Paggy, nálunk is látszik reggelente a leheletünk, de délután meg nagyon szép, kellemes, napos
idő szokott lenni.
Aki sokat jár gyalog vagy tömegközlekedésen, miért is cipekedne, ha már ilyen jó kis segítsége
van, mint a banyatank/bevásárlókocsi. Kint Angliában ehhez hasonlóakat láttam. Úgy tolták maguk
előtt, mint egy babakocsit. Négy kerekűek voltak.
Nem vettem észre, hogy kitetted a pillangós játék megfejtésének a linkjét, csak azután kezdtem
keresgélni, hogy Kata és Ági is tudta, mi vonatkozik rá. A 4-es jellemrajz szinte semmiben nem illik
rám, a hatos már inkább.
A lányod képét megfordítottam. Igen, láttam már korábbi fotókon mennyire szép a haja, meg is
dicsértük többen.
Hoztam már képet a pálmákról. Az enyhe tél miatt jól érzik magukat.
Nem tudom mire írtad, hogy én is készítettem már.
Lilykének a legtöbb ruhája olcsó, mert gyorsan kinövi. Leértékelésekkor szoktak neki több mindent
megvenni. A cipő más, mert nagyon nehéz jót kapni. Eddig a Clakstól be tudták szerezni a szükséges
darabokat, de amikor bölcsibe ment Lilyke, szükség lett volna egy könnyű, vékony, jól szellőző,
hajlékony talpú, puha cipőre, és ilyet nem találtak ott. Ekkor találtak rá erre a Nike cipőcskére, ami
nem volt drága, mert vége volt a szezonnak, úgyhogy jól leértékelték. Ha nincs az üzletben megfelelő
méret, akkor megveszik online, és ha nem jó, visszaviszik a boltba, ahol visszakapják a pénzt. Mindig
legalább öt pár cipőt megvesznek felpróbálásra. A bolt értesíti őket, ha megérkeztek a cipők. Elmennek
értük, és hazaviszik, mert otthon tudják jól megnézni a gyerek lábán. Ha jól emlékszem négy hetük van,
hogy visszavigyék a boltba, amire nem tartanak igényt. Ilyen körülmények között mernék rendelni.
Egyébként megdőlt egy mítosz. A sétáló utcán van egy Szamos gyerekcipő bolt. Bementem, és szétnéztem.
Hááát... Nagyon sokat kellene kalapálnom a cipőkön.
Tényleg gyönyörűek a virágok. A krumpli mosóvize is nagyon jó öntözésre.
A lányom csak azt kérte, hogy ne sok fotót tegyek ki, és tegyem spoilerbe őket.
Legyen kellemes hétvégéd a lányodékkal!
Kata! Szinkronizálás?

Nagy fába vágtad a fejszédet. Én nem mernék belekezdeni.
A citromfűről én is hallottam, hogy kellemesen ellazít. Agatha Christie regényeiben mindig egy pohár
meleg tejet ittak, hogy el tudjanak aludni.
Remélem sikerül majd a cipővásárlás!
Pogácsa! Nagyon szerettem. Szerintem is az a legjobb, ha nem sütsz, akkor nincs mit megenni.

Én se
ismertem a határt a pogiknál.
Tényleg elég lett volna natúran hagyni a kukoricát.