Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 16:28

A lányom csinált rólunk egy "MENŐK VAGYUNK" képet.Ja és Lányok a kötöttkabátom alatt 2 pulcsi van Ennyire nem vagyok "gömbölyű"!! :))

Spoiler: mutasd
Kép

Egy szép kilátással búcsúzom a sétától.
Kép
Lányok ,most szünet következik.Mégis inkább ma olvasgatok ész nézelődöm,majd kommentelek és a jövő hét elején teszem fel a játékot.Ne izguljatok, :)) ,nem akkora ötlet.De érdekes .Most megyek és eszem valamit.Majd jövök. :-h
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. október 30. 19:09

Paggy, de szépek vagytok. Köszi a képet.
:littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. október 30. 19:23

Most végignéztem a fotókat, nagyon szép helyen jártatok, hát ha még kerteket is láttatok volna. De nagyon nagy területet jártatok be. A lépcsőzést nem nagyon szeretem, de egy darabig kibírom.
A sok adatok én sem bírom megjegyezni, pl. történelemből sem tudtam. A számok csak matekban maradtak meg bennem, akár képletek formájában is, de máshol igazán nem.
Pihenjetek, pihenjél, majd hozod a játékot mikor lesz rá időd, és lesz hozzá kedved. Mi várjuk.
Holnap megyünk a temetőbe, mert hétfőre esőt igérgetnek, és azt nem nagyon szeretem ilyen helyen.
Szép estét.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 21:38

Elkészültek a szereplők a párommal való beszélgetés közben,így megint módosul a fórumba rakásom sorrendje.

Kata:
Kép
Ági:Tulajdonság-párosítás:az első az újratervező,a második a pukkancs
Kép
Rita:Tulajdonságpárosítás:az első az optimista,a második az életvidám
Kép
Ildikó:
Kép
Dorina:Tulajdonságpárosítás:az első a kitartó,a második a toleráns
Kép
Paggy:Tulajdonságpárosítás.az első az egoista,a második az emberszerető
Kép
Ildikónál és Katánál nem találtam meg ,hogy milyen tulajdonságot írtak az egyes alakzatokhoz így szinesen.Pótolható! :littlehearth: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 21:52

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 21:55

Háttér és vonalak:"A"
Kép
"B"
Kép
"C"
Kép
ÁGIÉ
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 22:16

Most pedig felteszem az egyes síkidomokat a vonalhálóra.Nem akartam túlkomplikálni,ezért mindenkinek adtam két betűt.
Kép[/url
A "C" kép tehát ilyen lett/KATA,RITA,DORINA ÉS PAGGY/
[url=https://postimg.cc/tstYY6pv]Kép[/
"A"/Ági/:
[url=https://postimg.cc/Wdhqfzv5]Kép

Ági rendszere/Ági,Ildikó/:
Kép
Lányok!Bocsánat,de a színek nem lettek olyan szépek,mert festettem,nincs gyakorlatom.
És most jön ,hogy mit miért?????
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 22:54

Az absztrakt (elvont) művészet az első világháború körül kibontakozó s korszakunkban terebélyesedő irányzat, melyet helyesen nonfiguratívnak nevezünk.
Az absztrakt művész a formákat és színeket önmagukért ábrázolja, és főképp ezek (elvont) összefüggései, hatásai (a szemlélőben kiváltott ösztönös érzések) és kölcsönhatásai (harmónia/diszharmónia) érdekli, nem pedig az, hogy egy „fizikai” tárgyat, illetve egy társadalmi jelenséget ábrázoljon. Az absztrakt művészet ilyen tekintetben a műalkotás-elemek (formák, színek, testek, szavak, mondatok) jelentésének bizonyos mértékű kiküszöbölését, feloldását jelenti: egy absztrakt festő képén egy négyzet nem egy szobafalat vagy ablakot ábrázol, hanem pusztán önmagát.

Természetesen felmerülhet a „miért?” kérdése is - mire jó és kinek jó az elvontság - ami valójában több kérdés, több eszmei dimenzióban is vizsgálható - nemcsak a történelmi feltételeket tekintve, hanem elméleti, világnézeti síkon, és, ettől nehezebben elválaszthatóan, a művészek szubjektív elgondolásait téve mérlegre.
A művészet korábban utánzott: úgy ábrázolta a világot, amilyennek a művész látta. A képek még az elvont, absztrakt gondolatokat és fogalmakat is az ábrázoló festészet eszközeivel jelenítették meg. A bátorságot, a hűséget, vagy az egyetértést is megszemélyesített formában láttatták a nézővel. ... Az absztrakt festészet új és váratlan lehetőségeket kínált. Autonóm lehetett, és nem kellett egy ismert valóságra utalnia. ... Festészeti elemei mindenekelőtt önmagukért valók voltak. Ha egy kék felület többé már nem tengert jelent, és egy vízszintes vonal többé nem a horizontot jelöli, a művészet elveszítheti hasonlat mivoltát, ám ezáltal független és öntudatos lesz ... olyan függetlenségre tesz szert, amellyel korábban nem rendelkezett.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 23:02

Kedves Lányok!Szeretném Nektek bemutatni a híres festő Vaszilij Kandinszkij néhány képét.
Kép

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 23:23

Az én fotóim nem adják vissza az eredeti színeket,ezért kukkants be ide:
https://hu.pinterest.com/flow17/kandinszkij/

https://fidelio.hu/vizual/kandinszkij-u ... 23770.html

Kandinszkij úgy kezelte a festékeket, mintha lények lennének

Az orosz festő, az absztrakt festészet egyik megteremtője 1866. december 4-én született.
...Kandinszkij első élményei hároméves korából származnak. Jellemző volt rá a szinesztetikus érzékelés: bizonyos színeket barátságosnak, másokat barátságtalannak talált (ez a fajta gondolkodásmód felnőtt korában is megmaradt), és a színekhez folyamatosan hangokat kapcsolt. Erősen kötődött a festékanyagokhoz is. Úgy kezelte a festékeket, mintha lények lennének: „Néha hallom a színek sóhaját.” .....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 23:28

És,hogy néznek ki ezek a képek pld. a TE SZOBÁDBAN?Feltennéd/én igen,boldogan!!! :-bd /
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 30. 23:41

És Lányok,hogy mi volt a játékban a pszichológia?
A formák és színek összekapcsolása egy tulajdonsággal..Az elkészült alkotás mögött van tartalom,de lehet a tartalom pld a színek egymásrahatása.Vagy vonalak,színek,formák.Hiszen mi átlag nézők,nem elemezzük magunkban a vizuális élményt.Most akkor minek ez-kérdezi az ember?

A tudósok mellett a művészek is régóta foglalkoznak a színek vizsgálatával. Az impresszionista festők – a XIX. században – fedezték fel, hogy a napfény az árnyékokat is színessé teszi. Napsütésben a tárgyak színe ragyogóbbá válik, minden színesebb, élénkebb. Ugyanazok az épületek más-más tónusban tündökölnek a különböző napszakokban. (Claude Monet például ugyanazt az épületet, a roueni katedrálist, a nap több órájában is megfestette.
Kép
Monet 1892-94 során több mint 30 képet festett a roueni katedrálisról(wd). Munkája során egyszerre több vásznon is dolgozott, a napszakok előrehaladásával mozgott az állványai között. Erősen texturált ecsetvonásokkal rögzítette a homlokzat képét, ez tette lehetővé számára a faragott kő szinte tapinthatóvá tételét, a levegő és a fény hatásainak érzékeltetését.

A sorozat képei természetesen nem csak a katedrális képét örökítik meg különböző napszakokban, hanem a festő szubjektív benyomásait is. Monet a műtermében, Giverny-ben fejezte be képeit 1894-ben, gondosan megkomponálva azokat mind önállóan, mind pedig egymáshoz viszonyítva. A képsorozat azóta munkásságának csúcspontjai közé .

Fényes felületek
A fényes felületek – például a víztükör – pedig visszaverik a környezet színeit, és felerősítik a hatásukat. A festményeken a színek a formák képzését, kiemelését, a térhatás érzékeltetését segítik. Azonban a modern művészetben maguk a színek is lehetnek a kompozíció főszereplői.
Formák:
A művészetben a geometria szinte mindig jelen volt. A meglévő, különböző korszakokban, a festészet, a szobrászat és az építészet geometriája különböző jelentőségű. Néha a perspektíva szerepében jelent meg, a hangerő síkon történő átvitelének eszközévé, majd később egy szó szerinti fogalomba áramlott, amely geometriai tárgyakat ábrázolt a művészet tárgyaként. Az absztrakciójú festményekben a geometria a telek főszereplőjévé válik, míg a reneszánsz vásznon csak a térbeli képért felelős.
Kedves Lányok!Ezzel a bugyuta kis játékkal szerettem volna érzékeltetni,hogy pld.az absztrakt képek sem összevissza felmázolt pacák,formák,agybeteg gondolatok szüleményei,hanem egy más szempontú látásmód "termékei". :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Nagyon köszönöm,hogy belementetek a játékba.Estére végzek a takarítással és jövök olvasni és nézni-.Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 7:11

https://www.travelo.hu/rendezveny/20211 ... eszet.html
PÉNTEKEN NYÍLIK AZ ÉV EGYIK LEGJOBBAN VÁRT KIÁLLÍTÁSA A SZÉPMŰVÉSZETIBEN CEZANNE kiállítás :ymparty:
A Szépművészeti Múzeum utoljára 2012-2013-ban rendezett nagyszabású kiállítást Cezanne-ról, mely a mostanitól eltérően az aixi mester és a nagy elődök (például Michelangelo, Giovanni Lorenzo Bernini, Nicolas Poussin) találkozási pontjait mutatta be.

Belépők online és a helyszíni pénztárakban is válthatók elővételben vagy a látogatásra érkezve, a teljes árú jegy 3600, a kedvezményes 1800 forint. A kiállítás február 13-ig tart nyitva.
n.hu/szellem/kepzomuveszet/paul-cezanne-szepmuveszeti-muzeum/kiallitas-
A kiállításra a világ mintegy negyven gyűjteményéből érkeztek remekművek, amelyek biztosítási összértéke – a Szépművészeti saját műtárgyai nélkül – meghaladja a 300 milliárd forintot.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. október 31. 8:13

Paggy, te kicsit csalódtál, de én egyáltalán nem (könnyű nekem a szobából, a kanapén ülve beszélni).
Nagyon szép képeket hoztál! Az ősz színei és az őszi napsugarak különleges hatása még szebbé tette
őket. Ráadásul jó magasan voltatok, ami nálam külön élvezetet okoz.

Jobban szeretem az absztrakt festészetet, mint a figuratívat (ha egyáltalán ez az ellentéte), de abban
sem vagyok mindenevő. Nem tudom, hogy absztraktnak számít-e, de Vasarely művei már gyerekként
magukkal ragadtak. Volt is egy könyvünk, amit nagyon szerettem nézegetni. Már régen volt, de a pécsi
Vasarely Múzeumban élőben is láthattam pár híres alkotását.

Lányom naplementéket fotózott a városban, és a folyóparton. Az utolsó három folyamatában mutatja
meg a lenyugvó nap színeit. Szerintem nagyon szépek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 8:40

Lányok!Nincs melegvíz,fűtés délig-úgyhogy tusolás nincs,mosogatás nincs,takarítás-söprögetés,porszívózás/halkan!!! :)) :)) :)) /van.De közben találtam egy nem politizáló ,hanem érdekes videót.
A párom a teának félretett vízben mossa a fogát + én is.Ja és vizes a porszívóm,teát ma nem teázunk,mert kell a víz a porszívóba =)) Kénytelem voltam egy pici kávét inni. :(( Na sziasztok megyek,de közben ajánlom ezt a videót.
Lányok!Azután tényleg lelövöm magam,mert már megint elterjengtem itt.Lapozzatok nyugodtan,ha túl sok vagyok!!!Annyi olvasnivalót hoztatok,hogy elleszek vele!!! :-bd :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Paggy %%- @};-
Itt a videó.Ja és nem friss /áprilisi/a felmérés,de mivel általános ,ezért aktuális.

https://partizan.merce.hu/2021/03/18/ne ... agyarokat/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 8:42

HÚÚÚÚÚ,de gyönyörű képek Rita!!!!!!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. október 31. 9:17

Sziasztok Lányok! csak most mint a villám hoztam a videót, s rágyönyörködtem Rita képeire is!
Éppen csirkeszárnyakat sütök sütőzacskóban! aztán csinálom megint a máglyarakást!
Na meg persze az éppen aktuális uborkasalátát!
bírom nagyon Mészit is! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2021. október 31. 17:43

Hűha! Rita lányának képei elvarázsoltak, nagyon szépek.
Azt is Ritától olvastam, azt hiszem, hogy kedveli Viktor Vasarely képeit, és látta a kiállítást Pécsett a múzeumban.
Csatlakozom, én is kedvelem, olyannyira, hogy naponta nézegetem, mert két repró lóg a falon nálam a műveiből. Ezek:
Kép

Kép

A másodikon van egy kis visszatükröződés a könyvespolc közepéről, sajnos nem kerülhető ki, mert a polc a plafontól a földig ér. Azért talán nem annyira zavaró.
Kikívánkozik még belőlem, hogy Pécsen Csontvárynak is van egy múzeuma - talán megvan még - utoljára régen, 2008 nyarán láttam. Amikor először jártam végig a képeit, jóval korábban, olyan elementáris volt az élmény, hogy ma is élénken emlékszem rá. Ahogy a "Magányos cédrus" elé értem, leírhatatlan érzés kerített hatalmába, nagyon sokáig álltam ott gyönyörködve benne. Aki látta már élőben a képeit, tudja, hogy óriásiak, persze nem ez vonzza magához az arra érzékeny embert.
Később egyszer megrökönyödve olvastam, hogy az alkotásait kocsiponyvának akarták eladni. Szerencsére ez nem sikerült, mert egy nagyszerű ember, Gerlóczy Gedeon építész megvásárolta a hagyatékot és gondoskodott annak megfelelő megőrzéséről. Ezért láthatja azokat még ma is az utókor.
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2021. október 31. 18:05

Ági! Gratulálok a kínai nyelvvel való ismerkedéshez, az külön nagyszerű, hogy tanulod a beszédjüket is. Utóbbi nem semmi, szóval csak hajrá!
Azt hiszem egyszer már kérdeztem régebben, hogy vajon a kínai karakterek jelentését ismered-e, vagy csak kaligráfiai gyakorlat azok festése? Valószínű nem láttad a kérdést. Gondolom, ma már azt mondanád, hogy tanulod őket.
Tudod, aki koreaiul tanul, egy idő után rájön, hogy nem kerülhető ki, hogy ismerjen több, de legalább néhány kínai szóképet, ezt koreaul handzsának nevezik. Ezért jó néhány kínai karakter jelentését már tudom, tehát felismerem ezeket a szóképeket, főként az egyszerűeket, ilyen az ember, a fa, a közép, stb. ezeket az egyszerű szavakat már le is tudom írni a kínai jelével. Viszont soha nem akartam kínaiul tanulni, meg kell mondanom, nekem a kínaiak beszédénél a koreai sokkal jobban tetszik. Igaz az európai nyelvek közül is van kedvesebb számomra.
Csodálom ugyanakkor a kaligrafikus írást és ezekkel az ecsetekkel bánást. Egy alkalommal kezembe vehettem egy koreai rendezvényen egy ilyen ecsetet, használhattam is, nagyon érdekes volt. Rizspapírszerű anyagra lehetett vele írni. Gondolom, nem rizspapír, amit kaptunk hozzá, de nem ismerem az igazi rizspapírt.
Akit érdekel, ez lett a "művem":
Kép

Az írás hagyományos mód szerinti, tehát jobbról balra, fentről lefelé kell olvasni. A jelentése pedig egy szólás "A rossz után jön a jó./A szenvedést követi a javulás."
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 20:26

Jó estét Lányok!
Legelőször Kata,hagy köszönjem meg a feltett rántott csirke videót és magát a MÉSZI FŐZ oldalt.Nagyon jót tettél vele.Bár nagyon szeretem SZOKY konyháját,de már régen "nyitottam ki az ajtaját".most újra kedvet kaptam,de az új felfedezetthez. :flower1:
Rita.Tetszik nekem is a dzsekid.Egy baja lehet,hogy hamar meglátszik rajat a kosz.Te tudsz vigyázni a ruháidra?Bélelt?Persze ,akkor jó,ha kényelmes és aláfér 1-2 réteg még.
Rita!Fantasztikusan szépek ,ezt újra és újra írom,az ételfotóid.Használod már az új lámpát?Ha elémraknád az elkészült ételeidet a 3/4-t biztosan kiválasztanám magamnak.
A napóra.mikor először olvastam a képzeletemben egy olyan óra volt,mint ILdikóéknál Zalaegerszegen.Honnan is gondoltam,hogy egy napóra toronyóraszerű?Közben meg láttam a földön a kis kékesszürke valamiket.Még mindig nem esett le,hogy AZ A napóra.Talán ha hangsúlyosabb színe lenne a mutatóknak.Látod,egy jó és izgalmas dolog,egy érdekesség lehet,hogy nem hívja fel magára eléggé a figyelmet vagy én vagyok figyelmetlen.Annyi kis kincs van Magyarországon/a világban máshol is/erre építeni lehetne.Pld NÁLATOK a zsibvásár,milyen napokon is van,amikor régiségeket lehet vásárolni az útszélén?Hangulatos lehet.Jó traccspartys hely.
Kata.
Finomnak tűnik a kenyér-írtad is , :)) :(( hogy az lett.Irigyellek,hogy ehetsz ilyent
Ildikó.
Ó Istenem.Mi lett volna,ha tényleg elhagyod?!.Nagy kincs,ma már a WC-re se tudunk kimenni nélküle.Nem félsz,hogy elfagy a muskátli.Igaz viszont,hogy Ausztriában,a közeletekben,későn hozzák be és gyönyörűek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 21:07

Ágika!Gratulálok a szuper ellenanyagszintedhez!Hogy csináltad???,Akkor most nem kell a 3 .- oltás?Nem akarom én sem.A vicc sajnos már nem is vicc.Nagyon felment a kenyér ára és még hogy fog.De akkor a liszttel indult az egész?Tehát nőtt a liszt ára?Akkor nem is a liszttel hanem a takarmánnyal-azaz nőtt a takarmány ára?Azaz a benzin és a műtrágya ára is nőtt? És így lebontva egész Ádám-Éváig.A múltkor hallgattam egy műsort ,hogy mindez a GEOPOLITIKA miatt van.Most fejből nem tudom levezetni,de onnan indul,hogy visszafogják a kőolaj kitermelést,mert a zöldek miatt semmilyen fosszilis erőmű nem kell,viszont még mindig nem tudják tárolni a szépfújáskor,napsütéskor termelődő áramot.Majdnem bezárták Németországban az erőműveket.A kőolajtermelők visszafogták a kitermelést,hogy az árakat magasan tudják tartani,így az egész világon energiaválság lett.Ettől csökken az ipari termelés,nincs kőolajszármazék/műtrágya.../ekkor drágább lesz a liszt és végül a kenyér.Hogy jön ide a geopolitika?
Azt hitte az USA,hogy majd ő olcsón tudja adni a palagázát,de nincs tartályhajó elég a pandémia miatt és befuccsolt az üzlet.Minden nagyhatalom benne van,sakkoznak egymással,nálunk meg drágább lesz a kenyér..Ági!Írtad,hogy mit szólnának a szomszédok,ha kint tusolnál az esőben.Néha én kimegyek éjszaka az erkélyre és hálóingben csodálom az eget.Gondolom a szemben lakók,komplett hülyének néznek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 21:12

LÁNYOK NEM IS SZÓLTATOK SEMMIT AZ ABSZTRAKT KÉPEITEKHEZ!Nem tetszenek???
Szerintem, jól néznek ki!!! :-bd :-bd :-bd :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. október 31. 21:19

Kedves Dorina!nagyon jó Lackfi János szösszenete :)) :)) :)) :)) :-bd :-bd :-bd Köszönöm,hogy betetted.Teljesen igaz,mi is így vagyunk a telefonnal.
A múltkor a kutyakakis zacskó mellé került a kutyasétáltató szatyromban.Kirántottam , messzire repült,jelezvén a helyet, ahonnan a kakit fel kell szedjem!!! :)) :)) :(( :(( :((
Ági+!Ramosnak nagy szerencséje van a jó kis hőfüggönyös luxus óljában.Néhány ilyen kutyalakás gyárthatnátok :ymparty: :ymparty: :ymparty: ,hátha jó üzlet lenne. :-bd :-bd :-bd Várom majd a madárfotókat!!!
Kedves Lányok!Mindenkinek jó éjszakát!Paggy %%- @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. október 31. 21:27

Szép jó estét mindenkinek!

Ma már festettem, végre!! Igaz újra kell csinálnom, egyrészt a hegyek nem szeretnek engem, másrészt mindig nagyobbra csinálok mindent, vagyis általában, igy kezdhetem újra. Nem baj, addig csinálom, mig jó nem lesz!
Paggy, Érdeks volt ez az összegzés, amit kaptunk a " munkánk" után. :-)
Az absztrakt festészet tőlem távol áll, de ezt már irtam szerintem. Jobban szeretem a kidolgozott, látható dolgokat.
Ezért jó, hogy mindannyian mások vagyunk. :-)
Milyen jó lenne Rita, Ildikó és az én képünkből egy kiállitás. :-) egyszerre persze. :-)
Még lenne mit irtnom, de fáradt vagyok.
Azt hiszem Ramos sünt lát, megyek nézni, aztán riasztani a férjem. Sün a kerités mellett, Ramos kérésre pedig a kennelbe ment. Jó kutya :-)

Dorina, elkerülhette a figyelmem a kérdésed anno.
Köszönöm a gratulációd! :-) Várom, hogy megérkezzen az oklevél. :-)
A tanárunk amikor kalligráfiázunk, mindig mesél a karakterről. A füzetünkben le is van irva mit jelent. Megmondom őszintén a festés sokkal közelebb áll hozzám. Nagyon sokmindenre kell figyelni kalligráfián az irásjegyeknél. Talán három év után most törik meg a jég a szeretet felé. :-)
Egyenlőre számomra még elképzelhetetlen, hogy a karaktereket meg is tanuljam. Időm nincs rá, és ezt nem lehet félválról csinálni. Néhány persze nekem is megy: ember, fa, hold, száj, kina, egy-kettő-három. Kellene több is, ha látom, tudom, hogy találkoztam már vele...
Kiváncsi lennék a koreai irást hogy tanitják. A kinaiban ugye nincs kerek vonal.
Szerintem biztos rizspapirra irtatok. Akkor még - ha ez nem mostanában volt-, talán a beszerzés nem volt annyira nehéz, mint most. Most az adó és a vám nagyon megemelte az árakat. Duplája, triplája.
Nagyon jól sikerült az irásod, igy, hogy most ismerkedtél az ecsettel. Nem könnyű vele és a tus sem mindig úgy működik, ahogy gondolná az ember. Nekem tetszik! :-)
Nehéz dolgom volt, hogy keressek kalligráfiát amit irtam, mert kevés van lefényképezve. A mostani videóban a : szeretem Kínát jelentéssel bir
Kép
ezen a másodikon, pedig általános jókivánságok vannak.

Kép

Mig el nem felejtem, nagyon tetszett a kis szösszenet a mobillal. Mi is lenne sok emberrel nélküle. :-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. október 31. 21:42

Lányok, holnap jövök és irok, mert annyi minden van most az eszembe, ahogy olvaslak csak nagyvonalakban benneteket, aztán mi marad belőle, magamat ismerve nem sok.
Gyors néhány gondolat:
Ma megjelent az első tengelic. Felvisitottam, hogy itt a tengelic. A fiam barátnője itt volt és megkérdezte: az mi? He-he. :-)
Úgyhogy remélem tömegével jönnek, igy még gyártok egy etetőt, a másik flakont igazitanom kell, mert a súly ahogy ráállnak mozdit rajta és holnap beállitom, hogy az eső tényleg elkerülje.
Amúgy kis zabbancsok. :-)
Paggy, jót mosolyogtam a kutyakakis zacsi kirántásán. Nekem is mindegyik kabátban van zacsi, bár Ramos hazahozza. :-)
Hogy hogy csináltam az ellenanyagszintet? 10ezer 30 azt hiszem a vége ez. Ahogy bezséltük a biológus vendgéemmel ,mert ő is Hashimotós pajzsmirigyes, meg még egy páran akik megcsináltatták és tudom az eredményüket, az enyém valószinűleg azért ilyen kimagasló, mert nagyon rosszul voltam utána és olyan mellékhatások jöttek ki, hogy majd megpusztultam. Négy hónapig a bélrendszer masszivan felpüffedve. Még most is tud alakitani, de már sokkal-sokkal jobb. Meg a többiről ne is beszéljek. Csak hát kérdés, hogy egy autoimmunosnál ez a kimagasló érték jó-e....
A fiamnak is jó lett az érték, igy nem lesz harmadik oltás.
Saját véleméynem, hogy aki a harmadikat felveszi, az menjen és csináltasson egy ellenanyagszintet. Csak hát fizetni kell érte, de megéri szerintem, hogy ne oltassa magát az ember csak azért hogy belegyen megint. Ugye ezt se tudják mit csinál majd hosszútávon, főleg, ha meglévőre adatja be az ember. Na, ne menjünk bele, mert kicsik vagyunk mi ehhez....
Lényeg, megnyugodtam, ezzel az eredménnyel majd 10-11 hónapig védett vagyok. Aztán kérdés mire. Mert nem egy ismerős kapta el a pfeizer után a virust és nem midnenki vészelte át úgy ahogy mondják, vagyis szinte meg sem érezve. Most nagyon izgulok egy ismerősért, aki nagyon benne van. Bizom benne, hogy erős é s nem kell neki kórházba kerülnie.
Megyek fürdés és alvás, mert fáradtak a szemeim a festés után.

Vissza: “Társalgó”