Jó estét.
Kedves Kata, igazán jól néz ki a káp.tészta. Ritkán főzök ilyet.
Paggy Igen akvarell, nemrég tanultam 6 órában. Nem sok minden ragadt rám. A többit magamtól kell megtanulni. Havi egyszer jön a Piktor tanoda, ott tanultam több mindent, akril festékkel festünk 3 órában kell megcsinálni a képet.
A színház biztos nagyon jó lesz menj csak el. Én nehezen jutok el itt színházba, oda még csak igen csak a hazaút macerás.
F.ági. Nekem is nagyon tetszenek a festményeid, le is mentettem egyet, hogy majd megpróbálom. Nem tudom mennyi idő alatt festitek meg, és hogy tanítják nektek?
A 4 képeslapról van szó, ezek kis méretek, akvarell papírra festve, névnapra szülinapra már elküldtem párat. Mindenfélével kísérletezek, már sokat festettem, jobbakat rosszabbakat is, a legrosszabbak nem láthatók. Mélyen süllyesztve nálam. Azokat megpróbálom javítani, némelynél sikerül is.
A Fb-on fent vannak, mondjuk nincs nyitva, ha kéred kinyítom. és van egy rajzos mappám is, amit 30 órában tanultam. Macerásabb mint a festés. Jobb agyféltekés tanfolyam volt.
Általában a hátteret csinálom meg először,háttér barna és sárga, és nem kell teljesen összemosni, és a távolabbi részeket. A virágoknál több szín jön egymásra, az elsőnél piros, visszaszedett festékkel. A többit biztos érted. A levelek festése itt először, utána a virág.
2, barnás sárgás alap, a virágok kirajzolva /nagyolva/ ugye más irányba néznek, a közepéig nem festünk, meghagyjuk a barnát. még egy festékréteg, ha megszáradt
Köv. virág: fekete, fehér háttér összemosva, alulra kis zöld, és sárga. A többi sárgát nem kell festeni, mert az fólia lesz.Virágot feketével festjük, kívülről befelé. ugyanez fehérrel még egyszer, így látszik kis fekete is benne.
Szárak festése, és fóliázás, kis fóliadarabokat tépkedsz és felteszed különböző helyekre és arannyal, vagy sárgával ráfestesz, akkor kapod meg ezt a színt.
A köv. látszik hogy kell csinálni, ennél is kinagyolva cerkával, hova kellenek a virágok, vizezve, először a levélkék, később majd belehúzol olyan színt amit szeretnél, többször festve, a pettyegetés .
pipacsos: vizezés, pettyegetés, amilyen színt akarsz. legyen benne a virágszínből is halványan, levelek, és majd a virág többször festve, sárga, piros, visszaszeded, hogy halvány maradjon, utána erős piros. Pettyegetés itt is. Ha gyorsan akarsz haladni, akkor a festések között haj-szárítózni kell. Ecsettel készültek, ehhez nem használtam festőkést,ja és az ujjammal is festettem, és van egy pamacsoló ecsetem, ami oltári ronda, és törött,azzal húzok fűféle vonalakat.
Nagyon hosszú lesz a többiek az életüket is megunják, ezzel a hosszú sorral.
Velence