Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 11. 11:03

Sziasztok Lanyok,szia Kata!Na vegre,megjottel!Milyen felreertes az,hogy erteni kell valamilyen tarsast.Ha nem akarja az ember,hat nem kell csinalniSenki sem sertodik megSot biztosan butan fogalmaztam Legkozelebb ne csinalj ilyent!!!A lanyomeknal mindig leszerepelek,mert nem ertem a legtobb tarsast.Mar feladtak .Lilla mindig "leereszkedik"az en szintemre ,ha jatszunk.De tobbnyire ma csak nezem,hogy mit csinal.Szoval ne fuss el! :flower1: Lanyok reggel leirtam az elso reszt a konyvbol,de meg nem neztem at,majd este.Biztosan sok szoismetles van benne!Most futok munkalkodni.Fruzsi itt horkol a labamnal.Ma mar evett 2 teaskanal etelt: :ympray: UdvPaggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 11. 16:25

Hazaértünk! hamarosan hozom a képeket! Lehet kétszer teszem fel legfeljebb törlitek. aztán olvaslak majd visszafelé, csak most első a háziorvos!
Na orvos letudva!! Indítom a mosógépet is és felteszem a facéra a képeket ...aztán jövök vissza...
phű belefáradtam...tudtam hogy ez lesz, ha sokáig kell a facén keresgélem. Ma mindegy, visszanéztem okt. végéig, onnantól hozok képeket, meg persze pár mait is! :D

egyébként úgy összefolytak a napok bennem hogy most döbbentem rá hogy nem egy két napot nem voltam..sokkal többet.
Ügyes.
mindjárt fenn lesznek a képek. Na feltöltés befejezve! Hozom most, mert megint elmarad...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
[img]https://scontent.frix7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/255801557_4810664352311801_7654487176752821822_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=r632XFssMjMAX8gjFzI&_nc_ht=scontent.frix7-
1.fna&oh=2aa7708c9c80f8215396237f79fe3fbd&oe=61930459[/img]
Kép
[img]https://scontent.frix7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/255991649_4810664932311743_5686934782882172662_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=t-RlMoTZhR8AX8xMIQs&tn=qDyLGaeTOyet7HBF&_nc_ht=scontent.frix7-
1.fna&oh=2e3269bac9359a26013e915a18cf9deb&oe=619251CD[/img]
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 11. 17:43

Szia Kata!csak átfutottam a felrakott képeket.Először is SAMUNAK nagyon szép szeme van.Így a maszkban egy roppant vonzó,álmodozó férfiúnak tűnik.Nézd meg!
Kép
Hát ilyen a sors,hogy :littlehearth: :flower1: angyalkát küldött le a TEREMTŐ egy ilyen testben. :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 11. 17:49

Szépek a felhők,nem kell most az összeset feltenned,mert nem tudunk választani belőlük.A bőség zavara!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 11. 18:31

Kedves Ildikó és Rita!Kitaláljátok,hogy ki festette ezeket a képeket?
Kép
Kép
Kép
Spoiler: mutasd
Facebook.com Csontváry
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 11. 21:04

Nem találtam el ki volt a festő! Ebből a világból már rendesen kikoptam.. :( na nem mintha professzor lettem volna hozzá :D
esti próbálkozás
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 11. 21:09

köszönöm Paggy, valóban egy angyali természettel lett megáldva, mondjuk ki tiszta apja! :flower1: :littlehearth:
Lehet azért is tudom szeretni úgy ahogy van! De most sikerült végre egy ilyen aranyos képet lekapnom róla, nagyon aranyos tényleg. Köszönöm! :x :ymhug: :-bd
Amikor azokat a felhőket csináltam, szinte ki lehetett volna tenni az ablakba a telefont aztán végtelenre állítani minden mozdulatra úgy vitte a szél a felhőket! :D :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 11. 22:12

elolvastam a 693-as oldalt is! Kicsit összevissza fogok írni, meglátom mire emlékszem azon frissiben!
De először is hadd gratuláljak a sikeres műtéthez! :D :-bd :littlehearth:

Rita! Ne felejtsd el spamba tenni az illető összes levelét! Egye meg amit főzött. Ritka goromba fráterek vannak!
Szerintem tech analfabéta ... és így éli ki ha valami nem úgy meg ahogy ő szeretné!
Így viszont le leszel védve minden vonalon. Vannak emberek, akiknek nem véletlen megy spamba a levele, hanem direkt!
egyszerűen nem terhelem magam olyan emberekkel, akik csak gyalázkodni tudnak. Ráadásul jogalap nélkül!
Ponyva rá és gondolatban pöcegödörben usztatva! :)) :)) :))

Mindenkinek nehéz volt szerintem ez a november elseje. S nem csak a szerettei, de még az állatok is tudnak olyan mértékű gyászt okozni az embernek hogy szörnyű ! Így jártam egyébként és is Flitterrel, a Belga Juhászommal.
Tél lévén anno..és iszonyú hideg, apósom a trágya alá temette. No com. Mondjuk tényleg nagyon megsiratta! :-o x_x

Lapozzunk!
Nagyon aranyos Lilla a 5 évvel ezelőtti képpel. Egyébként rémes hogy hogy rohan az idő!
Lilyke meg a jelek szerint akkor egyenes szálú lesz. De lehet ha nedvesen magától szárad majd a nyáron egy kicsit visszagöndörödik ...vagy hullámosodik! Reggelente sajnálok fésülködni, mert megjelentek a gyerekkori hullámok és a fésű kivégzi..

Festésileg meg az a meglátásom, hogy minden úgy jó, ahogy csináljátok,. Mindenkinek más a habitusa, irányérzete, belső képe stb. Tehát ugyanannak a képnek a lefestésével nem kapnánk ugyanazt a képet, mert mindenki mást lát benne kiemelendőnek.

Ha tévedek korrigáltok! A z biztos, hogy én nagyon élvezem mindnyájatok munkáit, még akkor is ha csak részletekben,
mert így meg izelítőt kapunk abból a hatalmas munkából, amit belefektektek! Ezt nem is lehet másként, csak elhivatottsággal csinálni. Mert annélkül csak maszatolás. Bár én már annak is örülnék, ha legalább arra képes lennék.
Egy dologban sikeres vagyok az ablakpucolás..mindig utólag derül ki hogy vannak elmaradt pacák! :)) Pedig annyira figyelek, de kifog rajtam! :))

Élveztem a videót is amit betettél, így már emlékeztem rá! Igaza van Ritának ez már profizmus.! Én sem tudnám hol kezdjem... :))

A cicák képei csodaszépek, meglátszik hogy nem telóról, hanem gépről lett lefényképezve! S mintha még élvezné is :))

Most ennyi fért bele, mennem kell mert már 1o múlt és elhatároztam hogy legkésőbb 9felé már ágyban leszek, hogy tudjak olvasni is.
Ildikó, köszönöm a kedves ajánlatodat, élni fogok vele, de majd ha választottam, kérlek írd is majd le milyen keretet alkalmazzak!
Itt lenne majd az íróasztal bal sarkánál,ott még soha nem áztam be... Csak hogy majd biztonságban legyen.
Irgalmatlan sok néznivalóm volt a facén is, elég rendesen elfáradtam.
Holnap főzés! Meg időjárás és időfügvény, mi fér bele a holnapi napba. Jó éJSZAKÁT MINDENKINEK!! holnap a 692. oldal visszaolvasása lesz! Így jár aki így elmarad! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 12. 19:18

Sziasztok! elolvasva 692.oldal is! az a hét is milyen mozgalmas volt mindenkinek, de legjobban talán Fruzsinak, s nagyon örülök hogy túl van a nehezén, s már rendesen eszeget. Kell e még infúziós rásegítés? :flower1: :littlehearth:
Csodaszép a Dóm szívesen megnézném belül is! A kiállítás a könyvrestaurálásról megintcsak érdekes.
Láttam Ildikó válaszolt is a feltett kérdésre, de ragasztásos varrásnál is használják ezt a satut a mai napig is a régi nyomdákban, mert a korabeli bőrös bekötésű könyveket csak így lehetett keménygericcel ellátni, hogy ne menjenek
tönkre a lapok! Imádtam egyébként a nyomdában dolgozni, de aztán felborult a pajzsmirigy működésem és ott kellett hagyjam. A délutános műszakot szerettem a legjobban.

Olyan jó volt olvasni mindhármótokat a festészetről, mindegyiknek megvan a maga bája, de az tuti, hogy a szikla festése a leg embert próbálóbb. De ezzel nem kicsinyítem a többit sem. S szeretek mindegyikben gyönyörködni! S mindig beugrik egy egy filmjelenet is, amikor ilyeneket látok! /áthallás vagyinkább látás/ :)) hiába na javíthatatlan filmrajongó vagyok!

Ramos nagyon tetszett a száradó faleveleken, de igen jól elkaptad a vicsorgós pillanatot is! Meg is nevettettél, hogy Ramos tud más is lenni, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné!
Azt hiszem nagyon komoly traumák sorozata volt az amin átment , mert az egyébként nem normális, hogy ennyire mindent nem bír! De amúgy meg megvan a maga kedves bája! Biztosan ezerrel imád benneteket! :littlehearth:

Lilyke képei meg olyan szépek és aranyosak, nagyon kitűnik, az egyre nagyobb magabiztosság!
Hogy tetszik neki a bölcsöde? A macis mesére nem mondok semmit.....

Nagyon jólesett hogy ennyire hiányoltatok, de olyan lelkiállapotban voltam hogy teljesen begubóztam. + nem keresett senki telefonon! Illetve csak rossz hírt kaptam.!
Reggel akkora köd volt, hogy nem láttam a szembe házat, csak mikor már kezdett felszállni.
Mindegy ezen sem tudok változtatni, ez van.Ma voltunk az árkádban , s 800 Ft-ra kerekítve felment a kedvenc süteménye. Hát majd elájultam. De mivel ügyintézés után ez a szokásos jutalom a jó viselkedésért lenyelem.

Magamnak vettem egy aranyos kis poharat, amibe lehet filtert tenni, mert a diabetikus teát nem érheti fém!
Hosszúkávét is lehet csinálni vele.

Majd ha megcsináltam az avokádót hozok képeket róla! Remélem nem hagytam ki semmit az oldallal kapcsolatban! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
folytatás majd holnap, mikor jövök ide egy kis szusszanásra! Jó éjszakát! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. november 13. 8:47

Sziasztok Kislányok!

Paggy, még nem hallottam emeletes vonatról. Megnéztem a neten, és nagyon tetszik. A párodat ki kell tanítanod,
hogy ha valami érdekeset lát, fotózza le nekünk. Haha! Zsuzsi is ki van képezve, a két fiam reménytelen eset ilyen
szempontból.

Tatatank! =))

A szatyros és a ruhás Fruzsi is nagyon édes!

Ma 10-kor indul az utolsó tematikus séta. Nem jegyzetelek, csak fotózni fogok. Nincs akkora tudásvágy bennem,
hogy mindent megjegyezzek, de komoly érdeklődőnek vallom magam, azért is megyek el.

A vásár idején is nyitva vannak a kávézók, éttermek, cukrászdák, úgyhogy be lehet ülni bárhová. Igen, mindent
Margóék készítenek.

Milyen gyönyörű épülethomlokzatok!

Nagyon örülök, hogy Fruzsi eszeget már!

Kitaláltam, hogy Csontváry a képek festője. Írtam, hogy volt egy szép kiállítású könyvünk a képeiről.

Kata, ha olyan képed van, amit nem akarsz a fb-ra kitenni, de itt szívesen megosztanád, nyugodtan küldd el nekem,
és kiteszem a nevedben.

Milyen különleges felhők jártak felétek! Csodásak! De nem csak a felhőket néztem, hanem a fákat is. Azok is
gyönyörűek. A nyárfák itt is hihetetlen sárga színben pompáznak. Különösen szép ősz volt az idei. A végén még
én is megszeretem. ;)

A múltkori fotókon varjak lehettek azok a nagy madarak. Nálunk is feltűnően sokan vannak. De csak pár napja
tűnt fel nekem, hogy egyre többet látok. Talán húzódnak be a városba?

Valamikor a rákóczi túrós tetején formáztam meg úgy a habot, mint ahogy te a máglyarakásét. Nagyon szerettük.

Samuka a zöld kabátjában jól beleillett a színes virágfotókba. :D Igaza van Paggynak, nagyon szép szeme van.

Már el is felejtettem onehalf mocskolódó e-mailjét. Nem vettem magamra. Ma reggel fél hatig már ennyi robot
regisztrált be a fórumba, persze nem aktiváltam őket. Ha nem lenne ez a lehetőség, már rég teleszórták volna
a fórumot mindenféle keresetlen reklámmal, amik közül a legtöbb elég gusztustalan.

Kép

Lilyke tegnap volt egy gyerekfodrászatban. Direkt gyerekekre szakosodott helyre vitték, remélve, hogy jó tanácsokkal
látják majd el őket. A fodrásznő azt mondta, hogy göndör marad Lilyke haja, de hajlamos lesz a szöszösödésre,
erre kell majd megfelelő készítményeket venni. A fésüléssel, a fésűvel, a hajmosással, szárítással kapcsolatban
is adott tanácsokat. A lányom már el is kezdett kutakodni a témában. Most, hogy vágtak a hajából még göndörebb,
mint ezelőtt volt. :D

Kép

Kép

Mi, akik itt vagyunk évek óta a fórumban, tudjuk, hogy melyikünk hogy él és mik a lehetőségei. A te helyzeteddel
is tisztában vagyunk, és nagyon becsülünk a helytállásodért, a kitartásodért és azért, ahogy viseled azt a sorsot,
amit kaptál. El szoktad mondani, hogy neked is lenne vágyad arra, hogy nagyobb utakra menj, hogy nyaralhass
egyet, vagy csak a folyóhoz elmehess, amikor akarsz. Nem teheted meg, de te ezen nem keseregsz, méltósággal
túllépsz rajta, és büszkén járod a neked kiszabott utat. Számunkra természetes, hogy "csak" az ablakodból készült
képeket láthatjuk, de ha sikerül lejutnotok, és városi fotókat is hoznod, veled örülünk. Tudjuk azt is, hogy nincs
lehetőséged akármilyen hobbinak hódolni, de mégsem érezzük rosszul magunkat, amikor előállunk a miénkkel,
mert azt is tudjuk, hogy te is velünk örülsz. És most visszajutottam oda, ahol kezdtem ezt az írást. Mindez azért
van, mert méltósággal, büszkén, örömmel vállalod a sorsodat, és járod az utadat, nincs benned emiatt rossz érzés,
sem irigység mások iránt, és én ezt is nagyon szeretem benned. Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom,
hogy sokat tanultunk tőled. :littlehearth:

Pár napja értük el azt, hogy Lilyke már egy picit sem pityereg, ha megérkeznek a bölcsibe, és már akkor sem tör
ki hangos sírásban, ha meglátja délután a lányomat. A gondozók azt mesélik, hogy mindig segít a pakolásban,
az udvaron is sepreget, és sokat takarít, törölget. Ezen jókat szoktak nevetni.

Ha egy papírdarab akad a kezébe, máris törölget vele. Ezen a fotón kért az anyjától papírzsepit, hogy a vizet
letörölhesse a padról, de közben már azt nézte, hol lehetne még törölgetni :))

Kép

Kép

Mennem kell, majd innen folytatom, ha hazajöttem, de lehet, hogy csak holnap, mert céklát akarok fermentálni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 14. 12:26

Sziasztok!Kűzdünk Fruzsival a felépülésért.Nagyon-nagyon lassan megy,már 3x vissza kellett menjünk,mert nem maradt meg benne semmi.Ha kicsit jobb lesz a helyzet ,jövünk!!
ÓÓÓÓÓ,Lillyke vöröses kacskaringós fürtjei!!!!! :-bd :flower1: Üdv:Paggy %%- @};-
Ja még gyorsan "elmondom",hogy voltunk családilag anyukámnál a temetőben.Nagyon szép lett a sír,mert a lányom 2 koszorút itt tett rá az enyémen kívül.Utána elmentünk egy klassz tajvani étterembe.Hoztam pár képet. :-h
Kép
Nem túl jó képek,de nem akartam túl feltűnősködni.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 14. 15:54

:movingflower: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 14. 15:57

A jin és jang szimbólumának értelmezése
Rengeteg elmélet létezik e különleges szimbólum jelentéséről. Egyesek esőcseppet látnak benne, mások ebihalhoz hasonlítják. Valójában a szimbólum a világmindenség egymással ellentétes tulajdonságait mutatja: sötét és világos, nőies és férfias jellegű, lágy és kemény, ívelt és szögletes, stb. Fontos megemlíteni, hogy a divatos nézet szerinti nő és férfi megkülönböztetés nem egyenértékű a jin és jang lényegiségével – itt a nőies és férfias jellegű tulajdonságokon van a hangsúly. Egyik sem létezhet a másik nélkül, nem választhatók szét és csak együtt, egymáshoz viszonyítva értelmezhetők. A világ jelenségeiben meglévő ellentétek egysége a jin és jang. A világon minden magában hordozza a változás lehetőségét. Így a világ a jin és a jang jellegű erők állandó változásából áll. Normális körülmények között az erők rendezettségre törekednek,iKépkiegyenlítik egymást és egyensúlyban vannak.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 14. 17:02

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 15. 12:03

Sziasztok! Kicsit megkésve de jöttem újra, és most töltődik a telefonról a facéra a megengedő képek...Köszönöm Rita, biztosan lesz olyan amit majd el akarok küldeni, de most már megvárom a képeket hogy felkerüljenek a falra amiket visszakaptam! Ha már végre itthon vannak! xdd

Köszönöm a kedves szavakat is, igazán vigasztaló és bátorító is volt egyben. Néha igen maga alá tud kerülni az ember gyereke..de ezt a film és a felismerés hozta ki magamból, még én is meglepődtem. De már túl vagyok rajta, bár hogy mosolyogni tudnék az egészen az enyhénszólva is túlzás.
Ehhez nekem most egy kis idő kell.

Örömmel olvastam, hogy Lilyke egyre otthonosabban mozog a bölcsödében is. S az is jó hogy nem próbálják leállítani a kis segíteni akarását sem.
Édes nagyon ahogy a vizes padot is szárazra akarja törölni! S azok a fürtös kis fejek.. :movingflower: :littlehearth: :D

Neki is nagyon gondos anyukája van, hogy még a fodrásztól is jó tanácsokat kapva utána jár a dolgoknak.
Egy két pontban elküldhetné ide is a tanácsokat, hátha találkozunk ilyen problémával itthon is és ílyen módon is segíthetünk másoknak! :flower1: :-bd :flower1:

Paggy, remélem már újra tovább erősödött Fruzsina, azért ez nagyon nagy dolog volt amin átesett... Béres cseppet nem kaphat naponta két - három cseppel,
Anno mi azzal is erősítettük kutyusainkat, ha valaki beteg volt !

Gyönyörű helyszin a tajvani étterem, milyen jó hogy oda is eljutottatok!
fogom majd olvasni a lemaradásomat, de most csak ennyi időm van s még fel akarom most tenni a képeket, hogy
a frissek már egálban legyenek a hozzászólásommal.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Paggy, nagyon aranyos a cicusod, a megtestesült nyugalom szigete lett az ágy! :ymhug: :D :x :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. november 16. 7:24

Sziasztok Kislányok!

Paggy, nagyon sokat gondolok Fruzsira. Úgy látom mindig magam előtt, ahogy a szatyros, meg a rucis
képen van. Bár már lehet, hogy nem is kell hordania a kis ruháját. Remélem, jobban eszeget már! %%-
Továbbra is drukkolunk!

Lilyke hajában nincs vörös szín, csak a fotókon tűnik úgy. Amíg meg nem láttam élőben, én is kétkedtem,
amikor a lányom bizonygatta, hogy egy árnyalatnyi vörös sincs a hajában, mert amikor élőben beszéltünk
is úgy tűnt. Világos barna a haja, de ha rásüt a nap, aranyszínben pompázik. Ezt mindig megcsodáljuk. :D

Nagyon tetszik a tajvani étterem. Mindenkinek ízlett az étel?

Kata, a fodrász annyit javasolt egyelőre, hogy napi egyszer, este fésüljék meg a haját, és ha reggelre hátul
kiszöszösödne, akkor vizes kézzel tapogassák meg neki, és vissza fog göndörödni. Ebben igaza volt, működik.
Nagyobb korára gondolva mondta, hogy nem lesz elég csak mosni meg szárítani a haját. Majd meglátjuk.
Most rendezettebb a haja, hogy vágtak belőle.

De nagyon jó fotókat hoztál! Nagyon tetszenek a ködben felsejlő színes fák, és a színpompás avarosak is.
Samukának tetszik, amit lát, de én nem értem, mi az a fekete akármi, amit pakolnak fel a teherautóra.
Megírnád?

Nem tudtam elképzelni, hogy milyen pohárról beszélsz, amíg meg nem láttam. Most már értem. Hasznád
egészséggel.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. november 16. 7:38

Csak ősszel lehet ilyen képet csinálni, mert csak ebben az évszakban lehet egyszerre egy képen
lefotózni a deres ökörnyálat. Mindig elcsodálkozom, milyen szép gyöngysorokat tud alkotni a természet.

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. november 16. 7:45

Amíg nem volt köd reggelente, nagyon szép napfelkeltéket sikerült lencsevégre kapnom. Már régóta
gyűjtögetem őket, mert lusta voltam kiválogatni a legjobbakat. Ezzel a kettővel kezdem a sort.
Erősen zoomolva készültek a képek csukott ablakon keresztül.

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. november 16. 11:05

Sziasztok! Gyorsan válaszolok! Azok a konténerek amikbe gyűjtik a különféle dolgokat, és a földbe van süllyesztve.
Mi is most láttuk először hogyan meg az ürítés!
Csodaszép napfelkeltéid vannak. S micsoda gyöngyfüzéreket csinál a természet is. :D
Köszönöm a tippeket a göndör hajnál.. :flower1:

Ma reggel igencsak elaludtam, úgyhogy kicsit csúszik a napunk.Nagyon jól bevált az új teafilteres tartó, így most teljesen finom lett ez a tea is! Napi egyet iszom ebéd után.

Olyan álmos vagyok, hogy majd elaszom ültömben, pedig már ittam egy kávét. Érzem az időváltozást ami jön.
Még mindig nem vettünk csizmákat. Még nem tudom ma mi lesz az ebéd. Megyek körülnézni, minek akar lejárni a ideje.
Szép napot mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 16. 17:44

Lanyok!Ma meghalt a Fruzsi. :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. november 16. 18:06

Drága Paggy!
Nincsennek s zavak! Próbálok szépet és jót irni, de azt az ürességet amit érzel most, csak az tudja aki veszitett el ilyen jóbarátot! Egyszer talán sokára tud az ember beszélni úgy róla, hogy ne legyen könnyes a szeme... Drága Fruzsika, nyugodj békében!
A német juhász fajtamentés elnökének könyvében volt az ő szeretett kutyája elvesztésekor:
" Egy régi legenda szerint ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség, és ismeretlen a kín és a bánat. Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél... Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észre vesz téged, látja, hogy te érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány Hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól... . Volt egy kutyám, akit soha nem felejthetek. Volt egy kutyám, aki miatt már csak abban reménykedhetek, hogy a Szivárvány híd nem csupán legenda, és egyszer ő is ott vár majd rám a kapujában... "
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 16. 18:23

Agi ez
z nagyon szep.Koszonom szepen.Nekem o volt a kopesag,a vidamsag es a bator kiallas valamint a tartas kutyajelkepe.Megvedett mindnyajunkat egy tamado rotwelertol ugy hogy az ot harapta meg es nem a beszari Domotort a felenk Liziket.Sokat harcoltunk az elejen de azutan rettenetesen joban lettunk.Igazi jobarat hu ters volt.Csak sirni tudok de majd felszarad a konnyem es hiszem hogy az allatcsaladtagjaim varni fognak odaat es nem hagynal elveszni :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. november 16. 18:45

Paggy!

Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom, hogy újra át kell élned egy szeretted elvesztését.

Egy kis vigaszt tudok talán nyújtani. Amikor anyukám meghalt - nekem ez volt az első HALÁL az
életemben - annyira szenvedtem, hogy alig tudtam elviselni. Nem tudtam, hogy lehet ezt a kínt
túlélni. És akkor egy gondolat jutott eszembe. Azzal kezdtem el vigasztalni magam, hogy csak
ezt a napot kell ekkora szenvedésben kibírnom, a holnap már egy icike picikével jobb lesz. És
bár még napokig nem lett jobb, de nem veszítettem el a reményt, és végül egy szép napon
valóban azt éreztem, hogy aznap végre kevésbé fáj, mint tegnap. Annyira nagy megkönnyebbülés
volt. Éreztem, hogy most már túl fogom élni a gyászt.

Tiszta szívből kívánom, hogy nálad is mihamarabb jöjjön el ez az érzés. :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. november 16. 19:54

Koszonom szepen a vigasztalast.Lanyok meg egy szora.Semmilyen szep butor,makulatlan rend amitol nem talalhatnak rajtad kivetnivalot nem potolja a szeretetteljes kapcsolatot akar egy allattal is.Most valthatnek teljesen mas eletstilusra valamennyire fogok is de nem erdekel a targyak birtoklasa.,a makulatlan rend.Lehet hogy kitalalok valami allatost.Meg az sem tesz boldogga hogy a nagylany Lillara esetleg vigyazhatok nem kell hazarohannom.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. november 16. 20:26

Drága Paggy!

El tudom képzelni, hogy most mit élsz át. Próbálod tartani magad, mindent megtettél érte, de nem élte túl, pedig biztos szeretett volna még veled lenni, és jó lett volna sétálni veled és nem kellett volna már cipelni a nehéz "dolgot"

Biztos sokat beszélgettetek, mert mi Negróval szoktunk. Válaszol is nekem, hol csak a szemével, hol pedig a v akkantással. Azt a ficánkolást amikor én húzom a cipőm, és veszem a kabátom, hát az valami gyönyörűség. Körbefut százszor, előre - hátra, mindig keres valami botfélét és már viszi is, csak menjünk az erdőbe. Ott vannak a finom szagok, neki azok illatok. Ugyanez neked is megvolt Fruzsival.Pedig Negrónak is van éppen elég baja.
Engem már sokszor megvigasztalt, tudja hol fáj a lábam észreveszi, ha szomorú vagyok. Minden titkod tudója.Én is kényeztetem, ameddig csak lehet.

Nem tudom gondolsz-e "új" kutyára, nekünk is a második, és már elsőre megtetszett a kis drága, pedig akkor még sírtam a másik után, ami csak úgy eltűnt. /Ő olyan kis csavargó volt, több méteres kerítést átugrotta és ment. / Negró nem tud kerítést ugrani, lehet, hogy az összenőtt csontja miatt, de nem is akartuk megtanítani.

Talán a többi kis állat majd megvigasztal kicsit. Biztos kimerültél, pihenj, ahogy tudsz, de legjobban kis unokád fog majd segíteni ebben, hisz már meg is van a terv, többet lehetsz vele.
Jó éjszakát lányok, aludjatok jól.

Vissza: “Társalgó”