szabad ezt mondani...már megint nem olyasmit olvasok amit kellene, ezektől a csodás képektől muszáj odavaló történeteket olvasni..persze az ember majdnem leesik az ágyról közben..annyi humora van ennek az állatorvos írónak..Azért néha meg is könnyeztet, mikor idős emberekről, azok vén állatairól ír, lélekemelő. Azért is olvasom el minden évben egyszer... :D :)) :littlehearth:
A kézről betett kép csillagos 5-ös...Natur egyszerű és szép!!
Remélem a holnapi napja mindenkinek jó lesz..én ma végre letudtam minden hivatalos átírást...most már csak a rendrakás és az eladás van hátra. a tegnapi majdnem balesetből tanulva amig nincs segítségem nem megyek ki....minek!csak hogy fájdítsam a szívem, mert hátul meg akkora a fű, hogy oda sem érek a gyümölcsfákhoz.. :(( . Hát ezzel az erővel egy két dolgot azért jó lett volna elültetni...de mindig közbejött valami. Na mindegy ez van , nem tudok változtatni rajta...utána meg nekifeküdhetek az itthoni dolgoknak szép lassan, hogy végre itthon is otthon érezzem magam...mert a mostani felállással enyhén szólva nem vagyok kibékülve.! :( :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Samu későn aludt el, remélem nem alszik estig, én meg már majdnem kész vagyok az ebéddel, amiből estebéd lesz..megyek még a salátát megcsinálni... :x :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 25. 17:21

Köszi Ági a válaszodat! Már féltem, hogy senki nem akar velem játszani. Mindjárt jövök a megoldással.

Kata! Ne bosszankodj azon, amin nem tudsz változtatni. Remélem sikerül minél hamarabb eladnod a
házat, és akkor már ez a teher is lemegy rólad.

Szóval egy fokhagyma pucoló és reszelő szettről van szó.

A fehér henger gumiból van. Bele kell tenni a gerezdeket, kezünkkel ránehezedünk, és elkezdjük
előre hátra hengergetni, mintha nudlit sodornánk. A gerezdek végét előre levágtam.

Kép

Most csináltam először...

Kép

A tálka recéi is meg tudják sérteni az ujjainkat reszeléskor, de azért nem fáj annyira, mint amikor
a reszelő csinálja. A kis ecset szőrei jó erősek, egy csepp fokhagyma sem marad a tálkában:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 25. 17:25

Na sehogy se találtam volna ki... :)) :)) :)) :)) kész az uborka saláta is, joghurtos, a rízs is a pörkölt is, bár nagyon lecsósra sikeredett...és közben a Samukám is felébredt..megyek tálalni... :D :)) :x :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 25. 18:06

St. Elphin anglikán templom. Itt található Warringtonban. Régebben is tettem be róla képeket.
Most eg különleges cicát is találtunk az udvarán:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. július 25. 18:06

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 25. 19:09

Rita! Hát aki ezt a fokhagymabizét kitalálta! :-)
Mire való a fokhagymaprés?? Jó, a pucolást, ha megkönnyiti az a fehér henger, akkor talán az nem rossz dolog, bár gondolom nem csak simogatni kell vele a benne lévő egyedeket. Álmodni nem mertem volna ilyesmiről :-)
Rita, ha normálisan megmanikürözöm majd a festészet után a körmeim, beteszem Neked, mert mintha az enyémet láttam volna. :-)
A kisujjam hosszabb. Azt mondják, ha felér az első vonalig, akkor művész hajlam van az illetőben. He-he, talán nem hiába mentem festészetre. :-)
TUdom, nem is vagyok nagyképű :-)
A templom is nagyon tetszik. Olyan ósdi, réginek tünik. Értem ezt most pozitivan.
Az a cica! Hát szavakat nem találok rá! Már a szinátmenet is nagyon tetszett a bundiján, de mikor a hasát mutatta, totál elcsábultam én nagy kutyás. :-)
Jó és tartalmas hétvégét Nektek.
Jajj, majd elfelejtettem, az ágynemű is nagyon tetszett.
Igyekszem majd képeket is hozni, sokat fényképezni. Megkaptuk milyen kalligráfiai irásjegyet fogunk gyakoroltatni. Hááát, dobtam egy hátast azért.

Kata, kis ebédet készitettél. Nekem is most sült ki a túrósom, mákosom. Várom a ház urát haza a meglepivel.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 26. 14:22

Sziasztok!Megígértem,de nem tudtam jönni.Most egy újabb ígéret:HOLNAP KÉSZ A HÁZUNK!!!!!!! A kerítést 2 hét műlva kezdig,elmennek picit nyaralni a családdal,de mivel abszolút megbízhatók,nem aggódom,jönnek.
Lányok felteszem a kaját és jövök nézelődni.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 26. 20:05

Ágikám mindenben maximálisan egyetértek veled. ;) :D . Pro és Kontra is... :D
Ritám, annyira szép az a Ódon templom. hogy ott még én is szívesen elsétálgatnék, leülnék olvasni...vajon mennyi ima, fohász hangozhatott el a falai és a udvari része között?! :ymblushing: :ympray: :-bd :littlehearth:
A cica meg első pillantásra elrabolta a szívemet, hát ilyen csodásat még életemben nem láttam..és ahogy egyre jobban kellette magát, mintegy profi maneken... :)) :)) :)) . Hát mázlija volt, hogy nem került a kezem közé, agyon dögönyöztem volna :)) :)) :)) :)) Hát nagyon köszönöm ezt a nem mindennapi élményt képeiddel. :x :ymhug: :littlehearth:
Paggym milyen jó is lesz már túl lenni az egészen, jöhet a ház belsejének a csinosítása, és talán már a szomszédok is megenyhülnek! Jó pihenést a munkásoknak! :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Na és hogy én is hozzak egy két dolgot...mármint persze felhőügyben...
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
:ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 10:28

NAVÉGRE!!!!!MOST MÁR TÉNYLEG ITT VAGYOKm LÁNYOK!
Először néhány dolog:
Akinek van idősődö férje-felesége,s persze ő maga is idősödik, az érzékeli,hogy a rossztulajdonságaink felerősődnek,mert lekopik rólunk az udvariasság ,a tolerancia.
A nagyon "jófej" ,rengeteg jótulajdonsággal rendelkező párom ,ÚJABBAN "POLIHISZTORRÁ" vált.mindenhez ért,SÖT, CSAK Ö ÉRT IGAZÁN,s az általam nagyra értékelt humora,öniróniája mintha kezdené elhagyni.A csendes kis vasárnap reggel üldögélünk a tea mellett,mikor mesélem a rádióban hallott/építészeti műsor/érdekes riportot/MISZERINT A VÁROSOK HŐHÁZTARTÁSA BIZONY NAGYON FÜGG AZ ÉPÜLETEK ANYAGÁTÓL.AZ ASZFALT,AZ IRODAHÁZAK BURKOLATA, FELVESZI A MELEGET,ÍGY A HŐSÉG MÉG NEHEZEBBEN TŰRHETŐ.Újabban előveszik az építkezésnél a mészkövet,mert az visszasogározza a meleget./Lásd Görögország,Marokkó fehér épületei./Sőt ,még be is kenik fehérre az eddig impozáns irodaházakat.A vasúti sineken is gondolkodnak...Erre a párom:Ez az egész egy baromság,aki ezt mondta buta és folytatja a végtelenségig...Borzasztóan mérges lettem,hogy nem lehet vele tanakodni,beszélgetni,mert azonnal rosszvéleménye van.----Jó,jó gépésztechnikus ,sok mindenhez ért, DE NEM MINDENHEZ!!!! HÚ DE FELPAPRIKÁZOTT!!!!!! :(( :(( :(( :(( NA TESSÉK, ÉN MEG MÁR NEM VAGYOK TÜRELMES. :(( :(( :(( Persze fél óra múlva már együtt vihogunk ,mert tudjuk,mindenkinek maradjon meg a véleménye,hiszen másképp látja a világot,több-kevesebb ismerete van....
A másik.Lányok,képzeljétek, tegnap majdnem nagy baj történt Lizi kutyámmal.Hülye módon este félkómásan /este már mélyen alszik/,mert felkelt vizet inni,levittem volna sétálni,erre lecsúszott fél emeletet a lépcsőn és elterült.Azt hittem ott marad.HÁLISTEN sikerült összeszednem és felvinnem.EGY HÜLYE VAGYOK!!!!!!!Ma reggel már sétálós állapotban volt,sőt,szökkengetett is egyet-kettőt.Nem vagyok állatkínzó,ha fájna valamije nem eröltetném.SIMÁN CSAK IDŐS MÁR NAGYON.A lakásban jól elvan,reggel és délután elsétálgat velünk,néha külön hozom le,de este már se kép ,se hang.DE ÉN KITALÁLTAM,HOGY HÁTHA........Hát ez lett belőle.ÉS ÉN MÉG A PÁROMTÓL KAPOK NÉHA IDEGBAJT! =)) =))
A harmadik dolog:
Már majdnem kész a ház.nem tudták teljesen befejezni,mert a lakatos elhúzta az időt,így csak egy kis részletét fotóztam le NEKTEK.Most elmegyek nézelődni és a végén beteszem a képeket.
JA,MAJDNEM ELFELEJTETTEM,hogy találtam egy nagyon klassz könyvet,amit a kosztpénzből tegnap megvettem.Részleteket fogok belőle majd mutatni,mert nagyon hasznos nekünk.Tehát ma több részletben hosszú leszek.Megyek nézelödni.-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 10:46

Először.
Kedves Kata!
EZEK OLYAN GYÖNYÖRŰK:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 10:48

Kép
Paggy