Kata!Melyik az a varrós,hímzős film,amit szitofánál nézel???Kata!Ajánlom mégegyszer szoky csörögéjét írtó finom és könnyű megcsinálni,gyors!!!Vigyázz!Nem tudod abbahagyni az evést!!!
Ildikó!De örülök,hogy megnézted H.BOSCH képeit.VAN SZÁMODRA EGY AJÁNLATOM!!!
Nézz ki magadnak egy pesti kiállítást,elmegyek rá és ha lehet videózni,bemutatom NEKED.Nem tudom láttad-e a RUBENS kiállítási fotókat,játékot és videót,amit csináltam a kiállításról?Örömmel teszem.
A gyerekkori fotón olyan egyforma szeműek,fogacskájúak vagytok!!Igen vidám kép!!!

Hű,milyen helyesek a gyerekeid,Az egyiknek bánatos szeme van,a másik rányitja a világra.A természetük is ilyen,mint a szemük?Ildikó!Csinos vagy,irigylem ,hogy nincs túlsúlyod.Biztos kérdeztem ,milyen hónapban születtél?
Kedves Lányok!Szép ,finom tea ill kávéillatú napot kívánok!Hozok néhány futtatós képet.Ne felejtkezzetek el fényképezni,mert mi vagyun egymás "szemei".Így "jártam" már egy kicsit Győrben,nagyon-nagyon kicsit!!!

Szegeden,városlátogatósan Miskolcon

,általad Ildikó a szobrok városában Zalaegerszegen,TI VOLTATOK MÁR NAGYON SOKSZOR ÁLTALAM BUDAPESTEN,és Évi ablakából is kikukucskáltunk már a XIII. kerületben/játszótér,focipálya/.Tehát Lányok,Fiúk fotózzatok,hagy lássuk a mi szemüvegünkön keresztül az országot,CSÖPÖGŐSEN, DE IGAZAN:A
HAZÁNKAT

!!Sziasztok,megyek főzni.Paggy
Ne feledjetek jegyet venni a dokumentum filmfesztivál díjnyertes filmjeire,HISZEN CSINÁLTATOK MÁR ILYENT???Én még nem,de

KI KELL PRÓBÁLNI!!!!Nem vagyunk még vének.

!!!!