Sziasztok lányok és Elthan! Ismét itt vagyok, egész délután egy sorozatot szedtem le a youtubról, egy régi koreai csak félrórás részek, így 12o részes lett, de mire mindet átírtam egy kicsit egész beleőszültem. Samukám meg keringett mint a bolygóhollandi, mire rájöttem hogy már rég ebédelni kellett volna.
Csak kaptunk ajándékba szaloncukrot, meg gyümölcsöt is ettünk jócskán és azt hittem még ő sem éhes..na persze egy 'pongrácz'?4
Szerencsére még mindig van maradék, és délután vacsorára megint majd mákos guba lesz hagy fogyjon minden ékes rendben.
Hesum, tedd eggyel nagyobba a képeidet légyszíves.! Hogy van a lábad? Remélem nem erőltetted meg nagyon a karácsony ürügyén?
Elthan, teljesen a gyerekkoromat juttattad eszembe, nagyapámnak volt hatalmas szőlőlugasa, a nyárikonyha és a ház közötti területet fedte le vele, és alatta volt egy nagy asztal, és farönkökből a székek! illetve a padok!
Nemesdéden még van egy két olyan ház, ami túlélte az időt, de sajnos nagyon sokból kihaltak, és velük a házak is.
Örülnék én is ha teljesülhetne a vágyatok hogy eljussatok Japánba, és ők is ide M.o.-ra, hiszen nálunk is rengeteg a sok szép néznivaló! Csak ez a virusos mizéria szünne már meg, mert már igen tele vele a hócipőm, oda és vissza.
Ez a 3. oltás nálam sem volt kispályás és nem hajlandó a doki elküldeni sem ellenanyagszúrésre, sem arra hogy egyáltalán átestünk e esetleg enyhén is a covidon. azért azt egyáltalán nem tartom jó dolognak hogy azért fizetni kell!!!
Egyetértek Ágival abban, hogy nem baj, ha a fiatalok nem egyből mennek egyetemre, hanem mást tanulnak és dolgoznak mellette. Lehet olyannal találkozna, hogy rájönne melyik szakirány lenne a leginkább a kedvére való. De tény, hogy informatika nélkül az ember már nem tud boldogulni. Lásd a mi pláne az én bénáskodásomat ha gondom akad bármivel is.
Rita, nagyon örülök és izgatottan várom is az általad kiválasztott sorozatot. Remélem nálam is top lesz.
Még 3 nap és ránkköszönt az új esztendő! elképesztő! Nem tudom hogy éltétek meg az idei évet, de mintha gyorsított felvételen játszódna az életünk. alig alig van egy egy rövid időszak, amikor az ember tényleg elengedheti magát, és csak önmagának lehet, és nincs időhöz kötve. Persze nálunk ez azért is így csapódik le, mert keveset vagyunk kint, és a megszokott dolgaink meg leminimalizálódtak, sőt egyenesen megszüntek létezni.
Ettől meg az ember nem zárkózott lesz, mert az nem fedi az egészet, kisebbfajta pánik jön az emberre attól, hogy ki kell mozdulni. Pedig hála az új gyógyszernek nem voltak rohamai Samunak sem, tehát ezen a téren is bátrabbnak kellene lennem, de ez most még nem megy! A maszktól meg allergiás bőrkiütése lett. Ami vagy felerősödik, vagy szépen eltünik.
Egyébként tegnap este jöttem rá, hogy mi hiányzott, az Abigél c sorozat a tv-ből. 12o csatornából 3 volt nézhető! A többi

inkább nem írom ki még erősebben.
S a mesecsatornákat is mindig ellenőrizni kell. Hihetetlen micsoda undormányokat tesznek be, 2mp elég hogy rosszul legyek!
ezért is jó hogy inkább olvasok a Samunak legtöbbször bibliai történeteket, de nagyon szereti pl Zsebibaba számol..c is.
Vagy József történetét, az Egyiptom hercegét! Csodálatosan van megcsinálva, és beleborzongok olyan szép a zenéje és a szövege. Friderika énekli fel magyar hangon!
A másik megunhatatlan a Heidi, rendes filmben, mind a fiatalkori mind a kamaszkori filmekben nagyon szépek.
De Jason Robersttel együtt...nagyon jól játszotta a nagypapát!
De róla meg egyből jön a Volt egyszer egy vadnyugat! Ő alakította benne Cayennét.
Na azt hiszem egyenlőre elég ennyi romantika...szép délutánt mindenkinek!