Első nap arra nem volt időm, hogy elmenjek fényképeket késziteni. A fiam jött értem és ő csinált párat gyorsan. Nagyon, nagoyn fáradt voltam.
Mondtam a tanárunknak mikor indult a vonathoz, hogy tanár úr én nagyon elfáradtam. Odahajol hozzám, cinkosan rámmosolyog és azt mondja halkan: Én is elszoktam. Hát valami nagyon jó fej pasi, jót nevettünk ezen utána.
tehát olyan vagyok, mint a kimosott rongy. A kezem nyakig tiszta kinai tus, le se jött a karomról.

A Füvészkertben a lótuszok annyira szépek voltak, hogy ihajj!

Gyönyörű indiai ruhában, kifestett lányok táncoltak .
A kép távoli, mert nagyon sokan voltak és közben dolgoztunk

Japándob koncert. Szuper volt. Annak idején láttam róluk egy filmet és hát nem is olyan egyszerű az ő életük, meg hatalmas állóképesség kell ehhez a szórakozáshoz.

Na és jöjjön a nap fénypontja, amiről már teljesen letettem, mert időm nem volt rá. Nem messze tőlünk volt egy hennafestő nő, de nem lehetett tőle időpontot kérni, hiába voltam tőle kb. öt méterre. Mondta, hogy figyeljem, ha nincs senki, megcsinálja. Igen, de akkor meg nálam volt. Folyamatosan. Még ebédelni is alig vot időm. Első nap már mindenki evett, én meg fél háromkor mondtam, hogy most már elég, megyek eszek, mert felbukok.
A kalligráfia előadáson a tanárunk mondta, hogy amikor ezt műveljük, mind a két agyféltekénk egyformán működik. A Konfúciusz Intézet biztositotta az ebédet, kinai volt, de sokkal jobb, mint amit én eddig Szegeden ettem.
Lényeg: Vége volt a 2. napnak én henna nélkül indultam még pár képet csinálni és jöttek értem kocsival.
Gabóci is volt Szegeden, de egyszerűen vele sem tudtam foglalkozni, mert szétkaptak bennünket az asztalnál.
Na és akkor jött a felmentő sereg az egyik ott dolgozó vendégem személyében, aki mondta, hogy a tónál is festenek, menjek oda, nem biztos, hogy akihez én akartam menni, az aa legjobb.
Mit ad isten, nem is kellett sokat várni, kiválasztottam egy mintát és negyed óra alatt fent volt. Jót beszélgettünk, kiderült, hogy szeretne festeni, mikor mondtam,hogy én mit csináltam a két nap alatt.
Meg is beszéltük,hogy jelentkezik a tanfolyamra, de akkor derült ki,hogy pesti. Na, bakfitty. Pedig nagyon sok embert szerveztünk be tanfolyamra az intézetnek. Le is voltak meredve.
Itt jön az, hogy ki hogy tudja eladni magát. Összeszokott, mondhatni baráti társaság volt, és mindannyian elég dörzsöltek voltunk ahhoz, hogy megtaláljuk a hangot az emberekkel.
Igy a kedves hennafestő lánynak szivből tudtam ajánlani a mi Janiszunkat Pesten az ELTÉ-n. Fog is élni a lehetőséggel

Közben szerzett nekem a szomszédból a buddhistáktól vajas teát. Hát jól leforráztam a nyelvem, de ahogy hűlt, szuper volt.
Ettetek már vajalját? ahhoz hasonlit irze, csak sokkal lágyabb, kicsit sósabb. Finom volt.