Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 11. 19:08

Ágikám látom juszt se tudnánk unatkozni...hajaj..pedig olyan szépen megcsinálták az utcátokat és akkor most megint!! Mint a szlovákoknál a gázszívárgás miatti robbanás...hihetetlen mik mennek a környezetünk közelében... :( .
Na a mosógép história ..remélem nem fog nekem is éppen karácsonyra befuccsolni..mint egyik éven. brrrrr.
Nyugodalmas szép estét mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. december 11. 20:48

Kata, nagyon szuper lábravalóitok vannak! :-) Gondolom Samukáé a másik. :-)
Látszik rajta, hogy milyen jó meleg lehet! Tetszik neki?
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 12. 0:03

Hát ami még nem fordult elő, hogy mindjárt abban is jöttünk haza amit vettünk..remélem sokáig fogunk tudni örülni mindegyik lábbelinknek! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth: :ymhug:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 12. 6:04

Jó reggelt Lányok!Nálunk a KÁOSZ a tetőfokára hágott.Mosógép csak holnap,rengeteg a szennyes,mert én az állatok kis helyen....., sokat mosok,hogy ne koszolódjunk el.Meg mert beteg van a háznál,meg ......Mivel vacak az idő minden cicám a nap nagy részét itthon tölti.Mindenki tündéri,de ha egész nap az eső miatt bent kuksolnak!!!!!!!,MÉG HA KUKSOLNÁNAK,de játszanak :)) :(( !!!Ezenkívül Lukrécia daganatos betegsége következtében ugrott a konzervkaja.Főzök vagy nyerset kap minden állat.HATALMAS KIFŐZDÉVÉ ALAKULTUNK ÁT és a karácsonyi koszthoz is be kellett szereznem mindent.Élelmiszerbolt és hentes is lettünk.Ja a párom, hiába itt a finom étel,zsíros kenyeret eszik.De legalább már eszik!!! :-bd .Túlélte a mosógép vásárlást. :)) :)) :))
Szóva, most egy kupihalom tetején ülök,várva hogy világos legyen , EGYÁLTALÁN NINCS ROSSZ KEDVEM.Mindjárt kész a gyógyteám.Lányok!Meg kell becsülni amink van.Van fűtés,szép pongyolában ülve/tegnap turkáltam,nagyvirágos ,350ft volt :-bd /ülök egy állatokkal áés virágokkal teli szobában.Az állatok horkolnak,Van mit enni,van családom,barátaim nagy számban,tényleg!!!,jó szomszédaim,a körülményekhez képest meg anélkül is,vannak "mániáim/pld frézia....../Végül és nem utolsó sorban VAN EZ A JÓ "KIS" FÓRUM.Mi kell még a boldogsághoz? :ymparty: :ymparty: :ymparty: :x
Terszek be képet.Tegnap este elolvastam ,amit írtatok.Mindjárt mégegyszer átnézem,csak előbb behozom a teát.
Ja és gyorsan leviszem pisilni Fruzsit.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 12. 6:22

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. december 12. 6:29

Sziasztok!

Paggy, milyen igazad van abban amit irtál a boldogságról! Elképzelem most ami van nálatok. Megjön a mosógép és minden visszatér tisztaság terén a normál kerékvágásba. Szegény Ödönre mennyit mostam, fertőtlenitettem....
Őszintén, néha ránézek a szobámban a szőnyegre és lelki szemeimmel látom,hogy ott horkol ő is. Meg,hogy mindenhova jött utánunk... Na de itt ez az átokfajzat Ramoska :-)
Tegnap beengedtem a kocsiba, mert annyira menni akart hátra. Hát nem előre akart ugrani? Most még visszafekszek kicsit, mert ő is alszik, aztán melegitem neki a levesét, hússal, tésztával, répával,hogy kicsit hizzon. Este meg kapja a nyers husit 1,3 kg farhát-csirkemell kombót. Épp azt néztem most hogy hol akciós a csirkemell. Egyenlőre sehol...
Ma elvileg csinálják az áramot, arra az időre kikapcsolják, valahogy úgy kellene főznöm.

Látom megvolt az egészségügyi séta is.
Anyuéknak modntam,hogy vegyék meg azt az immunrendszer erősitőt, amit irtál. Macikájuk epilepsziás.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 12. 6:46

Megjöttem.Szegény ,de Kata,ekkora tortúra !NA DE SZUPEREK A CSIZMÁK!!!Nekem és kéne!!!!-------Tényleg igaz,hogy mi a gazdagság itt a Kárpát -medencében---HA VAN 3 CIPŐJE AZ EMBERNEK.Tényleg-tényleg,ez az igazság.Nekem se volt soha,mert akkor másra nem jutott volna.Mármint sehová nem tudtam volna elmenni./csak itt a városban!!!!-pld.múzeum-most könnyebb,mert van nyugdíjas jegy/----Gratulálok a szép lábbelikhez! \:D/
Köszönöm a betett adventi fotót is .Miért masíroznak az utcán katonák?Kata!Hogy állsz a karácsonyi kaja beszerzésével?Ketten lesztek ?A sógornőd nem szokott eljönni?Ha igen és ha nem ,MI ITT LESZÜNK A FÓRUMON,legalábbis én biztosan,mert csak 25-én megyek ki a lányomékhoz.Kedves Kata!Szép napot!
Ágika! Szent kabakukk!!!Pont karácsony előtt történik minden !Még szerencse,hogy nem vagy egy kis nyuszika és biztosan a sarkadra álltál volnaés nem maradtatok volna villany nélkül.Mi van,ha nem szól be valaki,akkor megütötte volna az áram az embereket?Milyen fügefát kell kivágni?-Nálunk se hangolják össze az utcai munkálatokat.Aszfaltoznak,rá 2 héter kábelt cserélnek,majg ott marad a gödör.Kezdetben még körbeveszik ,hogy nehogy belelépjen valaki a lyukba,azután elfújja a szél a kiírást,majd belemegy a szemét,végül 1/2 év múlva rendbehozzák,de agddigra már megszoktuk.
Aranyos,hogy írtad,ráfekszel a szemüvegedre.Ennél már csak az a jobb,ha úgy alszol el,hogy a fejed tetejére csúszott és keresed.Szép napot!Hogy sikerült a tegnapi festés?Volt órátok?
Kedves Mindnyájan!Legyetek jók és egészségesek!Megyek .Üdv.Paggy :movingflower: :littlehearth: :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 12. 18:39

Kedves mindnyájan! egy kis délutáni heverdel után itt ülök és olvasok, letöltök, és mivel megcsináltam az uzsonnát is, joghurtos öntettel a vegyes mindenfélével és kukoricakonzervet is bontottam hozzá hogy még laktatóbb legyen. közben azt is kapok be egy egy falatot.. :D . Milyen jó hogy nem őszülünk bele a problémákba, hanem ha elsőre nem is sikerülnek néha a dolgok, sokadjára végre igen!
Jót derültem Paggy, a csendéleteden, korabeli nagy virágos leírásodon, el is képzeltelek magam előtt, hogy nagy boldogan te is bogarászod a sok sok nézni és olvasni valót! Milyen sokan alszanak még Pesten, alig látszott egy két helyen világosság a lakásokból. :D .
Jó hogy megoldódott a sétáltatás, állatkáid szinte belesimultak a lámpafény árnyék keverékekbe.. ;) .
A mosógép is jó hogy megoldódott. Nem írtad, milyet vettetek, hol, és mennyiért. Már csak összevetés képpen is érdekelne..

Ágikám mi újság a villannyal? megcsinálták? huh de nem szeretem a sötétet, és tuti ilyenkor jutna eszébe az embernek olyant csinálni amihez mindenképpen villany kell. Pl kávéfőzés. Itt a Bánon minden villany, de nem is szeretem a gázt, mert érzékeny vagyok a szagokra. Messze előbb észreveszem ha valahol a rendszerben hiba van, előbb mint hogy műszerrel kimutatnák. Mint akit orrtövön rúgnak. És eddig mindig igazam volt.! szerencsére nem történt egyik helyen sem tragédia. De Sajnos ezt nem mondhatom el a délelőtti ügyintézésről. Egy nénit elütöttek a zebrán, egy idős bácsi 7o fölött bőven, mindkettőt nagyon sajnáltam, de persze a nénit jobban.
talán egy töréssel vagy nagyobb zúzódással megúszta, de a mentő elvitte. Szerencsére nem voltunk az eset szemtanúi.

Postán voltunk aztán haza is jöttünk, mert gyorsan ebédet csináltam ...úgy gondoltam majd késő délután bemegyünk, de olyan fáradtság tört rám, hogy még ülni sem tudtam Le kellett feküdjek..Samukámra meg még félálomban is mivel kérdéshalmaza volt válaszolni kellett mindig mire éppen elaludtam volna..sőt még picit paskolgatott is mint a koreai filmekben az anyukák a gyereküket... :)) hát majdnem megzabáltam. :)) .
Az a fránya eső meg most is esik. Holnap vízóra csere! :( utálom :(( .
Szép estét mindenkinek! :x :ymhug: i-) :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 12. 21:12

Jó estét Lányok!"MEGMÉRGEZTEM" magam.Bár nagyon finom a MOSZKAUER teasütemény és RÉGEN NAGYON SZERETTEM,most viszont sütés közben sokszor megkóstoltam,hogy jó-e.FÚJJJJJJJ!!!Nagyon finom,de már nem kívánom,ráadásul nem lett olyan szép mint régen.Most pocsékul vagyok.Képzeljétek:dió vagy mogyoró+tejszín+ pici vaj+narancshéj+ cukor kisütve és csokiba mártva.Mindjárt mutatom.Valamint begyúrtam egy adag mézeskalácsot.Szombaton sütjük ki a barátnőm unokájával.MÁR NEM VAGYOK A RÉGI,nem kell a tömény édesség.A capuccinó 3 korty az más,AHHOZ RAGASZKODOM.Na most kimegyek lefényképezem.Mindjárt jövök.
1 tepsiben szárad a csoki része.Nem szép,mert híg lett a "tésztája":
Kép
Kép
Kép
Most mennem kell.Mindenkinek jó éjszakát!Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 13. 8:58

Paggykám nagyon guszta amit kreáltál, nyitom is az ablakot, háta fénypostával átjön... :)) :x :ymhug: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 15. 8:23

Paggy! Még csak ott tartok az olvasásban, hogy a párodnak hólyagos fájó kiütések jöttek
ki a derekán. Máris írom, hogy remélem, mára már jobban van. Biztosan olvasom azt is
azonnal, hogy hogy van jelenleg, de kikívánkozott belőlem. :)
Ezek a herpeszvírus okozta kiütések a legrosszabbak. Az övsömör is ilyen. Apukám a halála
előtt pár évvel megkapta, és hiába kértem, hogy jöjjön el addig hozzám, makacsul megtagadta.
Egyedül viszont nem tudta kenni a hátát. Akkor találtam ki neki azt, hogy fakanál végére tegyen
egy kevésbé nedvszívó zoknit, jól rögzítse rá, arra tegye a kenőcsöt, és úgy be tudta kenni
maga a hátát.

Most jutottam oda, hogy írod, fertőző a párod kiütése. Szegény Ő és szegény Te! Sajnos a herpesz
fájdalmas, és ráadásul elég sokáig tart. Sajnálom nagyon a párodat.
Egyébként már én is kérdezni akartam, hogy miért kell dolgoznia még mindig. Szóval "csak úgy"?

Mindig olyan jókat találtok ki Lillával. Én is alig várom már, hogy unokázhassak! A tavaszi szünetben
már látni fogom!

Emlékszem a tetőteraszra, a koripályára és a kilátásra is. Már akkor is nagyszerű ötletnek tartottam,
de a mostani karácsonyi formája még jobban tetszik.

Jajjj! A mosógép is... pont most???!!! :((

Most jutottam el a kupi tetején megírt gondolataidhoz. Jót nevettem. Így kell felfogni mindent, ilyen
optimistán. Én is ilyen vagyok.

Fruzsinak nincs hiányérzete, amikor csak egymaga megy pisilni? :D

Hallottam már a moszkauer sütiről, de szerintem még nem kóstoltam. Ma már kevés sütit eszem, de
azt bizton állíthatom, hogy nincs elrontott sütemény. A tiéd is nagyon jó ízű lehet.

Spoiler: mutasd
1982-től dolgozom az iskolámban, kezdetben én is jótékonykodtam, de hamar feladtam.
Megtudtam, hogy amit én beviszek alig használt kabátokat, cipőket, ők szépen eladogatják,
a gyerek meg továbbra is vászoncipőben és pulcsiban jár az iskolába télvíz idején. Na, nem!
Csak egyszer lehet hülyének nézni.

Ági! Nagyanyám és anyukám is mindig kivitte a hóba a szőnyegeket. Én csak az előszobait
tudom egymagam kivinni, meg a kisebb kilépőket. A fürdőszobában lévőt én is a mosógépben
szoktam kimosni.

A legrosszabb dolog, amit az állam tehet a cigánysággal, hogy ingyenessé tesz mindent. Ez soha
nem szült jó vért, és nem is fog ezután se. Nem értem, ha mi "egyszerű" emberek ezt tudjuk,
a nagyokos politikusok miért nem látják? Csak nem egyszerűbb így letudni a problémát? De!!!!

Természetesen semmit, de semmit nem becsülnek meg maguk körül, a tisztaságot sem. A saját
osztályomban, a harmadik órán sepertettem a termet. Tehát még csak két órája tartózkodtak
a teremben. Ez az addig összegyűlt szemétadag. Ja, és ez még csak két padsor alól-közül van
kisöpörve. Van még egy padsor!!! A sok kis apró fehér pötty mind napraforgó héj.

Kép

Nem minden kolléga szokott sepertetni, én igen, és nemcsak a saját osztályomban. Meg is mondom
nekik, hogy szégyen, hogy ilyen mocsokban jól érzik magukat. Be is látják, hogy igazam van, szó
nélkül kisöprögetnek. A saját osztályomba minden évben veszek egy seprűt, egy lapátot, egy
folyékony súrolót és Vileda kendőket. Osztályfőnöki órákon le szoktuk súrolni a padokról és a székekről
a firkákat. Az idei seprűt máris széttörték. Jól látható a mikulásos képen. Külön van a fej és a nyél.
Nem veszek másikat, így mindig el kell kérni a takarító nénikét.

Kép

Milyen kis hisztis ez a Ramos! :D

Mi van itt, hogy minden baj az utolsó hónapra marad? Az elvágott kábelnél tartok. Remélem, már túl
vagytok a javításon! Olvasok is tovább.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 15. 8:24

Kata! Remélem, elintézted már a hivatalos dolgokat! Ne rontsák el a karácsony hangulatát.

Fentebb spoilerbe betettem egy átlagos szemetelős képet. Amit most látsz, azt mutatja, hogy ebéd
után kaptak egy banánt a gyerekek. A buszmegállóban álltam már, nem mentem vissza az udvart
lefotózni, de ott sokkal több volt. Mennek haza, és ahol elfogy a banán ott hajítják el a héját. Ha
narancs vagy mandarin van, ugyanezt látni, csak narancssárgában.

Kép

A takarítónéni, Zsuzsa, hozzám járt napközibe. Amikor idekerültem, két évig napköziztem. Ő akkor volt
hatodikos.

Minden évben megszokják a látványomat a madarak, így lesz ez az idén is. Egyre közelebb megyek
az ablakhoz, úgy fényképezek.

Az a thai leves nagyon jól néz ki! A kókusztejért és a kókusztejszínért nagyon nem lelkesedem, de más
vegán krémmel is biztosan fincsi lehet. Rá is keresek majd a neten. Épp most vettem thai fűszerkeveréket.
Azonnal kiteszem a képeidet.

Szilvia! Ahol dolgozom, ott egy iskola van, 300 gyerekkel, szóval nincs variálási lehetőség.
Az egyházi iskolák megengedhetik maguknak, hogy azt vegyenek fel, akit akarnak, jól ki is válogatják
a "jobb" gyerekeket. Nem tartom helyesnek. Nagyon nem!! Így könnyű eredményeket felmutatni és verni
a mellüket. Az állami iskoláknak nincs ilyen lehetősége, aki a körzetébe tartozik, fel kell vennie. Egyre
több az egyházi iskola a kiválogatott gyerekekkel, az állami iskolákban meg persze, hogy romlanak az
eredmények.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 15. 8:30

Mindjárt kiteszem Kata képeit is, és hozok sajátot is. Zsuzsi is sokat küldött már. Dömping van!
A héten már jobban tudok jönni.

Addig is kis részlet a suli karácsonyi dekorációjából. Ebben a gyerekek nem vesznek részt, nem is
látják. Mi, pedagógusok készítjük el egy délután alatt, amikor ők már hazamennek. Meglepetésnek
szánjuk.

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 15. 8:51

Kata képei:

Használjátok egészséggel az új cipőket! Nagyon jó melegnek és kényelmesnek tűnnek.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. december 15. 9:09

Hoztam képet a mi kis pici református templomunk belsejéről. Hazafelé utamban, megláttam, hogy
nyitva van az ajtaja. A gondnok és két falubeli asszony (mindketten Erzsikék :D ) takarítottak, és
dekoráltak. Ma lesz egy kisebb ünnepi hangverseny benne.

A templom egyes részei 1775-ben, más részei 1808-27 között épültek. A karzatra az eredeti falépcsőkön
vezet fel az út, ahol szintén még az eredeti fából készült ülőhelyek találhatóak. A földszinten lévő berendezés
később készült, szintén fából. Tavaly újították fel a padozatot és ablakcsere is történt.

Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 15. 9:27

sziasztok! Ideültem egy kicsit, úgy megörültem Rita képeinek. Hát nem irigyellek a gyerekek viselkedéséért. Sajnos itt a lépcsőházban ugyanez van, tarkítva cigarettacsíkkel, néha ürülékkel...undorítóak. :((
Nagyon helyesen teszed, hogy rászorítod őket a takarításra! Az a megálló..én ha tudom inkább felveszem, nehogy valaki rálépve elcsússzon és elessen. annyit nem ér bosszankodás..de hihetetlen hogy senki nem szól, még akkor sem ha a szemetes 2 lépésre van..na jó, legyen 1o. Leszakadna az ég!?!?
gyönyörű lett a díszítés az iskolában. Még nem tudom csinálok e karácsonyfát..vagy az idén kihagyok mindent sütést és egyebet...
Holnap kezdünk a várossal, megjött az sms hogy elkészült a személyije...az előző lejárt!
Milyen kis natúr egyszerű nálatok a kis templom...van egy külön fellingje :D :ymblushing: ..Valamiért rögtön Abigél Ugrott be :D .
Na megyünk is reggelizni, mert az elsőn túl vagyunk, az mindig , majdnem mindig turmix pár szem keksszel ...Most jön a vajas kenyér kolbásszal....Majd még jövök... :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 15. 12:01

Sziasztok kedves Lányok!Rita,nagyon örülök ,hogy itt vagy!!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
A rosszal kezdem:
Tegnap majdnem meghaltam az ijedtségtől.Képzeljétek, egy idióta vagyok,mert bár tudom,hogy Lizi sem nem lát sem nem hal,séta közben a park szélén, elengedtem.És most jön az öregkori idiótaságom,sétálok tovább GONDOLATAIMBA MERÜLVE!!!!!!!!kb 10 métet mehettem,hát visszanézek LIZI SEHOL.........Ordibálok,hiába,hiszen süket,rohanok ide meg oda,szegény Fruzsi meg csak bámul,LIZI SEHOL.Szinte üvöltöztem,mert azt gondoltam ha elveszik ,nem elég,hogy szörnyű lenne,még a lelkiismeret furdalástól el is patkolnék.5 perc futkosás után,1 hölgy is segített,megláttam a forgalmas út közepén tanácstalanul álldogálva.Sikerült megfognom.Annyira rosszul lettem utána,hogy alig bírtam hazamenni.
1 pillanatra sem lehet elengedni.AMI A "legjobb",hogy ILYEN lettem 64 éves koromra.Én ,akire 1000 gyereket,idős embert vagy állatot rá lehetett bízni,EGYÜGYÜEN ELENGEDEM.Miért?Azt a fene tudja,honnan jött ez a gondolat,lehet hogy nem is volt gondolat ,csak úgy. :(( :(( :((
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 15. 12:22

Most jöjjenek a jobb dolgok.A párom picit jobban van,
de "RETTENETESEN SZENVED"Bármi ,ami nem a megszokott életrendjéhez tartozik,kiborítja
Kérdeztem tőle,hogy gyerekkorában nem volt beteg,hogy ennyire nem tűri a betegséget.AZT MONDTA NEM EMLÉKSZIK RÁ. :)) :(( Mindegy .Jól megvagyunk,
de néha bemegyek a szobámba és becsukom az ajtót,mert olyan mérges vagyok rá.Nem nagyon lenne jogos,ő nagyon toleráns velem mindenben.Néha szekálós,de mindenn mániámban, némi "ez nem fog sikerülni BÍZTATÁS" után ,támogatott. :)) :)) :))

Még 2 saját dolog,s azután újra elolvasom ,amit írtatok és megnézem a képeket.
Lányok,azért nem először a Ti írásaitokra reagálom,mert elfelejtem,hogy mit akartam írni és utána szép nyugodtan meg tudom nézni .
Szóval.
Tegnap du.Lizike megtalálása után 2 órával,hivatalos voltam, egy volt tanítványom családjához. karácsonyi teázásra.A 3 gyereke közül kettőre gyakran vigyáztam,erről azt hiszem,régebben már írtam.Olyan nagy szeretettel fogadtak,hogy teljesen elájultam.A gyerkőcök ,akikra régebben vigyáztam,énekeltek nekem,s azután együtt leültünk egy kp.nagy puzzlét kirakni.NAGYON JÓ VOLT :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: -Ja és elfelejtettem,Lilláék iskolájában karácsonyi vásárt tartotta,saját készítésű cuccokból vagy saját sütikből.3 dolgot "zsákmányoltam".Egy jó kis irattartót,egy puzzlét,amit elvittem az előbb említett gyerekeknek és Lillától "vásároltam" süteményt.A másik nagymamával/a nászasszonyom/ mentünk és ő is bevásárolt.Persze Lilla nem akarta elfogadni a pénzt,de mondtuk,ami igaz is volt,hogy másoknak visszük/elvittem a délutáni vendégségbe/.De azért 1 GRÁTISZ",ingyenes sütit elfogadtunk. :)) :)) :)) Mindjárt teszek be képet az irattartóról,amit az egyik gyerek anyukája készített.A nagyobb dolgokért 100-300ft között kellett adni,tetszés szerint. :-bd :flower1:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 15. 12:24

Az utolsó dolog ,ANNYIRA,DE ANNYIRA FINOM LETT A MÉZESTÉSZTÁM,HOGY 1 PERC ALATT FELFALTÁK az összest,így újat kell süssek.Majd készítek "SZÍNES- SZAGOS"videót, amikor csinálom. Rosszul írtam,ez az 1 szem mézes maradt 2 pepsiből.Ez evős mézes,nem díyzítettt.tudjátok azt is szoktam csinálni.
Most megyek nézelődni.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 15. 13:14

Kedves Rita és Kata!
Rita!Mint már írtam,nagyon örülök,amikor "megjössz". \:D/
Válaszolok a kérdésedre.
_Hogy miért dolgozik még a párom?Hát ,ettől érzi még élő férfiembernek magát.Nem akarja abbahagyni.Nem én "kergetem el " :))
Fruzsi és Lizi kapcsolat érdekes és megható.-Jó sok évvel ezelőtt került hozzánk Fruzsi.A Kelenföldi pályaudvar körül bolyongott,ahová kidobták és az egyik kutyástársam 1-2 éjszakára rámtukmálta.Rossz visszaemlékezni rá,hogy nem mindig az enyém volt és szegénykét kidobták.Mindenesetre elég nehéz eset egy terrier egy tacskókhoz szokott gazdának,Mi kényelmesen éldegéltünk,ő meg a konfliktuskereső fajta,állandóan galibát okozott.JKis ideig nem nagyon szerettem .Azt tudtam ,soha nem dobom ki,majd csak lesz valami.Szegény Lizim, egész életében egy kis "TÁDÉ" volt a Mazsola és Tádé Bálint Ágnes meséből.Szívjóság,de látszatra együgyű.Szóval az egynemű kutyák között harci helyzet van.Hiába volt Lizoke 3 évvel idősebb,Fruzsi úgy gondolta ,ő a főnök.Volt olyan nap amit, Lizi ,a fotel mögé bújva,töltött.Megelégeltem,mert pofátlanságnak tartottam Fruzsitól."Mondtam" Lizinek,hogy verje el egyszer,mutassa meg ki áll a rangsorban feljebb.Velem is próbálkozott az elején Fruzsi,de én helyretettem. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Tehát, LIZINEK MUSZÁJ VOLT MINDEN BÁTORSÁGÁT ÖSSZESZEDNIE,HOGY RESPEKTJE LEGYEN.Egyszer,na végre!!,megharapta Fruzsi fülét.nagy csetepaté lett,de Fruzsi behódolt.Ekkor beköszöntött a béke.Még néhányszor próbálkozott,de Lizi rátette a mancsát a nyakára,ebből Fruzsi tudta,mert nagyon-nagyon okos,hogy nincs kecmec,és azóta nagy szeretetben és tiszteletben élnek.Fruzsi talán még nálam is jobban szereti Lizit,pedig engem is szeret nagyon.Reggel hajnalban leviszem pisilni Fuzsit,hogy azután meg tudjuk várni Lizit,amikor felébred és együtt sétálhassun .
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 15. 13:20

Kedves Rita!Borzasztó lehet ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben élni/iskolád/.Szerintem kellenek a szabályok.Becsületesen,tisztelve a szörnyű viselkedés mögött meglévő emberi méltóságot,de mindenképp igyekezni kell a szabályokat betartatni.TUDOM!!!!!!!!hogy NEHÉZ.Sok sok lelkierő kell hozzá. ^:)^ ^:)^ ^:)^ :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Nagyon szép a karácsonyfa a barátságos és tiszta lépcsőházban. :ymdaydream:
Rita!meghitt a kis református templom,szépek a csipketerítők.Nálatok hová járnak a cigányok misére.katolikus vagy református a falu többsége?
EWszembe jutott,hogy anyukámmal jártuk az országot.Kb 12 éve eljutottunk a linken látható kis helyre.GYÖNYÖRŰ A TEMPLOMA!!!Nézzétek meg!
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/dr ... tta-alatt/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 15. 13:27

Itt ,Drávaiványiban történt,hogy be volt zárva a templom.Valahonnan énekszó hallatszott.Benyitottam és kijött egy 7.es forma lányka.Kinyitotta nekem a templomot.Szóbaelegyedtünk.Drávaiványi egy zsákfalu.2007-ben egy dráviványi kislány legnagyobb vágy az volt,ha nagy lesz,eljusson a legközelebbi kisvárosba,ahol majd kisegítő fodrász lehet.Ekkora különbség van a nagyvárosi és a falusi lehetőség között.Mindent megtennék ,hogy jobb legyen.Tényleg mindent.Tisztelem a falun és a kisvárosban élőket.Csak és kizárólag!!!,a lehetőségek nagyobbak nagyvárosban.
Kedves Rita!Köszönöm szépen a képeket.
Kedves Kata!Szuperek a cipők,erről már írtam.Jó lenne nekem is ,olyan mint a Tiéd!!!!!Samuka aranyos és örülök,hogy betetted a fotóit.Miért nem tudod Te betenni?/Ritára vártál/
Most megyek takarítani.Holnap jön vidékről a párom testvére.Üdv Mindenkinek:Paggy :movingflower: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. december 15. 17:41

Sziasztok!
Ugye el tudjátok képzelni a töltöttségi szintem, ha leülök a gép elé és kb. két perc múlva elalszok előtte? Hát ezt már én sem hiszem el. Hiányzik a néha napjai délutáni alvás. Fél hat, még jó, hogy délután befestettem a hajam és most azt nem kell, de vasalni kellene, meg frász tudja még mit kellene csinálni, de megmarad másnapra.
Elolvastalak benneteket, - most is csukott a szemem, úgy gépelek-, eszembe is volt, hogy kinek mit irok, de most ahogy kellene totál kiment a fejemből. Ezt teszi a fáradság. Pedig már veronikát is elkezdtem inni...
Kata, hétfőn jönnek megcsinálni az áramot, tehát még holnap sem lesz pár órára. Aztán remélem a ház előtti asztfaltot is megcsinálják most a jó időben.
Rita, megnéztem a templomos, iskolás képeket, jövökmajd....
Paggy, jajj nekem, eszembe jutott Ödön, mikor a párom miatt kiszökött és a körúton tőlünk nem messze az úttesten állt a járművek között, amik szintén álltak. A szivbaj elkapott. Szerencsére nem történt nagyobb baj. Lassitanunk kellene picit szerintem és ezek a dolgok mindjárt kiküszöbölődnek. Jövök majd lányok, mert magamban itt megvolt a válaszom sok mindenre, de erőm most nincs. Még a héten legyek túl, aztán annyit pihenek, hogy ihajj. - gondolom én :-) -
De jó, hogy vakon tudok gépelni.... :-)
Legyetek jók, ennyi voltam csak mára...
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. december 15. 20:53

Lányok! Mindenki! Fogjuk vissza magunkat, nem kerget a tatár, én rájöttem hogy ha 6 kávét döntök magamba sem tudok többet csinálni vagy filmezni vagy bármit.Oda jutottam hogy nem érdekel. Mindegy hány óra van igenis ledölök egy kicsit, még akár olvasni , de Samu újabban nem hagy elaludni. ŰTegnap olyan fáradt voltam, hogy 9-kor már kikapcsoltam mindent és aludtunk. akinek nem tetszik jöhet segíteni rakodni, addig meg kuss legyen, ha arra nem képes hogy az ígéretéhez képest elmozduljunk gyorsan, ne taxival kelljen majdnem mindent megoldani!
Na holnap nekünk is menős napunk lesz, megvárom a postás érkezését, aztán irány a belváros, megyünk az igazolványáért!
Amúgy mostanában Samu tünik el mellőlem, nem tudom mi van a levegőben, egyszerüen kisétál a pénztárnál, és a jobbik eset ha meglátom hogy hol van. Hihetetlen! Át tudom érezni ilyenkor mindenki gondját ha valamit elveszít. Egy néni meg a szeművegét veszítette el az áruházban . ott sírt szegény a buszmegállóban...Én meg nem tudtam segíteni, mert fel voltunk pakolva, és mire hazaértünk sos helyzet volt Samunál. Milyen nagy áldás a mosógép! ^:)^ HÁt komolyan nem tudom mire jutnék nélküle.
Ma kipakoltam egy sor szekrényt, szétválogattam a rövid és hosszú ujjút, pizsamát és pólókat...holnap a nadrágok következnek. Utána az én szekrényem... Aztán letudva a karácsonyi készülődés. Talán rá tudom magam venni hogy a konyhaablakot megpucoljam...de azt még meg kell tanácskozzam magammal, mert az asztalról lepakolni sem lesz vicc... Anélkül meg nem férek oda!
Ági Paggy, légyszíves vigyázzatok magatokra legfőképpen, de tényleg lassítsatok úgysem lehet több vizet önteni a pohárba, mint ami belefér!
Aranyosak az ajándékok, én is megleptem magam egy olyan kávéfőzővel, amivel teát is csinálhatsz meg hosszúkávét! Olyan régen akartam már...csak nálam az üvegrésze időnként fogyóeszköz..és az utolsó eset után szünetet tartottam.
Jó éjszakát mindenkinek, Jó lenne ha sikerülne képeket is csinálni.. :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: ~o)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. december 17. 13:02

Kedves Lányok!Bár tudom,hogy mindenki fuldoklik a teendőkben és alig várja,hogy egy kicsit csak úgy kinézzen a fejéből-ÉN MÉGIS merész vagyok ÉS EGY KIS KALANDOZÁSRA HÍVLAK TITEKET.hOGY MIÉRT?--nAGYON NYOMASZTÓ ITTHON A HANGULAT,MERT MINDENKI BETEG VAGY ÉPPEN KÉSZÜL BETEG LENNI és én igyekszem elterelni a figyelmem.
Úgy döntöttem,hogy több részletben beteszem a karácsonyra ígért múzeumlátogatásomat.JÓ HOSSZÚ áés megnézitek amikor akarjátok.Majd spoilerben teszem,így maradhat ajándéknak.Előre bocsájtom,hogy elég hosszú,ÁM!!!!!nem tudom Ti milyenek vagytok,nekem,hogy valamit igazán megértsek,némi tudást kell felszippantanom a témában.NEM KELL MEGIJEDNI!!!!!De azért picit el kell merülni benne.Szerintem nagyon megéri.
Képzeljétek, 2 szer voltam /ezt már írtam/a Szépműbvészeti Múzeumban a Rubens kiállításon /még januárban megyek a lányommal tárlatvezetésre/DE CSAJK MOST,hogy utánaolvastam,kezdem megérteni mit láttam.Nem azt,hogy mit néztem,mert az LENYŰGÖZÖTT!hanem,hogy mit láttam.Majd megértitek,hogy miért.Tehát talán ma este későn elkezdem,azután,mindig egy kicsit hozzáteszek,végül elkészül.
A párom nasgyon le van lombozva,mert még igencsak beteg,Fruzsi daganata a térdét veri holnap megyünk az orvoshoz,Lizike teljesen "zokni" :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: ,Lukréciának kijött egy kóbor varrata,majdnem mindenki öreg az állatok közül +én :)) :)) :)) ,de viszont Lillával végigvihogtuk at utat a tornára menve.
Nem tudom ismeritek-e ,hogy az ásítás ragadós?Tegnap Lilla engem azzal húzott,hogy egyfolytában úgy csinált, mintha ásítana /hű már ahogy írok róla ásítok/rámragadt,de én visszadtam =)) =)) =)) ,így utaztuk végig az 5 buszmegállót.A kis "szemétke".Üdv:Paggy :-h %%- %%- %%- :littlehearth: :movingflower:

Vissza: “Társalgó”