Sziasztok, ma korán keltem, de nem zörgök, mert Samu még alszik, így olvaslak nézlek benneteket.

Milyen sok mindent készítettél nekünk Paggy, köszönjük, legalább nem csak filmekkel foglalkozunk. Valamikor én is szerettem kiállításra járni.
Rubens nem volt annyira kedvenc, valahogy mindig Dickens könyvei jutnak eszembe, a sötét tónusokról.

. Szerencsére azért lehet látni kellemesebb dolgokat is.

De nagyon aranyos vagy hogy virtuálisan, mégis saját térkép alapján beazonosítod, hogy mit hol láthatunk.

annyira kreatív vagy hogy szédületes.

.
Ágikám, olvasom hogy befutott két vendég egyszerre, hát ilyen is előfordul. Remélem azért sikerült megoldani a helyzetet, nem maradt senki karácsonyi frizura nélkül. Olvasom, hogy Ramos meg is kapta a karácsonyi ajándékát!
Arra tanítsátok meg, hogy ha gurul is a labda de elhangzik hogy fekszik akkor le is kell feküdnie, és csak a mehetsz szóra induljon érte! Életmentő lehet egy adott helyzetben.Mert guruló labda bárhol akadhat. Vagy még egy élet helyzet..a nem ...akkor bármit csinál azonnal meg kell állnia, és amit csinálni akart azt abbahagyni...és ez a legfontosabb. így nem tudják beetetni, elcsalni stb. Csak a te szavadra ehet, mehet oda bárkihez..de akkor mondd hogy mehetsz... Ha ez a 3 megvan akkor szinte minden élethelyzetben ura lehetsz a körülményeknek. Neked egyébként készülök egy karácsonyi ajándékkal, majd Ritának küldöm el, hogy legyen szíves kitenni, de mindenkinek is szól, de ez most elsősorban neked...Csak a mai napon legyek túl, Este 6 után már
szabad leszek,...úgyhogy majd akkor gyorsan megcsinálok egy két képet...és küldöm. Ezt most nem akarom a facén kitenni..ezért is fordulok ilyenkor Rita támogatásához...