Sziasztok Kislányok! Na, kezdem az olvasást, és közben írok folyamatosan. A visszaolvasást úgy szoktam
csinálni, hogy kétszer nyitom meg a fórumot. Az egyikben folyamatosan olvasom a hozzászólásokat,
a másikban pedig folyamatosan írom, ami az olvasottakból eszembe jut. Paggy írt először az én utolsó
hsz.-em után, így az ő írására reagálok először. Így megyek szépen sorba.
Paggy, nem kényszerből teszem ki a fotókat, dehogy is. Csak most nem nincs lehetőségem érdekes fotókat
készíteni, mert a napjaink majdnem ugyanúgy ismétlődnek, azt meg nagyon nehéz lefényképezni, hogy
milyen szépen fejlődik Lilyke, pedig jelenleg ez a legnagyobb örömünk.
Lopva, és gyorsan készítem a képeket. Mindig a közelemben van a telefonom, de csak fotózáshoz veszem elő.
Amíg haza nem jön a lányom kettesben vagyunk, de utána is "szolgálatban" maradok, hiszen én is megyek a
játszótérre vagy vásárolni (jólesik kimozdulni a lakásból, és járni egyet), egészen addig együtt vagyunk, amíg
Lilyke le nem fekszik, szóval nincs időm megkomponálni a képeket. A fényképezőgépet szinte elő se tudom
venni, de azért ma hoztam azzal készült képeket is.
Hű, nagyon tetszik az alulról készült fotód! Jól elkaptad!
Köszi a miskolci linket! Elolvastam, és el is mentettem. Vannak benne olyan dolgok, amikről már hoztam fotót,
van, ahol már jártam, fotóztam is, de amíg otthon voltam, nem volt időm kitenni a képeket (avasi templom, és
a temetőkert), és van, amiről még nem is hallottam. Ha hazamentem folytatom majd a barangolást.
Én a vertikális kertekről, zöldfalakról olvastam mostanában. Nagyszerű ötleteket lehet látni. A linken látható
oldal legfelső képe annyira tetszik. Természetes árnyékoló.
https://kert.tv/borostyanfal-budapest/Szépen fut a tököcskéd. Lesz rajta termés, ne félj! Bár hokkaidó tököm nem volt a kertben, de bármi tökfélét
ültettem, megbízhatóan teremtek.
A videót nézve épp kérdezni akartam, hogy hány éves a teknőc, amikor írtad, hogy 36 éve vagytok együtt. Ez igen!
Nagyszerű gazdi vagy!
Kata, a felhőképekben, és az érdekesen megdöntött fotózásban verhetetlen vagy! És az új telefonod még
dobott a képek minőségén.
De jó, hogy városi képeket is tudtál hozni! Győr is nagyon szép város. Látom, volt sütikézés is.

Találkozott
Samuka ismerősökkel a kávéházban? Nagyon tetszenek a közeli fotók az épületekről, lámpáról, virágokról, na,
meg Samukáról.
Nagyon jól emlékszem az esküvői fotódra! Samuka kiskori képeivel együtt tetted ki korábban. Írtad, hogy télen
keltetek egybe, és tényleg ott vannak a hófoltok. Jó hideg lehetett, de ez rajtatok egyáltalán nem látszik.
Lilyke nagyon szépen fejlődik testileg, értelmileg és érzelmileg is. Egyre több mindent mond már. Cica, tátá,
mama, nyanya (ez én vagyok - nagyi), baba, nem (ez volt az első szava...haha), kaka. És vannak olyan szavak,
amiket még nem mond tisztán, de lehet tudni, hogy mit jelentenek, ilyen a dinnye, és a hinta például.
Mi van otthon, hogy ennyi vihar, meg jégeső érkezik? Ugyanakkor azt is olvasom, hogy megdőlt a meleg rekord.