Kata, Ági! Köszönöm szépen! A lányom esküvőjén nem kellett még ennyire se kiöltöznöm, mert ott nem
szokás nagyon-nagy feneket keríteni az esküvőnek (persze ott is vannak, akik másként gondolják).
Most is egyeztettem a nászasszonyommal, hogy ő mit tervez felvenni. Mennyire lesz hosszú a ruha,
milyen kiegészítők lesznek rajta, hogy se túl, se alul ne öltözzük egymást. Így esett erre a ruhára a
választásom. Fura volt Angliában vásárolnom, mert még soha nem vettem ott magamnak semmit,
az okát (kézipoggyász) már megírtam. Mivel eldöntöttem, hogy ezután ősztől tavaszig nadrágot fogok
hordani (én!!! akinek egy nadrágja sem volt harminc éve!!!) fogtam magam és jól bevásároltam a
leértékeléseket kihasználva. Vettem négy nadrágot, nyolc hosszított tunikaszerűséget (mostanában
ezek annyira tetszenek nekem) egy rövidebb és egy hosszabb nem tudom mit (nem kardigán, nem
kabát, az egyiken egy gomb van, a másik gomb nélküli, bő akármik, hasonlóak a poncsókhoz, de nem
azok) és egy tavaszi-őszi dzsekit, ja meg a fenti ruhát a kiskabáttal. Gondolkodtam szandálon is.
Volt egy kis fehér egypántos aranyos nem túl magas sarkú példány, de a Zsuzsi esküvőjén úgyis csak
a család látta a lábamon a fentebbi szandit, a többieknek még új lesz, ezért úgy döntöttem, nem
költekezem tovább. Mondjuk nem sajnáltam magamtól a pénzt, mert nem túl sűrűn költök ruhákra.
Mindig csak a legszükségesebbet veszem meg, és szeretek turiban vásárolni.
Hogy hová tettem ezt a sok holmit? Bőrönddel fognak hazajönni a gyerekek amiben bőven lesz hely
az ő ruhájuk mellett az enyéimnek is. Ők hozzák haza őket. A ruhám és a kiskabát még befért a
kézipoggyászomba, cserébe ott hagytam a jó kis decathlonos túracipőmet.
Ó, de guszta az a pizza, Ági! Mitől annyira fényes a teteje? Mintha szakácskönyvbe készült volna
ez a fotó... és a hozzávalók is! A croissan és a fűszeres vaj is izgalmasak együtt! Én ezeket a
fűszereket vegán tejfölben is el tudom képzelni. Na, majd...
Ödön szemén látom, hogy kis betegnek érzi magát. Szegényke. Ha nem ti lennétek a gazdái....
Az ubiról mennyit szedtetek már le? Jól termett?
A letört barackág (a hónapos füvet ne nézzétek) és a szomszéd fenyő csonka teteje:

Ma délutáni itthoni felhők: