Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 12:24

A nagyon kinyíltak vázácskában virítanak.
Kép[/url)
[url=https://postimg.cc/ThsyQczy]Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 12:30

Kép
Szép napot!Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 14:08

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. május 1. 16:12

megint elkalandoztam Paggynak köszönhetően, mert én is szeretem a Feminát olvasni, sok hasznos, néha humoros dolog található benne.
Paggy, az a kis kartonos függöny annyira vidám és takaros...nagyon tetszik, a palántáid is mennyire meghálálják a gondoskodásodat.
A kis kölyök kutya maholnap már kinyitja a szemét, és kezdődik a felfedezés időszaka..Gazdijának sok munka kezdődik innentől. Mennyi kölyök született, és milyen arányban, mert arról mintha nem olvastam volna! Biztosan sok örömöt okoz majd.Én úgy szoktam eladni a kölyköket, hogy megvárom míg a kölyök választ gazdát...tehát 6 hetesen legkorábban. Addigra már családon belül is látszik a ki van fönt, ki a bandavezér, ki a lusta, ki a félénkebb stb....

képzeljétek sikerült valamit elállítanom a telefonomon, és órák óta próbáltam a mai képeket rávarázsolni a facéra, nagy nehezen sikerült..de még mindig nem értem, mert nem szoktam a linket mint megosztót használni...kellett nekem belekontárkodni a megszokottba!!!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 1. 18:30

Ó Kata!EZEK GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!CSODÁLATOSAN KÉK ÉGBOLT,3D-s felhők a képen.Köszönöm nagyon. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1:
EZT NÉZZÉTEK!FANTASZTIKUS!!!!!!
Kép
És a többi is!!!Egy vágtató kutya-oroszlán a 2. képen az égbolton.Köszönöm mégegyszer.Ezt az ablakból csináltad????
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. május 1. 22:18

szia Paggy, igen az ablakból csináltam, még az orrom hegye is bele került, egy kicsit javítanom kellett rajta... :)) :)) :)) :)) .
Most ért véget, mert utána még onlin beszélgetés volt a készítőkkel és a két tanúval..megrendítő volt, és egyben csodálatos, hogy ilyen helyzetben is vannak olyan emberek akik nem adják fel, mert az igazságérzetük nem engedte.! Másként nem tudták volna túlélni! Én meg hálát adok az Úrnak hogy megőrizte ezeket a nagyszerű embereket, akik utána sokat tettek le az asztalra! :ymblushing: :-bd .

Kíváncsi leszek, holnap hogy fog a telefonom viselkedni mert még mindig nem jöttem rá mit csináltam rosszul...de megpróbáltam visszaállítani. Amennyi időm elment vele brrrrr......

Szép estét jó éjszakát mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 7:08

Jó reggelt!Besüt a nap.Nézzük milyen újdonság van az ablakpárkányi palántakertben!

Kép
Kép
Kép
Talán itt az "utazóparadicsom "virágai készülődnek,
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 7:19

Ennek a magját a biokertész tanfolyamról hoztam az ősszel.
Kép
Azért hívják utazóparadicsomnak,mert könnyen le lehet törni belőle egy darabkát és a többi része nem lesz lucskos , táskába téve kulturáltan eszegethetsz így belőle.
Nézzük meg a csokiparadicsom virágait is!
Kép
"Ő" sokkal nyurgább palántácska.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 7:30

Kép
Sokkal apróbb,de fürtös virágocskákkal.
Ilyen lesz:
Kép
Tavaly a gangon próbálkoztam először vele.sikerült.Ja és egy ágacska ,amit abból leszórtam megeredt.Az is várakozik a kiültetésre.
A csokiparadicsom 3-4m-re megnő és állandóan terem.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 7:38

Most nézzük meg mi újság a szoba sarkában éjszakázó fréziákkal!Tegnap este behoztam őket is,mert hideget jósoltak.Itt a szobasarokban nem mutatja a csodálatos színét,mert sötét.
Hamarosan kinyílik a 3. bimbó.
Kép
Felemeltem a fényre.
Kép
És ebből milyen színű lesz?
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 7:51

Gyorsan kikukkantottam.Azért már nem süt annyira,mint 5 perce!
Kép
Ilyen felhős lett hirtelen:
Kép
De azért!!!!!!!!Szép napot és jó kedvet kívánok!Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 8:01

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 8:04

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. május 2. 8:58

sziasztok, szép reggelt, ugyan jól elaludtam fél 8-ig, de annyira sipolt a fülem, hogy azt hittem csengetnek...de persze sehol semmi, de már felkeltem akkor nem fekszem vissza, éjjel sokáig fenn voltam.

Paggy, csodaszép az ablakkerted, igazi"Paradicsomi" helyzet van nálad. A fréziák is csodaszépek, nekem tökéletesen átjönnek a szép árnyalatai ahogy kinyílva, mellette a még nyílásra váróval. :movingflower: :movingflower: :littlehearth: :-bd
Látom ott mintha előbb lenne eső mint nálunk, késő délelőttre és egyet délutánra igér az előrejelzés. Csak ne dörögjön, villámokat szórjon mert azt igencsak nem szeretem.! olyankor mindent lekapcsolok.
A linkeket amiket kitettél, majd kicsit később nézem meg, előbb körülnézek mi újság itthon,... :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. május 2. 21:40

Kép
Kép
Kép
Reggeli felhők... :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 2. 21:56

Kata!Aranyosak ,játékosak.Egymást kergetik. :) Paggy @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. május 3. 9:05

Szép reggelt mindenkinek! Paggy, köszönöm a linkeket, most reggel meg is néztem őket...nagyon tetszettek! Anno én is kipróbáltam volna a retróbuszt... :)) Azt talán még Samu is élvezte volna! :D ;) :flower1: :-bd
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2020. május 3. 9:47

Drága Édesanyákat, Anyukat, Anyákat, Ancikat, Mamákat, Nagymamákat, Mamikat szeretném köszönteni Anyák napja alkalmából.
Mindenkinek napsütéses, virágos és egészséges napot szeretnék kívánni.

Marcsi :)
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 3. 12:42

Tengeri angyal.
A tengeri angyalok gyönyörű és titokzatos lények. Ezek a hideg vizet kedvelő meztelen puhatestűek az egyik legtanulmányozottabb lények a neurobiológusok körében, mégis keveset lehet tudni az életciklusukról. Egyszer csak megjelennek a jég alatt a tengerben, és pár héten belül már egy négyzetméteren akár 500 tengeri angyal is tobzódhat, amiknek mérete 3-5 centiméter. Ekkor párosodnak, majd kifejlődnek az apró tengeri angyalok, lárvaállapotukban csak 1-33 milliméteresek.
Részlet a femina.hu-ról
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. május 3. 12:57

Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=cBmdRrJF8uE

:)) :)) :)) :)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. május 3. 21:06

Sziasztok!

Belevetettem magam a festészet tudományába, meg a szokásos napi teendők, igy este beájulok az ágyba, fél óra múlva elalszom az aktuális filmen is.
Megnéztem mindent, elolvastam mindent. Köszönöm a sok anyagot. :-)
Ildikó! Jó, hogy jelentkeztél! Beteszed a képet amit sütőpapirra festettél? Nagyon kiváncsi agyok, hogy mi fogott meg abban amit ecsetvégre fogtál :-)
Kata! Samuka haja nagyon jó lett! Géppel vágtad gondolom. A felhőid mindig szépek, de most különösen! A szinek, a formák, mind nagyon tetszik!
Paggy! Lilla kutyusa kis cukiság. :-) Én is kiváncsi leszek majd azokra az akadályokra vele kapcsolatban, amit leirtál., meg persze az élményekre is!! :-)
De jó, hogy van csokiparadicsomod! Mennyi palánta!! Gyönyörű a frézia. A fehér is, és a lila is. Kiváncsi leszek énis mi lesz abból , ami a kezedben volt. Biztos szép lesz, mert nem egyszint mutat.

Hideg volt ma is nálunk. Kellett a kabát. Tegnap, meg előtte sokat esett, fel is vettem a téli kutyásnak átnevezett vastag kabátomat Ramoshoz.
A tanár úrtól kaptunk egy régi mester szőlős képét, azon ügyködöm. Amikor már úgy gondolom, hogy jó, akkor látok egy videót és rájövök, hogy a frászt, de hogy jó. Ez most azrét nehéz, mert nekünk kell rájönni mindenre. Nem adom fel, küzdök.

Kép

Ez pedig a kedvenc madaram:

Kép

Paggy, régebben kérdzeted mi változott bennünk a virussal kapcsolatban.
Jó kérdés! Személy szerint azt hiszem sokkal nyugodtabb lettem, hogy itthon biztonságban tudom a bandát.
Már jó előre, mikor kitört Kinában, elkezdtem rá készülni, mert aki mellettem ül festészeten és kapcsolata van kintre, szólt, hogy jó lenne...
Mi mindig nagyon összetartottunk otthon, most megint azt éreztem, hogy jó otthon lenni hárman, nyugi van, figyelünk egymásra. Fura volt kimenni a kapun. Figyeltem az embereket az új felállitott értékrendemmel, ugyanigy a sok megosztott dolgot az interneten ismerősök álltal. Volt akiben csalódtam, mert felelősségteljesebbnek gondoltam. Ugyanigy a munkámmal kapcsolatban megint bebizonyosodott, hogy ez a világ nagymértékben szól az önzésről, de szerencsére vannak emberek, akik még hisznek abban, ha jók vagyunk másoktól visszakapjuk. A lényeg: ha egészség nincs, a fene megette a többi dolgot, és azt hiszem , vagyis remélem sokan rájönnek erre most. Aztán, hogy ki hogy tudja az életét alakitani ennek függvényében, az már más dolog.
Megyek fürdés és filmezés.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. május 4. 5:20

Tegnap kitettem az új sorozatom első három részét, megnyugodtam, jövök olvasni. Reggel öt óra van, és
örömmel konstatálom, hogy csak négy oldalt kell behoznom. Nyolcra megyek be a suliba, addig olvasok,
meg jegyzetelek, amit majd elmentek piszkozatba, aztán ha hazajöttem és végigolvastam mindent
ki is teszem. Az új soriból tartalékokat is képeztem, így vagyok nyugodt.

Egy tegnapi képpel búcsúzom (közben tettem még hozzá :D ). Lilyke szombaton volt egy hónapos.

Spoiler: mutasd
Reggel, a szamócás pizsijében. A piros pöttyök legtöbbje már eltűnt az arcáról, és a nyakán, meg
a fejbőrén tanyáznak épp. Igaza volt az orvosnak, hogy vándorolnak. A gyerekeim idejében én nem emlékszem
ilyenre.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2020. május 4. 12:34

Szinte hihetetlen, hogy már eltelt egy hónap. Lilyke vidám, kiegyensúlyozott babának látszik, aki mindig oldalfordulásra kész állapotban van :x
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2020. május 4. 12:41

f.ági írta:
A tanár úrtól kaptunk egy régi mester szőlős képét, azon ügyködöm. Amikor már úgy gondolom, hogy jó, akkor látok egy videót és rájövök, hogy a frászt, de hogy jó. Ez most azért nehéz, mert nekünk kell rájönni mindenre. Nem adom fel, küzdök.

Kép

Ágikám ne küzdj, nekem nagyon tetszik a a szőlős képed ( elfogadnám ) ! Bár tudom, hogy addig úgysem nyugszol amíg neked nem fog tetszeni ;)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. május 4. 13:06

Kata! Nagyon remélem, hogy most már a megfelelő matracot sikerült kiválasztani és jókat alszol rajta.
Zsuzsiék is akarnak bérelni egy kiskert darabot. Amikor Paggy írt a városon belüli kiskertekről, eszembe
se jutott, hogy én odakint is láttam ilyet, miközben sétálgattunk a lányommal. Ha lesz kedvem hozzá
megkeresem a képet, amit csináltam róluk. Mivel nem tudom, melyik évben láttam, jó sok fotót kéne
hozzá átnéznem....de hátha...

Most tartok ott, hogy bevált a matrac. Hurrá!

Látom Samukának már nyári hajat nyírtál. Jaj, de guszták a pogik!

Milyen érdekes az a fehér virágzatú fa! Nagyon tetszik! A félgömb koronájú fák az árnyékaikkal! Jól sikerült
az a kép is.

Hű!!! Azok a fehér habos felhők! Csodaszépek! Főleg az, amit Paggy is kiemelt! Ezt jól elkaptad!

Paggy! Most tartok az ülve alvásnál a glutén és a laktóz miatt. De sajnállak! És egyben hálát adok, hogy
semmire nem vagyok allergiás. Szó szerint a vasszöget is megehetem.

Lilyke leszokott az oldalra forgásról. Már nem csinálja. Viszont a takaró lerúgása továbbra is nagyon
megy. Most a mosolygásra álltunk rá, meg a fókuszálásra. A szemével szépen követi, ha a lányom mozog
előtte, meg a játékokat is egyre hosszabban nézi a játszószőnyegen. Tegnap végignéztem élőben, ahogy
az egyik játékot sikerült megérintenie, és a kezével (véletlenül) meglöknie. Nem is hagyta abba, ezután
többször is próbálkozott megérinteni, egyre nagyobb sikerrel.
Igen, ilyen drasztikus tanácsot adtam a lányomnak. Egy zaklató férfit könnyű leszerelni vele, ha nincs más
lehetőség hirtelen.

A lányom párja otthonról dolgozik szerencsére. Abban tud most segíteni, hogy a hajnali evés után reggel
kilencig ő figyel Lilykére, hogy Zsuzsi is tudjon egy kicsit aludni. Még nem szabad evést kihagyni, úgyhogy
permanens etetésben, büfiztetésben, fejésben vannak. Zsuzsi egyébként nagyon jól van. Estére elfárad,
de mindenért kárpótolja, hogy szépen fejlődik Lilyke.

Lilla kiskutyájáról már biztosan tettél ki képeket, alig várom, hogy odajussak. Na, odajutottam! Hát az
anya is gyönyörű, meg a kicsit is cukkerek! Most látom, melyik lesz Lilláé. Kis édeske. Ha jól látom, kislány!

Teszek be sétás képeket is, de azok mindig ugyanazok, mivel ugyanarra járok. Több felé is lehetne mennem,
de egymagam nem akarok erdős területre menni, ezért marad a szántóföldek közti földút, azt jól be tudom látni
minden irányba.

Gyönyörűek a fréziák, szimplán is! :D Szerintem a bimbósból sárga lesz, de nagyon várom a narancsos
színűt is.

Mekkora már a paradicsompalánta!

Mire ideértem a barackfáim virágaival, már el virítottak:

Kép

Vissza: “Társalgó”