Kata! Nagyon remélem, hogy most már a megfelelő matracot sikerült kiválasztani és jókat alszol rajta.
Zsuzsiék is akarnak bérelni egy kiskert darabot. Amikor Paggy írt a városon belüli kiskertekről, eszembe
se jutott, hogy én odakint is láttam ilyet, miközben sétálgattunk a lányommal. Ha lesz kedvem hozzá
megkeresem a képet, amit csináltam róluk. Mivel nem tudom, melyik évben láttam, jó sok fotót kéne
hozzá átnéznem....de hátha...
Most tartok ott, hogy bevált a matrac. Hurrá!
Látom Samukának már nyári hajat nyírtál. Jaj, de guszták a pogik!
Milyen érdekes az a fehér virágzatú fa! Nagyon tetszik! A félgömb koronájú fák az árnyékaikkal! Jól sikerült
az a kép is.
Hű!!! Azok a fehér habos felhők! Csodaszépek! Főleg az, amit Paggy is kiemelt! Ezt jól elkaptad!
Paggy! Most tartok az ülve alvásnál a glutén és a laktóz miatt. De sajnállak! És egyben hálát adok, hogy
semmire nem vagyok allergiás. Szó szerint a vasszöget is megehetem.
Lilyke leszokott az oldalra forgásról. Már nem csinálja. Viszont a takaró lerúgása továbbra is nagyon
megy. Most a mosolygásra álltunk rá, meg a fókuszálásra. A szemével szépen követi, ha a lányom mozog
előtte, meg a játékokat is egyre hosszabban nézi a játszószőnyegen. Tegnap végignéztem élőben, ahogy
az egyik játékot sikerült megérintenie, és a kezével (véletlenül) meglöknie. Nem is hagyta abba, ezután
többször is próbálkozott megérinteni, egyre nagyobb sikerrel.
Igen, ilyen drasztikus tanácsot adtam a lányomnak. Egy zaklató férfit könnyű leszerelni vele, ha nincs más
lehetőség hirtelen.
A lányom párja otthonról dolgozik szerencsére. Abban tud most segíteni, hogy a hajnali evés után reggel
kilencig ő figyel Lilykére, hogy Zsuzsi is tudjon egy kicsit aludni. Még nem szabad evést kihagyni, úgyhogy
permanens etetésben, büfiztetésben, fejésben vannak. Zsuzsi egyébként nagyon jól van. Estére elfárad,
de mindenért kárpótolja, hogy szépen fejlődik Lilyke.
Lilla kiskutyájáról már biztosan tettél ki képeket, alig várom, hogy odajussak. Na, odajutottam! Hát az
anya is gyönyörű, meg a kicsit is cukkerek! Most látom, melyik lesz Lilláé. Kis édeske. Ha jól látom, kislány!
Teszek be sétás képeket is, de azok mindig ugyanazok, mivel ugyanarra járok. Több felé is lehetne mennem,
de egymagam nem akarok erdős területre menni, ezért marad a szántóföldek közti földút, azt jól be tudom látni
minden irányba.
Gyönyörűek a fréziák, szimplán is!

Szerintem a bimbósból sárga lesz, de nagyon várom a narancsos
színűt is.
Mekkora már a paradicsompalánta!
Mire ideértem a barackfáim virágaival, már el virítottak: