Rita!Elmondhatatlan sok munkát fektettél bele,hogy mi is Veled utazzunk.SIKERÜLT,VELED NÉZTEM MEG LIVERPOOLT.Nagyon tetszik,él benne minden.Szeretem a városokat,persze csak azokat ,ahol még lehet élni.Nagyon klassz volt a sétahajózás.Mekkora egy dög ez az óceánjáró!Planetárium is van rajta!Elképzerlem,hogy kint a végtelen óceánon éjszaka az égboltot kémlelem
Vajon a hajó nem dől fel a viharokban???Nagyon izgalmas minden abban a városban!.......Majd a Lyme Park:Csak szavak ,amit felírtamGyönyörű kertek,méggyönyörűbb szőnyegek ,önkéntesség/mindenki adakozik,ruhát varr-így mégjobban vigyáznak rá,képek a lépcsőházban/ENNEK A MINTÁJÁRA LESZ NÁLUNK IS LÉPCSŐHÁZKIÁLLÍTÁS!!
,kutyával is lehet sétálni a parkban!!!!
,vigyáznak a vadlibákra,inkább a turista menjen arréb,vagy lapátolja a trágyát,mert az állatok itt hasznosak!!!!!Ja és a menyezet!!!HŰ meg HA!!!!!!Micsoda CIRKALOM!!!Gyönyörű virágos fotók a kertről!CSUPA FELKIÁLTÓJELLEL tudok csak írni erről a szuper utinaplóról.Köszönöm szépen Rita.
Ágika!Nahát,mennyi megpróbáltatás!A körömvágás nálunk cirkusz,mert Lizike mindentől fél/ráadásul szerintem picit együgyű szegénykém.Nagyon-nagyon szeretem/Micsoda jófej Ödön,ha kibírja!Nem kell rá szájkosarat tenni? --Az egeres affért kihagytam volna.Nekem talán szerencsém van a macskáimmal,mert ők lerendezik a dolgot.SAJNÁLOM AZ EGERET IS!!!!!!!!Ági!Mi a hosszú házasság titka???Szerintem/bár én elváltam 1x ,a jelenlegi párommal 30 éve vagyunk együtt/a KÜLÖN SZOBA.Saját tér kell.
Gabóci!Szörnyű,hogy milyen idő volt Nálatok!!!!!!Nem folyt be a víz a házatokba?Villámlás,Hogy értél haza a moziból?
Kata!Remélem sikerült feltenni a képeket.Milyen jü,hogy gyakrabban kimozdultok!!!!
Ritára hajazva én is hajós videót hoztam.

. Gondolom ha nagyobb hajóforgalom lett volna nem tudta volna ezt a manővert megcsinálni.!