Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 6. 19:26

Sziasztok!

Kata, végül milyen matracod lett amit hozni fognak?
Amúgy az is bolond aki a pénzt beteszi a mikróba, most komolyan honnan jött ez a..... ötlet? :))

MinGi! Micsoda hó volt arrafelé!

Paggy, ha egyszer találkozunk biztos nem mész haa üres kézzel. :-)
Ha meg nem, megoldom másként :-)
Annyira aranyos a banda az ágyadon, meg a cicmic mellettük.
A képekkel akkor szoktam igy járni, hogy fejjel lefelé, meg össze-vissza áll, amikor túl nagy. Kicsinyitve viszont normálisan áll.
Vagy ahova mentem megforgatom.
Beteszem a kagylóim, hogy lásd a kedvenceim. :-)

Kép

Amikor jöttünk kedden a dijátadóra, megálltunk parkolni és láss csodát nagyon ismerős volt a hely. Mire rájöttem, hogy Te fényképezted és tetted ide fel. :-) A felvételem nem a legjobb azért ....

Kép

Meddig kell a gipsznek rajtad lenni??
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 6. 22:11

Sziasztok! Olyan jót derültem RAmoson :D :D :)) :)) :)) édes egy megnyilvánulása lett... köszönöm hogy kijavítottad és én is élvezhettem kis produkcióját..jól elő tudja adni :)) :)) :)) .
Sikerrel mentél a fizetendőért?! Na igen...a műveltség is nem minden..hihetetlen hogy mások után utána kell nézni milyen állapotban hagyják ott.............! no comm. nem semmi élmény az ilyesmi. :( .Most aztán tényleg lehet még a csapfejeket is ferőtleníteni, mert még az sem tabu...
Amúgy sajnos az egyik iráni meg győri egyetemista..gondolhatod milyen boldogok vagyunk... :-q
A hülyeséghez is kell egyfajta intelligencia persze negatív előjellel.
https://www.dormeo.hu/dormeo-imemory-silver-matrac na ez a delikvens matrac, nekem a keményebb és vékonyabb memóriahabbal válik be. de vissza fogom vitetni, mert a másikat ki is akarom próbálni..
https://www.dormeo.hu/fresh-prima-hero-matrac erre.
egy érdekesség
Paggy, remek volt a skót dobosbemutató, jól elszórakoztam rajta. A biós könyv nekem is megvan, és sok mindent megcsináltam belőle. Sajnálom nagyon a Sashegyi kertemet..de...ez van. Ettől a könyvtől nem tudtam megválni... :D
Azt hiszem Gabóci vagy ki volt aki az én képeimet anno megfordította, úgyhogy ne keseredj, majd megoldódik.. :ymblushing:
Itt az unalomig esett az eső, nem is volt kedvem kimozdulni. viszont délután 5kor mindketten elaludtunk fél 8-ig, most aztán nézek mint a Jani a moziban. De azért majd lefekszem éjfél előtt, hátha sikerül elaludnom.
Lizikéék csendélete is milyen bájos. Most jutott eszembe, hogy a mai képeket nem tettem fel, na mindegy most már holnapra hagyom, mert ahhoz már fáradt vagyok hogy a facéról ide áthozzam...tényleg még oda sem tettem ki..megnézem mit tudok oda kitenni, aki ott is ismert addig megnézheti.. :D
Puszim mindenkinek és jó éjszakát...Mingi, remélem nem lesz felétek baleset emiatt a megkésett hó miatt.. :ymhug: :flower1: :littlehearth: :-bd
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. március 6. 23:10

Jó estét, vagy éjszakát?
Itt ma is esett az eső, reggel még mást gondoltam, talán az udvaron tevékenykedek, de az idő áthúzta.
f.Ági, nekem is tetszik a bazsarózsa. Akvarelleket le szoktuk ragasztani, hogy vizezéskor ne hullámosodjon meg. Nekem tömböm van, amit nem kell leragasztani, csak a tömbben kell festeni, és a végén kell késsel szépen leszedni.
A tájkép nagyon tetszik, ilyet még nem próbáltam meg készíteni.
Ügyes vagy, megnéztem az összes virágodat.
Vasárnap lenne tanoda nekem is, de nem megyek el, mert éppen nem is érzem jól magam, és aztán itt ez a vírus. Nagyon sajnálom, mert nagyon szeretem Afremowot, és tőle festenénk a tudásunkkal egy képet. Színes, vizes,csillogás. De most lemaradok róla. Kávéval való festést is kipróbáltam.
Kata remélem jókat alszol majd. Milyenre cseréled a matracot?
Gyönyörűek a virágos fák, nálunk most nyílnak a krókuszok, azt hittem már sosem virágzik, igaz a nagy szél elfektette őket. Jó éjszakát . :littlehearth:

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 7. 9:03

Szia Ildikó milyen szépek a képeid, de jó hogy ide is kitetted! :x
Még nem tudom biztosan a kettő között hezitálok...mert az ár az egyiknél ugyanannyi, a másik kicsit olcsóbb...
Na hozom a tegnapi képeket...
Kép
Kép
Kép
elkészült végre...
Kép
Kép
az új egérpadom...
Kép

Kép

egy évvel ezelőtti ...a megállóban a buszra várva... apunál..
Kép
:x :ymhug: :-bd :littlehearth:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 7. 9:10

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 7. 14:23

Sziasztok!Először leírom,s azután nézelődök.
Szóval Lányok!Elegem van kicsit az egyébként muszáj,hasznos és magamat nevelő:ÜLJ MÁR MEG A FENEKEDEN ÉS CSINÁLD AZ AMÚGY SEM KEVÉS DOLGOD!!!-gondolataimból.Igen ,így kell csinálni és csinálom is,ám kell valami kis varázslat!! %%- @};- :movingflower: :flower1: ~o) :ymdaydream: \:D/
Hallgattam ma a rádiót a félkézzel virágcserép földdel megtöltés és a Jesszusom milyen kosz van a konyhakövön között.Sajnos söprögetni nem nagyon tudok,így marad 2 napig koszos.Apárom szerint:
BÜTYÖKMAGOT vessünk bele! :)) .Már csak pár nap/14/ ,talán majd belefér a jobb kezembe a lapát.Felül minden OKÉ.Természetesen kivétel a HYPOS vödör
Spoiler: mutasd
előszoba bejárati ajtó előtti Lizike rongya.Nem lesz Lizi hypós ,mert először hypo azután tiszta víz

Vissza a rádióhoz:biztosan hallottatok Ti is a LAKÁSSZÍNHÁZAKRÓL.Betszek egy linket.
https://cafebudapestfest.blog.hu/2019/0 ... atnod_kell
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 7. 14:24

A Sokadik pillangóról volt szó a rádióban.Lányok!Ti melyik előadásra mennétek el?Nos én 2 előadást fogok választani.
Na és persze várom a Budapest 100-t!Valamint egy szuper dolog még:Közös főzést tervezünk évszakonként a tanítványaimmal.El ne felejtsem,hogy Lillus kutyát kap születésnapjára ,ha minden jól megy./Golden retrievert -Így kell írni-megnézem.../Ennyi mindent várhatok és amit nem várok,arról nem írok.Most megyek nézelődni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 7. 14:55

Kedves Ildikó!Nagyon szépek a képeid.különösen az utolsó tetszik.Ez biztosan vízfesték.Köszönöm ,hogy betetted.
Kata!A káposztás tésztát választanám az ételek közül.Fincsinek néz ki!!!Nyammmm..ez a sok étel 1 heti kaja?Hol van a husi? :))
Samuka milyen fiatalka volt!Egész kamasz srácnak néz ki.most pedig a legutóbbi képeken KÉSZ FÉRFINEK gondolnám.Kata!Deszkán alszom a csicsás matracom tetején.Deszka,rajta 1 vattapaplan és kész.Köszi a fotókat. :-h @};- Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 7. 15:56

Szia Ildikó, gyönyörű képeket csinálsz!

Nem is állom meg, hogy ne irjak mindegyikről.
Az elsőnél nagyon tetszik a bal lenti nagy levél és az a csikozós megoldás.
A második: A fehér virágszirmok, a sárgászöld porzók – talán azok-, valamint a közöttük levő kellemes barna elhelyezése...
Jajj, a következő is gyönyörű! Minden tetszik rajta! A fehér virágszirmokban a szinjátszás, a fekete talán levélkék, vagy porzók – tudatlan vagyok – valamint a sárga, zöldes akkor talán bibe megformázása. Megnézném ezt a technikát. Nálunk ugye átmenetnek kell lenni, egy ecsetvonással. Sokan nem tudják megcsinálni, hanem először az alapszint viszik fel, utána a többit pacsmagolják bele. Nálad viszont ahogy a különböző szinek szépen egymás mellett sorakoznak teljes összhangban, csodás az egész. Ecsettel viszed fel, hogy kiemelkedjen a réteg?
Különböző vastagságú ecsetekkel dolgozol?
A következő: Legjobban talán a két alsó virágszirom sötétebb vörös korvonalának kialakitása tetszik. Aztán a zöldes átmenetek, a merészebb szinek benne….
Na és a legvégén az utolsó virág! Húúú! Először is a hátsó vizes alap átmenetei, aztán a kék és vörös virág sokszinűsége… Aki nem tudja, nagyon nehéz ám ezt megcsinálni, hogy ilyen legyen. A 471. oldalon az első képem nagy virágjánál van valami hasonló, amit egy ecsetvonással kell megcsinálni. A fekete leveleimnél már a vizes alapba kell vinni és szétfolyatni a következő fekete réteget. Itt nálad többszörös munka van a szinekkel. A vörös pacákat a végén két ecsettel szórod rá?
Nagyon tetszenek!! Hozz még képeket, ha lesz időd!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 7. 15:57

Hoztam néhány napsütéses fotót a kutyasétáról.
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 7. 16:04

Kép
Kép
Most csak ennyi!Üdv.P @};- aggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 7. 18:19

Aranyos Lizike teljes odaadása az önkényeztetésre...teljes erőbedobással élvezi a napsütést. Szuper a felhőkép, mintha hal utazna az égen. A fák virágai is sétára csábítóak, ahogy a napfényes környezet is. A választékot még nem néztem meg rádióilag, mert ha van lehetőségem, inkább a HIT rádió rengeteg érdekességét hallgatom..igaz néha visszamenőleg a Youtubon. :D ;) .
Nálunk most konferencia van, nemsokára be is kapcsolódom. Nem akarok teljesen lemaradni róla. Egyébként kész álomkor vagyok, még kávéval is alig tudok rendesen fenn lenni, totál kótyagos vagyok, csak tudnám hogy mitől.
Ennyire nem vághat fejbe ez az összevissza szél, bár ki tudja..már nagyon várom, hogy normális szellő legyen nem pedi 3o és 6o közötti hullámzásokkal, meg esővel. Utálom az ilyet. De ez van. az időjárás nem kívánság műsor...
Szép hétvégét mindenkinek...ha sütök netán valamit akkor hozok majd képet. A káposztás kocka egy evésre elfogyott, csak egy pici adag maradt vacsorára kifejezetten egy személyre! Túl jól sikerült! :)) :)) :))
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. március 7. 20:54

Jó estét.
Kedves Kata, igazán jól néz ki a káp.tészta. Ritkán főzök ilyet.
Paggy Igen akvarell, nemrég tanultam 6 órában. Nem sok minden ragadt rám. A többit magamtól kell megtanulni. Havi egyszer jön a Piktor tanoda, ott tanultam több mindent, akril festékkel festünk 3 órában kell megcsinálni a képet.
A színház biztos nagyon jó lesz menj csak el. Én nehezen jutok el itt színházba, oda még csak igen csak a hazaút macerás.

F.ági. Nekem is nagyon tetszenek a festményeid, le is mentettem egyet, hogy majd megpróbálom. Nem tudom mennyi idő alatt festitek meg, és hogy tanítják nektek?
A 4 képeslapról van szó, ezek kis méretek, akvarell papírra festve, névnapra szülinapra már elküldtem párat. Mindenfélével kísérletezek, már sokat festettem, jobbakat rosszabbakat is, a legrosszabbak nem láthatók. Mélyen süllyesztve nálam. Azokat megpróbálom javítani, némelynél sikerül is.
A Fb-on fent vannak, mondjuk nincs nyitva, ha kéred kinyítom. és van egy rajzos mappám is, amit 30 órában tanultam. Macerásabb mint a festés. Jobb agyféltekés tanfolyam volt.
Általában a hátteret csinálom meg először,háttér barna és sárga, és nem kell teljesen összemosni, és a távolabbi részeket. A virágoknál több szín jön egymásra, az elsőnél piros, visszaszedett festékkel. A többit biztos érted. A levelek festése itt először, utána a virág.
2, barnás sárgás alap, a virágok kirajzolva /nagyolva/ ugye más irányba néznek, a közepéig nem festünk, meghagyjuk a barnát. még egy festékréteg, ha megszáradt
Köv. virág: fekete, fehér háttér összemosva, alulra kis zöld, és sárga. A többi sárgát nem kell festeni, mert az fólia lesz.Virágot feketével festjük, kívülről befelé. ugyanez fehérrel még egyszer, így látszik kis fekete is benne.
Szárak festése, és fóliázás, kis fóliadarabokat tépkedsz és felteszed különböző helyekre és arannyal, vagy sárgával ráfestesz, akkor kapod meg ezt a színt.
A köv. látszik hogy kell csinálni, ennél is kinagyolva cerkával, hova kellenek a virágok, vizezve, először a levélkék, később majd belehúzol olyan színt amit szeretnél, többször festve, a pettyegetés .

pipacsos: vizezés, pettyegetés, amilyen színt akarsz. legyen benne a virágszínből is halványan, levelek, és majd a virág többször festve, sárga, piros, visszaszeded, hogy halvány maradjon, utána erős piros. Pettyegetés itt is. Ha gyorsan akarsz haladni, akkor a festések között haj-szárítózni kell. Ecsettel készültek, ehhez nem használtam festőkést,ja és az ujjammal is festettem, és van egy pamacsoló ecsetem, ami oltári ronda, és törött,azzal húzok fűféle vonalakat.
Nagyon hosszú lesz a többiek az életüket is megunják, ezzel a hosszú sorral.
Velence

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 8. 7:21

Jó reggelt Lányok!Javaslatot nyújtok be a kormánynak,hogy "halállal büntessék" azt az ELVETEMÜLT SZEMÉLYT,aki dalocskák kornyikálásával,tányércsörgős mosogatással megzavarja a vasárnap reggeli gyógyteázást! :)) :)) :))
Hoztam néhány reggeli,konyhai képet,s ezzel visszatérek az ÍGY FOTÓZZ AZ INSTAGRAMRA c.könyvhöz.Mindjárt.Lukrécia dorombol a fülembe.Igen előbb megkapja a mézes aloe vera gyógyadagot.
Kép
Kép
Kép
Sajnos 1 kézzel csak ilyenek lettek,de majd legközelebb!Azt szeretném,ha visszaadnák a képek a hangulatot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 8. 7:34

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 8. 7:38

Végül,már ketten kuksolnak mellettem:
Kép
Szép napot!Paggy @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. március 8. 8:22

Sziasztok Kislányok!

Négy oldalt kell visszaolvasnom, és ha szűkszavúan is (mindig ezt mondom, de soha nem sikerül betartani),
reagálni szeretnék mindenki hsz.-ra. Most kezdem, de hogy mikor fejezem be... Jó lenne még azelőtt, mielőtt
a fiamék megérkeznek. Ha nem sikerülne, délután jövök vissza. Ez nem fenyegetés.... =))

Addig beteszek egy tegnap fotózott süvöltőt. Évek óta látom őket, de közelről nem sikerült még lekapnom egyet
sem. Csodálatos színükkel nem lehet nem észrevenni őket. A diófámon néha többen is ücsörögnek, de még a legnagyobb
zoomal sem sikerült élvezhető közelségbe hozni őket. Tegnap azonban megjelent egy az etetőnél.
Megyek olvasni!

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. március 8. 12:53

Paggy! Én ezelőtt egyszer voltam csak cirkuszban, gyerekként elvittek a szüleim, és már akkor eldőlt,
hogy ez nem az én világom. Csalódás volt. A bohócok annyira idétlenek voltak, a szomorú (fehér) bohóctól
meg egyenesen irtóztam. A nagy labdákon járó nők közül többnek lyukas volt a harisnyája, pedig a ruhájuk
olyan szép csilivili volt (gyerekszemmel nagyon tetszett). De a legjobban attól rettegtem, hogy az oroszlánok
közül valamelyik kiszabadul és megesz bennünket. Nem volt jó élmény, nem is mentem többet a közelébe se.
Most muszáj volt mennem, mert ez a program hatodik osztályosoknak szólt (az ország összes hatodikosának),
és nekem is hatodikosaim vannak. Most nem keltett bennem ellenérzést egyik produkció sem. És annak
is örültem, hogy lovakon kívül nem volt más állat.

Most olvasom, hogy leestél a lépcsőről! Te jó ég! Szerencse, hogy nem történt ettől is nagyobb baj. Remélem,
azóta szépen gyógyulgatsz!

Már sokszor írtam, hogy nagyon szépek a budapesti épületek is. Annak ellenére is szépek a képeid, hogy a
szürkeség uralja az évszak miatt. Ilyenkor nem könnyű mutatós fotókat készíteni. A francia pékségről jutott
eszembe, hogy már alig várom, hogy bűnözzek egyet-kettőt Angliában. Az egyik a scone (tele vajjal), a másik
a fish & chips, sült hal sült krumplival (tele hallal) =)) . Beosztom majd, egyik héten az egyiket eszem, a
másikon a másikat. :D

Kívánom, hogy szép, egészséges fréziák szülessenek!

Most értem a banánokhoz meg almákhoz. Egyben még nem sütöttem almát, kíváncsi vagyok, milyen lett.
Nem lett túl édes a banán cukorral? Mit tett Lillus az almákba? Nagyon guszta lett a végeredmény!

Tetszik a kanállal szaggatott pogácsa. Egy régi kolléganőm meg mindig kockákra vágta, mert nem volt türelme
kiszaggatni. :D

Még a megjelenése idején megnéztem az L. Ritók Nórával készült videót. Csodálatos! Ajánlottam is a kollégáknak.

Előre is boldog szülinapot a kisunokádnak! Örülni fog nagyon a kutyusnak.

Mindig jó hangulatú képek készültek a konyhádban. A mostaniak is ilyenek.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. március 8. 12:54

Kata! Beteszem az új matracod képét. Használjátok egészséggel!
Épp ott tartok, hogy mégsem lett matracvásárlás, de a képeket még nem veszem le, mert az egyik olyan,
mintha a lakásodban lenne lefotózva, szóval arra gondolok, hogy mégis csak sikerült venni egyet :)) :))
Olvasok tovább, aztán meglátom.

Én annak idején a Yiskben vettem a matracaimat (kettőt vettem a franciaágyamra, mert így könnyebben tudom
egyedül is forgatni őket). Nekem bevált, a fiamék is ilyet vettek.

Spoiler: mutasd
Kép

Kép

Gyönyörűek a színes égboltos képek! Nálatok már virágzik a bőrlevél?! Nálunk még nincs ennyire virágban,
de majd utánanézek. A többi növény nálunk is ilyen állapotban van.

Aranyosak vagytok Samuval!

Nekem a cinnia, avagy a rézvirág volt a kedvencem. Olyan sokféle, sokáig megmaradt a vázában, és szárazon is
mutatós volt.

Most értem a jácintokhoz. Én még nem láttam itt nálunk virítani. Az enyém is még csak épphogy bimbós.
Virágzó gyümölcsfát se láttam sehol.

A karácsonyi kaktuszból húsvéti lett majdnem! :)) Gyönyörű színe van! Ritkán látok tőzikét élőben, városban
meg főleg! Jó, hogy megmaradt.

Gabi!
Most fejeztem be Paggy balesetének olvasását, és nem esett valami jól azonnal a te kálváriádat is
olvasni! Azt írtad, hogy még "nincs vége", én meg remélem, hogy azóta már csak egy rossz emlék! Vigyázz
te is nagyon magadra! Nagyon gyorsan gyógyulj meg!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. március 8. 12:54

Ági! Nem lehet igaz, hogy ennyi rossz történjen a csoportban, amíg hiányzom! Nagyon remélem, hogy használt
a kezelés, és már sokkal jobban vagy!

Nem tudom elégszer mondani, mennyire gyönyörű virágokat tudsz festeni. Szebbek, mint élőben, de komolyan!
Tetszik a pecséted is! Egészen "kínaisra" sikerült! :D Ahogy látom, nem lehetett könnyű elkészíteni. Így már
teljesek a képeid!

Itt is taroltak le polcokat az üzletekben, de feltöltötték őket, az emberek meg leállították magukat.

Hát! Nekem is az a véleményem a legfelső festményről, ami neked. A szirmok még hagyján (nagyon nagy jóidulattal), de
azok a levelek!!! Olyan érzésem van, mintha nagyon sietett volna, és ezért gyorsan összepacsmagolta az egészet. :((

Hű, a videóban szereplő zenész csajnak, hogy jártak az ujjai. Tetszett a zene.

Irigy vagyok! Nálam még mindig nem járt tengelic. Már csak ő hiányzik a szokásos csapatból.

Zsike! Japán étteremben sem voltam még, egyszer ki kell próbálnom. Jó látni a csörögét látni az étlapon. :))
Nálunk csak havas eső esett, de hamar abbahagyta, átment sima esőbe.

Ildikó! Emlékszem, volt már neked Afremov utánzatod, meg arra is, hogy jártál jobb agyféltekés
festésre. Ha egyszer látok ilyen lehetőséget valahol, ki fogom használni. De ez csak nyugdíjas koromban lesz.
Nagyon érdekelne.

Decemberben kezdtem el fermentálni, amikor eléggé behatárolt az alapanyag választék. Nagyon várom már a
nyarat, az erjesztett gyümölcslevek és például a csalamádé miatt. Az egyik fb csoportban ajánlotta valaki ezt az
erdélyi receptet valakinek gyomorproblémákra, de anélkül is jó természetesen. Ezt is csak nyáron fogom tudni
elkészíteni:

https://www.nosalty.hu/recept/muratura-vegyes-savanyusag-sos-vizben

Egyelőre még mindig egymagamban sétálgatok, bár ezt már nem lehet sétának nevezni, attól már jóval gyorsabb
az iramom.

Most értem a képeidhez. De jó, hogy ide is áthoztad őket! Már nagyon-nagyon keveset tartózkodom a fb-on, így
ott nem láthattam őket. Nagyon szépek és különlegesek! Mind tetszik, de talán a harmadik, a fehér pipacsos a
legjobban. A pipacs az egyik kedvenc témám.

Most érkeztem el a városrészlethez. Az is szemet gyönyörködtető!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 8. 15:05

Szia Rita! De megörvendeztettél a süvöltővel, egyszerűen olyan aranyos zömök, színes...el lehetne órákig nézegetni.
Mégis visszaküldöm ezt a matracot...mert amit keménynek írnak még mindig inkább puha, tehát nem esik jól ráülni..fekve még hagyján de nem mindig. Még jó hogy visszaveszik.Majdcsak meglesz az igazi!....
Jól lefáradtam, nagyon jó volt a konferencia, de tegnap elfilmeztem az időt meg elaludtam..így aztán csak ma kapcsolódtam be.... :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
Még jó hogy visszamenőleg meg tudom nézni majd az előző napit! Így mégsem maradok le teljesen.
De nem értem mi a túró ez az időeltolódás vagy mi nálam ..5 órára már olyan álmos vagyok hogy nem tudok fennmaradni..tehát ledölök mire felébredek fél 8 vacsora fürdés..fentvagyok kb. 11-12 aztán alvás reggel 9-ig..ma a Samu húzta le rólam a paplant arra ébredtem fel :)) :(( :)) igaz a szomszéd hozta a kenyeret és a tejfölt. :D . Még jó hogy tegnapról maradt nagyon finom tarhonya a párolt csirkemellel, ma csak kurkumás levest csináltam vajas galuskával. Abból még maradt holnapra, de a paradicsomos káposzta holnapi ebédre! Az meg megint csak gyorsan elkészül majd.
További szép délutánt mindenkinek, még majd belesek!
:x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
A konyhai csendéletemet egyenlőre még mellőzőm... :D
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. március 8. 15:10

Rita, még soha nem láttam ilyen színes madarat. Lehet, hogy felénk nincs is? Már annyiszor gondoltam festek egy hasonlót, de olyan mesebelinek tartottam.
Igen volt Afremow után szabadon..... mivel a másolat nem megengedett. Így azt változtatok rajta amit akarok, meg hát ahogy nekem sikerül. Most lett volna a 3. ha elmentem volna. /egy ló festmény, egy híd, és a Várakozás lett volna/. A jobb agyféltekés tanf. csak rajztanulás. Menj el, én is nyugdíjasként mentem, és nem bántam meg.
Még van időd a ny. korig, ha előbb találkozol a tanfolyam hirdetéssel, akkor menj most, én már későn mentem.

Boldogságos nőnapot kívánok mindnyájatoknak. @};-

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 8. 15:21

Ildikó, igen édes ez a kislány a párnával....Nektek is szép nőnapot kívánok! :x :ymhug: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. március 8. 16:27

Köszönöm Kata. Ma annyi hülyeséget csinálok, most akartam kitörölni. Látom írtál hozzá. Túl nagy is lett. Legközelebb vigyázok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. március 8. 16:38

Kata! Lehet, hogy tavaszi fáradtság van nálad?
Nahát ez a matrac! Emlékszem, hogy a kinti gyerekeimnek is nagyon nehéz volt matracot venniük, mert amit
csak kipróbáltak, mind süppedős volt. Úgy látszik, az angoloknál erre van igény, mi meg viszonylag keményen
szeretünk aludni.

Ildikó! Köszi a cuki kislánykát! Négy nap múlva elmondhatom, hogy már csak egy évet dolgozok. Eljön az gyorsan.
Falun lakom, legközelebb Miskolc az, ahol lehet jobb agyféltekés rajztanfolyam. Munka mellett csak hétvégén
lenne jó, de az én falucskámban nagyon rossz a közlekedés, hétvégén meg még rosszabb. Szóval megvárom, hogy
szabad legyek. Addig is elsőbbséget élvez a hamarosan megszülető (első) kisunokám. A lányom már a 39. hetében
van, de még mindig dolgozik. 10.-én kedden megy utoljára, és 17.-re van kiírva. #:-s

Nem baj, ha nagy a kép, senkit nem zavar. Még nagyobb is lehet. Nem terheli a fórumot, mert ide csak a fotók linkjeit
teszünk be.

A vörösbegy is nagyon szép madárka. Ma is láttam, de nem tudtam lencsevégre kapni:

Kép

Kép

Vissza: “Társalgó”