Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 10:57

EZÚTON KÉREM SZÉPEN MEG ,AZT AKI TUDNA LAPOZHATÓ VIRTUÁLIS FÉNYKÉPALBUMOT CSINÁLNI,vagy valamit,ahol nem piciben láthatók a képek összegyűjtva,hogy segítsen nekem,mert szeretnék egy FELHŐALBUMOT CSINÁLNI KATA KÉPEIBŐL. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Kata!Köszönöm szépen a szépséges felhőket. :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :flower1: :flower1: Még nem olvastam ,csak néztem.Folytatom...
EZ MÉG KIMARADT,pedig milyen különleges!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 11:56

Végigolvastam mindent.
HÚÚÚÚÚÚÚ Lányok!Komolyan mondom "BAROMI JÓK VAGYUNK"!!!És persze ,NE HOGY VALAKI AZT HIGGYE,HOGY IDE NEM FÉR BE A FÓRUMBA!!!GYERTEK,GYERTEK LÁNYOK,FIÚK!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: NEM KELL TUDNI KOMOLYAN FÉNYKÉPEZNI!Milyen jó lenne,ha kedvet kapnátok!Várunk TITEKET!!! :flower1:
Most kezdem:
Kata:
Milyen baleseted volt Örkényben,nem találtam meg,hol írtál róla?A fejfájásodról tudok,meg a térdfájásról,de mi történt???????Remélem azért javult a dolog!!!!!Vigyázz MAGADRA!!!!! :flower1: :flower1: :flower1:
Ágika!Nagyon,nagyon várom a beszámolód!!!!!És csak ,hogy tudd,az összes barátnőmnek elküldtem a kínai lány videóját.Igazán nagyon tetszett mindenkinek és azóta is nézegetik.ARANY VAGY!!!!! :littlehearth: :flower1: Ritának itt köszönöm a lányról betett ismertetőt és a facebook címét. :littlehearth: :flower1: Ági!Az a ragasztott köröm POCSÉK,még ha virágok vannak is rajta!!FUJJJJJJ!!!Köszönöm a festményképeket.SZÉPEK!!!!!!!!
Kedves Rita!Olyan sok mindent tettél fel,hogy alig győztem az ÁLMÉLKODÁST.Rita!Nem tudok elég hálás lenni NEKED az utinaplóért.Teljesen úgy érzem,mintha utaznék.Gyönyörűk a képek,a videó pedig!!!!!!!!!!!!!!!!CSAK KÖSZÖNNI TUDOM.
Másik:ODAVAGYOK AZ ÉTELFOTÓIDÉRT.GUSZTÁK!!!!!A JÖVŐ HÉTEN KEZDEM MEGFŐZÖGETNI egyiket-másikat.
A barna/csoki/paradicsomom nagyon finom,jövőre paradicsomsziget lesz az erkélyemen.Összeállítottam a tervemet,azt hogy mit mi kövezt az erkély-illetve balkonkertészetemben.-A teknőcök egyidősek,csak az egyik fiú,a másik lány.KÖSZÖNÖM A FOTÓKAT
Lányok most jön sokféle fotó tőlem.Mindjárt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:23

A képek tegnap készültek/1 kivételével/
Mentem az ALLAEBA/bevásárlókp/és közben megmutatm nektek A 3 KEDVENC KÖNYVTURKÁLÓM:
Kép
Kép
Kép
a KÖNYVEK ÁRA 300-600FT.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:29

a HARMADIK EZEN A VIDEÓMON VAN.eZ A LEGSZUPEREBB,MERT MINDEN VAN :
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:32

BEVÁSÁRLÁS UTÁN:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:34

MAGASÁGYÁSOK a házak között:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:35

Kutyák büsöskével:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:40

Reggel az erkélyemen.még nincs lefestve a korlát és még nem teljesen kész a ház.nagy kép majd,ha kész lesz!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:41

Az előkert 2 macskával:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 12:43

Lányok!most megyünk ebédelni a kínaihoz.ESTE HOZOM AZ ÚJ KÖNYVEM RÉSZLETEIT!!!!!!!!!!Sziasztok,jó étvágyat!Paggy :flower1: :flower1: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 28. 13:00

Kedves mindenki..köszönet a képekért, és Paggy, aranyos vagy, hogy felhőalbumot csinálnál...egyik másik kép tényleg kedvenccé lép elő. :D .
A férfiak véletlenül sem akarnak lemaradni, hogy valamihez ne tudnának hozzászólni... :)) :)) :)) csak néha mi nők is elveszítjük a fonalat... :)) .
Nagyon szép lett a ház, amit eddig mutattál belőle..annyira más, jó hogy erkély van s nem kilépő! a kis előkert a cicusokkal utóbbiaknak nem gond hogy még nem teljesen kész, mindenesetre más sokkal jobban néz ki, hát még ha majd teljesen tiszta, és formás lesz gondolom virágágyással stb...vagy valami jó kis gyümölcsfával, ami hűst és gyümölcsöt is ad..pl. fehér eperfa..de ugye tekintetve kell venni a vezetéket, hogy valahol megnőve nem okozna e gondot. ;) .
De jó lett a videó is, megint kaptunk egy kis izelítőt a környezetről, Én most nem merek könyveket venni, nem csak az ára miatt, hanem a meglévőket még csak haza sem tudtam hozni...és elhelyezni...kész tudomány..a szatyorban meg gyönyörű barackok voltak megbújva, és a virágcsokor is gyönyörű.
Spoiler: mutasd
a leglehetetlenebb helyzetekben képes vagyok esni, mindegy hogy ágaskodom vagy hajolok..elegem is van belőle..

Jó étvágyat mindenkinek... ~o) :ymhug: :x :flower1: :littlehearth:
ui...a kutyusokat kihagytam bocsi, ők is aranyosak, és remélem nem lesz több ilyen kalandban részed...Nekik most már tényleg olyan kis öregecske biológiai órájuk van... :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:14

Sziasztok!
Találtam egy nagyszerű könyvet amatőr,telefonnal fotózók számára.Lapozzunk bele!.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:19

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:25

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:28

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:29

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:32

Kép
Kép
Kép[/spoilerE
Ezt nem tudom megfordítani,D FONTOS!
[spoiler]Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:47

Rengeteg gyakorlati tanácsot és feladatot ad a könyv.Itt a tartalomjegyzék:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 16:49

Kép
Ajánlom figyelmetekbe,ha nem is megvenni ,de a LIBRI kőnyvesboltban belekukkantani.Üdv:Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 28. 21:20

Szia Mindenki!

cSAK Képeket lesz erőm feltenni, mert nagyon fáradt vagyok. Még jó, hogy tudok vakon gépelni, igy tudom most a szemem pihentetni.
Mozgalmas nagyon leterhetl két napon vagyok túl, de valami fantasztikus volt.
Egyenlőre ennyi, képek jönnek, beszámoló holnap.

A csapat fele. Első nap ennyien voltunk. Jól összeszokott társaság, vittük is a primet, a Konfúciusz intézettől el volt a csaj ájulva, de a tanárunk is, aki lejött Pestről megdicsért minket és megköszönte a munkánkat.

Kép

Oktatónéni szerepben. Azt mondták nagyon jól csináltam. Volt aki megkérdezte, hogy hogy lehet hozzám bejutni, hol lehet sorszámot kérni. Na kérem, ilyen hangulatban telt az első nap:

Kép

Kép

Kép

Kép

Sorozatban mutattam meg a kalligráfiát, vagy a festészetet egynél több embernek. Itt a két nyugdijas hölgy fantasztikus humorral megáldott nő volt. Jókat vihogtunk közben.

Kép

Tanárunk előadása a kalligráfiáról:

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 28. 21:27

De jó,hogy bejöttem!CSODÁS,CSODÁS ÁGI!!!!GRATULÁLOK!!!!Menj pihenni4Várunk vissza a részletes beszámolóval.Hogy Te milyen csinos vagy!!!!!
Muszáj gatyába eáznom magam!!! =)) =)) =)) Minden szuper,majd mesélj!!Jó éjt!Paggy :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 28. 21:38

Első nap arra nem volt időm, hogy elmenjek fényképeket késziteni. A fiam jött értem és ő csinált párat gyorsan. Nagyon, nagoyn fáradt voltam.
Mondtam a tanárunknak mikor indult a vonathoz, hogy tanár úr én nagyon elfáradtam. Odahajol hozzám, cinkosan rámmosolyog és azt mondja halkan: Én is elszoktam. Hát valami nagyon jó fej pasi, jót nevettünk ezen utána.

tehát olyan vagyok, mint a kimosott rongy. A kezem nyakig tiszta kinai tus, le se jött a karomról.

Kép

A Füvészkertben a lótuszok annyira szépek voltak, hogy ihajj!

Kép

Kép

Gyönyörű indiai ruhában, kifestett lányok táncoltak .
A kép távoli, mert nagyon sokan voltak és közben dolgoztunk

Kép

Japándob koncert. Szuper volt. Annak idején láttam róluk egy filmet és hát nem is olyan egyszerű az ő életük, meg hatalmas állóképesség kell ehhez a szórakozáshoz.

Kép

Na és jöjjön a nap fénypontja, amiről már teljesen letettem, mert időm nem volt rá. Nem messze tőlünk volt egy hennafestő nő, de nem lehetett tőle időpontot kérni, hiába voltam tőle kb. öt méterre. Mondta, hogy figyeljem, ha nincs senki, megcsinálja. Igen, de akkor meg nálam volt. Folyamatosan. Még ebédelni is alig vot időm. Első nap már mindenki evett, én meg fél háromkor mondtam, hogy most már elég, megyek eszek, mert felbukok.
A kalligráfia előadáson a tanárunk mondta, hogy amikor ezt műveljük, mind a két agyféltekénk egyformán működik. A Konfúciusz Intézet biztositotta az ebédet, kinai volt, de sokkal jobb, mint amit én eddig Szegeden ettem.
Lényeg: Vége volt a 2. napnak én henna nélkül indultam még pár képet csinálni és jöttek értem kocsival.
Gabóci is volt Szegeden, de egyszerűen vele sem tudtam foglalkozni, mert szétkaptak bennünket az asztalnál.
Na és akkor jött a felmentő sereg az egyik ott dolgozó vendégem személyében, aki mondta, hogy a tónál is festenek, menjek oda, nem biztos, hogy akihez én akartam menni, az aa legjobb.
Mit ad isten, nem is kellett sokat várni, kiválasztottam egy mintát és negyed óra alatt fent volt. Jót beszélgettünk, kiderült, hogy szeretne festeni, mikor mondtam,hogy én mit csináltam a két nap alatt.
Meg is beszéltük,hogy jelentkezik a tanfolyamra, de akkor derült ki,hogy pesti. Na, bakfitty. Pedig nagyon sok embert szerveztünk be tanfolyamra az intézetnek. Le is voltak meredve.
Itt jön az, hogy ki hogy tudja eladni magát. Összeszokott, mondhatni baráti társaság volt, és mindannyian elég dörzsöltek voltunk ahhoz, hogy megtaláljuk a hangot az emberekkel.
Igy a kedves hennafestő lánynak szivből tudtam ajánlani a mi Janiszunkat Pesten az ELTÉ-n. Fog is élni a lehetőséggel :-)

Közben szerzett nekem a szomszédból a buddhistáktól vajas teát. Hát jól leforráztam a nyelvem, de ahogy hűlt, szuper volt.
Ettetek már vajalját? ahhoz hasonlit irze, csak sokkal lágyabb, kicsit sósabb. Finom volt.

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. július 28. 21:40

Lemaradt kép:
Csoportos oktatás kalligráfiára.
Négy embert! Azt hittem megkergülök, de azért megbirkóztam vele :-)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. július 29. 7:14

Azt a Lányok! Micsoda képek és beszámoló! A könyv is nagyon érdekes..Paggy, a felhőkről nincs benn semmi?! Olyan jó lenne! ;) :D

Ágikám te voltál a hét hősnője! Éppen elég egy emberrel foglalkozni, és csoportosan mindenkit bevezetni a rejtelmekbe ,vonalvezetésbe..szuper kis tanítónéni vagy! @};- :movingflower: :littlehearth: :-bd .
Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik a kezed alá kerültek! S milyen jó volt a hangulat is! Látom az időjárás is éppen megkímélt benneteket! Egyből felismertem a festésedet, és olyan jó volt így látni.! A japán dobot én is szeretem, láttam velük riportot, milyen életük van, mennyire fegyelmezettek, másként nem lehet ezt az összhangot kihozni...ott nem lehet félreütni. :-bd :flower1: :littlehearth:
Jó pihenést, aztán majd várom a további beszámolót! Ölellek! :ymhug: :x :flower1: :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. július 29. 9:01

Sziasztok Lányok!Elindult régi-ÚJ ÉLETEM első napja.Mielőtt rátérek ÁGI :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: beszámolójának méltatására,leírom miben fogok változni:
Először is felkelés előtt jógalégzés.Ez annyira hatékony,hogy el sem tudjátok képzelni.A reggeli rossz közérzetet 5 perc jógalégzés elűzi.EMBERNEK érzed magad.Nem kell hozzá hókusz-pókusz.Mindjárt mutatom....
Másodszor :váltott vizes zuhany.Ez aztán a SZUPER.A gyengített változatot használom,ami egyáltalán nem kellemetlen.Mutatom...
Harmadszor:gyorsan leviszem pisilni a Fruzsit,mert mire Lizi felébred,addig nem bírná ki.Lizi kb 1/2 8 -kor sétaképes.Ha Lillára kell reggel vigyáznom hivatalosan 5-kor kelek/illetve 4-kor macskaetetés/ÉS megcsinálom a gyógyteát.
Negyedik: 2 korty tea és kutyaséta
Ötödik :teázás,MAJD indul a nap.

Váltott orrlyukú légzés.Ne ijedj meg ,nem kell lótuszülésben ülnöd az ágyban!!!ÜLj fel kényelmesen és próbáld ki,nagyon hatékony!

Vissza: “Társalgó”