Sziasztok!
Kata, utánanéztem a B-vitamin komplexnek, de lehet kapni nagyon sok fajtát.
Jó, hogy el tudtatok menni vásárolni. Borzalmas sokat tud költeni az ember, ha bárhova is megy. Van mikor felirom és csak azt veszem meg, de nem sokat segit a kasszánál. Szerencsére boltban nekem tejterméket, zöldséget, húst, tojást nem kell vennem, az mind vagy háztól, vagy termelőtől jön.
Kata, Samu gyógyszerénél a mellékhatásokban nincs benne, hogy hizik tőle? Kiváncsi vagyok mit mond az orvos, ne hagyd magad majd!
Ildikó! A magam nevében beszélve én totál vékonynak képzeltelek el.
Visszanéztem a régebbi képeid, nagyon tetszenek!
Mi most sziklákat festünk különböző technikákkal. Hát nem a szivem csücske, meg szerintem én sem vagyok az övék, de az alapok nélkül nem lehet utána virgonckodni.
Nagyon tetszik a templombelső, meg a harmatos gombád. A templom padjainak nagyon szép az oldalkiképzése.
A cicáid is nagoyn aranyosak, sajnálom, hogy a kutyus nem lett meg…
Nem is tudom mit csinálnék, ha Ramos eltünne.
Nálunk mindig a párom miatt ment ki a kapun mindegyik kutyánk. Emlékszem Arthurunkat a nagy hóban én vizes hajjal, papucsban , a fiam rövidnadrágban, szintén papucsban hoztuk haza mögüllünk a tótól, miután a szomszéd becsöngetett késő este télen, hogy nem-e a mi kutyánk van ott. Ödönünk meg szintén miatta lógott meg, amig alkatrészt hoztak neki, biciklivel mentem keresni a szokott séta útvonalon és megállt az ütő bennem, mikor a tőlünk kb. 50 m-re levő krt.-on állt a kocsisor, őkelme meg köztük sétált. Azonnal jött hivásra. Amit a párom kapott mindkét esetben! Mondtam neki, ha nem lesz meg Ödön, nem jön be kapun belül ő sem. Ramost eddig kétszer engedte ki, míg állt ki kocsival, mert nem csukta hátra. Aztán volt, hogy engem csukott ki, vagyis bezárta az ajtót, mert nem nézte, hogy a kertben vagyok, igy amig haza nem jött este tizig Arthurunk melegitett, mert már kezdett hideg lenni este. Annyiszor hivtam, hogy a telefonja lemerült, mert az meg a kocsiban maradt. Hát akkor sem dicsértem meg.
Rita, nézem a reptéri képeket és eszembe jutott ahogy irtad, hogy mindenen keresztül kellett menni a végcélig, hogy amikor mentünk Pekingbe, akivel voltunk a parfüm részen jól befújta magát testerekkel. Gondolhatjátok! Még jó, hogy külön ült.
Nagyon tetszett a tavaszi kreáció a reptéren!
Olyan jó a technika, igy tudtok Lilykével és mindenkivel beszélgetni. Kezded belakni már az új lakást?
Örülök, hogy találtál új fodrászt és szimpatikusak is. Sokszor mész felfedező útra?
A kemóról a véleményem megirtam már apu betegségénél is. Sajnálom….
Nagyon kiváncsi leszek mit fogsz alkotni!!!!
De jó! Régiségvásár! Miylen jó lehet ott bolyongani és nézelődni! Nagyon szépek a hortenziák is.
Paggy, teljesen megértem a felháborodásod a házatokat illetően. A lakásom ahol van, azt hiszem 12 tulajdonos van, de csak 3-4-en s zoktunk lakógyüllésen lenni. Igy a döntés a mienk, utána meg bárki bármit mond, nyaljon sót. Mert szövegelni azt tudnak, meg háborogni az albérlők miatt, de mikor ott kellene lenni egy fél, vagy órát és megbeszélni a dolgokat, akkor nincs rá idő.
Remélem minden jól alakul.
Néztem a lépésszámlálóm. Hát rájöttem, ha nem veszek nadrágot aminek zsebe van, akkor nincs lépésszámlálás. Tegnap előtt 6000, tegnap 5, ma meg délelőtt lett 7ezer, de az se egész végig, mert ha felöltözök normálisan, azt nem szeretem. Ezeket mind itthon produkálom.
Épp most vadásztam Sloggi lézervágott bugyit, mert olyan, mintha nem lenne rajtam semmi, de azt a fajtát amit szerettem volna már csak külföldön tartják. Onnan meg valahogy most nem lehetett megvásárolni. Panaszkodok a férjemnek, hogy hogy jártam. Előtte mosattam meg a kezét, mert valami olyan munkát csinált. Közben felment az emeletre valami alkatrészért, jön le, mondom neki, mosson kezet, mert mutatni akarok valamit. – meg akartam az anyagát mutatni, miről is beszéltem. Hát majd kiesett a szeme úgy meglepődött, nem is akarta megmosni, igy kénytelen voltam megmondani miért kérem. Mert hát ugye kos zos kézzel nem fog az én bugyijaimhoz nyúlni ami a száritón van. Na erre azt modnta, hogy perverz vagyok. Még most is röhögök rajta.
Nagyon tetszik a v irágneveldés fényed. Olyan jó, hogy mindannyiunknak van valami hobbija, amiben el tud mélyülni.
Tetszik a csendéletes képed a nyakbehúzós cicussal.
Egyszer Rita irta, hogy a karfiol leveleit nem dobja ki, hanem felhasználja. Azóta én is. Finom!!!
Olvasom a Baliról készült kiállitást. Ha elmennél én biztos élvezném a beszámolót. Nem is vagyok disznó, ugye?
Olyan jó, hogy betetted a részelteket a könyvből! A férfi nadrág kitüremkedését már nagoyn régen észrevettem régi filmekben, képeken. Igy , hogy irtál róla mi célt szólgál, most már okosabb lettem.

Eddig azt hittem disznek van ott.
Amikor jöttünk akupunktúráról haza, ez a villanyvezeték jön velünk mindig szembe.

A DunaPandában vettünk még machás holdsütit. Nem csak zöldet, mit a múltkor betettem, hanem tésztás szinűt is. Talán sokkal finomabb is volt. Hátha lesz még, ha most csütörtökön is megyünk.
Amikor kivettem, a kis kinai lány visszavette, hogy amit ő ad az szebb. Megköszöntem neki kinaiul.

Ennyit tudok.

Elnézést kérni is, meg köszönni. aztán itt megáll a tudomány.

Egy rakat tésztát, csigát, cérnametéltet és szószokhoz hosszú szélesmetéltet csináltam csütörtökre az orvos házaspárnak. Mondhatni nagyon jóban vagyunk, oda járunk már azóta, mióta elváltunk. A fiam nyolc éves volt, tehát 22 éve. Te jó ég!
RIta, egy kiló csigatésztát 4,5 óra alatt csinálok meg.

Tegnap fényképeztem az üzlet előtt a rózsáim:

Ramos igy fekszik mellettem a mágnesen, mikor ott vagyok.