Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. november 30. 19:15

Ágim, jobbulást neked, rémes tud lenni a migrén...most tényleg pihenni kell az a legjobb. Ha tudsz aludj korán és minél többet. ne a munkára gondolj, az sajnos úgysem fut el.
Ritunak elküldtem emailban a cipőképeket...hát nem semmi munka volt Samut rávenni a próbára..be kellett igérnem a tortát s meg is venni..de olyan drága volt egy szelet, hogy nem is mertem 2 venni.! :x :D :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2019. december 2. 22:52

Szép estét mindenkinek!!
Csak úgy kutyafuttában,mert most éledtem meg picit a hideg miatt:

Katám,klasszak a bazári képek,és képzeld el,olyan szőrme csizma nekem is van.már vagy 5 éves,tiszta gyapjúból van,amolyan szoba hencsergő lábbeli,reggelente nagyon kényelmes mert zokni helyett csak beleugrom,és már mehetek is a hideg konyhába kávézni!!

Paggy !! Az a festős videó valami csoda!! Művészetre fogékony lélekkel áldott meg az úr,és bizony szívesen látnék a szobám falán pár efféle csodát!!

Ágikám,részvétem a migréned miatt,tudom miről beszélsz,mert én is hasonló cipőben járok!! Mikor front van,nem vagyok sem eleven sem élő,mikor migrénem akkor bizony párszor még az is előfordúlt hogy sírtam annyira fájt !! Jobbulást!!

Lányok !! Talán már ti is tapasztaljátok az időjárás csalafinta játékát az emberrel !! Nálunk bizony egész nap szakadt a hó,és még most is!!
Örökbecsű prófétánk halhatatlan szavaival élve:
Kép

Mindenkinek békés álmokat !!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 3. 7:09

Lányok befaragtam a Samu cipőjével, vihetem vissza. nincs az orrában bélés és annak végénél meg szakadt is. :(( . :ympray: remélem tudok cserét csinálni. :-w x_x Még jó hogy 3-4 éve vettem egyet amit elcsiptünk, de csak orvoshoz meg ilyesmi használtuk! Hát most egyenlőre beérem ezzel. Ha nem akkor visszakapom talán az árát! :-??
Na mindegy ha már benne vagyok leírom a kisszobai bútort is nagy nehezen cserélik, úgy én én veszítek rajta, de már az sem érdekel. Megint kb 4 órát aludtam egyhuzamban, Samu is sokat fenn volt részben a hideg miatt, részben az ágy miatt. Úgyhogy még megspécelve ezzel a fránya fejfájással...legszívesebben mélyhűtőbe tenném a fejem, közben meg majdhogynem ráz a hideg..Ittam már kávét és vettem be 5oo-as algopirint. ne megyek duplázni egy szimplát még. Mindenkinek jobbulást kívánok, és kellemes meleget az otthonokba. :x :ymhug: :flower1: :littlehearth: :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 8:19

Kedves Kata!Jesszus!!!Vigyázz MAGADRA!!!!Őrködünk feletted!!!Őszintén mondom,mert látom milyen klassz csaj vagy,egy nagy levegőt véve,meg fogod oldani a problémát.NEHÉZ TUDOM,mert az embert minden kétségbe ejti,de picit pihenj és utána lassan kezdd el megoldani!Ma mégegyszer benézek.Most küldök egy kis szerencsét: %%- %%- %%- :littlehearth: :movingflower: Délután hozok valami szépet!!!
Szilvi!Készül a kiállítási beszámoló,amit ígértem.Picit vicces is lesz.Délután ill.inkább estefelé jövök.Hozok képeket.
Lányok,LÁNYOK!Egy kis jókedv elkelne!Senki nem fotózott szép deres virágokat,vagy latyakos utcát,sült tököt?
Személy szerint én várnám. \:D/ \:D/ \:D/
Most megyek és felhörpintek 3 korty MÉRGET/capuccino/Sziasztok,szép napot és sok-sok szerencsét és mégtöbb jókedvet a hideg télben.Ja és Kata!Nincs fűtés nálatok?Hogy hogy fázol???? Paggy
Azért csináltam egy képet a szundikáló FRUZSIMRÓL:
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 3. 15:03

Kedves Paggy, van fűtés nálunk, csak belülről fáztam a kimerültségtől. Most sikerült aludnom egy bő órát. és még ez is milyen sokat jelentett. Hozom a friss képeket. Cipő leadva, péntekre megoldódik ez is..és két elkallódott csekkemet is feladtam. :D
Azért kíváncsi leszek nagyon a holnap éjszakára, mert azért ez most így durva volt hogy 8 teljes éjszakát alig aludtam...legalább filmeztem volna akkor magamat szidhatnám hogy elmentek otthonról...na mindegy...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

:x :ymhug: :flower1: :littlehearth: ~o)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 19:36

Jó estét Lányok!Kata!Örülök,hogy ennyi mindent sikerült elintézned.Reméltem is,hogy használ az itt található lóhere!!!/ %%- / :))
Nagyon fincsi sütik vannak Samuka előtt.HAM-HAM!!!!Az igazán nekem tetsző fotó, viszont, a havas fa az ablakod előtt.Köszönöm szépen.Igazi téli fénykép!!!
Hoztam én is képeket.Ez az az újság,amit olcsón vettem a piacon.Rendkívül hasznos.Lillával átnéztük és választottunk belőle.Most teszek fel néhányat.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 19:38

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 19:40

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 19:42

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 19:43

CSAK OLDALTFEKVE LEHET MEGNÉZNI/??????/ :(( :(( :((
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 3. 19:46

Ez rukkolás/sós/ piskóta:
Kép
Sziasztok:Paggy :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 3. 20:26

Hú egész megéheztem az újság kínálatától azt a sós rukkolás tekercset megkóstolnám :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Csak bekukkantottam ,megyünk aludni... :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 4. 9:49

Halihó!Itt vacak idő van,olmos eső.Mindenki begubódzva ?Itt Pesten zajlik a csúsztkálás,tülekedés,cipekedés.Üdv a "bűnös városból"Paggy :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 4. 14:04

Hát a barátnőmbe úgy belerohantak, hogy totálkáros lett az autója..a mentőben tért magához mert elájult. amúgy kész csoda, hogy sértetlenül megúszta! szóval még mindig nem tudják az emberek hogy nem nyár van .. :-ss :-o :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:

Megvolt a bútorcsere, Flexxa ifjúsági bútorágyra nagyon kényelmes, masszív, mégis rugalmas remélem jól fogunk aludni már ma éjjel. :D és ami nem utolsó szempont hogy 5 év garancia van rá! :ymapplause:
Nálunk mindig történik mostanában valami...péntekre meg meglesz remélem a cserecipő Samunak is! ;) . apró lépésekkel, de lassan meglesznek a dolgok, csak amit nagyon muszáj fogok cserélni. De akkor azt már legalább olyanra ami amúgy is az elképzelésem volt.
Szóval nem rohanok! :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 4. 16:54

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. december 4. 21:13

Sziasztok!

Ma volt az utolsó óránk az évben. Hú, de várom január első szerdáját máris!

Kata, szerencsére sikerül kicserélni Samuka cipőjét, meg szerencsére addig van másik. Jók lettek az ágyak. Szerelni kellett?
Azok a sütik! Még tegnap este láttam őket, hát fájt is a fogam rájuk. :-)
Nagoyn szépségesek a felhőjeid Kata!
Nagyon sajnálom a barátnőd! Remélem gyorsan kiengedik, ha egyáltalán bent tartották volna a kórházban. Sok a barom ilyenkor, aki nem az időjárásnak megfelelően vezet, nagyon figyelni kell, de még akkor sem mindig tudja az ember kivédeni a féleszűeket.

Paggy, Fruzsi annyira aranyosan alszik. :-)
Hát sajnos én piskótailag meg vagyok lőve. Életemben nem csináltam jó piskótát. Viszont kelt kalácsban verhetetlen vagyok. - jó nem, de azt tudom csinálni :-) -

Szilvia, nálunk egy deka hó nem esett. Nem is tudom, hogy örüljek-e neki, vagy ne.

Fáradt vagyok, most csak ennyi mára, mert totál lemerültem az utolsó órán, ami fantasztikus volt. Kint volt a tv, másfél órát forgattak. Az első riport velem volt, utána még három lányt megkrédeztek. Holnap jövök, most becsapok egy adag sütőben sült, mézes tejföllel leöntött túrós palacsintát, fürdés és alvás, mert holnap munka.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 5. 14:06

sziasztok...kép most nincs Samunak sikerült megint keresztbe tennie nekem ...Úgyhogy fordulás hazafelé, + a postaládában hagytam a kulcsom de szerencsére a szomszédom magához vette, és ő meg addig nem mozdult míg haza nem értem../még szerencse, hogy mosás ürügyén így is otthon volt/.
Ennyire lökött tudok néha én is lenni. De az új ággyal már nagyon jót aludtunk..nem tudom a rács lehetett e az oka vagy más, mindenesetre csak az egyszeri felkelés után visszaaludtunk negyed 8-ig...úgy hogy pihenten ébredtünk \:D/ :ympray: :littlehearth: .
Samunak a cipő holnap érkezik az üzletbe, remélem jó lesz...Én megyek ledőlök egy kicsit mert full fáradt vagyok.. :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2019. december 6. 12:57

volt munkahelyem újszülött osztálya

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 6. 13:23

Sziasztok! Kép megint nincs, cipő kedden..még volt az országban egy belőle, meg kell várni míg ideér! :) :ympray: Úgyjogy majd kedd délután vagy szerda délelőtt megyünk érte. Ja ás hab a tortán hogy nem akart bemenni a spárba, pedig az a kedvenc üzlete..úgyhogy itthon a CBA-ba mentünk be.. :-o . így aztán cipekedhettem..legnagyobb örömömre.
Most míg kiszusszantom magam ide ültem hátha vannak újdonságok...a Secretet nagyon várom... :D ;)
.
MinGi milyen bájosak azok a kis babócák a mikulás egyenruhában... :D :)) :x :ymhug: :-bd
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. december 6. 14:48

Sziasztok! Most csak beköszönök, és megmutatom hogyan várja a karácsonyt a városom.

A bevásárló központ.

Kép

Kép

Kép

A város fenyőfája

Kép

Díjnyertes betlehemi installáció díszíti Békéscsaba főterét.

Kép

Kép

A mikulás is megérkezett.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 6. 15:52

Drága Gabóci, köszönet a városi képekért, nagyon szépek és hangulatosak. De a prímet Garfild vitte természetesen. Remélem kapott egy jutalom halkonzervet... :)) :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 6. 16:52

Az én sorozatom ugyan befejeződött, de most az új fordítónkat kell beindítanom. Segítek neki, mert
sok mindenben nem járatos még, közben pedig átnézem a feliratait és javítom, ha kell helyesírási és
elütési szempontból. A karácsonyi műsor szervezése, rendezése az ötödik és a hatodik osztályé, így rám,
mint hatodikos osztályfőnökre is jut munka bőven. Jelenleg ezen zizegünk a suliban. A dekoráláson
már túl vagyunk szerencsére.

Kata! Látom Samuka nagyon élvezi az új ágyat. Használjátok egészséggel!

Most olvasom az új cipőket! Úristen, ki kellett volna tennem őket, de akkor nem volt rá időm, utána meg
kiment a fejemből! Most azonnal pótolom!

A kék a Katáé, a barna a Samukáé. Használjátok ezeket is egészséggel!

Spoiler: mutasd
Kép Kép Kép Kép Kép

Épp ott tartok, hogy vissza kellett vinned Samu cipőjét. Mindegy, a kép már fennmarad róla. :))

Azok a sütik! Mind jöhetne! :D

De gyönyörűek azok a lilás esti képek! Ennyire lila égboltot még nem is láttam szerintem.

Paggy! Közülünk te tudsz legjobban játszani a megvilágítással. Az almákra rá sem lehet ismerni más-más
fényben. Tényleg rubensi lett a csendélet!

Nagyon szép a feldíszített Győr! Mintha nálunk is hamarabb elkezdődne a karácsonyi készülődés, ahogy
Angliában is.

Olvasom, hogy zuhog az eső nálatok (november 28-i hozzászólás). Akkoriban nálunk is esett, azóta már
fehér minden. Haladok sorba a lemaradásommal. Már alig várom, hogy a havas képek jöjjenek.

Jaj! Eperoham! Sajnállak!

Anyukám volt nagy horgoló, én kötöttem rengeteget. Én is kedvelem a horgolt szegélyes terítőket. Nekem is
van pár darab. Nem baj, ha hullámos lett a széle a tiédnek, saját gyártmány, és az a lényeg.

Kata után én is megéheztem a piskóták látványától. Szépek és biztosan fincsik is.

Ági! Már biztosan elmúlt a migréned. Ahogy írtam a sorozat topikjában, az egyik migrénes kolléganőm
több napig se tudott jönni dolgozni, mert a szokásostól is erősebben és hosszabban kínozta az a fránya
migrén. valami volt az időjárással, tuti.

Nem esett hó nálatok? Nálunk még mindig megvan, ami valamelyik nap hullott. A hideg miatt nem olvad el.

Megint szerepelsz a tévében? Hihetetlen vagy! Szívesen megnézném ezt a videót is.

Mindenki édességgel jön! Mézes tejföllel leöntött túrós palacsinta!!

Zsike! Édesek a cseppek! Nagyszerű ötlet!

Gabi! A bevásárlóközpontot nem is lehetett volna szebb ruhába öltöztetni. A Betlehemes is nagyon tetszik,
de igaza van Katának, Garfield a legkülönb mind közül. :D :D

Szilvia! Angliában szinte minden háztartásban van egy vagy több kutya vagy/és macska. A kutyákat egyszerűen
lenevelik az ugatásról, mert bent élnek a lakásban, és nem zavarhatják a szomszédokat. Amikor a lányom párja
először járt Magyarországon, bizony felébredt az ugatásra. Nem értette, hogy miért ilyen hangosak a kutyák. Nem
voltak a szokásosnál hangosabbak, csak jeleztek, ha elment valaki a ház előtt, de neki ez is nagyon furcsa volt.
Aztán megmagyaráztuk neki, hogy faluhelyen ezt várják el az ebektől, ezért tartják őket. Én templom mellett élek,
de a harangozást sem hallom már meg. Motoros fűrész, kerti kapa, fűnyíró... ezeknek a hangja hozzátartozik a
falusi élethez.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 6. 16:53

Kép

Ahogy hazaértem, át se öltöztem, már vittem is ki az előszobai szőnyeget, és a benti
lábtörlőmet. Jól megmosdattam őket a hóban. Szép tiszták lettek.

Kép

Kép

Én is hoztam egy betlehemest:

Kép

Ma járt nálunk a Cigány Kisebbségi Önkormányzat mikulása:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 6. 17:05

Amikor ezeket a képeket készítettem, még nem esett a hó. Vörösbegy, széncinege és kékcinege
van a fotókon. Az utolsó képen a ma reggeli etető látszik:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 6. 18:03

Sziasztok kjedves Lányok!Nagyon örülök a sok szép képnek és hozzászólásnak.Jelenleg várom a párom és hulla fáradt vagyok ,de holnap este jövök,mert CSODÁSAK a fotóitok!!!!!!........Á,mégsem!!!!Hiszen a MOST DOLGOK ,AKKOR JÓK ,HA MOST VANNAK!!!2 óra múlva visszajövök.S azután már csak karácsonykor,de akkor IGEN!!!!!!!Megyek nyulat a konyhából vissza a ketrecbe,sült virslit készíteni és folyosót Lizikém után "vízteleníteni-fertőtleníteni",mert du nem voltam itthon.Most édesdeden alszik.Sajna eléggé zűrös az ügy nála,kiszámíthatatlan,hogy mikor kel fel.Ha pedig felrázom,azt serm tudja hol van.No nem rázom,csak megsimogatom :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: ,így ha nem lennének nedvszívó felmosórongyok,akkor IHAJ lenne!De hát ez van,egyébként nem beteg,csak idős.Sokat locsogtam FUTOK!!!Üdv.Paggy :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :-h

Vissza: “Társalgó”