Kata! Az a fiatal nő, akiről az ismertetőt betettem, ugyanaz, aki Ági két videójában látható. Nagyon
sokan rajonganak érte, több millióan nézik a videóit.
Li Ziqi youtube csatornája:
https://www.youtube.com/channel/UCoC47d ... 4DBMEFGg4AA szél tényleg nagyon hangos a videón, de a valóságban nem volt ilyen. Úgy tűnik érzékeny rá a fényképező.
A telefon is ilyen. Mivel meleg volt, és ki is voltunk melegedve nagyon jólesett egyébként.
Az a domb szabadon mászható, oda mész rajta, ahová akarsz, és addig maradsz, ameddig akarsz. Nekem
nem is a lábam fáradt el, amíg felértem a tetejére, hanem a tüdőm. Folyamatosan felfelé mentünk, jó volt
időnként megállni, hogy rendeződjön a légzésem, mert ugyancsak kapkodtam a levegőt. Igazad van, nagyon
is érzem, hogy február közepe óta gyalogolok.
Paggy, közben megnéztem a te linkjeidet is. Én is azt mondom, mint Ági, hogy semmi problémám nincs azzal,
ha valaki műkörmöt csináltat, de én nem vágyódtam rá soha.Amíg nem éltem falun, mindig ki volt lakkozva a
körmöm, még a gyerekek mellett is. Akkor szoktam le róla, amikor felépítkeztünk. Ugyanis nem tudtam
kesztyűben kertészkedni. Most már nem kertészkedem, de most meg fát vágok, gyújtóst hasogatok, tüzelek...
Jó erős körmöm van egyébként.
Itt Angliában nincs olyan sütikultúra, mint nálunk, viszont azt figyeltem meg, hogy bár kifejezett cukrászdák
még mindig nincsenek itt, egy kis sütis részleg majdnem minden kávézóban van. A szupermarketek polcáról
azonban nem hiányozhatnak a "műsütik". A fagyasztók és a hűtők is tele vannak kisebb nagyobb tortákkal.
Ági, holnap elmegyünk Yorkba, nem leszek gépközelbe, ezért most kívánok jó szombatot neked. Mutasd meg
a népeknek, milyen nagyon ügyes vagy! Nem értek a kínai festészethez, de annyit én is látok, hogy egyre
ügyesebben bánsz az ecsetekkel.
Már megint találtam valamit, ami téged juttatott eszembe. Ma délelőtt a Tesco-ban fotóztam.