Sziasztok Kislányok!Nálunk ma reggel is nagyon enyhe az idő. Pár napja még jó deres reggelre ébredtem, azt hittem marad
a hideg, de ezek szerint mégsem.
Ui.: Mire a végére értem a hsz.-nak, már a nap is süt. Úgy örülök neki!
Visszatérve a goromba emberkére, ha 6 percnyi regisztráció és letöltés ennyi haragot gerjeszt benne,
akkor hogy reagál az élet sokkal nagyobb nehézségeire? Ne válaszoljatok, csak költői kérdés volt.
Paggy! Emlékszem erre a fotóra. Megint megállapítom, hogy Lilla a mosolyát tőled örökölte.
Én is láttam a My Lovely Sam Soont. Bár nem hagyott mély nyomott bennem, de ott szeretem meg a
két főszereplőt, főként Kim Soon Ah-t.
Ági, igen, nehéz, nagyon nehéz.
Kicsit sajnáljuk a fürtjeit, de annyira nem vagyunk boldogtalanok miatta. Ha egyenesedni akar, hát legyen.
Ildikónál említesz egy videót, ami azt mutatja be, hogy festenek a kínaiak tájképet. Én nem emlékszem,
hogy láttam volna ezt a vidit. Betennéd még egyszer? Köszi.
Ildikó, emlékszem a kezdetekre. Mindig írtad, hogy viszed az ismerőseidnek is a sorozatokat.
Itt a fórumban mindig nyugi volt, soha senkit nem kellett moderálni, fegyelmezni vagy kitiltani. Erre most,
amikor már nem is fordítok, amikor már nincs is kapcsolatom a nézőkkel kaptam meg ezt a kedves embert.
Általános iskolában minket is arra buzdított a rajztanárunk (aki egyébként festőművész volt, és Agárdy Gábor
színésznek volt a nagybátyja), hogy azonnal használjuk a festéket, de én ezt nem tudtam megtenni, nekem
is kellett az előrajzolás. Viszont ha Ági képeire gondolok, én is úgy érzem, hogy azonnal belekezdenék a
festésbe.