Sziasztok Kislányok!Paggy, még nem hallottam emeletes vonatról. Megnéztem a neten, és nagyon tetszik. A párodat ki kell tanítanod,
hogy ha valami érdekeset lát, fotózza le nekünk. Haha! Zsuzsi is ki van képezve, a két fiam reménytelen eset ilyen
szempontból.
Tatatank!
A szatyros és a ruhás Fruzsi is nagyon édes!
Ma 10-kor indul az utolsó tematikus séta. Nem jegyzetelek, csak fotózni fogok. Nincs akkora tudásvágy bennem,
hogy mindent megjegyezzek, de komoly érdeklődőnek vallom magam, azért is megyek el.
A vásár idején is nyitva vannak a kávézók, éttermek, cukrászdák, úgyhogy be lehet ülni bárhová. Igen, mindent
Margóék készítenek.
Milyen gyönyörű épülethomlokzatok!
Nagyon örülök, hogy Fruzsi eszeget már!
Kitaláltam, hogy Csontváry a képek festője. Írtam, hogy volt egy szép kiállítású könyvünk a képeiről.
Kata, ha olyan képed van, amit nem akarsz a fb-ra kitenni, de itt szívesen megosztanád, nyugodtan küldd el nekem,
és kiteszem a nevedben.
Milyen különleges felhők jártak felétek! Csodásak! De nem csak a felhőket néztem, hanem a fákat is. Azok is
gyönyörűek. A nyárfák itt is hihetetlen sárga színben pompáznak. Különösen szép ősz volt az idei. A végén még
én is megszeretem.
A múltkori fotókon varjak lehettek azok a nagy madarak. Nálunk is feltűnően sokan vannak. De csak pár napja
tűnt fel nekem, hogy egyre többet látok. Talán húzódnak be a városba?
Valamikor a rákóczi túrós tetején formáztam meg úgy a habot, mint ahogy te a máglyarakásét. Nagyon szerettük.
Samuka a zöld kabátjában jól beleillett a színes virágfotókba.

Igaza van Paggynak, nagyon szép szeme van.
Már el is felejtettem onehalf mocskolódó e-mailjét. Nem vettem magamra. Ma reggel fél hatig már ennyi robot
regisztrált be a fórumba, persze nem aktiváltam őket. Ha nem lenne ez a lehetőség, már rég teleszórták volna
a fórumot mindenféle keresetlen reklámmal, amik közül a legtöbb elég gusztustalan.
Lilyke tegnap volt egy gyerekfodrászatban. Direkt gyerekekre szakosodott helyre vitték, remélve, hogy jó tanácsokkal
látják majd el őket. A fodrásznő azt mondta, hogy göndör marad Lilyke haja, de hajlamos lesz a szöszösödésre,
erre kell majd megfelelő készítményeket venni. A fésüléssel, a fésűvel, a hajmosással, szárítással kapcsolatban
is adott tanácsokat. A lányom már el is kezdett kutakodni a témában. Most, hogy vágtak a hajából még göndörebb,
mint ezelőtt volt.
Mi, akik itt vagyunk évek óta a fórumban, tudjuk, hogy melyikünk hogy él és mik a lehetőségei. A te helyzeteddel
is tisztában vagyunk, és nagyon becsülünk a helytállásodért, a kitartásodért és azért, ahogy viseled azt a sorsot,
amit kaptál. El szoktad mondani, hogy neked is lenne vágyad arra, hogy nagyobb utakra menj, hogy nyaralhass
egyet, vagy csak a folyóhoz elmehess, amikor akarsz. Nem teheted meg, de te ezen nem keseregsz, méltósággal
túllépsz rajta, és büszkén járod a neked kiszabott utat. Számunkra természetes, hogy "csak" az ablakodból készült
képeket láthatjuk, de ha sikerül lejutnotok, és városi fotókat is hoznod, veled örülünk. Tudjuk azt is, hogy nincs
lehetőséged akármilyen hobbinak hódolni, de mégsem érezzük rosszul magunkat, amikor előállunk a miénkkel,
mert azt is tudjuk, hogy te is velünk örülsz. És most visszajutottam oda, ahol kezdtem ezt az írást. Mindez azért
van, mert méltósággal, büszkén, örömmel vállalod a sorsodat, és járod az utadat, nincs benned emiatt rossz érzés,
sem irigység mások iránt, és én ezt is nagyon szeretem benned. Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom,
hogy sokat tanultunk tőled.
Pár napja értük el azt, hogy Lilyke már egy picit sem pityereg, ha megérkeznek a bölcsibe, és már akkor sem tör
ki hangos sírásban, ha meglátja délután a lányomat. A gondozók azt mesélik, hogy mindig segít a pakolásban,
az udvaron is sepreget, és sokat takarít, törölget. Ezen jókat szoktak nevetni.
Ha egy papírdarab akad a kezébe, máris törölget vele. Ezen a fotón kért az anyjától papírzsepit, hogy a vizet
letörölhesse a padról, de közben már azt nézte, hol lehetne még törölgetni
Mennem kell, majd innen folytatom, ha hazajöttem, de lehet, hogy csak holnap, mert céklát akarok fermentálni.