Na akkor jöjjön az Én kis falum !!
Nem túl részletes,majd próbálok jobbakat csinálni,de ha én is el indulnék úgy ahogyan Paggy a Hősök terén,akkor félő hogy páran rögtön szaladnának az orvosiba,mondván hogy Manyikának a lánya meghibbant
Kezdjük a főutca egy részletével ami a családunk számára igen csak szomorú dolog,mert úgy mentünk el mellette,és "bele" évtizedekig hogy tudtuk,azokat a telkeket a családunktól vették el,ott álltak az őseink háza,és a rendszerváltás után semmiféle kárpótlást nem kaptunk utánuk.
A helyi Rendőrőrs :

..és a Posta épülete ...

Ennyit a múltról ...Ez az épület volt a hajdani Tanács Háza,majd a későbbi Polgármesteri Hivatal.Pár éve még nem így nézett ki,de lett új Városháza épület,és a régmúlt átfejlődött kiadó irodákká,és Közösségi kávézóvá.Édesanyám innen ment anno nyugdíjba,ott szolgálta a közt,mint Gyámügyes,Anyakönyvvezető,és Irattáros:
Ez a legnagyobb csomópont a faluban !! Szép szellős !! Szélfúvásos napokon élmény ott közlekedni !! Valóságos Túlélő túra !!

Egy kis nagyításban,ez a helyi 2 darab patika közül az egyik,egyben a legrégebben üzemelő.A vezetője édesapám gyerekkori pajtásnője Lenke néni.Egy utcában laktak,egy osztályba jártak általánosban.A lánya Nóra pedig az én általános iskolai osztálytársam volt !! Lenke néni férje Lajos bácsi szintén apa osztálytársa volt,de ő már a gimiben.Nem meg lepő ugye hogy az egész család gyógyszerész ???

Ez az a bolt,ahová település szerte a legtöbben járnak,pedig van rajta kívül még 3 darab :

És a keserű különlegesség!! Ma délelőtt,arra figyeltünk fel az irodában,hogy valami különös erős zaj hallatszik,és a falevelek őrülten kavarogva táncolnak a levegőben.Természetesen kirajzott mindenki a környékről,mert egy Mentő helikopter szállt le a Református iskola udvarára !! Az én régi általános iskolámból ugyanis Református iskola lett,valamint leválasztva az udvart,ami nem látszik,de majd pótolom,Óvoda !!

A pilóta nagyon gyakorlott lehetett,egy igazi hős,hogy letudta tenni a gépet,majd csont nélkül fel is szállt.Sajnos valóban beteghez jött
Hölgyeim,lánykáim,mára ennyi.Mindenkinek további kellemes szép estét kívánok!!
Hétvégén arany idő volt,ami a takarítás és mosás jegyében telt el,és képzeljétek,A kiterített ruhák MEGSZÁRADTAK !!