Paggy! Még csak ott tartok az olvasásban, hogy a párodnak hólyagos fájó kiütések jöttek
ki a derekán. Máris írom, hogy remélem, mára már jobban van. Biztosan olvasom azt is
azonnal, hogy hogy van jelenleg, de kikívánkozott belőlem.
Ezek a herpeszvírus okozta kiütések a legrosszabbak. Az övsömör is ilyen. Apukám a halála
előtt pár évvel megkapta, és hiába kértem, hogy jöjjön el addig hozzám, makacsul megtagadta.
Egyedül viszont nem tudta kenni a hátát. Akkor találtam ki neki azt, hogy fakanál végére tegyen
egy kevésbé nedvszívó zoknit, jól rögzítse rá, arra tegye a kenőcsöt, és úgy be tudta kenni
maga a hátát.
Most jutottam oda, hogy írod, fertőző a párod kiütése. Szegény Ő és szegény Te! Sajnos a herpesz
fájdalmas, és ráadásul elég sokáig tart. Sajnálom nagyon a párodat.
Egyébként már én is kérdezni akartam, hogy miért kell dolgoznia még mindig. Szóval "csak úgy"?
Mindig olyan jókat találtok ki Lillával. Én is alig várom már, hogy unokázhassak! A tavaszi szünetben
már látni fogom!
Emlékszem a tetőteraszra, a koripályára és a kilátásra is. Már akkor is nagyszerű ötletnek tartottam,
de a mostani karácsonyi formája még jobban tetszik.
Jajjj! A mosógép is... pont most???!!!
Most jutottam el a kupi tetején megírt gondolataidhoz. Jót nevettem. Így kell felfogni mindent, ilyen
optimistán. Én is ilyen vagyok.
Fruzsinak nincs hiányérzete, amikor csak egymaga megy pisilni?
Hallottam már a moszkauer sütiről, de szerintem még nem kóstoltam. Ma már kevés sütit eszem, de
azt bizton állíthatom, hogy nincs elrontott sütemény. A tiéd is nagyon jó ízű lehet.
1982-től dolgozom az iskolámban, kezdetben én is jótékonykodtam, de hamar feladtam.
Megtudtam, hogy amit én beviszek alig használt kabátokat, cipőket, ők szépen eladogatják,
a gyerek meg továbbra is vászoncipőben és pulcsiban jár az iskolába télvíz idején. Na, nem!
Csak egyszer lehet hülyének nézni.
Ági! Nagyanyám és anyukám is mindig kivitte a hóba a szőnyegeket. Én csak az előszobait
tudom egymagam kivinni, meg a kisebb kilépőket. A fürdőszobában lévőt én is a mosógépben
szoktam kimosni.
A legrosszabb dolog, amit az állam tehet a cigánysággal, hogy ingyenessé tesz mindent. Ez soha
nem szült jó vért, és nem is fog ezután se. Nem értem, ha mi "egyszerű" emberek ezt tudjuk,
a nagyokos politikusok miért nem látják? Csak nem egyszerűbb így letudni a problémát? De!!!!
Természetesen semmit, de semmit nem becsülnek meg maguk körül, a tisztaságot sem. A saját
osztályomban, a harmadik órán sepertettem a termet. Tehát még csak két órája tartózkodtak
a teremben. Ez az addig összegyűlt szemétadag. Ja, és ez még csak két padsor alól-közül van
kisöpörve. Van még egy padsor!!! A sok kis apró fehér pötty mind napraforgó héj.

Nem minden kolléga szokott sepertetni, én igen, és nemcsak a saját osztályomban. Meg is mondom
nekik, hogy szégyen, hogy ilyen mocsokban jól érzik magukat. Be is látják, hogy igazam van, szó
nélkül kisöprögetnek. A saját osztályomba minden évben veszek egy seprűt, egy lapátot, egy
folyékony súrolót és Vileda kendőket. Osztályfőnöki órákon le szoktuk súrolni a padokról és a székekről
a firkákat. Az idei seprűt máris széttörték. Jól látható a mikulásos képen. Külön van a fej és a nyél.
Nem veszek másikat, így mindig el kell kérni a takarító nénikét.

Milyen kis hisztis ez a Ramos!
Mi van itt, hogy minden baj az utolsó hónapra marad? Az elvágott kábelnél tartok. Remélem, már túl
vagytok a javításon! Olvasok is tovább.