Szép jó estét mindenkinek!
Ma már festettem, végre!! Igaz újra kell csinálnom, egyrészt a hegyek nem szeretnek engem, másrészt mindig nagyobbra csinálok mindent, vagyis általában, igy kezdhetem újra. Nem baj, addig csinálom, mig jó nem lesz!
Paggy, Érdeks volt ez az összegzés, amit kaptunk a " munkánk" után.

Az absztrakt festészet tőlem távol áll, de ezt már irtam szerintem. Jobban szeretem a kidolgozott, látható dolgokat.
Ezért jó, hogy mindannyian mások vagyunk.

Milyen jó lenne Rita, Ildikó és az én képünkből egy kiállitás.

egyszerre persze.

Még lenne mit irtnom, de fáradt vagyok.
Azt hiszem Ramos sünt lát, megyek nézni, aztán riasztani a férjem. Sün a kerités mellett, Ramos kérésre pedig a kennelbe ment. Jó kutya

Dorina, elkerülhette a figyelmem a kérdésed anno.
Köszönöm a gratulációd!

Várom, hogy megérkezzen az oklevél.

A tanárunk amikor kalligráfiázunk, mindig mesél a karakterről. A füzetünkben le is van irva mit jelent. Megmondom őszintén a festés sokkal közelebb áll hozzám. Nagyon sokmindenre kell figyelni kalligráfián az irásjegyeknél. Talán három év után most törik meg a jég a szeretet felé.

Egyenlőre számomra még elképzelhetetlen, hogy a karaktereket meg is tanuljam. Időm nincs rá, és ezt nem lehet félválról csinálni. Néhány persze nekem is megy: ember, fa, hold, száj, kina, egy-kettő-három. Kellene több is, ha látom, tudom, hogy találkoztam már vele...
Kiváncsi lennék a koreai irást hogy tanitják. A kinaiban ugye nincs kerek vonal.
Szerintem biztos rizspapirra irtatok. Akkor még - ha ez nem mostanában volt-, talán a beszerzés nem volt annyira nehéz, mint most. Most az adó és a vám nagyon megemelte az árakat. Duplája, triplája.
Nagyon jól sikerült az irásod, igy, hogy most ismerkedtél az ecsettel. Nem könnyű vele és a tus sem mindig úgy működik, ahogy gondolná az ember. Nekem tetszik!

Nehéz dolgom volt, hogy keressek kalligráfiát amit irtam, mert kevés van lefényképezve. A mostani videóban a : szeretem Kínát jelentéssel bir

ezen a másodikon, pedig általános jókivánságok vannak.

Mig el nem felejtem, nagyon tetszett a kis szösszenet a mobillal. Mi is lenne sok emberrel nélküle.