Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 1:10

Kedves Ildikó!Köszönöm szépen az aranyos szülinapi rajzfilmet.Nagyon kedvelem. :) Szépen sikerültek a beiglik.KÜLÖN KÖSZÖNÖM A SZÉPSÉGES HAVAS KÉPEKET!!!! :-bd :flower1:
Ágika!Már megint kínoz a változó kor?Micsoda van a szíveddel?????---Ideje már \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ,hogy a fiad megnősüljön és bár még nem akarod,legyen unokád,aki elfeledteti VELED a bajaidat.Te még fiatal vagy,nem lehetsz ennyire "nyavalyás"!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :flower1: :flower1:
Köszönöm a kalácsreceptet is.És a férjekről ezentúl vagy jót vagy semmit,mert megérkezett Elthan.Isten őrizzen,hogy megsértsük vele!!!
Ági!Ezt a képet jó nehéz lehet megfesteni.Nekem biztos nem volna a kedvencem.Sok fekete és fehér.Brrrrrr!Lássuk-lássuk Ramost labdázni!!!
Kata!Ti is kalácsot reggeliztetek karácsonykor,Ugye milyen finom a vajas kalács?Néha,régen,kakaóval került be a menübe.
Dorina!Köszönöm szépen a történetet.Te mindig érdekeset teszel be. ^:)^ :flower1:
Lányok!Már álmos vagyok.Másnap van.Jó éjszakát!Paggy %%- @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 3:55

Paggy, remélem Elthan nem veszi magára a szomszédra és a férjemre irt megállapitásaim. :-)
A fiam nősülésével kapcsolatban:
Spoiler: mutasd
Más, ha az embernek lánya van és más, ha fia. Unokaszületés kapcsán úgy gondolom a lányos anyáknak kicsit könnyebb dolguk van. Mi nagyon összenőtt család vagyunk, megbeszéljük a dolgokat, de a gyerek szempontjából a mi esetünkben a jelen felállás szerint tanácsokkal, bármivel nem fogok labdába rugni, h a a mostani barátnő aki nyolc éve megvan marad a végleges párja a fiamnak.
Nem vágyom unokára még. Ez furán hangzik és sok embernél tudom ellenérzést vált ki, de ez van.
Nagyon szeretem a gyrekeket, tudok is velük bánni, de még nem az én világom az unoka.

Egészség:
Spoiler: mutasd
Az oltások után borult sok minden nálam. Irtam már róla, nem ismétlem. Nagyon sok mellékhatás volt, amire Pesten is csak csóválták a fejüket. EZ van. Gondoltam,hogy nem leszek egyszerű eset, a háziorvos nem is vállalta akkor a felelősséget, hogy beadja, ezért kellett oltópontra mennem, ahol meg nem foglalkoztak semmivel. Beadták és kész.
Majd rendbejön. Küzdök.
Most a gyógyszertől normalizálódni látszik, csak hát én nem vagyok egy gyógyszerszedő tipus., mert azokkal is minden mellékhatás megtalál és természetesen az a fajta, ami nagyon ritkán jön elő másoknál.
Ezért vannak a gyógyteáim, mágnes, orgonterápiás készülék, biotron lámpa, akupunktúra és csontkovács.
Szerencsémre a fogorvosom, az endokrinológus, belgyógyász és a pesti orvosok ezt elfogadják. Háziorvos, a kardiológus meg nem.
A kb. nyolc éve fenálló havonkénti egy éjszakás vérnyomásemelekedésemmel sem tudtak mit kezdeni....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 8:17

Agi!Csak viccbol irtam,hogy nem lehetsz ennyire nyavalyas.Ertem es sajnalom ,hogy jonehany betegseg gyotor.Csak szerettem volna leirni,ha valtoznak a korulmenyek,akkor. figyelmunk fokusza is valtoik. :flower1:
A ferjekrol irtak ram is vonatkozik .Szegeny parommal humorizalok,miokor velem is lehetne.Ne hogy rosszul essen bar.i is! :flower1: Szep napot!Paggy %%- @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 8:40

He-he Paggy, tudom, hogy itt jól elhumorizálunk párjaink rovására. :-)
Pfeizert kaptam kettőt, de mivel horror az ellenanyagszintem még később csináltatok egyet, annak ellenére, hogy a háziorvos azt mondta minek. Oltassam csak magam január végén. Hát ameddig három emberre való ellenanyagszintem van biztos nem fogok harmadikat felvenni, de az sem a pfeizer lesz. Csak nálam az autoimmun behatárolja mit kaphatok. Na de ez a jövő zenéje. :-)
Csoki nem emelgeti a lábát a hó miatt? Ramos úgy járt, mint aki éppen be.... :-)
A fáimról még mindig nem olvadt le a centis jég. Szerencsére a lapát-gereblye-kuka és társai kombó birja még a kitámasztást. Ramos is szépen kikerülte őket. Esőt mond estére hátha leolvadna a jég.
Ma rápróbálok a sziklára megint. Most már jónak kell lennie. Nyűglódöm nagyon ezekkel a tananyagokkal. De amig ezeken nem rágom át magam addig nem csinálom a többi feladandót. Bár a fák is olyan bolondul néznek ki, hogy ihajj. Ezt Kínában évekig gyakorolják, hogy minden porcikája mindennek ott legyen ahol kell. A többiek a csoportból nem is festenek. Rápróbálnak, aztán ennyi. Órán haladnak a tanárral, én nem tudom azt csinálni, figyelem hogy húzza az ecsetet, forgatja, hogy éljen az a szikla, meg minden a képen.
Szerencsére a fiúknak maradt tegnapról kaja, azt hiszem répafőzelék lesz a menűm tükörtojással, vacsira meg csinálom a pizza tésztáját és legalább azzal nem lesz gondom ha beteszem a hűtőbe. Sütéskor du. csak elő kell vennem.
Elfelejtettem irni, hogy mekkora ötlet volt Csokira kinyitni az ajtót. Ilyenkor kellene egy kandikamera. Kobak is bent volt vele? Vagy azért annyira nem voltál bátor?
Olyan jó látni, hogy igy összehaverkodtak. Többiek mennyire senyvednek az új helyzet miatt?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 8:49

Agi!A tobbi macska ki van akadva es szemrehanyoan nez ram.Megdobbento ,hogy a gyava Kitty tobbszor beprobalkozott. Csoki melletti bejovetellel..Ilyenkor raordibaktam Csokira , mert ment volna utana.Delelott a macskake a szoba
.Az egyik baratnom oltasellenes es elkapta gyenge tunetei voltak.Most magas az ellenanyagszintje.Tanar es nem dolgozhat januartol ,de vallalja a harcot a nagy multi gyogyszerlobbival szemben,akiknek erdekuk ez a szornyu cirkusz.Sajnos Agi azt hiszem en is , hogy jol megvezetik a vilagot,csak azt nem ertem Micelbol???Vannak aljas erkolcsmentes emberek.Meg itt az atlagemberek kozott is.Csak csak es csak a sajat erdek vezerli.Hat akkor meg a VILAG URAIT!Egyben remenykedem:hogy van nehany joember is!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 8:58

Itt se ho, se jeg.Egyelore.A festesrol:elkepzelhetetlen szamomra,hogy valaki a nullarol eddig jut a festesben !Nagyszeru!!!! :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 11:32

Sziasztok Lányok!Megjöttünk a futtatóról.Folytatom az olvasást.

Kép
Pihenni kell mielőtt hazamegyünk,mert fárasztó volt a játék.
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 11:42

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 11:56

Hesu szia! A postimage-nál a WEBre feltevés linkjét kell bemásolni.Mutatom
Kép
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 11:58

Ez nem igaz :( !!!
Ennyire bamba nem lehetek?
Nekem miért a link-et töltötte fel és nem a képet?
Már tegnap óta próbálkozom vele!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 28. 11:59

Hesu! A linket még ki kell jelölnöd, és a szövegdoboz tetején lévő "Img" gombot meg kell nyomnod.
Utána küldd el!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 12:00

Tehát amikor feltetted a postimagera,akkor a fent mutatott linket kell ide a fórumra hozni.Nem vagy bamba,én is többször elrontottam.
Bal gombbal kijelölöd,majd jobb gomb másolás,idehozod és ballal ráklikkelsz ahová teszed,majdjobb gomb beillesztés és küldés.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 28. 12:01

Úgy is jó, ahogy Paggy írta.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 12:05

Annyi mindent olvastam Lányok!
Ami eszembe jut.
Kata!Szép ajándék a légtisztító és még hasznos is.Nem lehet valamilyen finom illatot ,mondjuk levendulát,közben párologtatni?
Ildikó!Nem emlékszem a képedre.Mindjárt megnézem megint.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 12:06

Hesu!Tudod hogy kell a postimagera feltölteni?Esetleg megmutatjuk.Sokunknak voltak nehézségei ezzel és segítettek az ittlévők.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 28. 12:16

Paggy, Hesu már feltöltötte a postimage-re, a linket is idehozta, már csak ki kéne jelölnie a linket
és megnyomni az "Img"-t., vagy az is jó, ahogy te mutattad.

Belinkeltem korábban a képbetevésről egy ismertetőt, az alapján próbálkozik. Már csak egy lépés
kell megtennie.

Ez a segítség:

https://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=41&t=238
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 28. 12:17

Bocsánat! Majd jövök, de ezerrel fordítok! Elkapott a lendület. Szilveszterkor
szeretném kitenni az első hat részt.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 28. 12:18

Hajrá Hesu! Mindjárt láthatjuk a fotódat!
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 12:23

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 28. 12:25

Na!!! :ymapplause:
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 12:30

Végre!!!
Köszönöm a sok sok segítséget :littlehearth: !
Ha nem bánjátok a többit csak este, mert mennem kell rehabilitációra!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 13:02

Lányok!
A postimage-ról én mindig felülről a 2. linket teszem be - direkt link- és azt jelölöm ki, utána kattintok az img-re felül a szövegdoboznál.
Meglepődtem, hogy nem igy csináljátok. :-)
Hesu! Ügyes vagy, hogy sikerült. :-)
Jó nagy hó van felétek!
Paggy, de jó, hogy Csokinak vannak haverjai. Hogy eljátszott a nagy kutyával! Gondolom nem kellett altatni otthon ezek után. :))
Kis bátor, hogy kipécézte a legnagyobbat. :-)
nekem viszont még mindig nem küldi elsőre el a hozzászólást. Mindig visszadob, hogy jelentkezzem be. Hiába megyek vissza, ha nem jelölném ki a hozzászólást, törlődne az egész. Fogalmam sincs miért csinálja...
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. december 28. 15:57

Sziasztok lányok és Elthan! Ismét itt vagyok, egész délután egy sorozatot szedtem le a youtubról, egy régi koreai csak félrórás részek, így 12o részes lett, de mire mindet átírtam egy kicsit egész beleőszültem. Samukám meg keringett mint a bolygóhollandi, mire rájöttem hogy már rég ebédelni kellett volna.
Csak kaptunk ajándékba szaloncukrot, meg gyümölcsöt is ettünk jócskán és azt hittem még ő sem éhes..na persze egy 'pongrácz'?4 :)) :)) :)) :))

Szerencsére még mindig van maradék, és délután vacsorára megint majd mákos guba lesz hagy fogyjon minden ékes rendben.

Hesum, tedd eggyel nagyobba a képeidet légyszíves.! Hogy van a lábad? Remélem nem erőltetted meg nagyon a karácsony ürügyén? :movingflower:

Elthan, teljesen a gyerekkoromat juttattad eszembe, nagyapámnak volt hatalmas szőlőlugasa, a nyárikonyha és a ház közötti területet fedte le vele, és alatta volt egy nagy asztal, és farönkökből a székek! illetve a padok!
Nemesdéden még van egy két olyan ház, ami túlélte az időt, de sajnos nagyon sokból kihaltak, és velük a házak is.

Örülnék én is ha teljesülhetne a vágyatok hogy eljussatok Japánba, és ők is ide M.o.-ra, hiszen nálunk is rengeteg a sok szép néznivaló! Csak ez a virusos mizéria szünne már meg, mert már igen tele vele a hócipőm, oda és vissza.

Ez a 3. oltás nálam sem volt kispályás és nem hajlandó a doki elküldeni sem ellenanyagszúrésre, sem arra hogy egyáltalán átestünk e esetleg enyhén is a covidon. azért azt egyáltalán nem tartom jó dolognak hogy azért fizetni kell!!!

Egyetértek Ágival abban, hogy nem baj, ha a fiatalok nem egyből mennek egyetemre, hanem mást tanulnak és dolgoznak mellette. Lehet olyannal találkozna, hogy rájönne melyik szakirány lenne a leginkább a kedvére való. De tény, hogy informatika nélkül az ember már nem tud boldogulni. Lásd a mi pláne az én bénáskodásomat ha gondom akad bármivel is.

Rita, nagyon örülök és izgatottan várom is az általad kiválasztott sorozatot. Remélem nálam is top lesz.
Még 3 nap és ránkköszönt az új esztendő! elképesztő! Nem tudom hogy éltétek meg az idei évet, de mintha gyorsított felvételen játszódna az életünk. alig alig van egy egy rövid időszak, amikor az ember tényleg elengedheti magát, és csak önmagának lehet, és nincs időhöz kötve. Persze nálunk ez azért is így csapódik le, mert keveset vagyunk kint, és a megszokott dolgaink meg leminimalizálódtak, sőt egyenesen megszüntek létezni.

Ettől meg az ember nem zárkózott lesz, mert az nem fedi az egészet, kisebbfajta pánik jön az emberre attól, hogy ki kell mozdulni. Pedig hála az új gyógyszernek nem voltak rohamai Samunak sem, tehát ezen a téren is bátrabbnak kellene lennem, de ez most még nem megy! A maszktól meg allergiás bőrkiütése lett. Ami vagy felerősödik, vagy szépen eltünik.

Egyébként tegnap este jöttem rá, hogy mi hiányzott, az Abigél c sorozat a tv-ből. 12o csatornából 3 volt nézhető! A többi :-q :-q :-q inkább nem írom ki még erősebben.

S a mesecsatornákat is mindig ellenőrizni kell. Hihetetlen micsoda undormányokat tesznek be, 2mp elég hogy rosszul legyek!

ezért is jó hogy inkább olvasok a Samunak legtöbbször bibliai történeteket, de nagyon szereti pl Zsebibaba számol..c is.
Vagy József történetét, az Egyiptom hercegét! Csodálatosan van megcsinálva, és beleborzongok olyan szép a zenéje és a szövege. Friderika énekli fel magyar hangon!
A másik megunhatatlan a Heidi, rendes filmben, mind a fiatalkori mind a kamaszkori filmekben nagyon szépek.
De Jason Robersttel együtt...nagyon jól játszotta a nagypapát!
De róla meg egyből jön a Volt egyszer egy vadnyugat! Ő alakította benne Cayennét.

Na azt hiszem egyenlőre elég ennyi romantika...szép délutánt mindenkinek! :x :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. december 28. 16:23

nem könnyű téma, de mindenesetre csak hogy ismerős legyen a föld mélye hogy miből is áll...
:-bd
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. december 28. 16:28

Nem semmi, éppen most találtam egy kis beszélgetést..pár perc...

ezért is nem mindegy....

Vissza: “Társalgó”