Rita írta:Hűha, Éva! Ezt nevezem! Ami gyönyörű, az gyönyörű, mindegy, hogy modern vagy régi!
Amikor még nem olvastam, a hsz.-dat, csak az első fotót megláttam, azt hittem, hogy egy
városi stadionhoz lesz szerencsém. Nem akartam elhinni, hogy ez vasútállomás! Alaposan
szemügyre kellett vennem a képet ahhoz, hogy lássam, valóban az. Ez is szép a szememnek!
Milyen csodásak a tetőszerkezet mintáiból adódó fény-árnyék játékok! Jó, hogy megmutattad!
Külföldön csak a Angliában láttam még közelről a vasútállomást. Majd én is készítek fotókat.
Igazad van! A Tiszai valóban koszos-mocskos volt annak idején. Versenyszerűen röplabdáztam,
rengeteg időt eltöltöttem ott, vártuk, hogy átszállhassunk és továbbutazhassunk a versenyek
helyszínére. Egy dolog volt szuper benne, a resti. Olyan finom brassóit, mint amit ott készítettek,
azóta sem ettem.
Természetesen a külsejével a belseje is megújult, teszek be fotókat:
Szia Rita,hu de nagyon szep lett,el se hiszem,hogy ugyanaz az allomas.Koszonom a kepeket.'74-tol a noverem mar Miskolcon dolgozott,igy nem lattam tobbe az allomast,mert Nanasrol kozvetlen buszjarat volt oda.