Paggy írta:https://youtu.be/_-CUL45hbyU
Puszi,Puszi,és Nagyon Szépen Köszönöm !!!!!

Paggy írta:https://youtu.be/_-CUL45hbyU

Ezt a pózt már nagyon régen megakartam örökíteni !! Nem tudom mennyire látszik,de rendesen neki támaszkodik testtel a tornác oszlopnak!! A vödörben amúgy vészhelyzeti homok van,egy csempével gondosan lefedve,amit édesapám minden télre kikészít,az esetleges síkos járda és lépcső leszórására.Valahogy úgy adódik,hogy ez a homokot takaró csempe fel tud melegedni ha ráesik a napsugár,Gombikám meg kihasználja a hőterápiát!! Mint mondottam már sokszor,nagy túlélő,és az öngyógyítás mestere !!

de a busz már nem...
.

MI IS KOOPERÁLUNK ITT,TEHÁT JÓ ÚTON JÁRUNK!!!

Paggy írta:Kedves Szilvi és Kata!Nemrég értem haza és lehuppantam ide nézelődni.Először is leírom:
Fél -és egészfüllel hallgattam a rádióban a jövőkutatásról szóló rádióműsort,Sok izgalmas és félelmetes dolgot mondanak,DE AMIT LESZŰRTEM BELŐLE,AMIT TENNI TUDUNK a szelektív hullagyűjtésen,a takarékosságon kívül,hogy emberi életet élünk,segítünk egymásnak,kooperálunk.NA EZ AZ!!!!!![]()
![]()
MI IS KOOPERÁLUNK ITT,TEHÁT JÓ ÚTON JÁRUNK!!!
![]()
![]()
Örülök,hogy Szilvi Tőled ennyi jó kép és hír érkezett érkezett.Mindjárt megnézem .MINDEN TETSZIK,de átfutom mégegyszer.Jövök vissza.
/Nagyon aranyos Gombócka!!!!Szeretem a karakteres macskákat.Vicces a szélfútta kereszteződés és a POSTA valahonnan ismerős nekem!!!!

Kedves Kata!Bocsánat a párhuzamért,de nálunk lizi kutyámmal vannak hasonló dolgok,mint samukánál.Csak vele egyszerűbb a dolog.Az előszobában kő van és a földön naponta többször váltjuk a felmosó rongyot,amit azonnal ha valami nedvességet látunk rajta cseréljük.Lizi kb 2x jön le,de van úgy hogy ha nem vagyok itthon ,akkor "bent megy ki",mármint az előszoba kövére.Ez van.NAGYON-nagyon szeretenm őt.Jókedvű és kicsit együgyű lett
,ahogy megöregedett,
/MINT ÉN!!!!/
Paggy

..egyébként én a forralt borba kicsi fahéjat is szoktam tenni A szegfüszegből elég egy szem. Már régen ittam..mert amennyiért a vásáron árulják abból már veszek 1 l vörösbort!
Persze én aki 4-5 db konyakmeggytől már kész vagyok

remélem sikerült elkészülnöd 3-ra!

Gratulálok!

Paggy

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég